JohnnyBet.com fi

Tennis vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Tennis vedonlyönti

Tennis vedonlyönti sekä itse Tennis on suomalaisille tuttu laji etenkin Jarkko Niemisen ja kumppanien menestyksen myötä. Sitä myös pelataan esimerkiksi kouluissa, joten ei mikään ihme, että lajista lyödään myös vetoa. Maailmalla tennisveikkaus on todella suosittua, mutta myös suomalaisille on tarjolla tenniskohteita. Lue tästä artikkelista vinkit tennisveikkaukseen!

1. Tennisvedonlyönti keskittyy suurimpiin turnauksiin

Tenniksen tärkeimmät kilpailut ovat huippupelaajien ja tennisfanien odotettuja tapahtumia ympäri maailman. Ei siis ihme, että myös vedonvälittäjät tarjoavat kohteita juuri ennen kaikkea näihin turnauksiin. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että maailmanluokan tapahtumiksi luettavia tenniksen kilpailuja ja sarjoja on paljon.

Näihin kilpailuihin kuuluvat Grand Slam -turnaukset, jotka ovat Australian Open, Ranskan avoimet, Wimbledon ja Yhdysvaltain avoimet. Grand Slam -turnaukset tarjoavat pelaajille mahdollisuuden voittaa arvostettuja titteliä ja saavuttaa uransa huippuhetkiä.

Lisäksi ATP World Tour Finals ja WTA Finals ovat vuosittaisia kilpailuja, joissa kokoontuvat kauden parhaat mies- ja naispelaajat. Näissä tapahtumissa nähdään tiukkoja otteluita, kun pelaajat kamppailevat tittelistä.

Davis Cup ja Fed Cup ovat kansainvälisiä joukkuekilpailuja, joissa maat ottavat toisistaan mittaa. Nämä kilpailut luovat ainutlaatuisen ilmapiirin ja ylpeyden tunteen pelaajille, jotka edustavat kotimaataan. Lisäksi Masters 1000 -turnaukset ja Premier Mandatory/Premier 5 -turnaukset tarjoavat korkean tason kilpailuja sekä miehille että naisille. Nämä tapahtumat houkuttelevat maailman parhaita pelaajia kilpailemaan merkittävistä palkintorahoista ja rankingpisteistä.

Voitkin seurailla uutisointia näihin tapahtumiin liittyen ja käyttää tilaisuuden lyömällä vetoa voittajasta tai pelaamalla livevetoa!

2. Tennisvedonlyönnin suosio kasvaa jatkuvasti

Tennisvedonlyönti on yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista maailmassa, ja sen suosio on jatkuvassa kasvussa. Tennis tarjoaa jännittäviä otteluita, taitavia pelaajia ja useita tennis vedonlyöntimahdollisuuksia, jotka houkuttelevat niin ammattilaisia kuin harrastajavedonlyöjiäkin. Kuten jo edellä mainitsimme, suosituimmat vedonlyönnin muodot tennikseen liittyen ovat voittajaveikkaus ja liveveto, myös muitakin kohteita kuitenkin on ja kerromme niistä lisää tässä osiossa. Hyvä idea on tutustua vedonlyönnissä käytettävään matematiikkaan, jos halua olla varmaa mistä on kyse vedonlyönnissä.

Tennisvedonlyönnissä pelaaja asettaa panoksen tietyn ottelun tai turnauksen lopputulokseen. Yleisimmät tennis vedonlyöntikohteet ovat ottelun voittaja, erien tai erävoittojen määrä, pelipisteiden määrä ja niin edelleen. Tennis vedonlyöntikertoimet määrittävät voittosumman, jos veikkaus osuu oikeaan.

Veikkaus vinkit
Päivä
Tapahtuma
Kertoimet
Panos
Tyyppi
14-06-2024 00:00 Home Away, Whole Match by STTN 2109
KERTOIMET 1.20
PANOS 10
Home Away, Whole Match by STTN 2109
14-06-2024 00:30 Home Away, Whole Match by theoxy
KERTOIMET 2.03
PANOS 10
Home Away, Whole Match by theoxy
14-06-2024 00:30 Home Away, Whole Match by Niroj Haley bartlett
KERTOIMET 2.03
PANOS 10
Home Away, Whole Match by Niroj Haley bartlett
14-06-2024 00:30 Home Away, Whole Match by metakal142536
KERTOIMET 2.17
PANOS 10
Home Away, Whole Match by metakal142536
14-06-2024 00:30 Home Away, Whole Match by fizz06
KERTOIMET 2.17
PANOS 10
Home Away, Whole Match by fizz06
14-06-2024 00:30 Home Away, Whole Match by Supergonsss
KERTOIMET 2.17
PANOS 10
Home Away, Whole Match by Supergonsss
14-06-2024 00:30 Home Away, Whole Match by sirius1
KERTOIMET 1.64
PANOS 10
Home Away, Whole Match by sirius1

Tennisvedonlyönnissä tärkeitä lopputulokseen vaikuttavia seikkoja on paljon ja juuri sen ansiosta ottelut ovat tasaisia ja vedonlyönnin kertoimet suhteellisen suuria. Yksittäisen pelaajan tilastot, kuten suorituskyky eri alustoilla, aiemmat kohtaamiset ja päivän kunto vaikuttavat ottelun ratkeamiseen. Tennistä pelataankin ruoholla, massalla tai kovalla kentällä, ja olosuhteet, kuten sää, voivat vaikuttaa pelin kulkuun. Pelaajien vahvuudet ja heikkoudet kannattaa ottaa huomioon ennen vedonlyöntipäätösten tekemistä. Tennis vetovihjeet ovatkin saatavilla meidän sivustolta, jossa veikkaajat julkaisevat heidän vinkkejään joka päivä! Alhaalta löytyvät kaikki vinkit, jotka tehtiin tänään. Mikäli haluat itse kokeilla veikata Tennis tai muiden urheilulajien otteluita ilmaiseksi, liity meidän Tipsteri Liigaan, joka on ilmainen veikkauskilpailu.

Kuten muussakin vedonlyönnissä, myös tennisveikkauksessa ammattivedonlyöjät käyttävät erilaisia laskentatekniikoita, kuten arbitraasivedonlyöntiä ja valuuttakurssien laskentaa, löytääkseen arvoa vedonlyöntimarkkinoilla. Korkeampia kertoimia hakeva pelaaja pelaa tennis live-vedonlyöntiä. Sen etu tulee esille silloin, kun havaitaan muutoksia ottelun kulussa tai kun tietty pelaaja näyttää olevan paremmassa vireessä kuin odotettiin.

3. Vinkkejä menestyksekkääseen tennisvedonlyöntiin

Tennistapahtumista uutisoidaan laajasti, mutta pelkkien uutisten varaan ei kannata jäädä vaan olisi hyvä tutustua lajiin laajemmin ennen vedonlyönnin aloittamista. Seuraa etenkin pelaajien kuntoa. Pienet vammat tai väsymys voivat vaikuttaa merkittävästi pelaajan suorituskykyyn. Tiedä, milloin pelaaja on parhaassa kunnossa ja pystyy esittämään parasta peliään. Muista, että jos et tiedä kuinka veikata, voit aina tarkistaa varmat vetovihjeet vedonlyöntiin, jotka voivat inspiroida ja antaa vinkki kuinka veikata.

Analysoi tilastoja ja trendejä yksittäisen pelaajan ja tapahtuman kohdalla. Tarkastele myös trendejä, kuten pelaajan virettä viimeisissä otteluissa. Tämä auttaa sinua tunnistamaan mahdollisia arvokohteita. Seuraa kohteiden arvon muutosta ja odota siihen asti, että mahdollisimman vähän muuttujia pääsee enää vaikuttamaan ottelun lopputulokseen. Seuraa asiantuntijoiden kommentointia ja etukäteisanalyyseja. Valitse vaikkapa vain yksi pelaaja, kenen otteluita veikkaat, sillä näin kaikki mahdollinen tieto on helppoa hallita. Tennis vedonlyönti antaa runsaasti mahdollisuksia veikata, koska turnauksia pelataan koko ajan!

kommentoi TennisVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti