SM-Liiga 2021 - 2022 Vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
SM-Liiga 2021 - 2022 Vedonlyönti

Jääkiekon SM-liiga on taas täällä ja sen mukaan SM-liiga 2021-2022 vedonlyönti. Sehän tiedetään, että jääkiekko on suomalaisten ykköslaji ja sitä jännittämään kerääntyy yhdessä koko kansa. SM-liigakausi käynnistyi 9. marraskuuta, 2021 ja jatkuu aina maaliskuun 17. päivään asti, 2022. Nyt kun kausi on päätynyt tiedämme, että Suomen uusi mestari on Tappara Tampere. Joukkue on voittanut finaalissa 4-1 TPS:ta vastaan. Taistelussa kolmannesta sijassa on myös Tamperelaisten voittama. Ilveksen vastaaja oli tänä vuonna KooKoo.

Odottamassa uutta kautta, voit lukea millaisia olivat vedonvälittäjien ennusteet ja kertoimet. Olivatko ne oikeassa? Oletko sinä ennustanut tämän kauden ratkaisu?

Miten meni SM-Liiga 2021-2022 kausi?

Joukkueita on mukana 15 ja luvassa on kutkuttavan jännittäviä hetkiä, kun suomalaiset pistävät jäällä parastaan. Rauman Lukko ja Turun palloseura pelasivat tällä kaudella ensimmäisen ottelun ja joukkue Turusta pelaa kauden viimeiseissä ottelussa.

Otteluita pelataan yhteensä huimat 450. Kukin joukkue pelaa 60 ottelua. Jos mietitään kauden rakennetta, pelit sijoittuvat pääasiallisesti viikonlopuille. Tämähän on vain hyvä suomalaisten näkökulmasta, sillä moni lätkäfani ottaa ottelut ehdottomasti ensisijaiseksi asiakseen ja keskittyy näin ollen seuraamaan liigan kaikkia käänteitä.

Missä voi veikata SM-liiga otteluihin Bonuskoodi Bonus tyypi
Bet365 JBVIP 100% Bonus 50€ asti
Olybet Paljasta koodi Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
Pinnacle JOHNNYBET Suuri vedonlyönti valikoima
William Hill BETEXVIP Veikkaa 10€ ja saa 30€ ilmaista vetoa
Unibet Paljasta koodi 100% talletuksen bonus 100€ asti

SM-liigan otteluita odotetaan todella kuumeisesti. Varsinkin paikalle saapuva yleisö on varmasti aiempia kausia innokkaampi, sillä viime aikojen tautitilanne on valitettavasti pakottanut yleisön pysymään kotona suurten yleisötapahtumien sijaan.

Kauden 2021-2022 odotetaan olevan kosketeltavan jännittävä kausi. Ennakkosuosikkeja on useampia, joten yhtä ainoaa voittajaehdokasta on tässä vaiheessa mahdoton ennustaa. Lue vinkkimme joukkueisiin ja kertoimiin liittyen, niin pysyt mukana siinä, mistä kaikki nyt puhuvat!

1. SM-liiga voittaja kertoimet

SM-liigan kauden 2021-2022 voittajasta lyödään kuumeisesti vetoa eri vedonlyöntisivustoilla. Tokihan ottelut televisioidaan ja näin suomalaiset kerääntyvätkin yhtä aikaa jännittämään ottelun lopputuloksia. Voittaja kertoimet kiinnostavat tietysti vedonlyöjiä ja niitä kannattaakin pitää silmällä ennen vedon asettamista.

Kuka voittaa finaalissa? Tappara vs TPS kertoimet.

Kertoimet vaihtelevat jonkin verran ja varsinkin live-vedonlyönnissä kertoimet voivat muuttua silmissäkin. Esimerkiksi Bet365:lla on erittäin kilpailukykyiset kertoimet moneen muuhun sivustoon verrattuna ja siksi suosittelemme käydä katsomassa sen kertoimet läpi. Unibet on toinen, laadukas vedonlyöntisivusto, jota voimme suositella lämpimästi myös SM-liigan vedonlyöntiin.

Kuka tulee kolmanneksi? Ilves vs KooKoo kertoimet.

SM-liigan otteluista lyödään runsaasti vetoa eri alustoilla. Suomalaisyleisö lyö vetoa mestaruudesta, yksittäisten otteluiden voittajista, ensimmäisen maalin tekijöistä ja niin edelleen. Vetotapoja ja -kohteita siis riittää.

2. SM-liiga 2021-2022 voittajavihjeet

Voittaja jää tietysti nähtäväksi, mutta vihjeet voivat auttaa merkittävästikin lyödessä vetoa SM-liigasta. Suosittelemmekin vihjeiden lukemista, vaikka ne eivät sataprosenttisen varmaa voittoa voikaan taata. Vihjeet ovat kuitenkin arvokkaita kenelle tahansa vedonlyöjälle.

SM-liigan ennakkosuosikkeja oli alussa useita, mutta nyt tiedän, Tappara, joka on ollut menestyjä aiemminkin, on uudestaan finaalissa.. HIFK oli toinen suosikeista mutta ne eivät pääseet finaaliin, häviön TPS:ta vastaan takia. TPS on toinen finaalisti tällä kaudella mutta vahva suosikki on kuitenkin Tappara.

TPS on kuitenkin voittanut Tamperelaista joukkuetta vastaan, puolifinaalissa. Turkulaisten vastaja oli Ilves, joka nyt pelaa kolmannesta sijasta. Toinen joukkue, jolla on mahdollisuus tulla kolmanneksi on KooKoo.

Ennustukset sanovat meille jotain sarjasta mutta jääkiekossa kaikki voi tapahtua. Hyvä esimerkki on HIFK, joka oli yksi parhaista mutta on pois sarjasta tällä kaudella. Vedonlyönnissä onkin juuri tämänkaltaisten tilanteiden vuoksi paljon jännitystä ja onhan se hyvin viihdyttävää silloin, kun sitä harrastetaan vastuullisesti. Jos et ole vielä päättänyt kuinka vedot, voit lukea enemmän jääkiekkovedonlyönti aihesta JohnnyBetin sivulla.

3. SM-liiga vedonlyöntivinkkejä

Vedonlyöntivinkkeinä kerrottakoon, että joukkueen mahdolliset loukkaantumiset kannattaa ottaa huomioon. Ne nimittäin voivat vaikuttaa otteluiden lopputulokseen merkittävästikin. Ei siis riitä, että joukkueessa on mukana pelaamassa taitavia tähtipelaajia. Heidän tulisi myös olla kunnossa. Kiinnitä myös huomiota siihen, ovatko kaikki parhaat pelaajat läsnä ottelussa.

Vetoa kannattaa lyödä useampaan kohteeseen yhden kohteen sijaan. Näin voiton todennäköisyys kasvaa huomattavasti. Tasapelin on todettu pitkällä aikavälillä olevan melkoisen todennäköinen lopputulos, joten se on aivan varteenotettava vaihtoehto. Tämä perustuu täysin menneisyyden katsomiseen, joka on aina paras tapa ennustaa tulevaisuutta, tulevaisuuden otteluita.

Mieti, millainen on minkäkin joukkueen voittomotivaatio. Onko voitto joukkueelle välttämätön? Vai onko kyseessä tilanne, jolloin voitolla tai häviöllä ei ole joukkueen jatkon kannalta merkittävä. Tämä nimittäin voi vaikuttaa ottelun lopputulokseen suurestikin, sillä motivaatio on voiton kannalta todella tärkeä aspekti. Muistathan myös, että kotikentällä pelaavalla joukkueella on aina toista suurempi motivaatio.

Voit lyödä vetoa SM-otteluista Olybetillä

OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa

Mieti, millainen on minkäkin joukkueen voittomotivaatio. Onko voitto joukkueelle välttämätön? Vai onko kyseessä tilanne, jolloin voitolla tai häviöllä ei ole joukkueen jatkon kannalta merkittävä. Tämä nimittäin voi vaikuttaa ottelun lopputulokseen suurestikin, sillä motivaatio on voiton kannalta todella tärkeä aspekti. Muistathan myös, että kotikentällä pelaavalla joukkueella on aina toista suurempi motivaatio.

SM-liigasta voidaan lyödä esimerkiksi seuraavanlaisia vetoja: 1X2, tasapeli, koti- tai vierasjoukkueen voitto. Tuplamahdollisuudessa veikataan kahta eri vaihtoehtoa. Veto voi kohdistua todelliseen peliaikaan tai myös jatkoaikaan. Voit myös lyödä vetoa pelin tarkasta lopputuloksesta. Ja jos alle- ja ylivedot eivät ole vielä tuttuja vetotapoja, lyödään niissä vetoa esimerkiksi siitä, kuinka paljon maalien kokonaismäärä tulee olemaan. Voit lukea enemmän varmoista veikkaus vinkeista, niin saat tietää miten voittaa.

4. SM-liiga live stream

SM-liigaa seurataan innokkaasti perinteisesti TV:stä, mutta osalla vedonlyöntisivustoista on tarjolla myös ilmainen live stream, joka tarjoaa nähtäväksi kauden kaikki jännittävät käänteet.

Jos haluat katsoa SM-liigan otteluita netin kautta, valitsemallasi vedonlyöntisivustolla saattaa olla rajoituksia sen suhteen, kuinka paljon pelaajan pelitilillä tulee olla saldoa. Summa ei yleensä ole suuri ja parhaimmillaan pelitilillä tulee olla vain 1 sentti saldoa voidakseen katsoa ilmaisia live streameja. Harvemmin live streamausta pääsee seuraamaan ilman rekisteröitymistä saati tallettamistakaan. Toisaalta, jos olet jo tallettanut käyttämällesi sivustolle, niin ei muuta kuin vedonlyönnin pariin. Tarkista, että käyttämältäsi sivustolta löytyy SM-liiga. Vaikka onkin hyvin todennäköistä, että se löytyy, sillä kyseessä on niin suosittu liiga.

Television puolella SM-liigaa näyttää Telia/CMore. Kyseinen yhtiö esittää SM-liigaa ainakin 2023-2024 asti, mutta tulevaisuus näyttää jatkon. CMorelta ja Telia TV:stä pääsee siis katsomaan kaikkia SM-liigan otteluita. Ja jos lisätieto kiinnostaa, voivat Hockey Night 360 ja Hockey Night - Tien päällä -ohjelmat olla hyviä seurattavia. Jääkiekko onkin laji, jonka otteluiden ohessa järjestetään paljon erilaista oheistoimintaa. Kiekkokansa halutaan ehdottomasti pitää tyytyväisenä ja siksi urheilun faneille järjestetään toinen toistaan monipuolisempia vedonlyöntiin liittyviä ohjelmia sekä muuta.

SM-liigan otteluita on mahdollista seurata TV:stä, tietokoneella ja mobiililaitteilla. Riippuen aivan käyttämästäsi vedonlyöntisivustosta, saattaa tarjolla olla älylaitteeseen ladattava mobiilisovellus. Vedonlyöntisivustot ilmoittavat ladattavasta sovelluksesta yleensä avoimesti heti etusivullaan ja sovelluksen asentaminenkin käy käden käänteessä.

Sivusto, jossa voidaan veikata ja katsoa otteluita on Unibet. Sieltä löytyy parhaat kertoimet ja myös SM-liiga live stream sekä muiden urheilulajin striimauksia. Toinen vaihtoehto voi olla Bet365, joka on luotettava vedonlyöntisivusto, josta voi myös seurata otteluita livenä.

SM-liigasta on mahdollista ostaa katsottavaksi vain tiettyjä otteluita.

Lisäksi MTV:n kanavat näyttävät jääkiekkoa, jolloin kansalla on mahdollisuus seurata otteluita ilmaiseksi suoraan televisiosta.

SM-liigan runkosarjan ottelut pelataan ennen play-offeja. SM-liiga on kuukausia kestävä urheilutapahtuma, joten vedonlyöntisivustoilla tulee olemaan melkoista kuhinaa. Ottelutkin pelataan sellaiseen aikaan, että suomalainen pelaaja on mitä todennäköisimmin hereillä otteluiden aikaan.

Veikkaa ja seuraa SM-liiga otteluita tällä

Unibet
Unibet
Bonus Urheilu
100% talletuksen bonus 100€ asti
Bet365
Bet365
Bonus Urheilu
Sports Bonus
Bonus code
JBVIP

Seuraa siis otteluita syyskuun ja huhti-toukokuun välillä. Ottelut pelataan tänä ajankohtana ja koko tämän ajan voitkin bongata otteluita eri katselupalveluista. Ja jos tarvitset vinkkejä vedonlyöntiin, niin palaa sivuillemme tai tarkkaile otteluiden menneitä kausia ja otteluita. Mitkä ovat joukkueiden vahvuudet tai heikkoudet? Paneudu kaikkeen tähän, niin maksimoit voitonmahdollisuutesi SM-Liiga 2021 - 2022 vedonlyönnissä, joka perustuu suurimmaksi osaksi kuitenkin aina onneen.

kommentoi Sm-liiga2021-2022Vedonlyönti
Kommentit (3)
Youstant34
Youstant34 yli 2 vuotta sitten
Tappara on terästä, toiset tulee kaukaa perästä!
Pelaa vastuullisesti