JohnnyBet.com fi

Eurooppa-liiga vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Eurooppa-liiga vedonlyönti

Eurooppa-liiga vedonlyönti on suosittu aihe erityisesti nykyään, kun on hyvin paljon huippujoukueita Euroopassa. Europa League, joka tunnetaan Suomessa nimellä Eurooppa-liiga, on Euroopan jalkapalloliiton järjestämä vuosittainen jalkapallokilpailu. Kyseessä on Euroopan tasolla toisiksi tärkein kansainvälinen sarja, sillä se on niin sanotusti Mestarien liigan pikkusisarus, jossa pelaavat ne joukkueet, jotka eivät yllä aivan Mestarien liigan tasolle.

Eurooppa-liiga perustettiin vuonna 1971 ja sen alkuperäinen nimi oli UEFA-cup. Liigaan pääsevät osallistumaan ne joukkueet, jotka ovat kansallisissa sarjoissaan korkealla, mutta eivät kuitenkaan niin korkealla, että ne mahtuisivat mukaan Mestarien liigan karsintoihin.

Kilpailussa on 12 neljän joukkueen lohkoa, jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Lohkovaiheen ykköset ja kakkoset pääsevät ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle yhdessä Mestarien liigan lohkokolmosten kanssa. Tätä seuraa cup-vaihe ja koko kilpailun voittaa se, joka voittaa finaalin. Euroopan Liigan voittaja kohtaa lisäksi Mestarien liigan voittajan Super Cupissa.

Kauden 2023/2024 lohkovaihe alkaa 8. syyskuuta ja vaiheen viimeiset ottelut pelaave 3. marraskuuta. Sen jälkeen pudotuspelivaihe alkaa mutta tänä vuonna 20. marraskuuta alkaakin MM-kisat. Pudotuspelivaihe voi siten siirtyä. Tiedossa on jännittävä jalkapallosyksy ja kevät, joka huipentuu 31.5 käytävään finaaliin. Lohkovaiheen jälkeen eletään kiinnostaa aikaa myös suomalaisesta näkökulmasta, sillä esimerkiksi Niklas Moisanderin Malmöö FF sekä HJK on pääseet lohkovaiheeseen. Tulossa on myös huikea määrä hyviä vedonlyöntikohteita, joista kerromme lisää tässä artikkelissa!

1. Vedonlyöntivinkit Eurooppa-liigan 2023/2024 otteluihin

Eurooppa-liiga on juuri alkanut ja tällä hetkellä ollaan lohkovaiheessa. Joka lohkossa on 4 joukkuetta. Ne pelaavat kaksi kertaa jokaista vastaaja vastaan. Kaksi ensimmäistä joukkuetta pelaavat pudotuspelivaiheessa taas kolmas joukkue tulee pelaamaan Konferenssin Liigassa. Neljäs joukkue lohkosssa on pois turnauksesta.

Tänä vuonna lohovaiheessa voimme nähdä suomalaista joukkuetta. HJK on pääseet Eurooppa-Liigaan. Lohkovaihe on kuitenkin jo tosi iso haaste. Helsinkilaisten vastaajat ovat Ludogorets, Real Betis ja AS Roma. Nämä kolme HJK joukkuetta vastaan voi nähdä livenä, Bolt Arenassa Helsingin Töölössä. Myös Niklas Moisanderin Malmö FF pelaa Eurooppa-liigan D-lohkossa. Ruotsalaisen joukkueen vastaajat ovat Braga, Union Saint-Gilloise ja Union Berlin.

Pelillisesti huikeita poimintoja seuraavilla kierroksilla ovat mm. Lazion ja Feyenordin kohtaaminen tai Manchester Unitedin ja Real Sociedadin ottelu .

Vedonlyönnin kannalta katseet kannattaa kiinnittää muun muassa seuraaviin joukkueisiin:

  • Englantilaiset joukkueet (Arsenal, Manchester) keskittyvät Valioliigan. Ne voittavat EL-otteluita mutta eivät tekee paljon maaleja. Voi siten lyödä BTS vetoa eli, että molemmat joukkueet tekevät maalin.
  • Lazio - Feyenord sekä muut Lazion otteluissa voi veikkaa, että maaleja yhteensä tulee yli 2,5. Lazion hyökkäjät tekevät paljon maaleja tällä kaudella.
  • HJK:n ja Ludogoretsin välillä tulee kova taistelu kolmannesta sijasta lohkossa ja sijasta Konferenssin Liigassa. Meidän vinkki on että molemmat joukkueet tekevät maalin ja maaleja yhteensä - ainakin yli 1,5

2. Eurooppa-Liigan neljännesvälierä

Tiedämme jo osa joukkueita pelaavat Eurooppa-Liigan neljännesvälierässä. Nämä ovat Arsenal, Fenerbahce, Real Betis, Union Saint Gilloise, Real Sociedad, Feyenoord, SC Freiburg ja Ferencvaros. Niiden vastustajia pidämme vielä odottaa, koska tulossa on vielä play-offit, jossa pelaavat kolmassijalla sijaitsevat joukkueet Mestarien Liigasta ja Eurooppa-Liigan joukkueet, jotka päättyivät lohkovaiheen 2. sijalle. Eurooppa-Liigan kentillä vierailevat mm. FC Barcelonan, Juventuksen tai Ajaxin joukkueet.

Eurooppa-Liiga play-offit

  • FC Barcelona - Manchester United
  • Juventus - FC Nantes
  • Sporting CP - FC Midtjylland
  • FC Šah’tar Donetsk - Stade Rennais
  • Bayer 04 Leverkusen - AS Monaco
  • Sevilla FC - PSV Eindhoven
  • FC Salzburg - AS Roma

3. Europa League 2023/2024 voittajaveikkaukset ja todennäköisyydet

Eurooppa liiga on etenee siihen vaiheeseen, että parit cup-vaihetta varten valitaan ja nyt päästään todella mittelemään huippujoukkueiden paremmuudesta. Kenestä tulee Eurooppa-liigan voittaja vuosimallia 2023/2024? Pääseekö Arsenalin pelaajat nostaamaan pokaalin?

Vaikka kilpailussa on vielä aikaista tietää varmaa voittajaa tai edes top-kolmea, ovat vedonvälittäjät ja vedonlyöjät valinneet oman suosikkinsa. Voittajavedot käyvät kuumana ja vedonlyöntitoimistojen kertoimista nähdään se, mihin joukkueeseen ihmiset uskovat.

Luvuista selviää sen verran, että kilpailun voittajaksi arvioidaan Arsenaliä, sillä sen kerroin on 4,0. Toisena tulee Manchester United kertoimella 6.00 ja kolmantena Roma kertoimella 10.00. Muut joukkueet, jotka voivat taistella pokaalista ovat Real Betis, Real Sociedad, Lazio, Monaco tai Fenerbahçe. Vaikka Eurooppa Liiga kertoimet sanovat jotain tilanteesta, ei kukaan vielä tiedä mikä joukkue saa pelata Eurooppa Liigan finaalissa. Yritä ennusta, ehkä olet onnellinen tipsteri!

HJK on tilanteessa, jossa niiden voittoon ei uskota ja kerroin on valtava. Niklas Moisanderin Malmön tilanne on tällä hetkellä HJK:n kaltaista. Malmön kerroin lohkovaiheen voitolle on 9,0.

Vaikka suomalaiset pelaajat pelavat Euroopan Liigassa pelaavissa joukueissa, Suomella onkin oma joukue, joka pelaa euroopalaisessa sarjassa. Suomen paras HJK Eurooppaan Liigaan on voittanut karsinnoissa Silkeborgia vastaan ja pelaa lohkovaiheessa. Sillä on kuitenkin kovat vastaajat: Real Betis, Ludogorets ja AS Roma. HJK:n pidetään neljännenä joukkueena mutta sillä on aina mahdollisuuksia erityisesti taistella Ludogoretsta vastaan. Vaikka HJK luultavasti ei pääsee seuraavaan vaiheeseen, tämä ei kuitenkaan ole menettyä aikaa. Lohkovaiheeseen osallistuminen tarkoittaa paljon rahaa klubille sitä kehittymistä varten.

Jännittäviä tapahtumia eivät ole vain Eurooppa-Liigan osa. Suomessa kaikkien suosittu jääkiekko on myös urheilulaji, jossa pajlon tapahtuu. Lue lisä SM-Liiga Vedonlyönnistä JohnnyBetin sivulla!

4. Eurooppa-Liigan otteluiden katselu ja saatavuus

Eurooppa-liigan lähetysoikeudet Suomessa kuuluvat NENT Group Finlandille, joka puolestaan näyttää lähetykset V Sportin kanavilla ja Elisa Viihde Viaplay –palvelussa. Eli Viihde Viaplay:lta onkin mahdollista nähdä kaikki Eurooppa-liigan pelit koko kauden aikana eli jalkapalloviihdettä on tarjolla aina pitkälle kevääseen saakka. Lisäksi tärkeimmät ottelut näkyvät V Sportin televisiokanavilla. Myös vedonlyöntisivustot tarjoavat Eurooppa-liiga live seurantaa joka tulee live-vedonlyönnin mukaan.William Hill on yksi niistä, jotka tarjoavat tämän palvelun mutta tämä sivusto ei ole yksin. Lue lisä mitkä ovat Suomen parhaat vedonvälittäjät JohnnyBet sivulla. Voit siis nähdä, että Eurooppa Liiga tv ei ole vain tavallisen televisiokanavien juttu. Viaplay Eurooppa-Liiga striimauksia on osa sivuston paketin, joka maksaa 39,99 euroa kk.

Lisäksi otteluita voi katsella netin striimeistä vaikkapa VPN:ää käyttämällä. Myös useat netin pelitalot tarjoavat otteluiden striimausta kirjautuneille pelaajilleen. Tutustu kasinoiden tarjontaan ja saatat päästä käsiksi Eurooppa-liigan otteluihin myös silloin, kun et pääse television tai Viaplayn ääreen ja kokeile Eurooppa-liiga vedonlyönti, otteluiden katsomassa.

kommentoi Eurooppa-liigaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti