Patrick Kluivert on JohnnyBetin uusi lähettiläs!

käyttäjältä JohnnyBet
Patrick Kluivert on JohnnyBetin uusi lähettiläs!

Olemme iloisia saadessamme julistaa, että Patrick Kluivert – Alankomaiden maajoukkueen ja FC Barcelonan entinen jalkapallotähti – on JohnnyBetin uusi lähettiläs. Olemme halunneet työskennellä Patrickin kanssa hänen ammattitaitonsa,uutteruutensa, luotettavuutensa sekä hänen urheilusuoritustensa vuoksi – nämä ovat samoja periaatteita, jotka ohjaavat myös JohnnyBetia. JohnnyBet tarjoaa asiakkailleen positiivisen kokemuksen sekä oppeja urheiluvedonlyöntiin liittyen.

1. Miksi olemme niin innoissamme, että Patrick Kluivert on lähettiläämme

Patcick Kluivert tunnettiin muuntautumiskyvystään, vauhdistaan ja maalintekokyvyistään saatuaan 205 maalia 472 ottelussa. Patrick pelasi 1990-luvun loppu- ja 2000-luvun alkupuolella – osana Ajaxin kultaista sukupolvea, ollen nuorin pelaaja, joka tekee maalin vuoden 1995 UEFA Mestarien Liigan finaalissa; maalin, jolla Ajax voitti viidennen Mestarien Liigansa, ollen Golden Boot -voittaja UEFA Euro 2000:ssa ja ollen Alankomaiden paras maalintekijä vuoteen 2013 asti.

JohnnyBet on maailman johtava kanava, joka on omistettu täysin urheilulle ja urheiluvedonlyönnin faneille, palvellen 29 eri kielellä. Sen erikoistietämyksensä ja kokemuksensa avulla se opettaa pelaajille vastuullista pelaamista ja tarjoaa laajan kirjon kilpailuja, joihin asiakkaat voivat lähettää vinkkejä ja voittaa ilman oman rahan riskeeraamista. JohnnyBet on kanava pelaajilta pelaajille ja jossa asiakkaat voivat vaihtaa tietojaan urheilutapahtumista, aina vuodesta 2011 lähtien.

2. Voita Patrick Kluivertin signeeraama paita!

Juhlistaaksemme yhteistyötämme Patrick Kluivertin kanssa, olemme käynnistäneet Maailmancup-kilpailuja, joiden palkintoihin kuuluu Patcick Kluivertin signeeraamia paitoja! Sivustollamme järjestämme monta kilpailua mm. Löydä onnenapila kilpailu ja muut! Osallistu 1x2 Veikkauskilpailuun (2022 World Cup edition), jossa on palkintona 5000 € ja yksityiseen liigaan, Tipstereiden Liigaan, jonka palkintopotissa on 2000 € ja pelaa käteispalkinnoista ja paidoista!

kommentoi Patrick Kluivert on JohnnyBetin uusi lähettiläs!
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti