Mestarien Liiga vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Mestarien Liiga vedonlyönti

Champions League eli suomeksi käännettynä Euroopan jalkapalloliiton järjestämä Mestarien liiga on kansainvälinen jalkapalloliiga ja Mestarien liiga vedonlyönti on siis tosi mielenkiintoinen aihe. Kyseessä on Euroopan eri maiden korkeimmalla sarjatasolla pelaavien joukkueiden välinen mittelö, jossa selvitetään Euroopan paras seurajoukkue.

Mestarien liigaa on pelattu vuodesta 1955 ja kaudella 1992-1993 se muuttui syksyllä alkavaksi liigaksi, joka päättyy toukokuussa. Näin ollen liigan kausi mukailee Euroopan suurimpien jalkapalloliigojen kautta ja mahdollistaa sen, että parhaat joukkueet pääsevät pelaamaan paitsi omaa liigaansa, myös yhteistä, kansainvälistä Mestarien liigaa.

Mestarien liigassa suuret joukkueet, kuten Real Madrid tai Bayern München saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata toisensa ja kauden finaalin voittava joukkue voittaa tittelin. Joukkueita on 32 kappaletta ja sarjassa on kahdeksan lohkoa. Pelitapa on kaksinkertainen runkosarja eli kuusi ottelua per joukkue ja tämän jälkeen lohkon kaksi parasta etenevät pudotuspeleihin. Tämän jälkeen pelataan cup-muotoisesti, kunnes päästään finaaliin, jonka voittaja on Mestarien liigan paras sillä kaudella.

Vuoden 2021/2022 Mestarien liigakausi on vaiheessa, jossa lohkovaihe on pelattu ja pudotuspelien otteluparit arvottu. Kevään Mestarien liiga tulee olemaan paitsi huikeaa jalkapallosirkusta, myös loistava kohde lyödä vetoa. Champions League vedonlyönti onkin todella suosittua myös Suomessa. Lue tästä artikkelista vedonlyöntivinkit Mestarien liigaan kaudelle 2021/2022!

1. Vedonlyöntivinkit kevään 2022 otteluihin

Mestarien liigan kausi on edennyt pisteeseen, jossa jäljellä on kuusitoista parasta joukkuetta. Pelit jatkuvat helmikuussa ja mukana ei ole tässä vaiheessa enää suomalaisia pelaajia Niklas Moisanderin Malmön pudottua jatkosta.

Odotettavissa on huikeita klassikkomatseja ja titaanien taistelua, sillä vastakkain pääsevät muun muassa Inter-Liverpool ja PSG-Real Madrid.

Kun ajatellaan vedonlyöntiä maalipörssin voittajista, ovat potentiaalisia ehdokkaita muun muassa Robet Lewandowski, Sebastien Haller ja Mohamed Salah. Näillä kolmella on hallussaan pörssin kärkikolmikko lohkovaiheen jälkeen ja odotukset seuraaviin peleihin korkealla. Vedonlyönti näiden pelaajien maalin puolesta etenkin ennakkoon heikompia vastustajia vastaan on yleensä kannatta veto, sillä todennäköisyys voittaa on suurempi kuin todennäköisyys hävitä.

Koko sarjan voittajan todennäköisyyksiin kertoimien osalta tutustumme lisää seuraavassa kappaleessa. Kun ajatellaan finaalijoukkueita, kertovat todennäköisyydet, että todennäköisesti finaalissa pelaa vähintään yksi englantilainen joukkue. Muita vedonlyöntivinkkejämme ovat:

  • Bayern München saa enemmän kuin 2,5 maalia per peli RB Salzburgia vastaan
  • Atletico Madrid ei tee montaa maalia tiukassa tasapelissä Manchester Unitedia vastaan. Todennäköisesti kumpikin joukkue saa yhden tai kaksi maalia
  • Real Madrid kostaa PSG:lle 2019/2020 lohkovaiheen ja päihittää Lionel Messin
  • Villareal päihittää Juventuksen, joka ei ole pelannut hyvin tällä kaudella
  • Jos ajattelet, että olet hyvä ennustaja, liity ilmaiseksi Vinkkaajien Liigaan ja voita palkintoja.

2. Mestarien Liiga 2021/2022 voittajaveikkaukset ja todennäköisyydet

Kenestä tulee Mestarien liigan kauden 2021/2022 mestari? Ottaako Real Madrid 14 mestaruutensa vai saadaanko kilpailulle yllätysvoittaja? Tässä vaiheessa sarjassa voi käydä miten vain, mutta katsaus tämän hetken kertoimiin eri vedonvälittäjien sivulla antaa melko hyvän kuvan siitä, mihin vedonvälittäjät ja vedonlyöjät tällä hetkellä uskovat.

Mestarien liigan arvonta oli sekasotku ja se jouduttiin toistamaan järjestäjien virheen vuoksi. Uuden äänestyksen jälkeen paras todennäköisyys voitolle on Manchester Citylla, jonka kerroin on 3.75. Toisiksi todennäköisin voittaja on BayernMunich arvolla 4.5 Kolmanneksi todennäköisimmäksi voittajaksi arvioidaan Liverpoolia, jota seuraavat Chelsea ja PSG. Joukkueet, kuten Real Madrid, Juventus ja Inter tulevat kaukana listan häntäpäässä. Mikäli tämä kuulosta jännitävältä mutta et tiedä miten veikataan, lue Urheiluveikkaus Helpin JohnnyBetin sivuostosta. Emme tiedä kuka pääsee Mestarien Liigan finaaliin mutta nämät vinkit auttavat veikata.

3. Mestarien Liiga otteluiden katselu ja saatavuus

Mestarien liigan ohjelmaoikeudet ovat Suomessa C Moren käsissä. C More Mestarien Liiga ohjelma näyttääkin kauden 2021/2022 kaikki 138 ottelua omilla kanavillaan tai suoratoistopalvelussaan. Kaikki ottelut selostetaan suomeksi ja studioisäntänä toimii Petri Pasanen. Lähetyksissä on mukana laadukas kimara suomalaisia jalkapallovaikuttajia ja analysoimassa ovatkin muun muassa Sami Hyypiä, Mika Väyrynen, Mikael Forssell ja Antti Niemi. Asiantuntemus onkin kanavalla huipussaan.

OlyBet Perus bonus
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa

Koska pelejä pelataan usein useampi yhtä aikaa, on katsojalla mahdollisuus katsella myös niin sanottua panoramalähetystä, jossa samasta ruudusta voi seurata kaikkien pelien tilannetta yhtä aikaa. Lisäksi C More tarjoilee lisämateriaalia, kuten maalikoosteita ja makasiinilähetyksiä. Jotkin valitut ohjelmat näytetään lisäksi ilmaiseksi MTV:n kanavilla.

Voit tutustua myös oman kasinosi tarjontaan, sillä useat vedonvälittäjät tarjoavat jalkapallon striimin tai liveseurannan kirjautuneille pelaajilleen. Sieltä löytyy myös mestarien liiga otteluohjelma ja mestarien liiga tulokset. Näin voit seurata otteluita vaikka sinulla ei olisi pääsyä C Moren suoratoistopalveluun! Kokeile siis Mestarien Liiga vedonlyöntiä ja katso otteluita samana aikana.

kommentoi MestarienLiigaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti