JohnnyBet.com fi

Ilmaiset nettikilpailut palkinnoilla

käyttäjältä JohnnyBet
Ilmaiset nettikilpailut palkinnoilla

Ilmaiset nettikilpailut palkinnoilla ovat harvoin saatavilla mutta JohnnyBetilla järjestämme lukijoillemme erilaisia ilmaisia kilpailuja, joissa tarjoamme vaihtelevia palkintoja. Tiedämme, että urheiluvedonlyönti on hauskaa, mutta tiedämme myös, että erilaisiin kilpailuihin osallistuminen on kutkuttavan jännittävää. Kukapa ei haluaisi itselleen esimerkiksi rahapalkintoja ihan vain osallistumalla helppoon kisaan? Siksi haluammekin järjestää lukijoillemme hauskaa tekemistä ja tottakai mahdollisuuksia voittaa eriarvoisia palkintoja.

Seuraaviin kisoihin osallistuminen on ilmaista eli voit lähteä kokeilemaan onneasi niissä vaikka heti. Osassa kilpailuja tarvitaan vain pelkkää onnea, kun taas osassa pääset hyödyntämään urheilutietouttasi. Oli miten oli, osallistuminen mihin tahansa kilpailuumme on hauskaa eikä osallistumalla menetä mitään.

Jos haluat tietää enemmän, mitä nämä järjestämämme kilpailut ovat, kuinka niihin osallistutaan ja mitä palkintoja niissä on tarjolla, lue eteenpäin. Seuraavat kilpailut ovat kaikki keskenään erilaisia ja niihin pääsee osallistumaan helposti sivuillamme. Kun osallistut, sinulla on mahdollisuus raha- ja tuotepalkintoihin. Jos ilmainen kilpailu netissää on jotain kiinnostava sinulle, lue lisää!

1. Tipstereiden Liiga - lyö veto ilman riskiä

Tipstereiden Liiga on tarkoitettu kaikille urheilufaneille, jotka haluavat osallistua ilman omien varojensa vaarantamista ja jotka pitävät vinkkien antamisesta. Kilpailu on loistava Liiga Tipsterille eli veikkajille. Osallistuminen tapahtuu siis vinkkaamalla. Tipstereiden Liigan pottina on 30 000 euroa ja lisäksi palkitsemme Vuoden Tipsterin 15 000 euron palkinnolla. Nyt, kun palkinnot on tiedossa, kerrommekin seuraavaksi, kuinka kisaan pääsee osallistumaan.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille heille, jotka pitävät tulosten ennustamisesta. Heille, jotka pystyvät tarjoamaan luotettavaa tietoa urheiluun liittyen. Ammattilainen ei tarvitse välttämättä olla, mutta jos koet tietäväsi urheilusta jotain ja pystyväsi antamaan muille vinkkejä, voit käydä osallistumassa. Tipsteri antaa siis vinkkejä urheiluotteluihin liittyen. Kilpailuun voivat osallistua myös he, jotka haluavat harrastaa vedonlyöntiä ammattimielessä.

Voit osallistua kisaan siirtymällä JohnnyBetin Kuponkien Luojaan. Kuponkien luominen on helppoa ja onnistuu sekunneissa. Seuraavaksi voit alkaa julkaisemaan vinkkejä. Parhaat Tipsterit palkitaan. Käytä siis urheilutietouttasi vinkkien antamiseen. Voit tarkistaa sijoituksesi tulostaulukosta.

Ja sitten palkintojen pariin. Tipstereiden Liiigassa tarjoamme sekä kuukausittaisia että kausittaisia palkintoja. Kaudella tarkoitamme 10 kuukautta, jonka Liiga kestää. Kauden parhaille osallistujille myönnetään rahapalkinnot ja lisäksi kuukauden parhaille osallistujille lähtee vielä alkuperäiset jalkapallopaidat.

Palkinnot maksetaan osallistujille PayPalin kautta. Voit antaa maksutietosi kätevästi oman JohnnyBet-tilisi kautta, jolloin osaamme maksaa voitot oikealle tilille.

2. FIFA nettikilpailu

FIFA 23 -kilpailumme on tarkoitettu kaikille Playstationia käyttäville lukijoillemme. Tulossa on myös versio Xboxin sekä tietokoneen käyttäjille, jotta kaikki pelaajat voivat pelata yhdessä turnauksessa. Kilpailussa on tarjolla sekä 300 € palkintopotti että matka- ja tuotepalkintoja.

Kilpailuun pääsee osallistumaan klikkaamalla aluksi “Osallistu Liigaan” -painiketta. Anna vielä PS ID:si, niin olet mukana. Kun todistat taitosi FIFA 23 -liigassa, pääset tavoittelemaan 300 euron kokonaispalkintopottia, johon sisältyy 200 euroa sijoista rankingissa sekä 100 euroa bonuspeleissä. Pelaa siis itsesi voittoon. JohnnyBet etsii sinulle vastustajan, jota vastaan pelaat. Ole paras, niin pääset mahdollisesti palkinnoile. Palkintoja jaetaan parhaille pelaajille ja tiimeille. Palkintoja jaetaan jokaisen kierroksen jälkeen.

Kisan palkintojen joukossa on mm. Mestarien Liiga -ottelumatka + EA Sports FC, gaming tuoli, monitori ja kuulokkeet. Lisäksi palkintoina lähtee myös EA Sports FC -peli ja PlayStation Plus -tilauksia. Tarjolla on siis rahanarvoisia palkintoja, joita pääsee tavoittelemaan.

Käy osallistumassa liigaan, niin voit voittaa jonkin edellä mainitsemistamme palkinnoista. Parasta kisassa on, että pääset pelaamaan huikeita pelejä

3. Vedonlyönti Kilpailu - osallistu ilmaiseksi

Vedonlyöntikilpailussamme on jaossa viikottainen 300 € palkintopotti. Kilpailuviikko alkaa aina maanantaina ja päättyy sunnuntaina. Kisassa on tarkoituksena vastata esittämiimme kysymyksiin. Kysymyksiä lisätään kisaan joka päivä. Osallistuja vastaa näihin kysymyksiin ja pääsee veikkaamaan jonkin urheilutapahtuman tuloksia.

Mukaan pääsee luomalla tilin JohnnyBetille. Tämän jälkeen pääset osallistumaan kilpailuun klikkaamalla “Liity kilpailuun”-painiketta. Nyt olet mukana ja pääset vastaamaan kysymyksiin. Jos veikkaat oikein, saat pisteitä. Jos veikkaus ei osu oikeaan, et saa pisteitä. Idea on siis hyvin yksinkertainen ja helppo. Myönnettävien pisteiden määrä määräytyy tapahtuman kertoimien mukaan. Kun osallistuja on vastannut 18 kysymykseen, on pelattu yksi kierros. Tarkoituksena on kerätä niin paljon pisteitä kuin mahdollista ja päästä mukaan tulostaulukkoon.

Kisassa on mukana myös 5 euron lisäpalkinto, joka myönnetään sille osallistujalle, joka on yksittäisenä päivänä kerännyt itselleen eniten pisteitä (Päivän Kuponki). Lisäpalkintopotissa on yhteensä 35 euroa, josta lisäpalkinto otetaan viikottain. Annetun vedon tulee sisältää vähintään neljä tapahtumaa, jotta osallistuja olisi oikeutettu palkintoon. Jos tapahtuma perutaan, sitä ei huomioida.

Kilpailussa palkitaan 13 eniten pisteitä saanutta osallistujaa. Palkintoina myönnetään eriarvoisia rahasummia. Voittaja saa kisan pääpalkinnon, 70 euroa. Palkinnot maksetaan voittajille PayPalin kautta.

Mikäli useammalla tipsterillä on sama määrä pisteitä, palkinto jaetaan kyseisten osallistujien kesken. Minimipalkintosumma on kuitenkin 1 euro. Mikäli palkintosumma olisi euroa alhaisempi, summa pyöristetään ylöspäin, yhteen euroon.

4. Löydä Onnensymboli

Tässä kilpailussa tarjoamme erisuuruisia palkintosummia, aina 10 000 euroon asti. Onnensymboli-kisassamme vaaditaan hyvää onnea ja hieman aikaa. Muutoin kisaan osallistuminen on hyvin helppoa. Löydä Onnensymboli ja voita.

Osallistumaan pääset luomalla ensin tilin JohnnyBetille. Käy tämän jälkeen osallistumassa kisaan, niin pääset etsimään symboleja. Jos onni osuu kohdalle ja löydät Onnensymbolin, saat palkinnon. Palkintojen summat vaihtelevat, mutta suurimpana palkintona on mahdollista voittaa 10 000 euroa. Yritä löytää onnenapila ja voita oikeaa rahaa.

Kisassa symboleja etsitään tietyiltä sivuilta, johon niitä on piilotettu. Kun löydät symbolin, klikkaa sitä, niin saat itsellesi koodin. Käy tarkistamassa, antaako symbolista saatu koodi sinulle palkinnon.

Kisan tulostaulukosta voi käydä katsomassa, minkäsuuruisia voittoja osallistujat ovat jo voittaneet. Jos onni osuu kohdalle, sinäkin voit saada samansuuruisia voittoja itsellesi. Kisan palkintopotti kasvaa koko ajan, joten kaikilla on mahdollisuus saada kisasta rahavoittoja.

Kaikkiin yllämainittuihin kilpailihin osallistuminen on ilmaista. Siispä osallistumaan pääsee vain luomalla tilin JohnnyBetille. Tämäkin on ilmaista ja hoituu hetkessä. Onnea kisoihin! Kaikki Ilmaiset nettikilpailut palkinnoilla löydät JohnnyBet sivulta.

kommentoi IlmaisetNettikilpailutPalkinnoilla
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti