JohnnyBet.com fi

NHL 2023/2024 Vedonlyönti ja Kertoimet

käyttäjältä JohnnyBet
NHL 2023/2024 Vedonlyönti ja Kertoimet

NHL on julkaissut kauden 2023/2024 otteluohjelman siten NHL 2023/2024 vedonlyönti ja kertoimet on jo aihe, josta keskustellaan. Kauden runkosarja alkaa 7. lokakuuta Prahassa, O2 Arenassa. Kisat käynnistyvät Nashville Predatorsin ja San Jose Sharksin avausottelulla. Tällä hetkellä NHL finaalit pelataan. Las Vegas Golden Knights vs Florida Panthers kertoimet ovat jo saatavilla. Suosikki on joukkuee Las Vegasista kertoimella 2,13 taas Floridan kerroin on 2,74. Artikkelissa kerromme enemmän juoksevasta kaudesta.

Kausi 2023/2024 sisältää peräti 1312 ottelua. Niinpä urheilun faneille on luvassa rutkasti seurattavaa ja vedonlyöntisivustot tulevat todennäköisesti käymään kuumana uusista kohteista ja vetomuodoista. NHL-kaudet ovatkin vedonlyöjille oikeaa kulta-aikaa, sillä sen aikana on reilusti aikaa valita omat vetokohteet.

Tästä artikkelista pääset lukemaan NHL:n uusimmasta kaudesta, kauteen olennaisesti liittyvästä vedonlyönnistä sekä siitä, tullaanko ottelut striimaamaan tai näyttämään televisiossa.

1. Vegas Golden Kinghts vs Florida Panthers vedonlyönti

Tässä vaiheessa vain kaksi joukkuetta on jäljellä turnauksessa siis NHL vedonlyönti tarkoittaa Golden Knights vs Panthers vedonlyönti. Knightsin tilanne on himpun verran parempi. Sen kerroin on 2,13 taas Panthersin voiton kerroin on 2,74. Katsomalla ensimmäistä ottelua, näyttä siltä että järkevä veto olisi maaleista - yli 5,5 (kerroin 1,82). Hyvä kerroin on myös handicap vedoissa esim. Vegas Golden Knights -1 (kerroin 2,57). Nämä ovat meidän veikkausvinkit Golden Knights - Panthers otteluun.

2. NHL:n Suomalaiset Pelaajat

NHL:ssä tullaan toki tälläkin kaudella näkemään useita suomalaisia tähtiä. Suomalaiset tunnetusti rakastavat jääkiekon seuraamista ja tottakai sitä seurataan vieläkin tiiviimmin, kun oman maan pelaajat ovat kentällä.

Viime kauden runkosarjassa nähtiin yhteensä 63 suomalaista ja tällä hetkellä odotetaankin, saadaanko tänä vuonna mukaan vieläkin enemmän pelaajia. Kuitenkin suuri osa pelaajista on jo tiedossa, niitä ollessa yhteensä 55 kappaletta.

Jo pelkkiä suomalaisia maalivahteja tullaan näkemään kaudella kahdeksan kappaletta. Puolustajia on kiinnitettynä mukaan lähes kolmekymmentä. Hyökkääjiä on myös mukana kolmisenkymmentä.

Suomalaisista pelaajista osa on vaihtanut joukkuetta tälle kaudelle. Esimerkiksi Olli Määttä on siirtynyt pelaamaan Detroitiin, Olli Juolevi Anaheimiin ja Kevinen Lankinen taas pelaa Nashvillessa. NHL:ssä aloittelevat Sakari Manninen, Markus Nurmi, Anton Levtchi, Ville Petman ja Juho Olkinuora.Yhdysvalat eivät kuitenkaan ole ainoa paikka missä suomalaiset pelaavat. Mikäli seuraat muita ulkomalaisia liigoja, tsekkaa artikkelimme SHL kertoimet.

3. NHL Vedonlyönti ja Voittaja Kertoimet

NHL kuuluu useimpien vedonlyöntisivustojen vedonlyöntitarjontaan, sillä jääkiekkoa seurataan hyvin aktiivisesti. NHL:n kausi 2023/2024 on aktiviisesti mukana vedonlyönnissä, joten vetokohteita pitäisi löytyä helposti kenelle tahansa, joka haluaa käydä asettamassa oman vetonsa.

Kertoimet kuuluvat olennaisesti urheiluvedonlyöntiin, sillä voitot muodostuvat niiden perusteella. Kertoimet kuitenkaan eivät ole aivan satunnaiset, sillä ne muodostuvat sen mukaan, mikä joukkue milloinkin on todennäköisin voittaja tai häviäjä. Siispä suurimmalla ennakkosuosikilla onkin pienin kerroin. On fiksua tutkia kerrointen muodostumista ennen oman vedon asettamista. Sen lisäksi voi lukea enemmän jääkiekkotaktiikoista, jotka kertovat paljon siitä, kuinka kyseinen joukkue pelaa.

NHL-vedonlyönnissä voidaan lyödä vetoa monin eri tavoin. Tärkeimpänä pidetään luonnollisesti mestaruusvetoa, jolla on tarkoitus veikata, mikä joukkue tulee voittamaan koko mestaruuden. Muitakin vetotapoja on, sillä vetoa voi lyödä mm. siitä, kuka tulee tekemään ensimmäisen maalin jne. NHL kokontuu kaikki parhaat pelaajat maailmassa mutta Euroopassa on myös liiga, jossa pelaavat kaikki parhaat joukkueet ja pelaajat. Lue vinkeistä CHL vedonlyöntiin ja näe miten suomalaiset joukkueet pärjäävät muita eurooppalaisia joukkueita vastaan.

4. NHL Vedonlyöntivinkkejä & Hieman Aikataulua

Kausi alkaa siis 7. lokakuuta 2022. Tällä kaudella runkosarjan otteluita pelataan Euroopassa, jossa niitä pelattiin viimeksi vuonna 2019. Kausi alkaa Prahasta, Tsekistä, jossa San Jose Sharks ja Nashville Predators mittelöivät toisiaan vastaan kahden avausottelun verran.

Otteluita tullaan pelaamaan myös Suomessa. 4. ja 5. marraskuuta käydään nimittäin Columbus Blue Jacketsin ja Colorado Avalanchen väliset runkosarjaottelut. Ottelut pelataan Tampereen uudella Nokia Arenalla.

Mukana olevat 32 joukkuetta on jaettu kahteen konferenssiin (läntinen ja itäinen) ja neljään eri divisioonaan. Konferenssien kahdeksan parasta joukkuetta pääsevät etenemään kohti pudotuspelejä.

Kesä 2022 on mennyt pitkälti sopimusten solmimisten aktiivisella seuraamisella. Kyseisenä ajankohtana on nimittäin solmittu ahkerasti pelaajasopimuksia. Näitä seuraamalla on pystynyt pysymään kärryillä pelimuutoksilla, joiden myötä pelaajia on sekä vaihtunut että tullut uusia. Osa pelaajista on solminut myöskin jatkosopimuksia.

Pelaajamuutosten esimerkkinä Johnny Gaudreau on siirtynyt pelaamaan Columbukseen. Nino Niederreiter taas siirtyi Nashvilleen. Ondrej Palat taas on siirtynyt New Jerseyyn. Heinäkuussa 2022 Flames ja Panthers tekivät keskenään vaihtokauppaan ja niinpä Jonathan Huberdeau, MacKenzie Weegar ja Cole Schwindt siirtyivät Calgarylle. Panthers sen sijaan sai varauksen Matthew Tkachukista.

NHL:n eli National Hockey Leaguen kausi 2023/2024 päättyy kesäsuussa 2023, jolloin pelataan Stanley Cup -finaalisarja.

Vetovinkkejä NHL kaudelle 22/23

Mikäs sen fiksumpaa ennustaa tulevaisuutta kuin katsoa menneisyyttä? Kun vedonlyönnissä halutaan tehdä mahdollisimman fiksuja päätöksiä, kannattaa katse suunnata kohti aiempia otteluita. Näistä voi saada hyvää osviittaa tulevien otteluiden menestyksestä.

Viime kaudella päästiin juhlimaan Colorado Avalanchen voittoa. Mukana juhli myös suomalaisia pelaajia, sillä Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen olivat mukana. Vaikka mestaruus olikin joukkueelle jo kolmas, oli viimeisestä mestaruudesta kuitenkin aikaa, sillä viime mestaruudesta on aikaa reilu parikymmentä vuotta. Colorado Avalanche sai nimittäin edellisen mestaruutensa vuonna 2001.

Jos taas otetaan huomioon joukkueiden aiempi kokemus NHL:ssä, voidaan katse kohdistaa kohti uusinta tulokasta, Seattle Krakenia. Toki kannattaa muistaa, että uusi tulokas ei välttämättä tarkoita, että joukkue ei pärjäisi. Tämä jääköön kuitenkin nähtäväksi ja jää jokaisen vedonlyöjän päätettäväksi, haluaako kokeilla vedonlyöntiä asettamalla panoksen juuri tulokkaalle.

5. NHL Live Stream

Osalla vedonlyöntisivustoista on tapana tarjota live streamiä asiakkailleen. Tämä ei ole aina mahdollista, mutta silloin kun se on mahdollista, antaa se vedonyöjille erinomaiset mahdollisuudet otteluiden seuraamiseen vedonlyönnin ohessa.

Live streamin ohella otteluita voidaan seurata myös televisiolähetyksinä. Suomen osalta televisioinnin oikeudet ovat nimittäin Viaplaylla, Elisa Viihteellä sekä Ylellä. Yle tulee esittämään muutamia runkosarjaotteluita ja kaikki Stanley Cup -finaalin pelit tulevat myös nähtäville Ylen kautta. Näitä on mahdollista seurata Ylen kautta ilmaiseksi.

Otteluiden edistymistä pystyy usein seuraamaan myös vähintäänkin virtuaalisena grafiikkana, joka on usein nähtävillä live-vedonlyönnissä. Live-vedonlyönti löytyy suurimmalta osalta vedonlyöntisivustoista. Jos olet kiinnostunut live-vedonlyönnistä, löydät sen useimmiten vedonlyöntisivustojen Live-kategorian alta.

NHL:n televisioinnit ja live streamit vievät katsojat lajin pariin, olivat he missä tahansa. Teknologia kuitenkin mahdollistaa otteluiden seuraamisen millä tahansa laitteella, joka tarkoittaa, että otteluita on mahdollista seurata myös tien päältä.

Tokihan myös Tampereen Nokia Arenalle pääsee paikan päälle katsomaan otteluita, jolloin kaikkien otteluiden tuloksia ei tarvitse välttämättä katsoa television välityksellä. Joka tapauksessa kannattaa tsekata miltä näyttävävt NHL 2023/2024 vedonlyönti ja kertoimet ennen kuin pääsee katsomaan.

kommentoi Nhl2023/2024VedonlyöntiJaKertoimet
Kommentit (4)
Joku Jonne
Joku Jonne 8 kuukautta sitten
Toivotaan Oilerssia ja Dallasia. Alkaa tuntumaan siltä että Rangers on hyvin pitkällä tänä kevät/kesänä, jopa Stanley Cup hyvä mahdollisuus.
Pelaa vastuullisesti