SM-Liiga 2019 - 2020 Vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
SM-Liiga 2019 - 2020 Vedonlyönti

Suomen ylivoimaisesti suosituin urheilusarja, Jääkiekon SM-liiga, käynnistyy taas 12. syyskuuta. Mukana on 15 joukkuetta ja tavoitteena on himoittu Kanada-malja sekä kultaiset mitalit. Tarkastellaan läpi runkosarjan joukkueet ja SM-Liiga 2019 - 2020 vetovihjeet. Paljon on tullut taas uusia kiinnostavia pelaajia liigaan ja paljon on myös lähtenyt isompiin sarjoihin NHL:ään ja KHL:ään. Ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat SM-liigan 2019 finaalijoukkueet HPK ja Kärpät ja kausi jatkuu taas pitkälle kevääseen.

Heti ensimmäisellä viikolla päällä on täysi kuhina ja muun muassa Tampereen paikallismittelö Ilveksen ja Tapparan kesken. Viime kaudella yllätysmestariksi ylsi HPK, hopealle jäi runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Oulun Kärpät ja pronssia nappasi viime kausien kestomenestyjä Tappara Tampereelta. Kärpät ja Tappara kuuluvat tähänkin kauteen lähtiessä ennakkosuosikkeihin, pois siirtyneet on paikattu isoilla nimillä ja pelaajiston materiaali on täten jälleen erinomaista luokkaa. Kärpät ovat hankkineet Janne Pesosen, Jesse Puljujärven ja Juho Lammikon kaltaisia nimiä ja Tapparaan puolestaan ovat siirtyneet mm. Patrik Virta, Charles Bertrand ja Olavi Vauhkonen.

Missä voit veikata?

Bet365
Bet365
Bonus Urheilu
Sports Bonus
Bonus code
JBVIP
Unibet
Unibet
Bonus Urheilu
Bonus 200% jopa 200€
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
Promo-koodi
BETEXVIP
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Tuplataan! 100€ = 200€. Tuplaamme ensimmäisen talletuksesi jopa 100€ asti
Promokoodi
JBET

Sen sijaan mestari HPK:n menestys olisi tälläkin kaudella melkoinen yllätys. Joukkueesta on parhaimmistoa jälleen siirtynyt jokaiselta pelipaikalta rahakkaammille kentille. Varsinkin joukkueen uusi maalivahtiosasto on arvoitus. Tietysti kasvattajasarjana Liigan muistakin joukkueista parhaimmisto lähtee isommille areenoille, mutta suurimmilla seuroilla on varaa hankkia vastaavia paikkaajia myöskin.

Isoimmalla pelaajabudjetilla kauteen lähtevä HIFK kuuluu suurimpiin vedonlyönti ennakkosuosikkeihin värvättyään mm. HPK:sta mestarin avainpelaajin lukeutuneet Turusen ja Paajasen sekä SaiPan ykkösmaalivahdin Frans Tuohimaan. Pienemmistä seuroista Tampereen Ilves on erityisesti kohottanut profiiliaan erinomaisilla siirroilla, Kalle Maalahti, Ville Kolppanen ja Robert Leino olisivat jokaisessa SM-liigaa pelaavassa joukkueessa avainpelaajia. Varsinkin seuran mahdollisuudet viime kausina vesittänyt maalivahtiosasto on kerrankin mainiossa kunnossa, sillä KHL:ssä ja maajoukkueessa pelanneen Kolppasen lisäksi myös viime kauden komeetta Lukas Dostal jatkaa joukkueessa. Myös jo viime kaudella väläyttänyt Lahden Pelicans saattaa olla musta hevonen varsinkin kun heidänkin maalivahtiosastonsa on erittäin hyvässä kunnossa juuri kiinnitetyn Tomi Karhusen myötä.

Rauman Lukolla on isot resurssit ja tällä kertaa joukkueen rakentaminenkin näyttää järkevältä. Myös muissa seuroissa luotetaan ainakin omaan potentiaaliin, näistä erityisesti viime kauden lopulla hyvää kiriä tehnyt ja nyt vahvistunut Vaasan Sport on mielenkiintoinen seura, vaikkakin ihan mestaruuteen on vaikea sen kohdalla uskoa. Viimeisten kausien vedonlyönti kestosuosikki TPS lähtee matalammalla profiililla kauteen eikä ole enää kuumimpien suosikkien joukossa, pelaajisto on kuitenkin hyvää luokkaa ja taustalla varakkaat omistajat, joten sitä ei pidä lukea pois laskusta. Kokenut NHL-pelaaja Lauri Korpikoski saa nyt ehjän kauden ja häneen on ladattu paljon odotuksia, eikä Petteri Wirtasen paluuta mustavalkoiseen sotisopaan kannata väheksyä. Aiempina kausina TPS on menestynyt runkosarjassa hyvin, mutta pudotuspeleissä ei ole puhti riittänyt kirkkaimpiin koitoksiin asti.

Häntäpäässä Ässät hakee profiilin nostoa katastrofaaliselle viime kaudelle hyvin raikkaalla joukkueella ja entiset Mestis-seurat KooKoo sekä Jukurit yrittävät vihdoinkin ponnistaa ensi kertaa pudotuspelien maailmaan, nämä joukkueet ovat yksittäisissä otteluissa pahimmillaan sitkeitä kuin tilliliha, mutta Suomen mestaruuteen näiden joukkueiden kohdalla on tietysti todella vaikea uskoa. Jokaiseen vedonlyönti ennakkoon kuuluu tietysti mainita myös kestoyllättäjä SaiPa, joka on tällä kertaa valinnut tavallisesta poikkeavan strategian ja hankkinut parikin todella nimekästä pelaajaa, eli Tomas Zaborskyn ja Teemu Ramstedtin joiden meriitit eivät kalpene kenellekään SM-liigaa pelaavalle. Meillä on edessämme jälleen kerran erittäin jännittävä ja tuhansien tarinoiden SM-liiga vedonlyönti kiekkokausi.

1. SM-Liiga voittaja kertoimet

SM-Liiga voittaja kertoimet puhuvat puolestaan. Kertoimien perusteella viime kaudella pettynyt Kärpät on suosikki voittamaan Suomen mestaruuden ja lähimmät haastajat ovat HIFK ja Tappara. Näiden voitoista pelattaessa eri vedonlyöntiyhtiöillä on vain pientä heittoa kertoimissa, mutta jonkun verran kuitenkin. Sen sijaan haastajien kertoimet eroavat paljonkin toisistaan. Toistaiseksi Ilvekselle voi saada jopa kertoimen 19 William Hillillä kun taas Unibetillä joutuu tyytymään kertoimeen 10 ja vastaavasti Unibetillä TPS:lle saa kertoimen 23, kun William Hillillä vain 9.

Vedonlyöntiyhtiöiden mielipiteet haastajien voimasuhteista eroavat siis melkoisen paljon toisistaan. Samoin jos pelaaja uskoo suuryllätykseen niin Jukureiden mestaruudesta saa Unibetiltä kertoimen 201, kun muilta vain 101 ja esimerkiksi KalPalle löytyy Unibetiltä 91 ja puolestaan Bet365:ltä vain 41. Valveutuneen SM-liiga vedonlyönti harrastajan kannattaakin katsoa tarkkaan mistä löytyy paras kerroin hänen ennakoimalleen voittajalle. Esimerkiksi kannatta katsoa artikkelimme ja mitä bonuksia voit saada OlyBet Promokoodin avulla urheiluvedonlyönnissä.

SM-Liiga 2019-2020 kauden voittaja - Parhaat kertoimet
Viimeisin päivitys: 1567755871

2. SM-Liiga 2019 - 2020 Vedonlyöntivihje

SM-liiga Vedonlyönti on suosittua ja mestaria veikattaessa varman päälle ottavien kannattaa katsoa Kärppien suuntaan, erityisesti Jesse Puljujärven hankinnan myötä joukkue on todella kovaa luokkaa. Kertoimet eivät tietenkään silloin kovin korkeaksi nouse. Kannattaa seurata Bet365 urheiluveikkaus -osiota ja ottaa artikkelistamme haltuun urheiluvedonlyönnin tervetuliasbonus. Isompien kertoimien joukkueista kannattaa vakaasti harkita Ilvestä tai Lukkoa joilla on todella potentiaaliset joukkueet. Ennustamme, että kaudesta tulee erittäin tasainen ja yllätysmestari viime kauden tapaan on hyvin mahdollinen myös tällä kaudella.

SM-Liiga Vedonlyöntivihjeet sanovat, että kannattaa tarkkailla luisteluvoimaisia joukkueita, tämä on viime kausina näkynyt menestyksenä liigassa. Ilveksellä on erittäin luisteluvoimainen joukkue kun taas nimekkyydestään huolimatta JYPillä on hieman verkkaisempi miehistö. Kuitenkin molempien kertoimet mestaruudesta puhuttaessa ovat melko lähellä toisiaan. Kokemus on monesti hiukan yliarvostettua kertoimia laskettaessa. Veikkausvihjeet näin yksittäisiä otteluita ajatellen tällaisessa tasaisessa sarjassa on esimerkiksi se, kuinka vaikuttaa vireystila, eli jos toinen joukkue on otteluruuhkassa niin saattaa löytyä hyviä kertoimia tuoreilla jaloilla pelaavalle joukkueelle.

Alkukaudessa on yllättäjäjoukkueiden mahdollisuus, monet joukkueet ovat vielä kesäterässä ja hyvin hitsautunut joukkue voi ottaa voittoja joissa tarjotaan yllättävänkin isoja kertoimia. Kannattaa katsoa ensimmäisiä kierroksia sillä ajatuksella, että millä joukkueella luistin kulkee, sillä usein lento kestää hyvinkin monta viikkoa alusta, mutta vedonlyöntiyhtiöiden antamat kertoimet saattavat vielä seurata ennakkoasetelmia jollaisessa tapauksessa kyseinen joukkue voi saada usealla kierroksella peräkkäin ylikertoimen.

3. SM-Liiga Live stream

Joitakin otteluita kauden aikana voinee olla myös mahdollista seurata Live streamina 1XBet -sivustolta. SM-liiga live stream jääkiekkoa ja kotisohvan mukavuus, mikä voisikaan olla parempaa! Live stream tarjolla mobiilisti niin Anroid- kuin iOs -laitteille tai Windows-koneille. Katsominen vaatii sisäänkirjautumisen.

Katso livenä suosikkijoukkueesi ottelua!
kommentoi Sm-liiga2019-2020Vedonlyönti
Kommentit (3)
Youstant34
Youstant34 melkein 2 vuotta sitten
Tappara on terästä, toiset tulee kaukaa perästä!
Pelaa vastuullisesti