Vedonlyöntiliiga

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
Vedonlyöntiliiga

Vedonlyönti on huikea ajanvietetapa urheilulajien ystäville. Jos tuuri käy, voi kyseessä olla suurienkin summien palkintopotti. Tämä voi olla tuurista kiinni, mutta vedonlyöntiä ei kuitenkaan aina tarvitse harrastaa pelkän tuurin perusteella. Asiantuntijoiden vinkeistä on aina hyötyä. JohnnyBetin Vedonlyöntiliiga on kehitetty juuri tätä tarkoitusta varten. Se on yhteisö, jossa vinkkaajat kohtaavat vedonlyöjät. Vinkkaajat tarjoavat vinkkejä, kun taas vedonlyöjät arvioivat vinkkien hyödyllisyyden. Liiga tarjoaa parhaimmat veikkausvinkit, jotka perustuvat vinkkaajien kokemukseen ja tietotaitoon. Vinkit voivat johtaa jopa suuriin voittopotteihin. Erityisesti eri urheilulajeista tietämättömien kannattaa lukea varmat veikkausvinkit vedonlyöntiin ja käyttää vinkit hyödyksi, sillä ne antavat pohjaa vedonlyöntivalinnalle.

Monet vedonlyöjät tietävät, että vinkit ja erilaiset tilastot auttavat vedonlyöjää valitsemaan vedonlyöntikohteensa. Tilastoja onkin olemassa erilaisia, mutta niistä ei välttämättä näe oikeiden ihmisten tekemiä havaintoja ja kommentteja. JohnnyBetin Vinkkaajien Liigan jokainen vinkkaaja on oikea henkilö, jolla on jokin peruste vinkkinsä taustalla.

JohnnyBetin Vinkkaajien Liiga on ehdoton valinta, sillä vinkkien saamisen lisäksi siellä on mahdollisuus voittaa kuukausittaisia palkintoja. Kilpailuihin voi osallistua ilmaiseksi, joten niihin ei tarvitse satsata omaa rahaa! Kilpailun voittajan määrittää äänestys, jossa esimerkiksi Päivän vinkki -kategorian voittajalle myönnetään summa rahaa. Jos liiga ja sen tarjoamat hyödyt kiinnostavat, lue eteenpäin, niin tiedät, miksi Vinkkaajien Liigaan liittyminen kannattaa.

Tutustu myös muihin 1x2-vedonlyöntikilpailuihimme, joissa voit voittaa jopa 300 € ikäisen viikon!

1. Vedonlyöntiliigan Veikkausvinkit

Vinkkaajien Liiga hyödyttää vedonlyöjiä monella eri tavalla. Sen avulla veikkaajat pysyvät kärryillä vedonlyöntimaailman käänteistä eivätkä vinkit mene sivu suun. Palvelussa on hyvin positiivinen ja hyvä henki ja vedonlyöjät sekä vinkkaajat pitävät yhtä. Se on vedonlyönnistä kiinnostuneiden yhteinen paikka. JohnnyBetin Vinkkaajien Liigaan on hyvä kuulua, sillä sen lisäksi, että vinkit hyödykseen käyttävä vedonlyöjä voi voittaa vedonlyönnissä, voi voitto tulla kotiin myös sivustojen kilpailuista. Jäsenet voivat siis voittaa tuplasti. Mikäs sen parempi.

Suurin hyöty tulee tietenkin tärkeistä vinkeistä, jotka voivat auttaa vedonlyöjän jopa suuren potin voittoon. Vinkit eivät maksa mitään, vaan ne voi lukea ilmaiseksi. Moni vedonlyöjä nimittäin kamppailee valintojen kanssa ja joskus esimerkiksi ravikisan voittajahevosen valinta voi olla hankalaa. Hevosista tietämätön ei ehkä osaa päätellä tulevaa voittajaa, mutta tässä kohtaa vinkit tulevat tarpeeseen. Vinkkaajien Liigasta löytyy varmasti hevosista tietävä vinkkaaja, joten päätöstä ei tarvitse tehdä mututuntumalla tai hevosen hienon nimen perusteella. Saat siis todellista tietoa, joka ei perustu tuuriin.

2. Kuinka Vedonlyöntiliiga Toimii

Vedonlyöntiliiga on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Aika ei siis mene toimivuuden selvittämiseen, vaan asiaan pääsee heti. Henkilö voi rekisteröityä palveluun esimerkiksi jonkin sosiaalisen median, kuten Facebookin tai Google-tilin avulla. Tämä on yleinen käytäntö monella muullakin verkkosivulla ja käytäntö onkin tullut tutuksi yhä useammalle netin käyttäjälle.

Rekisteröitymisen jälkeen hyödylliset veikkausvinkit ovat käytettävissä. Voit ottaa opit heti käyttöön esimerkiksi OlyBetin sivuilla. Muista myös käyttää hyödyksesi OlyBet bonuskoodimme. Jos käyttäjällä itsellään on vinkkejä jaettavaksi, on niistä hyötyä muille käyttäjille. Lisäksi vinkkejä jakanut jäsen osallistuu automaattisesti Kuukauden vinkkaaja -äänestykseen. Jos sinulla siis on tietoa jostain urheilulajista tai olet seurannut jonkin urheilijan tai ravihevosen uraa, on tämä hyvä hetki jakaa tietämyksesi muille. Tai jos tilastot ovat juttusi ja olet seurannut niitä, voit auttaa muita vedonlyöjiä tekemään vetopäätöksen. Pääset auttamaan vedonlyöntipäätöksen kanssa painivaa veikkaajaa. Lisäksi osallistut ilmaiseksi kilpailuun, jossa on jaossa rahanarvoisia palkintoja.

Satavarmaa veikkausvinkkiä ei ole olemassakaan, mutta vinkeistä on hyötyä silloin, kun ne tulevat asiansa osaavalta ja lajista tietävältä taholta. Palvelu sopii siis hyvin myös heille, jotka eivät halua lyödä vetoa, mutta tietävät kuitenkin paljon urheilulajeista ja niiden pelaajista. Tiiviisti tiettyä urheilijaa seurannut vinkkaaja osaa kertoa pelaajan aiemmasta pelimenestyksestä ja mahdollisista vaivoista, jotka saattavat vaikuttaa pelitulokseen. Muunmuassa näistä seikoista tietävät ovat erinomaisia vinkkaajia.

Vinkkaajien Liigan tulokset-sivulta voi käydä katsomassa viime kuun voittajat sekä myönnetyt palkintosummat. Samalta sivulta löytyvät myös muun muassa tulokset, tuotto ja Päivän vinkki. Ne pääsee näkemään jo ilman rekisteröitymistä, joten uusi jäsen näkee jo ennen rekisteröitymistään, että palkintoja todella jaetaan. Rekisteröityneille käyttäjille on myös luvassa extra 10% lisäpalkinto Vinkkaajien Liigan voitoissa. Sinun tarvitsee vain jakaa 3 tai useampi vinkki kuukaudessa sosiaalisen median (Facebook, Twitter) tililläsi ja olet mukana! Mikäli into iski, voi listoille pyrkiä itse rekisteröitymisen jälkeen. Oman jäsentilin luominen ei vie kauaa, joten mukaan pääsee nopeasti ja täysin ilmaiseksi.

Vinkkaajien Liiga helpottaa palvelun käyttöä huomattavasti ilmoittamalla tarkat käyttöehtonsa ja sääntönsä omalla sivullaan. Tänne pääsee nopeasti sivuston vasemmassa reunassa olevan valikon kautta. Jäsenille ei haluta jäävän mitään epäselväksi. Jos kuitenkin herää kysymyksiä sääntöjen lukemisen jälkeen, voi usein kysytyt kysymykset käydä lukemassa läpi.

3. Vedonlyöntikilpailu Palkinnot

JohnnyBetin Vinkkaajien Liigan jäsenillä on mahdollisuus voittaa osaa kuukauden kisaan, jossa palkintopotti on 2000 euroa rahaa. Voisi siis sanoa, että palkinnot loistavat anteliaisuudellaan. Potti jaetaan 20 parhaan vinkkaajan kesken.

Palkintoja jaetaan myös vinkkaajille. Palkinnon saajan valitsemiseksi järjestetään äänestys, jonka tulos kertoo voittajan. Vinkkaajien Liigan pelaajat saavat äänensä kuuluviin ja äänestävät sellaista vinkkaajaa, joka on ollut heille suurena apuna viimeisen kuukauden aikana. Kuukauden vinkkaaja valitaan siis sen perusteella, kuinka suuren vaikutuksen tämä on tehnyt yhteisöön viimeisen kuun aikana, eikä vain sen perusteella kellä on isoin voittoprosentti. Palkintoja on siis saatavilla sekä vinkkaajille että vedonlyöjille.

Kuukauden vinkkaaja -äänestys järjestetään siten, että kukin käyttäjä antaa vinkkaajalle arvosanan asteikolla 1-5. Eniten ääniä saanut voittaa. 2000 euron palkintopotti jaetaan Kuukauden vinkkaaja -äänestyksen voittajien kesken siten, että tuoton mukaan paras vinkkaaja saa palkinnoksi 30 prosenttia, yieldin mukaan paras myös 30 prosenttia sekä eniten yhteisön ääniä saanut vinkkaaja saa myöskin 30 prosenttia potista. Jäljelle jäänyt 10 prosenttia maksetaan kuponkien määrän mukaan, joka taas on lajiteltu Päivän vinkin mukaan.

Äänestys on helppoa: täytä vain kuponki, niin äänesi on mennyt eteenpäin. Äänestystulokset voi käydä katsomassa niille varatulta sivulta. Joka kuukausi äänestys prosessi käydään läpi, jotta äänet olisivat perusteltuja, oikeudenmukaisia ja puolueettomia. Johdonmukaisella äänestämisellä ja asianmukaisilla perusteluilla on painoarvoa. Kaikkien voittajien ikä tullaan tarkistamaan ennen voitonjakoa. Vinkkaajien Liiga on palvelu, jossa kaikki toimii sujuvasti ja sen avulla veikkaaminen on entistä helpompaa. Liity siis mukaan ilmaiseksi!

kommentoi Vedonlyöntiliiga
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti