Eurooppa-liiga vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Eurooppa-liiga vedonlyönti

Eurooppa-liiga vedonlyönti on suosittu aihe erityisesti nykyään, kun on hyvin paljon huippujoukueita Euroopassa. Europa League, joka tunnetaan Suomessa nimellä Eurooppa-liiga, on Euroopan jalkapalloliiton järjestämä vuosittainen jalkapallokilpailu. Kyseessä on Euroopan tasolla toisiksi tärkein kansainvälinen sarja, sillä se on niin sanotusti Mestarien liigan pikkusisarus, jossa pelaavat ne joukkueet, jotka eivät yllä aivan Mestarien liigan tasolle.

Eurooppa-liiga perustettiin vuonna 1971 ja sen alkuperäinen nimi oli UEFA-cup. Liigaan pääsevät osallistumaan ne joukkueet, jotka ovat kansallisissa sarjoissaan korkealla, mutta eivät kuitenkaan niin korkealla, että ne mahtuisivat mukaan Mestarien liigan karsintoihin.

Kilpailussa on 12 neljän joukkueen lohkoa, jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Lohkovaiheen ykköset ja kakkoset pääsevät ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle yhdessä Mestarien liigan lohkokolmosten kanssa. Tätä seuraa cup-vaihe ja koko kilpailun voittaa se, joka voittaa finaalin. Euroopan Liigan voittaja kohtaa lisäksi Mestarien liigan voittajan Super Cupissa.

Kauden 2021/2022 pudotuspelivaihe alkaa helmikuussa ja parit on jo arvottu. Tiedossa on jännittävä jalkapallokevät, joka huipentuu 18.5 käytävään finaaliin. Lohkovaiheen jälkeen eletään kiinnostaa aikaa myös suomalaisesta näkökulmasta, sillä esimerkiksi Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen on lohkovoittajana suoraan jatkossa. Tulossa on myös huikea määrä hyviä vedonlyöntikohteita, joista kerromme lisää tässä artikkelissa!

1. Vedonlyöntivinkit kevään 2022 otteluihin

Kuten jo edellä kerroimme, jalkapallon Eurooppa-liiga on edennyt tilanteeseen, jossa jäljellä on lohkojen kaksi parasta joukkuetta, sekä Mestarien liigan lohkovaiheen kolmoset. Seuraavalla kierroksella Eurooppa-liigan kakkoset saavat vastaansa Mestarien liigan kolmoset ja neljännesvälierässä vastaan tulevat Eurooppa-liigan lohkovoittajat.

Kevään otteluissa on mukana kaksi suomalaista, sillä Lukas Hradeckyn Leverkusen on jo neljännesvälierissä ja Glen Kamaran Rangers pelaa seuraavan ottelunsa Borussia Dortmundia vastaan. Rangersin arpaonni oli kova, sillä Dortmundia spekuloidaan jopa koko kilpailun voittajaksi, mutta yhtä kaikki ottelu tulee olemaan kiinnostava vedonlyöntikohde suomalaisilla silmillä katsottuna.

Pelillisesti huikeita poimintoja seuraavalla kierroksella ovat Napolin ja Barcelonan kohtaaminen ja pelistä tuleekin titaanien taisto Barcelonan epäonnisen ja Napolin onnistuneen syksyn jälkeen.

Vedonlyönnin kannalta katseet kannattaa kiinnittää muun muassa seuraaviin joukkueisiin:

  • Real Sociedad, joka on kaukana kärjestä kertointen osalta, tulee todennäköisesti pelaamaan vahvasti ja sisukkaasti myös alkavan kevään peleissä.
  • Borussia Dortmundin suoritukseen saattaa vaikuttaa sen menestys Bundesliigassa eli seuran kotiliigassa. Liigamenestystä tavoitteleva joukkue ei anna välttämättä kaikkeaan eurokentillä kun kotimaan sarjassakin pelataan suurilla panoksilla.
  • Hradeckyn Bayer Leverkusen on aloittanut Bundesliigakautensa vahvasti ja tulee varmasti menestymään myös kevään otteluissa, joten sitä kannattaa seurata myös muuten kuin vain suomalaiselta kannalta.

2. Europa League 2021/2022 voittajaveikkaukset ja todennäköisyydet

Eurooppa liiga on edennyt siihen vaiheeseen, että parit cup-vaihetta varten on valittu ja nyt päästään todella mittelemään huippujoukkueiden paremmuudesta. Kenestä tulee Eurooppa-liigan voittaja vuosimallia 2022? Pääseekö Lukas Hradecky nostamaan joukkueensa kapteenina mestaruuspokaalin ilmaan ja saadaanko näistä sittenkin suomalaiset torijuhlat?

Vaikka kilpailussa on vielä aikaista tietää varmaa voittajaa tai edes top-kolmea, ovat vedonvälittäjät ja vedonlyöjät valinneet oman suosikkinsa. Voittajavedot käyvät kuumana ja vedonlyöntitoimistojen kertoimista nähdään se, mihin joukkueeseen ihmiset uskovat.

Luvuista selviää sen verran, että kilpailun voittajaksi arvioidaan Borussia Dortmundia, sillä sen kerroin on 6.5. Toisena tulee Sevilla kertoimella 8.00 ja kolmantena Barcelona kertoimella 9.00. Barcelona on pienoinen tilastoihme, sillä muutamat netin vedonvälitystoimistoista uskovat siihen ja tarjoavat kertoimeksi 2.50 alkukauden pettymyksistä huolimatta. Vaikka Eurooppa Liiga kertoimet sanovat jotain tilanteesta, ei kukaan vielä tiedä mikä joukkue saa pelata Eurooppa Liigan finaalissa. Yritä ennusta, ehkä olet onnellinen tipsteri!

Glen Kamaran Rangers ja esimerkiksi Gnk Dinamo Zagreb ovat tilanteessa, jossa niiden voittoon ei uskota ja kerroin on valtava. Lukas Hradeckyn Leverkusenin tilanne on tällä hetkellä se, että se on kertoimiensa puolesta vedonlyöntitilaston kymmenes.

Vaikka suomalaiset pelaajat pelavat Euroopan Liigassa pelaavissa joukueissa, Suomella ei ole oma joukuetta, joka pelaa euroopalaisessa sarjassa. Suomen paras HJK Eurooppaan Liigaan valitettavasti ei ole päässyt.

Jännittäviä tapahtumia eivät ole vain Eurooppa-Liigan osa. Suomessa kaikkien suosittu jääkiekko on myös urheilulaji, jossa pajlon tapahtuu. Lue lisä SM-Liiga Vedonlyönnistä JohnnyBetin sivulla!

3. Eurooppa-Liigan otteluiden katselu ja saatavuus

Eurooppa-liigan lähetysoikeudet Suomessa kuuluvat NENT Group Finlandille, joka puolestaan näyttää lähetykset V Sportin kanavilla ja Elisa Viihde Viaplay –palvelussa. Eli Viihde Viaplay:lta onkin mahdollista nähdä kaikki Eurooppa-liigan pelit koko kauden aikana eli jalkapalloviihdettä on tarjolla aina pitkälle kevääseen saakka. Lisäksi tärkeimmät ottelut näkyvät V Sportin televisiokanavilla. Myös vedonlyöntisivustot tarjoavat otteluiden katsomista tai seuraamista. Bet365 on yksi niistä, jotka tarjoavat tämän palvelun mutta tämä sivusto ei ole yksin. Lue lisä mitkä ovat Suomen parhaat vedonvälittäjät JohnnyBet sivulla. Voit siis nähdä, että Eurooppa Liiga tv ei ole vain tavallisen televisiokanavien juttu.

Lisäksi otteluita voi katsella netin striimeistä vaikkapa VPN:ää käyttämällä. Myös useat netin pelitalot tarjoavat otteluiden striimausta kirjautuneille pelaajilleen. Tutustu kasinoiden tarjontaan ja saatat päästä käsiksi Eurooppa-liigan otteluihin myös silloin, kun et pääse television tai Viaplayn ääreen ja kokeile Eurooppa-liiga vedonlyönti, otteluiden katsomassa.

kommentoi Eurooppa-liigaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti