JohnnyBet.com fi

SHL Vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
SHL Vedonlyönti

Swedish Hockey League eli SHL kausi saa tänä vuonna alkunsa 17.09.2022 siten SHL vedonlyönti on jo saatavilla vedonlyöntisivustoista. SHL sisältää tällä kaudella 14 joukkuetta, jotka kaikki taistelevat vain yhdestä asiasta ja se on Ruotsin mestaruus. Tällä hetkellä näkyviä otteluita joita on merkattu pelikalenteriin on merkattu aina 03.09.2024 saakka, jolloin runkosarja saa päätöksensä ja tiedossa on playoffeihin etenijät, sääliplayoff joukkueet, sekä joukkueet joilla eivät rahkeet playoffeihin riittäneet. Mutta ennen kuin puhutaan tulevasta kaudesta palataan hiukan viime kauden tilastoihin.

Viime kauden runkosarjan voitti Rögle BK, mutta vaikka he voittivat runkosarjan, eivät heillä riittäneet rahkeet mestaruuteen. Ruotsin mestaruuden voitti Färjestad BK, joka sijoittautui runkosarjassa sijalle 6, mutta sillä ei ollut merkitystä, sillä kauden päättyessä vain yksi joukkue pääsi nostamaan Le Mat pokaalin ja se oli Färjestad BK. Yksittäiset onnistujat viime kaudella oli Frölunda HC:een Ryan Lasch joka voitti pistepörssin vakuttavalla 66 pisteellä. Maalivahdeista kauden korkeimman torjuntaprosentin (MV joka pelannut yli 15 ottelua), omasi Jonas Enhroth joka pelasi Örebron maalilla vakuttavat 42 ottelua ja silti pystyi pitämään 92.33% torjuntaprosentin. Jonas Enroth tunnetaan myös NHL kaukaloista, joten hännen onnistumisensa tuskin tuli kenellekkään yllätyksenä.

1. Tulevan SHL kauden ennakkoasetelmat

Tämän hetken mestaruus suosikit perustuvat hyvin paljon viime vuoden suorituksiin. Ei ole siis yllättävää, että tällä hetkellä mestaruus suosikkeja ovat Färjestad BK, Luleå Hockey, Rögle BK ja Frölunda HC. Moni joukkue on vahvistanut rivejään pelaajilla jotka ovat siirtyneet joko Ruotsin liigan sisällä tai tulleet Venäjältä, Suomesta tai rapakon takaa NHL:ästä. Ja samalla kun puhutaan tulleista pelaajista niin otetaan hetki ja katsotaan mahdollisia pistepörssin kuninkaita. Viime kauden pistepörssin kuningas Ryan Lasch joka nikkaroi vakuuttavat 66 pistettä, joista vaatimattomat 53 kappaletta olivat syöttöjä, on jälleen pistepörssin voitossa vahvasti kiinni. Lasch omistaa silkkisen pehmeät kädet joka on tämän laiturin yksi monista atribuuteista, jotka tekevät hänestä aina vaarallisen pelaajan. Hänestä on tullut Frölunda:lle johtava pelaaja jäällä, joka on myös heidän ylivoima spesialisteja joka operoi vasemassa laidassa loistavalla peliälyllä.

SHL pistepörssin top 4 pelaajasta on Linus Omark sekä Max Veronneua vaihtaneet tulevalle kaudelle joukkueita sekä liigaa, joten nämä kaksi vaarallista pistemiestä eivät ole näissä puheissa tässä liigassa valitettevasti tällä kaudella mukana. Mutta pelaajat jotka ovat täksi kaudeksi siirtyyneet SHL:än riveihin joista voisi tulla vaarallisia pistemieihiä ovat esimerkiksi: Johan Larsson joka siirtyi Washingotn Capitals:sin riveistä täksi Kaudeksi Brynäs:iin, Dan Sexton, joka siirtyi Venäjän Neftekhimik Nizhnekamsk:in riveistä Växjö Lakers:siin, Petrus Palmu joka siirtyyi Mikkelin Jukureista Örebro:n riveihin. Näistä peaajista voivat tulla joukkueilleen kovia pistenikkaireita ja varsinkin Petrus Palmusta, joka teki viime kaudella Jukureissa 59 ottelun sisään todella vakuuttavat 59 pistettä. Ruotsalaiset joukkueet kuuluvat parhaihin Euroopassa ja taistelevat Euroopan Mestaruudesta Champions Hockey Leaguessa. Jos tämä aihe kuulostaa kiinostavalta, lue artikkelimme, josta saat tietää CHL vedonlyönnistä.

2. Liigaan täksi kaudeksi noussut joukkue

Viime kauden aikana SHL liigasta putojaksi Ruotsin kakkos divisionaan Allsvenskasiin oli valitettavasti Djurgårdens IF, mutta tämä mahdollisti tilaa yhdelle uudelle joukkueelle joka oli HV71. Tämä joukkue ei ole tietenkään Ruotsin pääsarjatasolla mikään uusi tuttavuus, vaan vanhat tutut kasvot, jotka tulevat takaisin varmasti kovin nälkäisinä. Kun HV71 tippui Ruotsin pääsarjasta, oli se joukkue historian ensimmäinen kerta kun näin on päässyt käymään yli 30 vuoden aikana. HV71 on voittanut Ruotsin mestaruuden 5 kertaa, joista viimeisin oli vuonna 2017. Tällä joukkueella on rutiini kohdillaan ja paljon historiaa, mikä tekee heistä aina vaarallisen ja heitä ei kannata aliarvoida missään käänteessä, vaikka viime vuonna pääsikin hassusti käymään.

3. Suomalaiset pelaajat SHL:ssa

Svenska Hockeyligan on sarja, jossa pelaavat ensisijaisesti ruotsalaiset. Pelaajat eri maista eivät ole niin suuri osa pelaajia siten suomalaisia ei ole niin monta. Täytyy kuitenkin sanoa parhaista SHL:ssa pelavista suomalaisista. Kasimir Kaskisuo on Leksands IF joukkueen maalivahti ja niiden sijoituksessa hän on 9. sijassa. Hänellä on 91% torjunnan prosentti. Hänen joukkuekaveri on Mikael Ruohomaa, hyökkäjä joka on 23. sijassa, liigan pelaajien sijoituksessa. Sijassa 35. löytyy Oula Palve, joka on Brynäs IF joukkueen hyökkäjä.

4. SHL vetovihjeet

Tällä hetkellä, koska kausi ei ole vielä alkanut, niin ei ole monta vedonlyönti kohdetta vielä auki, mutta suomalaisille tutulla Veikkaus sivustolta, voit tällä hetkellä veikata, että kuka pääsee nostamaan Le Mat:tia kauden päätteksi, eli siis voittaa Ruotsin mestaruuden. Tällä hetkellä SHL kertoimet löytyvät kaikille joukkueille vedonlyöntisivustoilta:

Nämä ovat tämän hetken kertoimet ennen kauden alkua, mutta voit myös löytää nyt jo auki olevia vetoja yksittäisiin otteluihin esimerkiksi William Hill ja Pinnacle. Tässä on siis vain muutama esimerkki, mutta kohta varmasti monet muutkin vedonlyönti sivustot avaa ovensa SHL:än vedonlyöntiin.

Tällä hetkellä vedonlyöntiin on auki vain muutama tyyli (Kuka voittaa mestaruuden ja kuka voittaa ottelun), mutta kauden alkaessa aukeavat myös tyypilliset vedonlyönti tavat kuten aasialainen tasoitus, kumpi tekee ensimmäisen maalin, kumpi saa ensimmäisen jäähyn ja niin edelleen. Kauden aikana kannattaa myös pitää silmät auki uusista mahdollisista vedonlyönti mahdollisuuksista mikäli niitä tulee olemaan tarjolla. Jalkapallon vedonlyönnissä on tullut paljon enemmän kohteita auki, joten tämä voi olla myös mahdollista jääkiekon maailmassa.

Tällä hetkellä kuten arvata odottaa, ei ole tarjolla hyvin tarkkoja vinkkejä vedonlyönnistä, mutta mikäli viime kausi antaa ennustusta tulevaan, voi veikata, että Färjestad, sekä Frölunda ovat joukkueita jotka tulevat taistelmaan mestaruudesta. Jos kotimainen liiga kiinnostaa sinua enemmän, suositelemme artikkelimme SM-liiga vetovihjeet.

5. Mistä katsoa SHL otteluita Suomessa

Kun SHL kausui lähtee jälleen kerran rullaamaan, voit seurata sitä C-Morelta, muttä tämä vaatii valitettavasti kuukuasittaisen oston. Tällä hetkellä palvelulle on hintaa 29,95€. Tarjolla on muita paketteja myös, joiden hinta yltää aina 66.90€ saakka. Osassa otteluissa on myös Ruotsin kielinen selostus , mutta illa pääotteluissa on selostus Suomeksi jonka toimittaa Teppo Laaksonen. SHL live stream C-Morelta on ainoa mahdollisuus katsoa, koska sivustolla on eksklusiiviset televisointioikeudet. Tänä vuonna valitettavasti Viaplay ei saa striimata SHL otteluita Suomessa. Jos sinua ei niinkään paljon kiinosta katsoa suroia lähetyksiä, voit katsoa MTV Katsomo palvelusta otteluiden parhaita paloja. Vedonlyöntisivustoista saatavilla on usein SHL live seuranta, joka tulee mukaan live vedonlyönti -palvelun. Etsi vain SHL vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja ja näin saat myös live seurannan palvelua.

kommentoi ShlVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti