Ranska vs Tanska vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Ranska vs Tanska vedonlyönti

Esittelemme aihetta Ranska vs Tanska vedonlyönti. Skandinavian paras joukkue, maailmanmestareita vastaan on kovasti odotettu tapahtuma. Vuosi 2022 huipentuu alkutalvella pelattaviin jalkapallon MM-kilpailuihin, jonne FIFA lähettää maailman parhaat jalkapallojoukkueet kaikilta eri mantereilta. Talvikilpailuista tulee historialliset, sillä yleensä MM-mittelöt käydään aina kuumimpien kesähelteiden aikaan. Qatarin kuuma sää ei kuitenkaan mahdollista kilpailun läpivientiä kesällä, joten jalkapallofanien tulee jaksaa odottaa vielä hetkinen. Kyseinen ottelu pidetään 26. marraskuuta kello 18.00. Hetkeksi Ranska on ennakkosuosikki (kerroin 1,79). Tanskan kerroin on 5,2 ja 3,64 on kerroin sille, että ottelun lopputulos on tasapeli.

Kiistellytkin vuoden 2022 pelataan siis Qatarissa ja todennäköisesti pääsemme nauttimaan jalkapallosta loppuunmyytyjen katsomoiden edessä. 18. joulukuuta tulee eteen turnauksen huipennus, kun kaksi parasta joukkuetta kohtaavat ja voittajasta kruunataan maailmanmestari.

32 joukkuetta suuntaa kilpailuihin maanosakarsinnat läpäisseenä ja Suomea ei tuttuun tapaan MM-viheriöillä nähdä. Paljon tuttuja maita tulee kuitenkin matkustamaan kilpailuihin ja heti turnauksen alussa nähdäänkin muun muassa kiihkeä Ranska-Tanska matsi, jossa kaksi Suomelle katkerallakin tavalla rakasta maata kohtaa toisensa. Lue tästä artikkelista veikkausvinkit matsiin!

1. MM-kilpailuihin pääseminen ei ole läpihuutojuttu

Jalkapallon MM-kilpailut on perinteinen turnaus, joka on kehittynyt paljon historiansa aikana. Turnaukseen pääseminen ei ole mikään läpihuutojuttu, sillä etenkin Euroopassa pelattavat alkukarsinnat on pitkä ja haastava prosessi. Ei siis olekaan mikään ihme, että joka kerta turnauksesta jää ulos joukkueita, jotka paperilla vaikuttavat kovilta ja kilpailukykyisiltä.

Maanosakarsintojen taso on erilainen hieman maanosasta riippuen. Kuten todettua, Euroopasta tulee kovia joukkueita, mutta etenkin Etelä-Amerikan joukkueet, kuten Brasilia kamppailevat aivan kärkipaikoista. Karsinnat järjestää FIFA:n alainen maanosaliitto, joka esimerkiksi Euroopassa on UEFA. Neljän vuoden välein jaettava maailmanmestarin pytty on haluttua tavaraa, eikä siis mikään ihme, että paineet ovat kovat paitsi pelaajilla, myös joukkueen taustahenkilöillä.

Tanska ja Ranska pääsivät molemmat mukaan Euroopan karsinnoista ja ne pelaavat turnauksessa samassa lohkossa eli lohkossa D. Ranska on aina ollut hyvä jalkapallossa ja etenkin viime vuosina se on menestynyt hyvin. Tanska on yllättänyt ennenkin, mutta viime kesäiset EM-kilpailut nostivat sen lopulta maailmankartalle ja tanskalaisten jalkapallotunnelman kattoon. Molemmat tekivät hyvän työn karsinnoissa, joiden hedelmää loppuvuoden turnauksessa poimitaan.

Tanska on vuonna 2022 Pohjoismaiden edustaja, koska vain Tanska on pääseet kisoihin. Suomi välitettävästi on hävinnyt karsinnoissa. Jos kiinnostat mieluummin suomalaisista menestyksestä, lue artikkelimme nimeltä NHL kertoimet ja saa tietää miten suomalaispelaajilla on mennyt amerikkalaisilla kentillä.

2. Ennakkoasetelmat Ranska-Tanska peliin

Kuten jo edellä kerroimme Ranska ja Tanska ovat molemmat kovia maita. Ranska on kuitenkin näistä kahdesta selvä ennakkosuosikki, sillä sitä odotetaan koko turnauksen kärkikahinoihin Tanska odotusten ollessa ennemmin top-10 luokkaa.

Ranska on voittanut MM-tittelin vuonna 1998 omissa kotikisoissaan. Myös edellisissä MM-kilpailuissa eli vuoden 2018 turnauksessa Ranska vei voiton. Se on siis hallitseva mestari. Siltikään vedonvälittäjien kertoimien perusteella kyseessä ei ole koko turnauksen ennakkosuosikki, sillä se titteli olisi näillä näkymin menossa Brasilialle Englannin ollessa hyvänä kakkosena.

Heillä on vahva puoli ja he ovat todennäköisesti aliarvostettuja. He eivät ole joukkue, josta ihmiset keskustelevat paljon mutta heillä on yksilöllinen laatu ja he ovat vahva yksikkö joukkueena. - Didier Deschamps, Reuters

Englannin ja Ranskan tasoero ei ole kuitenkaan merkittävä ja kansainvälisessä turnauksessa tärkeää roolia näytteleekin se, kuinka valmentaja saa joukkueen pelaamaan yhteen. Yksittäiset laatupelaajat eivät auta, mikäli yhteistyö ei suju. Koko turnaus voi siis aivan hyvin mennä myös Ranskalle.

Tanskasta povataan top-10 joukkuetta, sillä sen esitys EM-turnauksessa oli erittäin vahva ja joukkue pelasi hyvin yhteen. Tanska on pelannut MM-turnauksessa jo viisi kertaa, sillä se nousi kansainvälisen jalkapallon huippumaihin jo 1980-luvulla. Parhaimmillaan Tanska on edennyt turnauksessa puolivälieriin, mutta sehän ei tarkoita mitään tulevan turnauksen kannalta!

Ranska - Tanska uutiset

Ensimmäiset ottelut lohkossa ovat jo ohi ja nyt tiedämme miten joukkueet pärjäsivät niiden avausotteluissa. Ensimmäinen jonossa oli Tanska, joka pelasi Tunisiaa vastaan. Vaikka Tunisiaa ei ole niin kova joukkue, ottellussa emme nähneet mitään maaleja. Sen lopputulos oli 0-0 ja sekä Tunisia että Tanska saavat vain yhden pisteen, joka tarkoittaa Tanskan olevan kakkossijassa lohkossa, Tunisian kanssa.

Ranskan vastustaja oli Austaralia, joka aloitti matsin nopealla maalilla. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen ja viimeinen Australian maali. Ranskalaiset heräsivät ja voittivät 4-1. Maalintekijät olivat Adrien Rabiot, Kylian Mbappe ja Olivier Giroud, joka teki kaksi maalia.

3. Ranska - Tanska kokoonpanot 26.11.2022

Ennen kyseisen ottelun Ranska kohtaa vielä Australia ja Tanska pelaa Tunisiaa vastaan. Niiden otteluiden perusteella voimme paremmalla tavalla ennustaa, kuka pääsee pelaamaan Tanska vs Ranska ottelussa. Jo nyt voimme kuitenkin sanoa jotain mahdollisista kokoonpanoista.

Varma nyt on, että Ranskan joukkueesta puuttuu Christopher Nkunku. Myös Karim Benzema ja Rafael Varane ovat pelajia, joilla on terveysongelmia.Vuoden 2022 Kultaisen Pallon voittaja ei saa pelata Qatarissa.Meidän ennuste on, että Ranska aloittaa matsin neljännellä puolustajilla, joihin kuuluu Hernandez, Konate, Upamecano ja Pavard. Maalivahti joukkueessa on varmasti Hugo Lloris. Keskikentinä pelaavat Tchouameni ja Rabiot. Luultavasti vielä Griezmann ja Dembele pelaavat keskikenttinä oikealla ja vasemmalla puolella. Hyökkäjää on kaksi: Mbappe ja Giroud.

Kasper Schmeichel varmasti valvoo Tanskan maalissa ja hänen vieressä pelaa myös kolme puolustajaa: Christensen, Andersen ja Kjær. Todennäköisesti voimme nähdä neljä keskikenttää: Højbjerg, Delaney, Kristensen ja Mæhle. Eriksen ja Olsen pelaavat hyökkääjinä vasemmalla ja oikealla puolella. Heidän välillä pelaa varmasti Kasper Dolberg.

Ranska: Lloris - Hernandez, Konate, Upamecano, Pavard - Tchouameni, Rabiot, Dembele, Griezmann - Mbappe, Giroud

Tanska: Schmeichel - Kjær, Christensen, Andersen - Højbjerg, Delaney, Kristensen, Mæhle - Eriksen, Olsen, Dolberg

4. Veikkausvihjeet Ranska - Tanska matsiin

Kuumaa mittelöä Ranskan ja Tanskan välillä pääsee veikkaamaan muun muassa voittajavedonlyönnissä eri vedonvälittäjien sivustoilla. Koko turnauksen voittajien kertoimet ovat jo ulkona ja niistä voi hyvin vetää johtopäätöksiä joukkueiden tasoeroista. Se, että Ranska on paperilla parempi joukkue ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Tanska voisi viedä keskinäistä ottelua. Suosittelemme lukea artikkelimme Mestarien Liiga veikkaaminen. Tässä sarjassa monta ranskalaista pelaajaa mm. Karim Benzema tai Kylian Mbappe ovat pelanneet siis voi olla hyvä vinkki lukea, miten he pärjäsivät.

Ranska vs Tanska kertoimet, tällä hetkella vahvistavat Ranskan asemaa. Maailmanmestareiden kerroin on 1,79. Tanskalaisten kerroin on 5,2 ja tasapelin 3,64. Ranska on siten ennakkosuosikki mutta Tanska on pelannut hyvin EM-kisoissa. He voivat siis ylättää meitä ja ottelu voi loppua ainakin tasapelina. Silloin kun kerroin on 3,64 voitto voi olla korkea. Enemmän Ranska vs Tanska vetovinkkejä voimme antaa jo nyt, koska uudet vedonlyöntikohteet ovat jo saatavilla vedonlyöntisivustoilla. Hyvä esimerkki on aina veto maleista yhteensä. Voi lyödä vetoa siitä, että maaleja on alle 2,5 (kerroin 1,75). Kaksi huippujoukkueillä on hyvät puolustajat siis voi olla vaikea saada korkean tuloksen. Jos kuitenkin tuntuu, että maaleja on enemmän voi asettaa toisen vedon eli yli 2,5 maalia ja sen lisäksi BTS, eli veto siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Kerroin sille on 2,1. Jos yhdistetään kaksi tai enemmän vetoa, kerroin voi olla jo tosi korkea siis mahdollinen voitto tulee isommaksi.

Tämä siksi, että alussa kerätään pisteitä lohkossa, eikä Ranskalla ole paineita. Paineeton pelaaminen voi olla joko hyvä tai huono juttu hieman siitä riippuen, miten ja kuinka nopeasti valmentaja saa joukkueensa turnauskuntoon. Ottelu käydään myös hyvin aikaisessa vaiheessa eli pelipäivänä kaksi, joten paikallinen ilmasto, nurmi ja joukkueiden leirityksen lyhyys ennen turnausta vaikuttavat kaikki osaltaan kyseisen ottelun lopputulokseen.

Jalkapallo on hyvin vähämaalinen peli, joten yksittäisessä pelissä voi käydä mitä vain. Tanska ei ole suinkaan huono joukkue ja se, että yksittäisiä supertähtiä ei löydy samoin kuin Ranskassa, saattaa pelata Tanskan pussiin. Toki ottelusta voi lyödä muutenkin vetoa, kuin vain voittajan kannalta. Voit veikata vaikkapa maalieroa tai ensimmäisen maalin tekijää. Näin jalkapallon katsomiseen saa hieman lisäboostia!

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
Promo-koodi
Paljasta koodi
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
LVBET.com
LVBET.com
Bonus Urheilu
Bonus 100% jopa 50€
Bonuskoodi
JOHNNYBET

5. Ranska - Tanska live striimi

Niin iso tapahtuma kuin jalkapallon MM-kisat eivät jää ketään kylmäksi, myös TV-kanavia. Ranska - Tanska lähetys on saatavilla MTV:sta. Myös Ranska Tanska live stream tulee C-More kanavalle. Joskus myös vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisia live striimia mutta siinä tapauksessa varmasti ei ole vaikkea löytää lähetystä. Netistä voi löytää Ranska Tanska live seuranta tai Ranska Tanska live-vedonlyönti - jossa voi seurata mitä tapahtuu kentällä ja lyödä vetoa samana aikana kun kertoimet vaihtelevat.

6. Ranska vs Tanska vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

6.1 ❓ Missä ja milloin Ranska vs Tanska ottelu pidetään?

Ranska vs Tanska on D-lokhon ottelu. Sitä pidetään 26. marraskuuta, kello 18.00 (Suomen aika). Stadium 974 Dohassa on paikka missä pelataan.

6.2 ❓ Mitkä ovat Ranska vs Tanska kertoimet?

Ranskan kerroin ennakkosuosikkina on pienempi: 1,79. Tanskaln kerroin on 5,2 ja kerroin tasapelille on 3,64.

6.3 ❓ Mitkä ovat vetovihjeet Ranska vs Tanska otteluun?

Ennustetaan, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Kyseisen tapahtuman kerroin on 2,1.

6.4 ❓ Missä voi lyödä vetoa Ranska vs Tanska ottelusta?

William Hill ja Pinnacle ovat MM-kisojen vedonlyönnin tarjoavia sivustoja. Sieltä löytyy myös Ranska vs Tanska vedonlyönti tarjous.

kommentoi RanskaVsTanskaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti