JohnnyBet.com fi

1x2 Vedonlyöntikilpailu

käyttäjältä JohnnyBet
1x2 Vedonlyöntikilpailu

1x2 vedonlyöntikilpailu tulee ja tarjoilee lisäjännitystä veikkaamiseen. Tiedossa on kilpailuhenkistä vedonlyöntiä tutuista 1x2 kohteista. Luvassa on palkintoja ja mikä parasta, osallistuminen on riskitöntä, sillä sinun tulee vain veikata niin kuin aina ennenkin.

Mutta mistä on kyse ja mikä on 1x2 veikkauskilpailu? Kuinka siihen pääsee osallistumaan ja miten kilpailu ratkeaa? Lue tämä postaus ja kuulet vastaukset näihin kysymyksiin!

1. 1x2 vedonlyöntikilpailu tuo lisäjännitystä peliin

Suomalaiset ovat urheilukansaa ja vedonlyönnissä korostuukin erilaiset suomalaisten suosikkilajit. Taloudellisesti Suomessa uhkapelaaminen on tärkeä juttu mutta joskus hyvä valinta on yrittää veikata ilman suurempaa riskiä. On mukavaa veikata vaikkapa oman lempijääkiekkojoukkueen menestystä tai muuttaa tylsän ottelun seuraaminen jännittäväksi pelaamalla livevetoa samalla. Vedonlyönnin hauskuuden kruunaa 1x2 veikkauskisa, johon pääset mukaan helposti ja ilman mitään lisäpanoksia!

Kilpailu on Johnnybettin viikottainen kisa, jonka voittajalle on luvassa käteispalkintoja. Viikoittain jaetaan 300 euroa ja mukaan pääsee helposti, mikäli on rekisteröitynyt Johnnybettin pelaajaksi. Sinun tulee vain veikata ”tämän päivän kysymykset” -osion kohteita ja parhaiten veikannut voittaa oikeaa rahaa!

Päivän kohteet ovat aina jalkapalloaiheisia ja ne koskevat joitain suosituimpia jalkapallotapahtumia. Tämä sopii varsin hyvin jalkapallohuumaa eläville suomalaisille. Pelin ideana on veikata kohteita ja jokaisesta oikeasta arvauksesta saa pisteitä. Voittaja on se, joka kerää eniten pisteitä. Päivän voittaja saa 5 € päivän kuponki -palkinnon.

1x2 Veikkauskilpailu on vain yksi JohnnyBetin kilpailuista. Jos pidät vedonlyönnistä myös muilla tavoilla kuin 1x2 -muoto, tsekkaa Tipstereiden Liigamme, joka on myös ilmainen vedonlyöntiliiga sivullamme.

2. Kuinka 1x2 vedonlyöntikilpailu toimii?

Kilpailu on jaettu seitsemän päiväisiin kierroksiin eli siis yksi kierros kestää aina viikon alkaen maanantaina ja päättyen sunnuntaina. Jokaiselle päivälle on omat kohteet, joiden veikkaamisesta voi voittaa pisteitä pistetaulukkoon. Mukaan kilpailemaan pääsee tekemällä tunnuksen Johnnybettille, mikäli sellaista ei vielä sinulla ole. Lisäksi sinun tulee klikata ”Liity kilpailuun” -nappia ja pelaaminen voi alkaa.

Koska kilpailun kierros kestää aina viikon, on voittaja se, jolla on sunnuntaina illalla eniten pisteitä. Suurimman pistepotin keränneet jakavat 300 euron palkintopostin joka viikko. Lisäksi viikoittain jaossa on 35 päivän kuponki -potti, sillä jokaisen päivän voittaja saa vielä lisäksi 5 euron lisäpalkinnon. Tuota palkintoa ei oteta pois vaikka viikon ranking-sijoitus jäisikin heikoksi.

Palkintopotti jaetaan aina kaikkien voittajien kesken eli viikon voittajia ja päivän voittajia voi olla useampia. Mikäli samana päivänä tulee useampi voittaja, jaetaan 5 euron summa tasan kaikkien kesken. Pienin voitto voi kuitenkin olla 1 euron eli mikäli voittajia on enemmän kuin viisi on se pelaajien etu.

Mikäli haluat kokeilla onneasi kilpailussa, liity mukaan ja veikkaa päivän kohteita! Voit tarkistaa myös mitkä ovat juoksevat ilmaiset kilpailut palkinnoilla meidän sivullamme!

3. Veikkauskilpailusta boostia vedonlyöntiin

Koska vedonlyönti on hauskaa ja sitä tulee harrastettua muutenkin, ei 1x2 vedonlyöntikilpailuun osallistuminen tuo mukanaan lisää riskiä. Mikäli ei muuten veikkaa, kannattaa toki olla tarkkana ettei anna pelin viedä mukanaan. Kaiken kaikkiaan kyseessä on hauska kilpailu, johon voi osallistua päivän palkintoa tavoitellen tai sitoutua kokonaiseksi viikoksi. Kun rekisteröidyt JohnnyBetille voi 1x2 kilpailua paitsi osallistua Tipstereiden Liigaan tai yrittää löytää onnenapilan ja voittaa mahtavia palkintoja.

Peli on myös reilu ja tuo mukavaa boostia vedonlyöntiin. Ainoastaan hyväksytyt kohteet lasketaan mukaan ja pelikierros katsotaan hyväksytyksi, mikäli vähintään 18 kohdetta on pelattu. Peliin pääsee mukaan vaikka kesken kierroksen ja mikäli jokin päivä jää väliin ei sekään haittaa, sillä voittaa saattaa vaikka ei pelaisikaan joka päivä!

Noudata kilpailun sääntöä ja lue ne tarkkaan ennen pelaamisen aloittamista. Huomaa, että mukaan saa tulla vain yhdellä käyttäjätilillä. Tämän säännön rikkominen voi johtaa tilin jäädyttämiseen ja kilpailusta hylkäämiseen.

Kaiken kaikkiaan 1x2 on mukava tapa kokeilla omaa jalkapallotietämystä ja laittaa se peliin tosielämän tilanteessa. Voitot ovat mukavia ja niihin pääsee käsiksi vaikka tavoittelisi vain päivän voittajan palkintoa. Kokeile siis 1x2 vedonlyöntikilpailu ja aloita se jo ensi kierroksen alusta!

kommentoi 1x2Vedonlyöntikilpailu
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti