JohnnyBet.com fi

Suomi vs Romania vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Suomi vs Romania vedonlyönti

UEFA Kansojen liiga on käynnistynyt ja siis Suomi vs Romania vedonlyönti on tullut kuumaksi aiheeksi. Kyseessä on kolmas laatuaan oleva kilpailu, joka käynnistyi ensimmäisellä ottelullaan kesäkuussa 2022. Suomi vs. Romania -ottelu on osa Kansojen liigaa ja kyseinen ottelu tullaan pelaamaan 23. syyskuuta, 2022. Muita Suomen vastustajamaita ovat Montenegro ja Bosnia-Hertsegovina. Tällä hetkella Suomi vs Romania kertoimet näyttävät näin: Suomi - 2,30, Romania - 3,35, tasapeli - 3,15. Kertoimet sille mikä joukkue voittaa taistelu lohkossa näyttää siltä: Bosnia-Herzegovina kerroin 1,44, Montenegro kerroin 3,0, Suomi kerroin 13,0 ja Romania kerroin 41,0. Kansojen liiga kestää kokonaisuudessaan aina ensi kesään saakka, sillä viimeiset ottelut tullaan pelaamaan kesällä 2023. Suomi pelaa Kansojen liigassa B-liigassa, joka on toiseksi korkein sarjataso. Ranska on Kansojen liigan tämänhetkinen hallitseva mestari.

Kisat etenevät siten, että B-, C- ja D-liigojen voittajat pääsevät nousemaan seuraavaan eli ylempään liigaan. Lohkojen viimeiseksi jääneet joukkueet tulevat putoamaan A- ja B-liigoista alempaan liigaan. Kesällä 2023 pääsemme jännittämään finaalia. Tässä tulevat pelaamaan A-liigan voittajat. Tällöin maita tulee olemaan yhteensä neljä. Tietoa siitä, kuinka Kansojen liiga tulee vaikuttamaan vuoden 2024 EM-kisoihin, ei ole vielä. Se on kuitenkin tiedossa, että Kansojen liigan avulla on mahdollista päästä kisoihin.

Suomen joukkueen päävalmentajana toimii edelleen Markku Kanerva. Joukkueen kokoonpanokin on pysynyt suhteellisen samana kuin viime kaudellakin. Näiden suhteen ei siis ole tapahtunut suuria muutoksia. Hyökkääjinä jatkavat mitä todennäköisimmin Joel Pohjanpalo ja Teemu Pukki. Mukana pelannee Jere Uronen, Rasmus Schüller ja Glen Kamara.

1. Ennakkosuosikki Suomi - Romania ottelussa

Ottelun ennakkosuosikin valinta on tällä kertaa hankalaa. Romania on monille ottelun ennakkosuosikki. Joukkue jäi MM-karsinnoissa vain yhden pisteen päähän jatkokarsinnoissa, joka tekee joukkueesta kovan vastustajan. Ennakkosuosikki näkyy myös kertoimissa, joskin kerroin ei ole kuitenkaan huomattavan moninkertainen Suomen kertoimeen verrattuna. Lisäksi Romanian alkutaival tämän vuoden Kansojen liigassa ei ole ollut mikään erityisen hyvä, sillä se hävisi Montenegrolle 0-2 ja Bosnia-Hertsegovinalle 0-1. Siispä monella on syy pitää Suomea suosikkinaan voittajaksi.

Tilanne näyttääkin puolin ja toisin melko tasaiselta. Jokaisella on omat suosikkinsa ja veikkauksensa. Se, kumpi joukkue voittaa, jää nähtäväksi. Tuleeko Suomi voittamaan Romanian ensimmäistä kertaa historiansa aikana? Maat ovat taistelleet toisiaan vastaan aikaisemmin yhteensä 11 kertaa. Suomen päävalmentaja Markku Kanervalla on hyvät odotukset joukkueen suhteen. Ja tuleehan Romania oelaamaan heille vieraassa ympäristössä, vieraalla kentällä.

2. Vedonlyöntivinkkejä Suomi - Romania otteluun

Kun lähdet veikkaamaan ottelun voittajaa, ei vetoa kannata välttämättä perustaa pelkkään onneen. Suomi on aiemmin pelannut sekä Montenegroa että Bosnia-Hertsegovinaa vastaan ja esimerkiksi näiden otteluiden tuloksia tarkastelemalla voi saada kuvaa joukkueesta. Bosnia-Hertsegovinan kanssa ottelu päättyi tasapeliin 1-1, kun taas Montenegro joutui kokemaan tappion, 2-0. Aikaisemmin Romaniaa vastaan pelattu ottelu päättyi Suomen tappioon 1-0. Neljäs ottelu, joka pelattiin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan, päättyi Suomen tappioon 3-2. Näitä tuloksia muistelemalla voi hyvin muodostaa oman päätöksen omasta vedonlyönnistä.

Kansojen liigan Suomi vs. Romania -ottelusta pääsee lyömään vetoa eri vedonlyöntisivustoilla. Kohteita on jo lisätty valikoimaan ja jokaiselle löytyy varmasti oma vetotapa ja -kohde. Kansojen liiga on vedonlyönnin kannalta merkittävä ottelu, joten huolta kohteiden löytymättömyydestä ei ole.

Jos katsellaan vedonlyöntialustojen tämänhetkisiä B-liigan lohkon 3 voittajan kertoimia, suurimman kertoimen omaa Romania, kerroin luokkaa 40. Suomen vastaava kerroin on 13. Tarkat kertomet löydät luonnollisesti valitsemasi vedonlyöntisivuston urheilukohteista.

Mikäli vedonlyöntibonukset kiinnostavat, saattaa niitä olla tarjolla juuri Kansojen Liigan otteluihin. Vedonlyöntialustat tarjoavat usein bonuksia juuri suurten urheilutapahtumien otteluihin, sillä tällaiset ottelut ovat suosittuja myös vedonlyönnissä. Kannattaa siis pitää silmällä vedonlyöntisivustojen eri vedonlyöntikampanjoita. Otteluihin saattaa olla tarjolla esimerkiksi ilmaisvetoja, cashbackeja tai muita bonuksia. Lue enemmän MM-kisojen veikkausvinkeistä jos futis kiinnostaa sinua.

Nyt saatavilla on jo muut kertoimet. Hyvä esimerkki on veto siitä, montako maaleja yhteensä tulee. Alle 2,5 on meidän vinkki ja kerroin sille tapahtumalle on 1,73 William Hillilla. Ihan korkea kerroin (4,80) on myös sille, että Suomi voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin. Tämä voi tapahtua mutta täytyy huomata, että siinä tapauksessa tulos on ainakin 2:1 ja kerroin juuri sille tulokselle on... 9,0. Varmasti turvallisempi on veikata sille tulokselle kuten 1:0 tai maaleja alle 2,5. Tämä vahvistavat myös viimeiset pelit, joissa tulokset olivat: 1:0, 1:1. 2:0, 0:2. Historia toistaa itseään. Onko sama tulos 23. syyskuuta?

3. Suomen päävalmentajan kommentteja

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervan mukaan joukkueen palautuminen ja valmistautuminen ovat sujuneet suunnitelmien mukaan. Vaikka joukkue onkin joutunut matkustelemaan, on sille siunaantunut kuitenkin kolme välipäivää, joiden aikana on ehtinyt palautumaan.

Markku Kanerva on kommentoinut edellistä Romanian peliä ajatuksella, että Romanialla kyllä on yksilötaitoa ja nopeutta, mutta puolustuspelaaminen on heikompaa. Suomen joukkue on varautunut molempiin mahdollisiin tilanteisiin; että Romania pelaa kahdella tai kolmella topparilla. Tämä syystä, että joukkue pelasi ottelunsa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan kolmella topparilla.

”Ollaanko me koskaan voitettu Romaniaa? Ei koskaan, totta. Siinä on hyvä porkkana.” - Markku Kanerva, Helsingin Sanomat

Päävalmentaja Kanerva toivoo joukkueen kovan työmoraalin ehdottomasti säilyvän. Yksittäisten tilanteiden optimaalisiin ratkaisuihin panostetaan, jotta lopputulos olisi toivottu. Lisäksi tarvitaan kaksinkamppailupelaamista, tietynlaista aggressiivisuutta ja pelirohkeutta. Kanerva uskoo joukkueellaan olevan hyvät eväät Romanian voittamiseksi.

Näiden kommenttien avulla jokainen voi ehkä tehdä omia päätelmiään siitä, kuinka joukkueella menee tällä hetkellä ja kuinka se tulee selviämään Romaniaa vastaan. Päävalmentaja tekee kovaa työtä joukkueen kanssa saadakseen voiton ja tällä hetkellä yhteistyö vaikuttaa hyvältä. Joukkue valmistautuu tulevaan otteluun. Kansojen Liigan jälkeen meitä odottaa MM-kisat. Tsekkaa artikkelimme futis MM-kisat kertoimet ja valmistautu itse kisoihin.

4. Missä voi katsoa Suomi vs. Romania -ottelun?

Kansojen liigan (Nations League) ottelut tullaan näkemään Ylen ja MTV:n kanavilla. Suomen ottelun näyttää Yle, kun muut ottelut tullaan näkemään MTV:n CMore-palvelussa. Suomalaisten ilouutisena Suomen ottelut pääsee katsomaan ilmaiseksi Ylen kanavilta sekä suoratoistopalvelu Yle Areenasta. Yle onkin hankkinut Huuhkajien otteluiden tv-oikeudet kerralla jopa vuoteen 2028 asti, joten suomalaiset pääsevät kyllä näkemään Suomen otteluita aina halutessaan.

UEFA Kansojen liigan Suomi vs. Romania -ottelu pelataan perjantaina 23. syyskuuta klo 21.45. Yle TV2:n lähetys studiolta alkaa klo 21.00. Näin ruutujen äärelle voikin kerääntyä jo hyvissä ajoin, kuuntelemaan studion kommentteja. Jännitys tiivistyy, kun ottelu alkaa vihdoin 45 minuuttia lähetyksen alkamisesta.

Suomen ja Romanian ottelua voi mennä seuraamaan myös paikan päälle Helsingin Olympiastadionille. Liput ovat nyt myynnissä. Suomalaisille paikka on siinä mielessä ihanteellinen, että ottelun nähdäkseen ei tarvitse lähteä lainkaan maasta. Ja tottakai myös yhteydet Suomen pääkaupunkiin ovat hyvät mistä päin Suomea tahansa. Niinpä paikalle onkin odotettavissa runsaspäinen yleisö. Otteluun toivotaankin suurta hurraavaa yleisöä pitämään tunnelmaa yllä.

5. Suomi vs Romania vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

5.1 ❓ Missä ja milloin Suomi - Romania ottelun pidetään?

23. syyskuuuta kello 21.45 (Suomen aika) alkaa Suomi - Romania ottelu. Pelipaikka on Helsingin olympiastadion.

5.2 ❓ Mitkä ovat Suomi - Romania kertoimet?

Suomen voitolle kerroin on 2,27 ja Romanian voitolle 3,17. Tasapelille kerroin on 3,40.

5.3 ❓ Mistä löytyy Suomi - Romania live stream?

Lähetys tarjoaa mm. YLE ja MTV. Voit tarkista myös vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat Suomi vs Romania veodnlyönti sekä live striimi tai live seuranta.

kommentoi SuomiVsRomaniaVedonlyönti
Kommentit (2)
krakowski
krakowski 9 kuukautta sitten
Venaan kertoimia sille kuka tekee maalin, veikaisin Teemusta
Pelaa vastuullisesti