JohnnyBet.com fi

NHL 2023/2024 Vedonlyönti ja Kertoimet

käyttäjältä JohnnyBet
Veikkaus vinkit
Päivä
Tapahtuma
Kertoimet
Panos
Tyyppi
24-04-2024 08:30 Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
KERTOIMET 1.56
PANOS 5
Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
24-04-2024 12:00 Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
KERTOIMET 1.46
PANOS 5
Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
24-04-2024 19:00 Draw No Bet, Whole Match by MVP
KERTOIMET 1.85
PANOS 10
Draw No Bet, Whole Match by MVP
24-04-2024 21:30 Draw No Bet, Whole Match by Jose piñero
KERTOIMET 2.29
PANOS 10
Draw No Bet, Whole Match by Jose piñero
24-04-2024 22:00 Draw No Bet, Whole Match by Jose piñero
KERTOIMET 2.48
PANOS 10
Draw No Bet, Whole Match by Jose piñero
24-04-2024 22:00 Asian Handicap (-1.5), Whole Match by Me I Be
KERTOIMET 2.24
PANOS 10
Asian Handicap (-1.5), Whole Match by Me I Be
NHL 2023/2024 Vedonlyönti ja Kertoimet

NHL on julkaissut kauden 2023/2024 otteluohjelman siten NHL 2023/2024 vedonlyönti ja kertoimet on jo aihe, josta keskustellaan. Kauden runkosarja alkaa 10. lokakuuta Floridan, Amalie Areenassa. Kisat käynnistyvät Nashville Predatorsin ja Tampa Bay Lightningin avausottelulla. Tällä kaudella odotetaan Boston Bruins, Florida Panthers, NY Rangers ja Carolina Hurricanes olevan NHL:n huippujoukkueita.

Kausi 2023/2024 sisältää peräti 1312 ottelua. Niinpä urheilun faneille on luvassa rutkasti seurattavaa ja vedonlyöntisivustot tulevat todennäköisesti käymään kuumana uusista kohteista ja vetomuodoista. NHL-kaudet ovatkin vedonlyöjille oikeaa kulta-aikaa, sillä sen aikana on reilusti aikaa valita omat vetokohteet.

Tästä artikkelista pääset lukemaan NHL:n uusimmasta kaudesta, kauteen olennaisesti liittyvästä vedonlyönnistä sekä siitä, tullaanko ottelut striimaamaan tai näyttämään televisiossa.

1. NHL:n Suomalaiset Pelaajat kaudella 2023/2024

NHL:ssä tullaan toki tälläkin kaudella näkemään useita suomalaisia tähtiä. Suomalaiset tunnetusti rakastavat jääkiekon seuraamista ja tottakai sitä seurataan vieläkin tiiviimmin, kun oman maan pelaajat ovat kentällä.

Viime kauden runkosarjassa nähtiin yhteensä 55 suomalaista ja tällä hetkellä odotetaankin, saadaanko tänä vuonna mukaan vieläkin enemmän pelaajia. Kuitenkin suuri osa pelaajista on jo tiedossa, niitä ollessa yhteensä 49 kappaletta.

Jo pelkkiä suomalaisia maalivahteja tullaan näkemään kaudella kahdeksan kappaletta. Puolustajia on kiinnitettynä mukaan lähes kolmekymmentä. Hyökkääjiä on myös mukana kolmisenkymmentä.

Suomalaisista pelaajista osa on vaihtanut joukkuetta tälle kaudelle. Esimerkiksi Olli Määttä on siirtynyt pelaamaan Detroitiin, Olli Juolevi Anaheimiin ja Kevinen Lankinen taas pelaa Nashvillessa. NHL:ssä aloittelevat Sakari Manninen, Markus Nurmi, Anton Levtchi, Ville Petman ja Juho Olkinuora.Yhdysvalat eivät kuitenkaan ole ainoa paikka missä suomalaiset pelaavat. Mikäli seuraat muita ulkomalaisia liigoja, tsekkaa artikkelimme SHL kertoimet.

2. NHL Vedonlyönti ja Voittaja Kertoimet

NHL kuuluu useimpien vedonlyöntisivustojen vedonlyöntitarjontaan, sillä jääkiekkoa seurataan hyvin aktiivisesti. NHL:n kausi 2023/2024 on aktiviisesti mukana vedonlyönnissä, joten vetokohteita pitäisi löytyä helposti kenelle tahansa, joka haluaa käydä asettamassa oman vetonsa.

Kertoimet kuuluvat olennaisesti urheiluvedonlyöntiin, sillä voitot muodostuvat niiden perusteella. Kertoimet kuitenkaan eivät ole aivan satunnaiset, sillä ne muodostuvat sen mukaan, mikä joukkue milloinkin on todennäköisin voittaja tai häviäjä. Siispä suurimmalla ennakkosuosikilla onkin pienin kerroin. On fiksua tutkia kerrointen muodostumista ennen oman vedon asettamista. Sen lisäksi voi lukea enemmän jääkiekkotaktiikoista, jotka kertovat paljon siitä, kuinka kyseinen joukkue pelaa.

NHL-vedonlyönnissä voidaan lyödä vetoa monin eri tavoin. Tärkeimpänä pidetään luonnollisesti mestaruusvetoa, jolla on tarkoitus veikata, mikä joukkue tulee voittamaan koko mestaruuden. Muitakin vetotapoja on, sillä vetoa voi lyödä mm. siitä, kuka tulee tekemään ensimmäisen maalin jne. NHL kokontuu kaikki parhaat pelaajat maailmassa mutta Euroopassa on myös liiga, jossa pelaavat kaikki parhaat joukkueet ja pelaajat. Lue vinkeistä CHL vedonlyöntiin ja näe miten suomalaiset joukkueet pärjäävät muita eurooppalaisia joukkueita vastaan.

3. NHL Vedonlyöntivinkkejä

NHL on maailman paras jääkiekkoliiga mutta yleiset säännöt vedonlyöntiin ovat samat kuin kun veikkaa Mestiksen otteluita. Mitä ovat siis NHL vetovihjeet 2023/2024? Yksinkertäiset vedot kuten NHL voittajaveto on hieman riski, mutta kannattaa veikata sitä kauden avulla kun tiedämme, että jotain voi vaikuttaa kyseisen joukkueen voittoon mutta kertoimilla ei näe sitä. Muista, että NHL voittajakertoimet ovat usein pienet mutta kuten sanottu, se on paras jääkiekkoliiga, joka tarkoittaa, että jokainen joukkue voi voittaa.

Kun lyö vetoa NHL otteluista, kannattaa lyödä vetoa yli/alle muodossa. Usein jääkiekossa veto siitä, että ottelussa tulee yli 5,5 maalia on järkevä veto koska siinä muodossa kertoimet voivat olla jo kannattavia. On hyvä idea yhdistää pari ottelua ja valita eri vedot kuten voittaja, maaleja ja maalintekijä jos joukkueesa pelaa liigan huippuhyökkäjä. Yleiset vihjeet pitkävetoon löytyvät sivultamme. Pitkäveto on hyvä tapa veikata NHL:n otteluita, koska kertoimet ovat silloin korkeita ja usein yöllä on ainakin pari matseja, joita kannattaa veikata.

Mikäli seuratte artikkeleita uhkapelisivustoista, jotka julkistamme JohnnyBetin sivulla, tiedätte että NetBet on yksi parhaista sivuista tällä hetkellä. Se tarjoaa Bet Builder NHL otteluille, joka tarkoitta että se suosittele 3 NHL vedonlyöntikohdetta, joiden kerroin on vähän suurempi. Se on hyvä tapa veikata kun ei halua scrollata sivun kautta ja etsiä kannattavia kertoimia. Voi napata NetBet bonuskoodi ja lyödä vetoa Stanley Cupista bonuksella, helposti Bet Builder avulla.

Loppujen lopuksi meidän pitää kertoa vähän omasta liigastamme, joka on ilmainen vedonlyöntiliiga nimeksi Tipstereiden Liiga. Siinä voi voittaa palkintoja ilman riskiä ja veikata urheilua, jossa ollaan eksperti. Esim. jääkiekkoa. Liigassa ei vain palkinnot ovat mahtavia mutta se, että pelaajia julkaisevat kuponkejaan, jotka voivat inspiroida muita veikkajia. Liity liigaan ja saa ilmaiset vetovihjeet NHL otteluihin. Alhaalta voi nähdä parhaat veikkausvinkit NHL yöhön.

Veikkaus vinkit
Päivä
Tapahtuma
Kertoimet
Panos
Tyyppi
24-04-2024 12:30 Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
KERTOIMET 1.56
PANOS 5
Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
24-04-2024 16:00 Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
KERTOIMET 1.46
PANOS 5
Draw No Bet, Whole Match by peterek1984
24-04-2024 23:00 Draw No Bet, Whole Match by MVP
KERTOIMET 1.85
PANOS 10
Draw No Bet, Whole Match by MVP

4. NHL Live Stream

Osalla vedonlyöntisivustoista on tapana tarjota live streamiä asiakkailleen. Tämä ei ole aina mahdollista, mutta silloin kun se on mahdollista, antaa se vedonyöjille erinomaiset mahdollisuudet otteluiden seuraamiseen vedonlyönnin ohessa.

Live streamin ohella otteluita voidaan seurata myös televisiolähetyksinä. Suomen osalta televisioinnin oikeudet ovat nimittäin Viaplaylla, Elisa Viihteellä sekä Ylellä. Yle tulee esittämään muutamia runkosarjaotteluita ja kaikki Stanley Cup -finaalin pelit tulevat myös nähtäville Ylen kautta. Näitä on mahdollista seurata Ylen kautta ilmaiseksi.

Otteluiden edistymistä pystyy usein seuraamaan myös vähintäänkin virtuaalisena grafiikkana, joka on usein nähtävillä live-vedonlyönnissä. Live-vedonlyönti löytyy suurimmalta osalta vedonlyöntisivustoista. Jos olet kiinnostunut live-vedonlyönnistä, löydät sen useimmiten vedonlyöntisivustojen Live-kategorian alta.

NHL:n televisioinnit ja live streamit vievät katsojat lajin pariin, olivat he missä tahansa. Teknologia kuitenkin mahdollistaa otteluiden seuraamisen millä tahansa laitteella, joka tarkoittaa, että otteluita on mahdollista seurata myös tien päältä.

Tokihan myös Tampereen Nokia Arenalle pääsee paikan päälle katsomaan otteluita, jolloin kaikkien otteluiden tuloksia ei tarvitse välttämättä katsoa television välityksellä. Joka tapauksessa kannattaa tsekata miltä näyttävävt NHL 2023/2024 vedonlyönti ja kertoimet ennen kuin pääsee katsomaan.

kommentoi Nhl2023/2024VedonlyöntiJaKertoimet
Kommentit (4)
Joku Jonne
Joku Jonne vuosi sitten
Toivotaan Oilerssia ja Dallasia. Alkaa tuntumaan siltä että Rangers on hyvin pitkällä tänä kevät/kesänä, jopa Stanley Cup hyvä mahdollisuus.
Pelaa vastuullisesti