Ghana vs Uruguay vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Ghana vs Uruguay vedonlyönti

Ghana vs Uruguay vedonlyönti on kuuma aihe ei vain niiden joukkueiden faneille vaan muillekin. Joka neljäs vuosi pelattavat jalkapallon MM-kilpailut ovat oven takana, sillä niiden makuun päästään alkutalvesta vuonna 2022. [b]Ennen joulua pelattava turnaus tulee olemaan monella tapaa poikkeuksellinen, sillä se on ehkäpä ensimmäinen suuri jalkapallotapahtuma, jota päästään nauttimaan täysin rinnoin täysillä katsomoilla.Vaikka Uruguay - Ghana ottelu on viimeinen ottelu lohkossa ja edelliset matsit varmasti vaikuttavat kertoimiin, ensimmäiset Ghana - Uruguay kertoimet ovat jo saatavilla. Uruguay on kertoimien perusteella suosikki - kerroin 1,89. Kerroin Ghanan voitolle on 4,33 ja tasapelille 3,78. Jos edelliset ottelut kiinnostavat sinua, ennen Ghana, Uruguay pelaa Portugaliaa vastaan.

Se tulee olemaan myös historian ensimmäinen talvikilpailu, sillä isäntämaa Qatarin kuuma sää pakotti kilpailut talveen tavallisen kesäisen ajankohdan sijasta. Tiedossa on huikeita yksilösuorituksia ja venymisiä joukkueena. Tiedossa on myös pettymyksiä ja ilon kyyneleitä, sillä lopuksi vain yhdestä joukkueesta kruunataan maailmanmestari.

Kilpailussa kohtaa 32 maailman parasta joukkuetta, jotka on valittu edustamaan omaa maanosaansa maanosakarsinnoista. Mukana ovat myös Afrikan Ghana ja Etelä-Amerikan Uruguay. Joukkueet pelaavat samassa lohkossa ja kohtaavat alkuerässä. Lue tästä artikkelista parhaat vedonlyöntivihjeet Ghana Uruguay MM-otteluun!

1. MM-kilpailuiden joukkueet ovat läpäisseet pitkät karsinnat

Jalkapallon MM-kilpailut ovat perinteinen turnaus, sillä se on järjestetty jo 21 kertaa aina vuodesta 1930 alkaen. Koska turnaus pelataan harvoin, on siinä aina jännitystä ja joukkueilla suuret paineet menestyä.

Lopputurnauksessa on 32 joukkuetta, mutta jo turnaukseen pääseminen on saavutus, sillä karsintoihin osallistuu paljon enemmän joukkueita. Myös Suomi oli mukana MM-karsinnoissa ja karsintapelit nostattivat futishuumaa yhä kovemmille kierroksille juuri ennen ja jälkeen ensimmäisen EM-turnauksen.

Karsinnat järjestetään jokaisessa maanosassa erikseen ja niistä vastaa paikallinen jalkapalloliitto. Eurooppalainen jalkapalloliitto on kaikkien liittojen isäntäorganisaatio, joka valvoo karsintojen järjestelyjä. Afrikan karsinnat, joista Ghana pääsi mukaan, järjesti CAF eli Confédération africaine de football. Etelä-Amerikan karsinnat, joista Uruguay pääsi mukaan järjesti puolestaan CONMEBOL.

Euroopan karsinnat ovat ehkäpä kovatasoisimmat, sillä vaikka esimerkiksi turnauksen ennakkosuosikki Brasilia tulee Etelä-Amerikasta, on Euroopan taso yleisesti ottaen kova. Euroopasta rannalle turnauksesta jäikin muun muassa EM-kilpailujen edelliskesän voittaja eli Italia. Jokainen joukkue onkin käynyt pitkän tien, sillä karsintojen valmistelu aloitetaan aina heti edellisten kisojen päätyttyä. Jo mukaan pääseminen onkin siis todella iso juttu!

2. Ennakkoasetelmat Ghana - Uruguay peliin

Ghana ja Uruguay pelaavat Qatarin MM-viheriöillä samassa lohkossa. Kyseinen lohko on lohko H ja lisäksi mukana ovat Portugali ja Etelä-Korea. Maiden välinen ottelu pelataan 24.11 kello 16:00. Kyseessä on turnauksen 14. ottelu ja se pelataan Kampusalueen stadionilla Dohassa.

Ottelu on lohkon ensimmäinen, joten sillä ei vielä ratkaista mitään, mutta se antaa hyvän kuvan siitä, kuinka joukkueiden valmistautuminen turnaukseen on sujunut. Se antaakin osviittaa tulevasta, sillä MM-turnaus on pitkä ja se, että joukkue pelaa hyvin yhteen, on ensiarvoisen tärkeää.

Uruguay on kova joukkue, sillä vaikka se jääkin usein Argentiinan ja Brasilian varjoon, on se maailman rankingissa 13. joukkue. Se on yksi parhaiten menestyneistä jalkapallojoukkueista ikinä, sillä sillä on muun muassa kaksi MM-kultaa ja kaksi olympiakultaa. Joukkueen kultavuodet sijoittuvat kuitenkin sadan vuoden takaiseen aikaan, joten ei mikään ihme, että tämän vuoden MM-turnauksessa sen arvellaan sijoittuvan kymppikärjen ulkopuolelle.

Ghana puolestaan on yleisesti ottaen heikompi joukkue, mutta sen paras sijoitus MM-turnauksessa on vuodelta 2010. Tuolloin se oli hyvin lähellä välieräpaikkaa ja olisi tehnyt maanosansa historiaa. Paikka jäi kuitenkin haaveeksi, sillä Uruguay voitti ratkaisuottelun rangaistuspotkukilpailun. Mailla on kuitenkin kiintoisa yhteinen historia ja kana kynittävänä vuoden 2022 kilpailuissa. Jos muut MM-kisojen ottelut kiinnostavat sinua, lue artikkelimme jalkapallon MM-kisojen ennusteet.

Jalkapalloihmisina, emme koskaan ajattele kostoa vaan ajattelemme aina siitä, miten mennä etenpäin. - John Paintsil, modernghana

3. Tilanne H-lohkossa

Vaikka Uruguay on ennakkosuosikki tulevassa ottelussa, joukkue Etelä-Amerikasta ei ole näyttänyt paljon tässä MM-kisoissa. Ensimmäinen ottelu Etelä-Koreaa vastaan loppui tasapeliin ilman maalia. Seuraavassa matsissa joukkue hävisi Portugalia vastaan 0-2. Pitää sanoa, että Portugali on kova joukkue, joka pääsee jo neljännesvälierään ja oli suosikki kyseessä ottelussa kertoimien perustella. Toisaalta Ghana on kovasti taistelut voitosta Portugalia vastaan. Ilman menneisyyttä kuitenkaan. Matsi loppui Portugalin voitolla 3-2. Ghana ansaitsi jo kuitenkin yhden pisteen, Etelä-Koreaa vastaan, voitamalla 2-0. Ghanan tilanne on siis vähän parempaa mutta häviön tapauksessa tulevassa ottelussa, afrikalaisjoukkue on pois turnauksesta.

4. Ghana - Uruguay kokoonpanot 02.12.2022

Viime otteluiden perusteella voi jo ennustaa kuka pääsee pelaamaan ottelussa perjantaina. Meidän mielestä Ghanan joukkue valitsee 4-2-3-1 taktiikan. Ghanalaiset puolustusvoimat ovat Ati-Zigi maalivahtina ja neljä puolustajaa Baba, Karim, Amarteey ja Lamptey, joista Baba ja Lamptey pelaavat laita-puolustajina. Heitä auttaa kaksi defensiivista keskikenttää: Samed ja Arsenalin Thomas Partey. Niiden edessä pelaa vielä 3 keskikenttää: Kudus, Ayew ja Seulemana. Keskus-hyökkääjänä voimme nähdä Williamsin pelavan.

Uruguayin valmentaja luultavasti valitsee 4-4-2 taktiikan, kuten viime otteluissa. Rochet valvoo Uruguayin maalissa ja hänen avuksi tulee Olivera, Gimenez, Gimenez ja Varela. Kuten Ghanan joukkueessa, Olivera ja Caceres pelaavat laita-puolustajina. Kentän keskus kuuluu Bentancurille, Pallistrille, De Arrascaetalle ja Valverdelle. Hyökkääjiä on kaksi: Nunez, Suarez.

Ghana: Ati-Zigi - Baba, Karim, Amartey, Lamptey - Partey, Samed - Ayew, Kudus, Sulemana - Williams

Uruguay: Rochet - Olivera, Gimenez, Coates, Varela - Bentancur, De Arrascaeta, Valverde, Pellistri - Nunez, Suarez,

5. Veikkausvihjeet Ghana - Uruguay MM-matsiin

Jotta jalkapallon seuraaminen olisi mielenkiintoisempaa, voimme suositella vedonlyöntiä esimerkiksi tulevaan Ghana – Uruguay -otteluun. Koko turnauksen voittajavedonlyönti on jo käynnissä ja todennäköisyyksistä selviää, että Uruguayta odotellaan top-15 joukkoon, kun taas Ghana on rankattu viimeisten kymmenen joukkoon. Näin ollen voidaan olettaa, että Uruguayn veikkaaminen keskinäisen ottelun voittajaksi on hyvä idea.

Yhtä kaikki kun palataan vuoden 2010 kilpailuun, oltiin silloin tilanteessa, jossa Ghana oli hyvin lähellä voittaa Uruguay merkittävässä ottelussa. Altavastaajan osa on toisinaan helppo, sillä menestyspaineita ei ole ja Ghana saattaa kääntää tämän hyödyksi. Jalkapallo on myös yleisesti ottaen vähämaalinen peli ja näin ollen mitään ei voida pitää varmana ennen kuin tuomarin pilli viheltää ottelun päättyneeksi.

Vaikka Ghana Uruguay mittelö pelataan viimeisenä ottelupäivänä ensimmäiset kertoimet ovat jo saatavilla vedonlyöntisivustoista . Uruguay on vedonvälittäjien mielestä suosikki ja kerroin sen voitolle on 1,81. Jos tuntuu, että Ghana voi voitta siis saamme enemmän rahaa takaisin koska Ghanan kerroin on jopa 4,64. Tasapelin tapauksessa kerroin on 3,89 eli myös tosi korkea. Muiden MM-kisojen otteluiden kertoimet sekä Futis MM-kisojen finaali kertoimet julkistamme myös JohnnyBetin sivulla.

Pitkävetoa paitsi tarjolla on myös muita vedonlyöntikohteitä. Meidän mielestä ottelussa voi tulla enemmän kuin 2,5 maalia ja siitä voi myös lyödä vetoa. Kerroin sille on 2,09. Jos tuntuu, että Uruguay dominoi matsin kovasti siis voi valita handicap -vedon. Esim. handicap Uruguay -1 maalia. Kerroin sille on 2,51.

Yhtä kaikki Uruguay on ottelun ennakkosuosikki, jolta odotetaan menestystä turnauksessa. Se, kuinka nopeasti joukkue hioutuu yhteen, selviääkin vasta Ghanaa vastaan pelattavassa avausottelussa ja jäämme odottamaan sitä mielenkiinnolla!

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
Promo-koodi
Paljasta koodi
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
LVBET.com
LVBET.com
Bonus Urheilu
Bonus 100% jopa 50€
Bonuskoodi
JOHNNYBET

6. Ghana - Uruguay live stream

Hyvä on se, että niin isoja tapahtumia kuin MM-kisat, voi katsoa helposti. Televisointioikeudet Suomessa omistaa YLE ja MTV. YLE:ltä voi katsoa Ghana Uruguay ottelun. Jos ei ole aikaa katsoa, voi etsiä Ghana Uruguay live seurantaa, joka on myös helposti saatavilla mm. vedonlyöntisivustoista, joka tarjoavat Ghana Uruguay live veodnlyöntiä sekä joskus live striimiä.

7. Ghana vs Uruguay vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

7.1 ❓ Missä ja milloin Ghana - Uruguay ottelua pidetään?

Ghana ja Uruguay pelaavat toisiaan vastaan viimeisenä ottelupäivänä lohko -vaiheessa eli 2. joulukuuta kello 17.00. Pelipaikka on Al-Wakrah stadion Qatarissa.

7.2 ❓ Mistä katsoa Ghana vs Uruguay ottelun?

Ottelun voi katsoa YLE:n kanavalta. Myös Ghana - Uruguay live striimi on saatavilla YLE Areenasta.

7.3 ❓ Mitkä ovat vetovinkit Ghana - Uruguay otteluun?

Meidän mielestämme kannattava veto on että ottelussa tulee enemmän kuin 2,5 maalia - kerroin 2,09.

7.4 ❓ Mitkä ovat Ghana - Uruguay kertoimet?

Uruguayin kerroin on 1,81 taas kerroin Ghanan voitolle on 4,64. Ghana vs Uruguay vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja on mm. William Hill ja Pinnacle.

kommentoi GhanaVsUruguayVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti