JohnnyBet.com fi

Valioliiga veikkausvinkit

käyttäjältä JohnnyBet
Valioliiga veikkausvinkit

Joka vuosi uusi Valioliigan kausi on kovasti odotettu ja sen takia etsitaan myös Valioliiga veikkausvinkkejä! Englannin superjännittävä valioliigakausi pyörähti taas käyntiin. Kauden avausottelussa Arsenal pöllytti Crystal Palacen vieraskentällä lukemin 2-0. Tykkimiesten vahva esitys pohjasi kulmapotkusta seuranneeseen avausmaaliin. Kauden ensimmäisestä täysosumasta vastasi Gabriel Martinelli ottelun pelikellon näyttäessä 20. minuuttia. Miten menee tuleva kausi? Kuka voittaa ja mitä yllätystä voi odottaa? Tästä kirjoittamme tässä artikkelissa.

1. Valioliiga kausi 2023/2024 ennusteet ja odotukset

Koko Valioliigan ennakkoasetelmien perusteella Manchester City voi hyvinkin uusia viime vuoden mestaruutensa. Pep Guardiolan luotsaama City toimii hyvin joukkueena, mistä osoituksena on tyylipuhdas 2-0 voitto West Ham Unitedia vastaan kauden avauksessa. City on vahvistanut kokoonpanoaan kesän aikana ja kaudesta 2023/2024 voi tulla jatkoa Cityn menestystarinalle. Myös Valioliigan ulkopuolelle City voi pärjätä hyvin. Odotukset ovat siis suuret.

Nouseeko Erling Braut Håland sarjan tärkeimmäksi pelaajaksi tällä kaudella? Auttaako norjalaishyökkääjä siivittämään Manchester Cityn mestaruuteen tällä kaudella? Norjalaissensaatio Håland on osoittanut nälkänsä ja tahtonsa maalien tekemiseen. Nuorella voitontahtoisella pelaajalla on suuri tulevaisuus edessään, ja tietenkin juuri City on paras paikka päästä pöllyttämään maaliverkkoja. Håland vastasi Cityn kauden avajaisissa seuran molemmasta täysosumasta.

Toista on Christiano Ronaldolla. Manchester Unitedin kausi alkoi arveluttavasti ja United hävisi kotonaan Brightonille maalein 1-2. Ennen kauden avausta Unitedin yllä leijui paljon kysymysmerkkejä. Kauden avaus ei tuonut selvyyttä seuran tilaan. Ja Ronaldo ei mahtunut Unitedin avaukseen, vaan hän tuli penkiltä kentälle vasta toisella puoliajalla. Voi hyvinkin olla, että vedonlyönti manua vastaan kaudella on kannattavaa. Seura voi hyvinkin jatkaa floppien tiellä.

Ronaldo on ollut tiiviiden siirtohuhujen keskellä. Ensimmäisessä ottelussa Ronaldo tosiaan oli punaisten paholaisten mukana. Ronaldo on itsekin ottanut kantaa hänen ympärillään pyörivään huhumyllyyn. Hän on jopa kommentoinut Instagramissa fanille asiasta. Ronaldon sopimus Unitedin kanssa kestää tämän kauden loppuun. Kysymys on, löydetäänkö hänelle sopiva rooli uuden seuraluotsin Erik ten Hagin kokoonpanosta? Tunnetusti omapäistä Ronaldoa voi olla vaikea sovittaa seuran muuttuneeseen yhteispeliä korostavaan pelityyliin. Ten Hag on asettanut tiukat rajat pelaajien käyttäytymiselle myös pelin ulkopuolella. Muun muassa puhelimen ja alkoholin käyttöä on rajoitettu.

Ten Hag myönsi haastattelussa, että hänellä on ”helvetillinen työ” käsissään manun peräsimessä painajaismaisen kauden avauksen jälkeen. Ten Hag selitti tappiota yksilövirheillä ja esitti, että ongelmiin ei ole nopeata ratkaisua. Paine seuran kannattajien taholta on valtava. Onko seuran kohtalona jo toista kertaa peräkkäin jäädä ulos Mestarien liigasta? Alex Fergusonin kultakauden jälkeen Unitedin managerin rooli on ollut tuulinen ja moni on käynyt koettamassa. Usein vähäisellä menestyksellä tosin.

Vahvimmat suosikit mestariksi ovat City ja Liverpool. Ellei suurempia ihmeellisyyksiä tapahdu, mestari on jompikumpi näistä. Liverpool avasi kautensa vieraissa 2-2 tasapelillä Fulhamia vastaan.

Kauden 2023/2024 toiseksi todennäköisimmän voittajan Liverpoolin odotetaan Jürgen Kloppin johdolla pärjäävän hyvin tällä kaudella. Edellisen kauden Valioliigan ja FA Cupin voittajien Cityn ja Liverpoolin välinen FA Community Shield kääntyi Liverpoolin tyylipuhtaaksi 3-1 voitoksi Citystä. Antaako tämä osviittaa suosikkikaksikon tulevista kohtaamisista?

Jos kauden vahvinta suosikkia täyttävät odotukset, Valioliigasta seuraavaksi jaossa olevat Mestarien liigan kaksi paikkaa ovat tiukan kisan kohteena. Ennakkoarvioinneissa Tottenham, Manchester United, Arsenal ja Chelsea ovat vahvimmin mukana taistossa neljän parhaan joukkoon.

Valioliigakauden välissä pelataan jalkapallon maailmanmestaruuskisat Qatarissa 21.11-18.12.. Maailmanmestaruuskisojen aiheuttaman ottelukatkon vuoksi Valioliiga käynnistyi tänä vuonna aikaisemmin kuin koskaan. Paljon ehtii kuitenkin tapahtua ennen maailmanmestaruuskoitosta.

2. Vedonlyönti Valioliigaan

Tulevista Valioliigaotteluista lyödään jo kuumeisesti vetoa. Useat eri vetosivustot antavat kertoimia otteluihin. Kertoimista voi löytää hyvinkin edullisia kohteita eri vedonlyöntisivustoilta. Myös suomalaiset voivat lyödä kannattavasti vetoa Valioliigan otteluista. Tässä löytyy kertoimia siitä, mikä joukkue tulee Englannin mestariksi kaudella 2023/2024:

Vedonlyöntisivustojen tarjoamat bonukset ja ilmaisraha kannattaa ehdottomasti ottaa talteen. Johnnybetin kautta löydät paljon mielenkiintoisia koodeja ja tarjouksia vedonlyöntisivustoille.

Kehittämällä oman pelisysteemin voit parantaa omaa peliäsi huomattavasti. Voit löytää edulliset kohteet valtavasta valikoimasta kohteita. Johnnybetin avulla voit lisäksi saada paljon hyödyllistä tietoa ja etukoodeja vedonlyöntisivustoille. Jos haluat kokeilla veikata ilman riskiä, liity Tipstereiden liigan yhteisöön ja aseta vetoja Valioliigasta.

3. Valioliiga vetovihjeet

Johnnybet on erinomainen sivusto löytääksesi parhaat kertoimet ja vedonlyöntibonukset tuleviin Valioliigaotteluihin. Nyt kun superjännittävä kausi on saatu avattua, voi aloittaa parhaiden kohteiden etsimisen. Johnnybetin tarjoamat bonukset ja ilmaisraha ovat hyödyllinen lisä pelaajan arsenaaliin.

Vedonlyönnissä kannattaa toisinaan pelata suosikkia ja toisinaan kannattaa pelata yllättäjää. Asetelmat ja otolliset tilanteet vaihtelevat. Vedonlyöjän tärkein taito on löytää sopivat tilanteet satojen kohteiden joukosta. Seuraamalla kautta aktiivisesti saat suurimman edun vedonlyöntiin ja pystyt tekemään parhaat päätökset. Jos kotimainen liiga ja urheilulaji kiinnostaa sinua enemmän, tsekkaa SM liiga vetovihjeet.

Eri vedonlyöntitoimistojen kautta voi saada hiukan erilaisia kertoimia ja käyttämällä Johnnybetin tarjoamia Vip koodeja voit saada lisäksi ilmaisrahaa –etu, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Kauden seuraaminen on paljon hauskempaa, kun on itse pelissä mukana.

Tsekkaa erikoistarjoukset vedonlyöntiin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset antavat osviittaa pelin kulusta. Kuitenkin asetelmat voivat muuttua ja yllätyksiä tapahtuu. Seuran sisäistä tilannetta ja ottelua edeltävää keskustelua seuraamalla voi saada rahanarvoista etua omaan peliin. Lisäksi vihjeet ja vedonlyöntibonukset ovat hyvä lisä pelaajan työkalupakkiin.

Erityisesti ennen kautta oletetut voimasuhteet voivat osoittautua vääriksi pelien pyörähtäessä käyntiin, ja hyvinä pidetyt seurat ja pelaajat saattavat osoittautua odotuksia huonommiksi. Tai toisaalta joku vähemmän arvostettu joukkue tai pelaaja saattaa osoittautua erinomaiseksi. Kaikki varmaan muistavat Leicesterin? Joten kauden alussa vedonlyönnissä on mahdollista tehdä hyviä löytöjä, kun vain malttaa tutkia asioita.

Vedonlyöntitoimiston tarjoama kerroin suosikille voi olla liian korkea. Seuraamalla kautta aktiivisesti voi löytää potentiaalisia suurikertoimisia yllättäjiä. Erityisesti loukkaantumiset ja sairastapaukset voivat auttaa haastajan voittoon ja sitä paitsi ennakkoasetelmista huolimatta itse ottelussahan voi tietysti käydä mitä tahansa.

Vedonlyöntivihje Valioliigaan voi olla asettaa vetoa siitä, montaako maaleja tulee ottelussa. Jos huippujoukkue kuten Manchester City pelaa hyvin heikkompaa joukuetta vastaan, voimme odottaa, että suosikki tekee enemmän maaleja. Voi siten asettaa vetoa siitä, että tule yli 2,5 maaleja yhteensä. Jos puhutaan maaleista, hyvä valinta on veikata maalintekijaa. Hyökkäjät kuin Haaland, Darwin tai Kane ovat pelaajia, jotka usein tekevät maalin. Kannattaa kuitenkin huomata, että he voivat yllättää meitä ja epäonnistua.

4. Valioliiga live striimi

Valioliigaa voi seurata monista lähteistä. Esimerkiksi monet vedonlyöntisivustot tarjoavat live streameja otteluista. Niistä sivustoista voi myös löytää Valioliigan live seuranta sekä Valioliigan live tulokset. Valioliigan televisointioikeudet omistaa Viaplay ja V Sport 1 kanava. Niiden kautta voi katsoa Premier Leaguen otteluita. Seuraamalla kautta ja tutkimalla vihjeitä voit parantaa todennäköisyyksiäsi voittaa pelissä. Kannattaa siis virittäytyä seuraamaan kautta suurella kiinnostuksella. Kenen uskot olevan Valioliigamestari kaudella 2023/2024? Tsekkaa Valioliiga veikkausvinkit ja lyö vetosi!

kommentoi ValioliigaVeikkausvinkit
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti