JohnnyBet.com fi

NFL veikkausvinkit ja kertoimet

käyttäjältä JohnnyBet
NFL veikkausvinkit ja kertoimet

Amerikkalainen jalkapallo on ollut perinteisesti Yhdysvalloissa suosittu urheilulaji, mutta se on kasvattanut suosiotaan myös Suomessa ja muualla maailmassa ja sen takia NFL veikkausvinkit ja kertoimet on tullut kiinnostavaksi aiheeksi vedonlyöjille. Sen lisäksi, että Suomessa harrastetaan kyseistä lajia, sitä myös seurataan aktiivisesti sekä television äärellä että livekatsomoissa.

Kuten kirjoittettu, amerikkalainen jalkapallo on suosittu kohde myös vedonlyönnissä. Jos selaat eri vedonlyöntisivustojen tarjontaa, huomaat varmasti amerikkalaisen jalkapallon löytyvän lähes jokaiselta sivustolta.

NFL:n kuuluisin ja suosituin tapahtuma on ehdottomasti Super Bowl, jota seuraa vuosittain jopa yli sata miljoonaa henkeä. Tapahtuman nimi on tuttu varmasti myös heille, jotka eivät seuraa urheilua lainkaan. Tämä maailmansuosion saavuttanut, hyvin tunnetuksi tullut tapahtuma viihdyttää urheiluväkeä sekä urheilulla että muulla viihteellä, joka kruunaa kokonaisuuden.

Tässä artikkelissa esittelemme NFL:n eli National Football Leaguen ja viemme sinut myös vedonlyönnin puolelle, joka kulkee käsi kädessä amerikkalaisen jalkapallon kanssa. Jenkkifutis on omanlaisensa laji, jonka parissa yleisö pääsee nauttimaan hyvin vauhdikkaista pelihetkistä sekä otteluita seuraamalla että omia vetotuloksia jännittämällä.

1. Mitä on NFL?

NFL on lyhenne sanoista National Football League. Kyseessä on Yhdysvaltojen seuratuin ja suosituin liiga. Liigassa pelaa yhteensä 32 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen, 16 joukkueen konferenssiin. Lisäksi nämä on vielä jaettu neljään eri divisioonaan.

NFL:n runkosarja alkaa syyskuun alussa ja kestää yhteensä 17 viikkoa. Mukana olevat joukkueet pelaavat kukin 16 ottelua. Kun runkosarja on läpikäyty, molempien konferenssien kuusi parasta joukkuetta pääsevät etenemään pudotuspeleihin (playoffit). Loppu huipentuu Super Bowliin, joka on yksi vuoden odotetuimmista urheilutapahtumista. Super Bowlia seurataan aktiivisesti erityisesti Yhdysvalloissa, mutta myös Suomessa. Super Bowlissa on tapana nähdä myös maailmanluokan tähtiä, jotka on kutsuttu tapahtumaan viihdyttämään yleisöä. Niinpä tapahtumassa viihtyvät sekä urheilufanit että musiikin ystävät.

NFL tuo amerikkalaisen jalkapallon esiin. Se yhdistää ihmiset ja tuo lajia näkyvämmäksi. Yksi NFL:n periaatteista on luoda tietoutta amerikkalaisen jalkapallon luomasta ilosta. Lisäksi liiga haluaa viestittää, että kaikki ovat samanarvoisia. Status tai titteli ei määrittele ihmistä, vaan merkitystä on vain kovalla työllä ja omalla sitoutumisella. Liiga kannustaa joukkueen jäseniä tukemaan toinen toistaan, sillä loppujen lopuksi joukkueen pelaajat ovat kaikki toisistaan riippuvaisia. NFL:ssä on korkeat standardit ja liigassa pyritään aina erinomaisuuteen. Liigan omien sanojen mukaan mikä tahansa on mahdollista ja esteet voidaan ylittää niiden vaikeustasosta huolimatta. Tappiot muutetaan opeiksi. Näillä periaatteilla NFL toimii yhtenä arvostetuimmista urheiluliigoista. Liigassa arvostetaan korkealle sekä liigassa mukana olevia että heitä tukevia faneja ja yhteisöjä. Yhdysvallat ovat myös koti suurin vaapaottelujärjestölle - UFC. Lue artikkelimme nimeltä veikkausvinkit UFC ja saa tietää enemmän sarjasta.

2. NFL:n taustoja

NFL perustettiin noin vuosisata sitten, vuonna 1920. Liiga tunnettiin aluksi nimellä American Professional Football Association, mutta nimi vaihdettiin kahden vuoden kuluttua nykyään tunnetuksi National Football Leagueksi. Alkujaan liigassa oli kymmenen joukkuetta neljästä eri osavaltiosta.

NFL:ssä on tällä hetkellä vain kaksi alkuperäistä joukkuetta: Decatur Staleys (nykyään Chicago Bears) ja Chicago Cardinals (nykyään Arizona Cardinals). NFL:n ensimmäiset mestaruuskisat järjestettiin vuonna 1933. Kisoja isännöi tuolloin Chicago Bears.

Kaikkien tuntema Super Bowl näki päivänvalonsa vasta vuosikymmeniä myöhemmin, vuonna 1960 perustetun American Football Leaguen menestyttyä. Super Bowlista kasvoi yksi maailman suosituimmista jalkapallotapahtumista ja sitä odotetaan aina yhtä innolla ympäri maailman.

Koska NFL on urheiluliiga, on se otettu vedonlyöntiin mukaan avosylin. Urheilun fanit ympäri maailman lyövät mielellään vetoa suosimistaan urheilulajeista ja amerikkalainen jalkapallo on jo lajina hyvin toivottu kohde millä tahansa vedonlyöntialustalla. NFL:n käänteitä seurataan tiiviisti ja moni suuntaa vedonlyöntialustalla suoraan NFL:n vetokohteisiin. Ja onkin hyvin todennäköistä, että kyseinen liiga löytyy varsinkin suosituimmilta vedonlyöntialustoilta. Jos ameriikalaiset liigat kiinnostavat sinua, lue artikkelimme NHL kertoimet ja vinkit.

3. Amerikkalainen jalkapallo ja vedonlyönti

Amerikkalainen jalkapallo on yksi vedonlyöntisivustojen suosituimmista kohteista. Laji tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vedonlyöntiin.

Kun amerikkalaisesta jalkapallosta halutaan lyödä vetoa, löytyy vedonlyöntialustalta usein paljon erilaisia vetovaihtoehtoja. Suosituin vetomuoto on luonnollisesti voittajaveto, jossa vetoa lyödään koko ottelun voittajasta. Jenkkifutis on itse asiassa laji, jossa ottelut eivät voi useinkaan päättyä tasapeliin ja siksi lajista ei ole tarjolla 1X2 -vetoja. Kun käytössä on kuitenkin Moneyline, tässä vetotavassa veikataan voittajaa niin, että tasapelin mahdollisuutta ei ole.

Muita jenkkifutiksen suosituimpia vetotyyppejä ovet over/under sekä tasoitusvedot. Over/under -vedossa veikataan ottelun kokonaispisteiden määrää. Sillä voidaan veikata myös neljänneksen pisteiden määrää. Pisteiden laskeminen liittyy amerikkalaiseen jalkapalloon hyvin vahvasti, joten vetojen asettaminen pisteistä on hyvin luonnollinen vetotapa kyseiselle lajille. Tasoitusvedossa taas veikataan ottelun voittajaa antamalla toiselle joukkueelle teoreettisen tasoituksen, mitä tulee pisteisiin. Jos asettamasi tasoitus on esimerkiksi 5, valitsemasi joukkueen tulee voittaa ottelu vähintään viidellä pisteellä. Jos näin käy, olet veikannut oikein.

Amerikkalaisessa jalkapallossa voittajaa voi veikata esimerkiksi Super Bowlissa tai eri divisioonissa. Niinpä otteluihin voi keskittyä myös pidemmälläkin aikavälillä yhden ottelun voiton sijaan.

NFL livevedonlyönti on suosittua eri lajien parissa. Kun mietitään amerikkalaisen jalkapallon sopivuutta livevetoihin, voidaan kyseisen lajin todeta sopivan siihen erinomaisesti. Livevedonlyönnissä vetoa lyödään tällä hetkellä käynnissä olevista otteluista ja jenkkifutis tarjoaa hektisiä pelihetkiä, jotka voivat saada käänteitä milloin tahansa.

Vedonlyönnin bonukset ovat tuttuja monille. Vedonlyöntisivustot tarjoavat usein tervetuliaisbonuksia uusille asiakkailleen, mutta myös tiettyihin lajeihin on tarjolla silloin tällöin bonuksia. Niitä järjestetään toisinaan myös tiettyä liigaa tai ottelua silmällä pitäen. Niinpä suunnitellessasi vedon asettamista, kannattaa samalla käydä tarkistamassa, tarjoaako sivusto bonuksia juuri amerikkalaiseen jalkapalloon. Vedonlyönnin bonuksia voivat olla talletusbonukset, ilmaisvedot tai käteispalautukset. Näistä jälkimmäinen tarjoaa osan rahoista takaisin, mikäli vetosi häviää. Muistathan lukea bonusehdot ennen bonusten lunastamista, niin tiedät, millä ehdoilla voit kotiuttaa mahdolliset voittosi.

Amerikkalainen Jalkapallo -vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja

NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto
Bonuskoodi
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi

4. Mistä katsoa NFL otteluita?

Nykyään on monta striimauksia tarjoavia sivustoja sekä TV-kanavia, joista voi katsoa urheilua. Ongelma on se, että joka urheilulaji ja liiga, striimatan eri paikassa. NFL live striimit ovat saatavilla C-More palvelun kautta. NFL televisointioikeudet oimistaa C-More täysin. Palvelun minimihinta on 29,95 EUR kk.

5. Yhteenveto

Vaikka ameriikalainen jalkapallo ei ole niin suosittu Euroopassa, vedonlyöntisivustot tarjoavat monta NFL liittyvää veonlyöntikohdetta ja antavat mahtavaa mahdollisuuta voittaa ja nautia katsomisesta jopa enemmän. Jos joku haluaa vietää urheiluyötä, NFL on varmasti hyvä valinta tätä varten. Meidän sivustoltamme löytyy ilmainen Tipstereiden Liiga, jossa voi lyödä vetoa ilman riskiä, koska liigassamme käytämme pisteitä. Tipstereiden Liigassa voi kuitenkin voittaa mahtavia palkintoja, jopa 30000€ palkintopotista! Siellä voi treenata ja kun aika tulee, napata bonuskoodi vedonvälittäjille ja aloittaa veikata. Ennen kun aloitat, tsekkaa meidän NFL veikkausvinkit ja kertoimet!

kommentoi NflVeikkausvinkitJaKertoimet
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti