JohnnyBet.com fi

Pesäpallo kertoimet ja veikkausvinkit

käyttäjältä JohnnyBet
Pesäpallo kertoimet ja veikkausvinkit

Tänä vuonna alkoi Suomen 33 kausi pesäpallon pääsarjassa Superpesiksessä ja sen takia varmasti pesäpallo kertoimet ja veikkausvinkit kiinnostavat vedonlyöjiä. Tämä kausi alkoi poikkeuksellisissä merkeissä, sillä normaalisti kauden aikana mestaruudesta taistelisi 14 joukkuettea, mutta tänä vuonna joukkueita oli vain 13 kappaletta. Syy tähän löytyi Siilijärven Pesiksen luopuessaan sarja paikastaan. Tähän ei ole konkreettistaa syytä löydetty, mutta spekulointeja on ollut, että joukkue halusi keskittyä tulevaisuuteen joten he jättäytyivät pois ja pesäpallo liitto ei täyttänyt sarja paikkaa toisella joukkueella.

Kausi sai alkunsa Aurinkoisessa Espaniassa ja suomalaisten tutusta turisti kohteesta nimittäin Fuengirolasta. Kausi alkoi 24 Huhtikuuta ”Fugepesis” nimiselllä ottelulla, jossa vastakkain taisteli Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy. Viime kauden mestari Manse PP lähti tähän kauteen suurena ennnakkosuosikkina. Tämä oli myös Pesäpalloliitolle suuri juhlavuosi, sillä Suomen kansallislaji Pesäpallo itsessään täytti jo huikeat 100-Vuotta.

Alla lyhyt listaus joukkueista, heidän koitkunnasta, sekä heidän kotiareenastaan.

Joukkue Kotikaupunki Areena
Hyvinkään Tahko Hyvinkää Pihkala
Imatran Pallo-Veikot Imatra Ukonniemi
Joensuun Maila Joensuu Bolt Stadion
JymyJussit Seinäjoki Kotijoukkue Areena
Kankaanpään Maila Kankaanpää Kankaanpää Areena
Kiteen Pallo -90 Kitee Rantakenttä
Koskenkorvan Urheilijat Ilmajoki Sähkökoje Areena
Kouvolan Pallonlyöjät Kouvola KSS Energia Areena
Manse PP Tampere Kaupin pesäpallostadion
Pattijoen Urheilijat Raahe MiiluAreena
Sotkamon Jymy Sotkamo Marjex Stadion
Vimpelin Veto Vimpeli Saarikenttä

Yksittäiset pelaajat jotka olivat joukkueilleen suuria onnistujia olivat Vimpelin Vedon, Jukka-Pekka Vainionpää joka osui peräti 5 kunnaria ja lyöntejä oli yhteensä huikeat 105 kappaletta ja löytää itsensä lyöntitilasteojen kärjestä. Toiseksi jäänyt mutta ei kaukaiseksi jäänyt Juha Niemi, Hyvinkään Tahkosta osui peräti 6 kunnaria ja löyntejä on ollut 100 kappaletta.

1. Pesis kausi 2024

Tämä kausi päättyi tilanteeseen jossa valitettavasti Koskenkorvan urheilijat ja Kankaanpään Maila joutuivat putoamiskarsintaan ja he joutuvat taistelemaan paikastaan Superpesis sarjassa. Pudostuspelien ulkopuolelle jäivät Pattijoen Urheilijat, Imatran Pallo-Veikot ja Seinäjoen Jymyjussit, mutta he varmistivat paikkanssa sarjassa kuitenkin ensi kaudelle.

Pudotutpeleissä itsensää löysivät seuraavat joukkueet: Kiteen Pallo-90, Kempeleen Kiri, Joensuun Maila, Hyvinkään Tahko, Kouvulan Pallonlyöjät, Sotkamon Jymy, Vimpelin Veto ja hallitseva mestarin Mansen PP.

Pudotus peleissä ollaan jo melkein mitallipeleissä, mutta kerrataan vielä lyhyesti miten pudotuspelit ovat tähän mennessä edenneet. Vimpelin Veto kohtasi puolivälierissä Kiteen Pallo-90, joka päättyi vakuuttavaan Vimpelin vedon 3-1 ottelusarja voittoon. Vimpelin veto oli mys tässä huomattava ennakkosuosikki, joten tässä ei yllätyksiä vielä nähty.

Hallitseva mestari Mansen PP kohtasi välierissä Kempeleen Kirin, mutta tässä Kempeleellä ei ollut mitään kirittävää, sillä Manse hoiti sarjan puhtaasti 3-0 kotiin ja eteni pudotuspeleissä välieriin.

Kouvulan Pallonlyöjät eivät tällä kertaa palloa päässeet lyömään suotuisasti, sillä vastaan asettui Hyvinkään Tahko, joka tahkoi Kouvolalaisista peli-ilon pois neljässä ottelussa ja Hyvinkään Tahko eteni välieriin 3-1 otteluvoitoin.

Sitten tapahtui puolivälierien suuri yllätys. Joensuun Maila päätyi tiputtamaan Sotkamon Jymyn joka on ensimmöistä kertaa pois mitallipeleistä sitten vuoden 1999 jälkeen. Tätä ei varmastikkaan pesäpallo kansa osannut odottaa, mutta tämä oli todellinen pommi.

Vuonna 2022 järjestettiin uudestaan myös Itä-Länsi ottelun. Tänä vuonna ottelun pelipakka oli Tampere ja voittajaksi on tullut Itä -joukkue, voittamalla 2-1. Vuonna 2024 Itä-Länsi ottelu pelataan Sotkamossa. Sellaiset ottelut pelataan usein ameriikalaisissa liigoissa. Jos nämä kiinostavat sinua, lue aiheesta NFL veikkausvinkit, jossa vähän kerromme myös Itä vs Länsi taistelusta.

2. Pesis Välierät

Ensimmäinen välierä pari oli Vimpelin Veto vastaan Joensuun Maila. Vimpelin Vedolle tää oli selkeää pääsinlihaa, sillä Joensuunlaiset lähtivät kotiin nuolemaan näppejään ilman otteluvoittoja ja Vimpeli eteni Finaaliin vakuuttavalla 3-0 ottelusarajalla. Tästä kuitenkin Joensuun Maila pääsee vielä taistelemaan Pronssista.

Toinen Välieräsarja on vielä kerken ja sieltä ei ole vielä saatu selvää kumpi joukkueista etenee finaaliin ja kumpi pääsee taistelemaan pronssista Joensuun Mailaa vastaan. Manse johtaaa tällä hetkellä Tahkoa otteluvoitoin 2-1, mutta sarja ei ole vielä taputeltu ja kumpivaan voi voittaa tämän sarjan. Jos olet kiinnostunut kotimaisesta liigoista, lue vetovihjeistä SM-liigaan meidän sivultamme.

3. Pesäpallo veikkausvinkit

Pesäpallo ei ole hyvin laaja vedonlyönti urheilulaji tällä hetkellä ja koska olemme kauden päätöksen tienoilla, ei ole avonaisia kohteita paljon, mutta niitä kuitenkin on. Tällä hetkellä käynnissä olevaan välierään (Manse vs Tahko) voi lyödä seuraavaan ottelun voittajaa, sekä koko sarjan voittajaa. Tällä hetkellä jos haluan lyödä veto pesäpallosta, että kumpi voittaa seuvaavan ottelun, ovat kertoimet Tahkon voitolle 4.6 ja Mansen voitolle 2.0. ja tasapelille 2.7. Sarjan voittajaksi on Manse suurempi suosikki kertoimella 1.47. Nyt meidän pitää odottaa hetkeä, kun pesäpallo kertoimet ovat uudestaan saatavilla vedonlyöntisivustoista. Varmasti ensisijaisesti julkistetaan pesiksen voittajavetoja.

Jos etsit vielä hyviä sivustoja missä voisi lyödä vetoa Superpeiksen tai sen alasarjojen otteluihin ovat seuraavat sivut ehdottomasti katsomisen arvoisia.

Vaikka pesäpallo ei ole niin suosittu kuin futis tai hevosurheilu, vedonlyöntisivustot kuten esim. William Hill tai Pinnacle tarjoavat pesäpallo vedonlyöntikohteita, kauden aikana. Kun veikkaa kannattaa katsoa pitkävedosta pois päin ja kannattaa kääntää katseet monivedon ja tulovedon puoleen, mistä voi saada paljon parempia kertoimia. Livevedon puolella voi myös löytää kohteita mitä tapahtuu kesken ottelun, joten sitäin kannattaa pitää silmällä.

Pesäpallossa ei ole niin paljon vedonlyönti mahdollisuuksia verrattuna muihin urheilulajeihin, sillä sitä on säännöstelty myös lain sisällä. Pesäpallon vedonlyönti on ollut myös laitonta Suomessa 1990-luvulla, sillä tuolloin pesäpallon sisällä Suomessa jylläsi suuri sopupeli skandaali. Tämä on yksi syy minkä takia edelleen pesäpallon vedonlyönti ei ole niin laajaa verrattuna muihin urheilulajeihin.

Tarkista tervetuliaisbonukset urheiluveikkaukseen

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

4. Mistä Katsoa Superpesiksen otteluita

Voit katsoa jäljellä olevat Superpesis pudotspeli ottelut Ruutu.Fi:stä. Vuoden 2021 jälkeen on Ruutu saanut oikeudet näyttää otteluita heidän suoratoistoapalvelussaan. Mutta mikäli sinä haluat katsoa Superpesiksen ottelut, pitää sinun tilata Ruutu plus. Ruutu plus on 9.95 per kuukausi, joten hinta ei ole päätä huimaava ja saa siinä samalla myös paljon muutakin sisältöä tähän hintaan. Muita suoratoistopalveluita tai TV kanavia jotka näyttäisi superpesistä ei ole tiedossa tällä hetkellä. Jos vain otteluiden seuaaminen kiinnostaa sinua, vedonlyöntisivustot tarjoavat Superpesiksen live-seurantaa, pesäpallon vedonlyönnin -osioissa. Varmasti pesäpallo kertoimet ja veikkausvinkit auttavat tehdä päätöksen.

kommentoi PesäpalloKertoimetJaVeikkausvinkit
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti