JohnnyBet.com fi

NBA vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
NBA vedonlyönti

Onko NBA vedonlyönti suosittu? Koripallo jää Suomessa usein muiden lajien, kuten jääkiekon ja jalkapallon jalkoihin. Positiivista muutosta on kuitenkin näkyvissä, sillä Susijengin edesottamukset ja Lauri Markkasen loistava ura ovat esillä mediassa aika ajoin. On siis toivoa siitä, että Suomestakin tulee koripallomaa.

Sitä odotellessa koripallosta voi kuitenkin nauttia seuraamalla arvokilpailuja tai niiden karsintoja tai lyömällä vetoa NBA:sta. Lue tämä postaus ja saat parhaat vinkit NBA-vedonlyöntiin!

Tällä hetkellä odotamme uutta kautta loistavan Denverin voiton jälkeen kaudella 2022-23. Mikäli haluat seurata otteluita, joita pelataan nyt, tsekkaa meidän artikkelimme aiheesta koripallon mm-kisat 2023 vedonlyönti.

1. Mikä on NBA?

NBA on lyhennys sanoista National Basketball Association eli Kansallinen koripalloliitto. Se on Pohjois-Amerikassa pelattava miesten koripallosarja ja kiistatta maailman tunnetuin ja suosituin koripallosarja. Ikään kuin NHL, mutta koripallolle. NHL on tosi suosittu Suomessa, sen takia valmistimme myös artikkeli Stanley Cup vedonlyönnistä.

NBA on jokaisen nuoren koripalloilijan unelma ja NBA:ssa pelaa ja on pelannut myös suomalaisia. Tällä hetkellä sarjaa pelaa Utah Jazz:ia edustava Lauri Markkanen. Markkanen on yksi seitsemästä suomalaisesta, jotka on ikinä varattu NBA:han. Näiden joukossa on lisäksi muun muassa Petteri Koponen ja Hanno Möttölä.

NBA:ssa pelaa 30 joukkuetta, joista yksi on kanadalainen ja loput yhdysvaltalaisia. Sarja perustettiin vuonna 1946 ja siinä pelataan 82 kierroksen runkosarja. Sarjassa on itäinen ja läntinen konferenssi, joista molemmista kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin. Sarja pelataan konferensseissa kunnes koko liigan kauden finaalissa kummankin paras kohtaa ja löydetään koko sarjan kauden voittaja.

2. Kuinka NBA:sta lyödään vetoa?

Koripallo on lajina äärimmäisen nopeatempoinen ja kiinnostava, joten ei ihme, että se on hyvin suosittu myös vedonlyöjien keskuudessa. Koska NBA on maailman suosituin koripallosarja, seurataan sitä ympäri maailmaa. Tämän ansiosta sarjaan liittyviä vedonlyönnin kohteita on auki myös suomalaisille pelaajille.

NBA alkaa aina harjoitusleirikaudella syyskuun lopussa ja sen jälkeen päästään pelaamaan runkosarjaa. Pudotuspelit alkavat huhtikuussa ja finaali on kesäkuun alussa. Kausi on siis pitkä ja pelejä on erittäin paljon.

NBA vedonlyönnin kannalta tämä tarkoittaa sitä, että voittajaveikkaus alkaa seuraavaa kautta varten jo aina kesällä ja kertoimia seuraamalla pääsee hyvään käsitykseen siitä, mitkä ovat vedonlyöjien ja vedonvälittäjien arvaukset seuraavan kauden tilanteeseen.

Kun kausi on käynnissä, on NBA voittajavedon lisäksi saatavilla lukuisia eri kohteita muun muassa yksittäisiin otteluihin ja niiden tapahtumiin liittyen. Saatavilla on usein myös NBA live-veikkausta, jonka avulla pääsee kasvattamaan hieman lisäjännitystä pelien aikana. NBA-pelit pelataan usein Suomen aikaa öisin eli yhden ja viiden välillä. NBA suorat lähetykset ja live-veto sopivatkin kuitenkin yöihmisille, yötyöläisille tai vaikkapa pienten lasten vanhemmille, jotka eivät nuku muutenkaan.

NBA:han liittyy NHL:n tapaan myös varaustilaisuus, joka on suuri ja pidetään yleensä kesäkuussa sen jälkeen, kun edellisen kauden voittaja on selvillä. Varaustilaisuudesta voi luonnollisesti lyödä vetoa ja koripallon ympärille syntyneet ei-pelilliset tapahtumat ovatkin hyvin mielenkiintoisia ja jännittäviä!

3. NBA: Vedonlyöntivinkkejä kuluvalle kaudelle

NBA kausi 2022-2023 alkoi lokakuun loppupuolella ja on nyt jo hyvin käynnissä. Kauden alla ja sen alussa voittajasuosikiksi veikattiin the Boston Celticsia ja the Milwaukee Bucksia. Molemmat pelaavat itäisessä konferenssissa ja ovat aloittaneet kauden vahvasti. Vaikka valtavia eroja ei vielä olekaan, ovat nämä kaksi sarjataulukon kärjessä.

Yleinen vetovihje NBA otteluihin voittajavetoja paitsi on sekä handicap -veto että pisteet yhteensä. Kuten jalkapallossa suosittu veto on yli 2,5 näin NBA veikkauksessa voi lyödä vetoa, että pisteitä on yli tai alle 225,5. Tätä varten pitää seurata joukkueita. Hyvä esimerkki on Sacramento Kings, jolla on tosi hyvä hyökkäys ja yksi huonoimmista puolustuksista liigassa. Tämä tarkoittaa, että tämän joukkueen otteluissa voimme odottaa monta pistetta yhteensä. Mikäli matsissa kohtaavat kaksi joukkuetta, josta yksi on pidetty huonompana, järkevä veto on handicap eli esim. -12 pistettä paremmalle joukkuelle tai +12 pistettä teoriassa huonommalle joukkueelle, jos tuntuu, että joukkueen pelaajilla on hyvä tuuri. Nämä ovat meidän kaksi veikkausvinkkiä NBA otteluihin.

Koska vain yksi etenee finaaliin itäisestä konferenssista, tulee läntisestä joku nousemaan niin ikään aina voittokamppailuun saakka. Kertoimien kehittymistä kannattaakin seurata kauden aikana, sillä se antaa hyvän kuvan siitä, missä sarjassa mennään. Mikäli muut amerikalaiset urheilusarjat kuulostavat kiinnostavilta, lue meidän artikkelimme, jossa kerromme kuinka veikata NFL otteluja.

Koska tällä kaudella NBA:ssa nähdään suomalaisväriä, kannattaa Lauri Markkasen edesottamuksia seurata läntisen konferenssin Jazzin väreissä. Jazz ei ole tällä hetkellä ehdolla finaaliin saakka, mutta live-veto ja yksittäisten otteluiden veikkaaminen tekee Markkasen pelien seuraamisesta paljon mielenkiintoisempaa!

Tsekkaa erikoistarjoukset vedonlyöntiin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

4. NBA katselu ja live vedonlyönti

Kerroimme jo vähän NBA live vedonlyönnistä mutta tätä kannattaa tehdä vain kun voimme katsoa NBA otteluita livenä. Mistä siten voi katsoa NBA? Ruutu omistaa televisointioikeuksia NBA striimaukseen Suomessa. Palvelu kuuluu Ruutu+ Urheilu pakettiin, jonka minimihinta on 12,95 euroa kk. Palvelua voi testata viikon aikana ilmaiseksi. Jos meillä on jo mahdollisuutta katsoa, pitää vastata kysymykseen missä veikata NBA otteluita. Koska tämä on maailman paras koripalloliiga, NBA vedonlyöntikohteet ovat saatavilla useimmista vedonlyöntisivustoista. Kannattaa kuitenkin valita luotettavia pelipaikkoja, joihin kuuluu mm. Pinnacle ja NetBet. Voi tarkistaa niissä sivustoista mistä löytyvät parhaat NBA kertoimet, koska ne vaihtelevat muuttuvat päivittäin. Meidän sivustoltamme löytyykin niiden sivustojen arvosteluja ja promokoodeja, joita voi käyttää myös NBA vedonlyöntiä varten.

kommentoi NbaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti