JohnnyBet.com fi

Tipstereiden Liiga

käyttäjältä JohnnyBet
Tipstereiden Liiga

Jos rakastat urheilua ja kilpailua, ilmainen JohnnyBet Tipstereiden Liiga 2024 varmasti sopii sinulle. Osaatko ennustaa otteluiden ratkaisuja? Haluatko kokeila sinua muita Tipsteriä vastaan ja voitta palkintoja? Ei mitään helpompaa! Nyt, tietosi ansiosta voit ansaita 15 000 euroa!

Etäinen Tipstereiden Liiga on kilpailu kaikille urheilun ja vedonlyönnin faaneille, jotka haluavat voittaa isoja palkintoja ilman omaa rahaa menettämisen riskiä. Tämä on myös hyvä tapa kehittää sinun veikkaaminen taitoa. JohnnyBetin Tipstereiden Liiga on ilmainen ja palkintopotti on 48 500€, josta 15 000€ kilpailun voittajalle! Lomalla 1.06 - 31.07 pelataan Tipstereiden Liigan esikautta, jonka palkintopotti on 5000€, josta 2000€ on voittajanpalkinto.

1. Tipsteri Kilpailu palkinnoilla – Säännöt

Mikä on JohnnyBetin Tipstereiden Liiga? Tämä on kilpailu, jossa pelaajat kilpaillavat vetojen lyömisellä, valittuihin urheilutapahtumiin. Toisin vedonvälittäjiä, osallistuminen on täysin ilmaista ja kilpailat muita Tipsteriä vastaan, Vuoden Tipsteri palkinnon ja isojen rahapalkintojen saadaksesi.

Esimerkiksi kuin Fantasy Valioliiga, meidän kilpailumme on mielummin maratoni kuin pikajuoksu. Joka Tipstereiden Liigan kausi kestää 10 kuukauta. Se alkaa 1. elokuuta ja loppuu 31. toukokuuta seuraavana vuonna. Kilpailussa on kaksi rankingiä – kuukauden ja koko kauden rankingi. Ainoa kriteeri on saatu voitto. Tuloksesi kuukauden rankingissä on sinun voittojen sumaa, kupongeistä anetussa kuukaudessa. Kuukausittaisista rankingista saatu summa on tuloksesi JohnnyBetin Kausi rankgingissä. Molemmat rankingit päivitetään joka tunti.

Miten lisätä kuponkiä? Tämä on todellisesti helppo. Meidän kilpailuun liitymiksesi, tarvitset JohnnyBetin tilin – rekisteröityminen on nopea ja helppo. Meidän Vedonlyöntiliigalla on kätevä ja intuitiivinen Kupongin Luoja, jonka avulla voit julkistaa vedonlyöntivinkejäsi sekunneissa! Sinun et tarvitse huolehtaa kuponkimaksusta – pari tuntia tapahtuman päätöksen jälkeen, ratkaisu on syöty automaattisesti. Jos et tiedä miten veikata, lue meidän toinen artikkelimme ja nappaa varmojen veikkausvinkien vedonlyöntiin.

2. EM ja Copa America veikkauskilpailut

Jalkapallon EM 2024 aikana, Tipstereiden Liigan pelaajat saavat mahdollisuuta voittaa lisää, koska 14. kesäkuuta - 14. heinäkuuta asti, voi kilpaila muiden pelaajien kanssa ennustamalla EM 2024 ja Copa America otteluita. Lisäpalkintopotti odottaa voittajille. Löydä jalkapallon EM 2024 yksityisliiga kirjoittamalla koodi: EURO2024 ja Copa America yksityisliiga on löydettävä kun kirjoittaa koodi: COPA2024.

Markkinoiden korkein bonus
Jalkapallon EM 2024 1x2 Veikkauskilpailu - 3000€ palkintopotti

3. Meidän Vedonlyöntikilpailu – palkintopotti!

Täydellinen JohnnyBetin Tipstereiden Liigan palkintopotti on joka kausi vähintään 48 500€, jaettu pieniin palkintoihin, jotka ovat kauden, esikauden, kuukauden ja yksityisliigojen palkinnot. Kauden voittaja voittaa 15 000€ ja joka kuudauden parhaat tipsterit voittavat, heidän suosikin jalkapallojoukkueiden, originaalit paidat. 30 Tipsteriä, jolla on eniten voittoja, voittaa kauden rankingissä.

Mene kilpailun sivulle, jotta saa tietää enemmän Tipstereiden Liigan palkintopotistä. Samana aikana, kannattaa muista lisätä PayPal tai Skrill osoitesi, tilin asetukseissa. Tämä on tarvittava, jotta saada voitomaksuja.

4. Vuoden Tipsteri

Vuoden Tipsteri on arvovaltainen titteli annettu vuoden parhalle Tipsterelle. Voittaja saa pääpalkinnon – 15 000 EUR, yllätyspalkinnon ja erikoismerkki JohnnyBet-alustalla. Tämä on palkkio kovasta työstä tehty Tipstereiden Liigan kauden aikana. Parhaaille Tipstereille voidaan antaa lahjoituksia eli pieniä maksuja anettuja Tipstereistä Tipstereille, jotta kiittää heitä, heidän vedonlyöntivinkeistä.

5. Ilmainen Vedonlyöntikilpailu

JohnnyBetin Tipstereiden Liiga on ystävällinen paikka molemmille aloittelijaille ja edistynyille pelaajille. Tällä voit testata sinua kaikialta maailmalta tulevia tipsteriä vastaan ja kilpailla isoista palkinnoista ilman omaa rahaa vaarantamista. Mikäli rakastat urheilua, Tipstereiden Liiga on loistava tapa aloittaa sinun vedonlyöntiseikkaulusi tai siirtää sen seuraavalle tasolle. Kuka tietää, ehkä harrastuksesi ratkaistaa Tipstereiden Liigan voittamisella ja Vuoden Tipsteri titelin napamisella? Huom, pääpalkinto on 15 000€ ja on mahdodllista voittaa sen joka kausi! Tipstereiden Liiga ei ole yksin mahdollisus voittaa raha JohnnyBetin sivulla. Löydä onnenapilan ja voita mahtavia palkintoja. Lue lisää JohnnyBetin sivulta.

6. Kesäliiga – Voita eksoottinen matka

Kyllä, olet hyvin huomannut, että Tipstereiden Liigan kausi kestää 10 kuukautta - elokuusta toukokuuhun. Tänä aikana järjestetään suurimmat urheilutapahtumat, jotka sähköistävät koko maailman. Jotta voit nauttia urheilun jännityksestä myös suurten liigaiden tauolla, pääset kesä- ja heinäkuussa kisaamaan Kesäliigan kilpailuun.Voit voittaa rahapalkintoja ja kahden hengen all inclusive -matkan eksoottiseen paikkaan! Joskus joutuu kuitenkin pitämään taukoa juomarahasta :) Kesäliigan eli liigan esikauden palkintopotti on 5000€ josta 2000€ saa kilpailun voittaja.

7. Sinun oma Tipstereiden Liigasi eli yksityisliigat

Yksityisliigat on kilpailun seurava vetovoima, jonka avulla voit kilpailla Tipstereiden Liigassa ystäviäsi kanssa sekä liittyä puolensavetäviin kumppaniliigoihin. Sen avulla veikkaaminen tulee jopa jännittävämmäksi! Asetetut vedot ei lasketa vain teidän pikkuun Tipstereiden Liigaan vaan pääkilpailussakin. Sen ansiosta voitte taistella kilpailupalkinnoista ja samana aikana pitää hauskaa kavereiden kanssa! Kuka teistä tulee vedonlyönnin mestariksi? Teidän yksityinen Tipstereiden Liiga sisältää kuukauden sekä kauden sijoitus, jonka ansiosta voitte kilpailla eri kierroksina. Sijoitukseen laskee kyseisen liigan jäseneiden tuotto.

Oman Tipstereiden Liigan luominen on helppo: tarvitse vain kutsua kavereitasi lähettämällä sinun luomasi liigan koodinsa. Mikäli haluat liittyä olemassa olevaan liigaan, tarvitse vain valitse ”Yksityisliigat” painke, klikkaa ”Liity” ja kirjoita Liigan yksittäinen koodi. Liity kavereiden, bloggereiden, ihailijoiden ja muiden JohnnyBetin yhtiön jäseneiden tekemansa erityisliigoihin!

Yhdessä pelaamisen lisäksi, meillä on tarjollakin 8 yksityisliigaa, jossa voi voittaa lisärahaa. Näissä liigoissa veikataan suosittumpia tapahtumia, joihin kuuluu: Premier League, euroopalaiset turnaukset (Eurooppa Liiga, Mestarien Liiga), La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Tennis ja ameriikalaiset liigat. Joikainen liiga keskittyy eri tapahtumiin, ja jokaisen liigan palkintopotti on 1500€ josta 500€ menee liigan voittajalle.

8. Yksityisliigat ja analyysit

Ylhäällä mainituilla yksityisliigoilla on vielä yksi versio, jossa veikkaajat antavat vinkkejään mutta niiden lisäksi, heidän pitää kirjoittaa vinkkeihin liittyviä analyysioja. Näin he voivat vahvistaa veikkausvalintaan ja auttaa muita tipsteriä saada parempia tuloksia ja juuri näin he voivat tulla yhteisön arvokkaimmiksi jäseniksi. Tämä ei kuitenkaan ainoa etu, jonka voi saada tähän liigaan osallistumisesta, koska sillä on oma palkintopotti, joka on 1500€. Tätä summaa voi voittaa pääpalkinnon lisäksi. Tietysti voi osallistua useammin liigoihin kilpailussamme.

Tipsterin, joka haluaa osallistua tähän yksityisliigaan, pitää jakaa analyysinsa, jonka pituus on minimi 250 merkkiä. Liigaan liittyäkseen pitää asettaa minimi 30 kuponkia Tipstereiden Liigan pääkilpailussa.

9. Ilmainen vedonlyöntikilpailu palkinnoilla

Se ei ole kaikki! Kokeile onneasi viikoittaisessa ilmaisessa vedonlyöntikilpailussamme palkinnoilla.Vedonlyöntikilpailu, jonka palkintopotti on 300 € viikossa, on loistavaa viihdettä kaikille vihjeilijöille. Kilpailusivulta löydät joka päivä uuden kupongin suosituimmista jalkapallo-otteluista. Sinun tehtäväsi on ennustaa tulokset - yhden joukkueen tasapeli tai voitto. Jokaisesta oikein ennustetusta tuloksesta saat pisteitä kyseisen tapahtuman kertoimien perusteella. Kaikkien pisteiden summa vaikuttaa tulokseen ja rankingiin. Lisäksi, jos saat eniten pisteitä tiettynä päivänä, palkitaan vielä 5€ Päivän Kupongilla! Esittele tietosi ja käytä intuitiota – tämä on ilmainen vedonlyöntikilpailu palkinnoilla, jossa et riskeeraa omia rahojasi ja toimii samalla tavalla kuin ilmainen Tipstereiden Liiga.

kommentoi TipstereidenLiiga
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti