JohnnyBet.com fi

SM-Liiga 2023/2024 Vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
SM-Liiga 2023/2024 Vedonlyönti

Jääkiekon SM-liiga on taas täällä ja sen takia SM-liiga 2023/2024 vedonlyönti tulee kiinnostavaksi aiheeksi kaikille vedonlyöjille. Sehän tiedetään, että jääkiekko on suomalaisten ykköslaji ja sitä jännittämään kerääntyy yhdessä koko kansa. SM-liigakausi käynnistyy 13. syyskuuta, 2022 ja jatkuu aina maaliskuun 11. päivään asti, 2023. Nyt kun kausi 2021-2022 on päätynyt tiedämme, että Suomen uusi mestari on Tappara Tampere. Joukkue on voittanut finaalissa 4-1 TPS:ta vastaan. Taistelussa kolmannesta sijassa on myös Tamperelaisten voittama. Ilveksen vastaaja oli tänä vuonna KooKoo. Tämä oli mahtava kausi suomalaiselle jääkiekolle - olymialaiskulta ja maailmanmestaruus tekevät Leijonat maailman parhaaksi joukkueksi. Toivottavasti tämä vaikuttaa myös kotimaseen liigaan.

Tällä hetkellä voimme katsoa jo finaalia, johon viime vuoden mestari Tappara ja Lahti Pelicans ovat pääseet. Löydettävät ovatkin jo Liigan finaalin kertoimet. Tamperelainen joukkue on suosikki kertoimella 1,27. Pelicans Lahden voiton kerroin on 3,80.

Odottamassa uutta kautta, voit lukea millaisia olivat vedonvälittäjien ennusteet ja kertoimet. Olivatko ne oikeassa? Oletko sinä ennustanut tämän kauden ratkaisu?

1. SM-liiga kausi 2023/2024

Joukkueita on mukana 15 ja luvassa on kutkuttavan jännittäviä hetkiä, kun suomalaiset pistävät jäällä parastaan. Tappara Tampere ja Turun palloseura pelaavat tällä kaudella ensimmäisen ottelun ja joukkue Turusta voi katsoa myös kauden viimeisenä päivänä.

Otteluita pelataan yhteensä huimat 450. Kukin joukkue pelaa 60 ottelua. Jos mietitään kauden rakennetta, pelit sijoittuvat pääasiallisesti viikonlopuille. Tämähän on vain hyvä suomalaisten näkökulmasta, sillä moni lätkäfani ottaa ottelut ehdottomasti ensisijaiseksi asiakseen ja keskittyy näin ollen seuraamaan liigan kaikkia käänteitä.

SM-liigan otteluita odotetaan todella kuumeisesti. Varsinkin paikalle saapuva yleisö on varmasti aiempia kausia innokkaampi, sillä viime aikojen tautitilanne on valitettavasti pakottanut yleisön pysymään kotona suurten yleisötapahtumien sijaan.

Kauden 2023/2024 odotetaan olevan kosketeltavan jännittävä kausi. Ennakkosuosikkeja on useampia, joten yhtä ainoaa voittajaehdokasta on tässä vaiheessa mahdoton ennustaa. Lue vinkkimme joukkueisiin ja kertoimiin liittyen, niin pysyt mukana siinä, mistä kaikki nyt puhuvat!

2. SM-liiga voittaja kertoimet

SM-liigan kauden 2023/2024 voittajasta lyödään kuumeisesti vetoa eri vedonlyöntisivustoilla. Tokihan ottelut televisioidaan ja näin suomalaiset kerääntyvätkin yhtä aikaa jännittämään ottelun lopputuloksia. Voittaja kertoimet kiinnostavat tietysti vedonlyöjiä ja niitä kannattaakin pitää silmällä ennen vedon asettamista.

Kertoimet vaihtelevat jonkin verran ja varsinkin live-vedonlyönnissä kertoimet voivat muuttua silmissäkin. Esimerkiksi Pinnaclen on erittäin kilpailukykyiset kertoimet moneen muuhun sivustoon verrattuna ja siksi suosittelemme käydä katsomassa sen kertoimet läpi. Pinnacle on toinen, laadukas vedonlyöntisivusto, jota voimme suositella lämpimästi myös SM-liigan vedonlyöntiin.

SM-liigan otteluista lyödään runsaasti vetoa eri alustoilla. Suomalaisyleisö lyö vetoa mestaruudesta, yksittäisten otteluiden voittajista, ensimmäisen maalin tekijöistä ja niin edelleen. Vetotapoja ja -kohteita siis riittää.

3. SM-liiga 2023/2024 voittajavihjeet

Voittaja jää tietysti nähtäväksi, mutta vihjeet voivat auttaa merkittävästikin lyödessä vetoa SM-liigasta. Suosittelemmekin vihjeiden lukemista, vaikka ne eivät sataprosenttisen varmaa voittoa voikaan taata. Vihjeet ovat kuitenkin arvokkaita kenelle tahansa vedonlyöjälle.

SM-liigan ennakkosuosikkeja oli alussa useita, mutta nyt tiedän, Tappara, joka on ollut menestyjä aiemminkin, on uudestaan mestari ja ennakkosuosikki (kerroin 4,0). Muut suosikit ovat Kärpät, TPS, Ilves ja HIFK.

Parhailla joukkueilla on lisätehtävä, joka on taistelu CHL:ssa eli Champions Hockey Leaguessa. Jukurit, TPS, Tappara ja Ilves ovat tällä kaudella mukana. Tämä kokemus voi vaikuttaa kotimaiseen liigaan, koska lisä otteluja voi väsyttää pelaajia. Toisaalta Tappara on päässyt CHL:n finaaliin ja on voittanut koko SM-liigan kaudella 2021-2022.

Ennustukset sanovat meille jotain sarjasta mutta jääkiekossa kaikki voi tapahtua. Hyvä esimerkki on HIFK, joka oli yksi parhaista kaudella 2021-2022 mutta joukkue ei ole päässyt finaaliin vaikka kertoimet vahvistivat joukkueen asemaa. Vedonlyönnissä onkin juuri tämänkaltaisten tilanteiden vuoksi paljon jännitystä ja onhan se hyvin viihdyttävää silloin, kun sitä harrastetaan vastuullisesti. Jos et ole vielä päättänyt kuinka vedot, voit lukea enemmän jääkiekkovedonlyönti aihesta JohnnyBetin sivulla.

4. SM-liiga vedonlyöntivinkkejä

Vedonlyöntivinkkeinä kerrottakoon, että joukkueen mahdolliset loukkaantumiset kannattaa ottaa huomioon. Ne nimittäin voivat vaikuttaa otteluiden lopputulokseen merkittävästikin. Ei siis riitä, että joukkueessa on mukana pelaamassa taitavia tähtipelaajia. Heidän tulisi myös olla kunnossa. Kiinnitä myös huomiota siihen, ovatko kaikki parhaat pelaajat läsnä ottelussa.

Vetoa kannattaa lyödä useampaan kohteeseen yhden kohteen sijaan. Näin voiton todennäköisyys kasvaa huomattavasti. Tasapelin on todettu pitkällä aikavälillä olevan melkoisen todennäköinen lopputulos, joten se on aivan varteenotettava vaihtoehto. Tämä perustuu täysin menneisyyden katsomiseen, joka on aina paras tapa ennustaa tulevaisuutta, tulevaisuuden otteluita.

Mieti, millainen on minkäkin joukkueen voittomotivaatio. Onko voitto joukkueelle välttämätön? Vai onko kyseessä tilanne, jolloin voitolla tai häviöllä ei ole joukkueen jatkon kannalta merkittävä. Tämä nimittäin voi vaikuttaa ottelun lopputulokseen suurestikin, sillä motivaatio on voiton kannalta todella tärkeä aspekti. Muistathan myös, että kotikentällä pelaavalla joukkueella on aina toista suurempi motivaatio.

Mieti, millainen on minkäkin joukkueen voittomotivaatio. Onko voitto joukkueelle välttämätön? Vai onko kyseessä tilanne, jolloin voitolla tai häviöllä ei ole joukkueen jatkon kannalta merkittävä. Tämä nimittäin voi vaikuttaa ottelun lopputulokseen suurestikin, sillä motivaatio on voiton kannalta todella tärkeä aspekti. Muistathan myös, että kotikentällä pelaavalla joukkueella on aina toista suurempi motivaatio.

Tsekkaa erikoistarjoukset vedonlyöntiin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

SM-liigasta voidaan lyödä esimerkiksi seuraavanlaisia vetoja: 1X2, tasapeli, koti- tai vierasjoukkueen voitto. Tuplamahdollisuudessa veikataan kahta eri vaihtoehtoa. Veto voi kohdistua todelliseen peliaikaan tai myös jatkoaikaan. Voit myös lyödä vetoa pelin tarkasta lopputuloksesta. Ja jos alle- ja ylivedot eivät ole vielä tuttuja vetotapoja, lyödään niissä vetoa esimerkiksi siitä, kuinka paljon maalien kokonaismäärä tulee olemaan. Voit lukea enemmän varmoista veikkaus vinkeista, niin saat tietää miten voittaa.

5. SM-liiga live stream

SM-liigaa seurataan innokkaasti perinteisesti TV:stä, mutta osalla vedonlyöntisivustoista on tarjolla myös ilmainen live stream, joka tarjoaa nähtäväksi kauden kaikki jännittävät käänteet.

Jos haluat katsoa SM-liigan otteluita netin kautta, valitsemallasi vedonlyöntisivustolla saattaa olla rajoituksia sen suhteen, kuinka paljon pelaajan pelitilillä tulee olla saldoa. Summa ei yleensä ole suuri ja parhaimmillaan pelitilillä tulee olla vain 1 sentti saldoa voidakseen katsoa ilmaisia live streameja. Harvemmin live streamausta pääsee seuraamaan ilman rekisteröitymistä saati tallettamistakaan. Toisaalta, jos olet jo tallettanut käyttämällesi sivustolle, niin ei muuta kuin vedonlyönnin pariin. Tarkista, että käyttämältäsi sivustolta löytyy SM-liiga. Vaikka onkin hyvin todennäköistä, että se löytyy, sillä kyseessä on niin suosittu liiga.

Television puolella SM-liigaa näyttää Telia/CMore. Kyseinen yhtiö esittää SM-liigaa ainakin 2023-2024 asti, mutta tulevaisuus näyttää jatkon. CMorelta ja Telia TV:stä pääsee siis katsomaan kaikkia SM-liigan otteluita. Ja jos lisätieto kiinnostaa, voivat Hockey Night 360 ja Hockey Night - Tien päällä -ohjelmat olla hyviä seurattavia. Jääkiekko onkin laji, jonka otteluiden ohessa järjestetään paljon erilaista oheistoimintaa. Kiekkokansa halutaan ehdottomasti pitää tyytyväisenä ja siksi urheilun faneille järjestetään toinen toistaan monipuolisempia vedonlyöntiin liittyviä ohjelmia sekä muuta.

NetBet Perus bonus
30€ ilmaisveto

SM-liigan otteluita on mahdollista seurata TV:stä, tietokoneella ja mobiililaitteilla. Riippuen aivan käyttämästäsi vedonlyöntisivustosta, saattaa tarjolla olla älylaitteeseen ladattava mobiilisovellus. Vedonlyöntisivustot ilmoittavat ladattavasta sovelluksesta yleensä avoimesti heti etusivullaan ja sovelluksen asentaminenkin käy käden käänteessä.

Joskus sivusstoja, joista löytyy kertoimet tarjoavat SM-liiga live stream sekä muiden urheilulajin striimauksia. Hyvä vaihtoehto on SM-liiga live seuranta, erityisesti jos ei ole aikaa katsoa mutta haluaa tietää mikä on tulos.

SM-liigasta on mahdollista ostaa katsottavaksi vain tiettyjä otteluita.

Lisäksi MTV:n kanavat näyttävät jääkiekkoa, jolloin kansalla on mahdollisuus seurata otteluita ilmaiseksi suoraan televisiosta.

SM-liigan runkosarjan ottelut pelataan ennen play-offeja. SM-liiga on kuukausia kestävä urheilutapahtuma, joten vedonlyöntisivustoilla tulee olemaan melkoista kuhinaa. Ottelutkin pelataan sellaiseen aikaan, että suomalainen pelaaja on mitä todennäköisimmin hereillä otteluiden aikaan.

Seuraa siis otteluita syyskuun ja huhti-toukokuun välillä. Ottelut pelataan tänä ajankohtana ja koko tämän ajan voitkin bongata otteluita eri katselupalveluista. Ja jos tarvitset vinkkejä vedonlyöntiin, niin palaa sivuillemme tai tarkkaile otteluiden menneitä kausia ja otteluita. Mitkä ovat joukkueiden vahvuudet tai heikkoudet? Paneudu kaikkeen tähän, niin maksimoit voitonmahdollisuutesi SM-Liiga 2023/2024 vedonlyönnissä, joka perustuu suurimmaksi osaksi kuitenkin aina onneen.

kommentoi Sm-liiga2023/2024Vedonlyönti
Kommentit (5)
tryflaczki
tryflaczki yli vuosi sitten
Juraj varmasti siirry NHL:lle siis TPS:n on löydettävä jonkun, jos ne haluaa taistella kultasta
Pelaa vastuullisesti