Ghana vs Uruguay vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Ghana vs Uruguay vedonlyönti

Ghana vs Uruguay vedonlyönti on kuuma aihe ei vain niiden joukkueiden faneille vaan muillekin. Joka neljäs vuosi pelattavat jalkapallon MM-kilpailut ovat oven takana, sillä niiden makuun päästään alkutalvesta vuonna 2022. Ennen joulua pelattava turnaus tulee olemaan monella tapaa poikkeuksellinen, sillä se on ehkäpä ensimmäinen suuri jalkapallotapahtuma, jota päästään nauttimaan täysin rinnoin täysillä katsomoilla. Ghana vs Uruguay kertoimet eivät vielä ole saatavilla. Se johtuu siitä, että tämä on viimeinen ottelu lohkossa ja edelliset matsit varmasti vaikuttavat kertoimiin.

Se tulee olemaan myös historian ensimmäinen talvikilpailu, sillä isäntämaa Qatarin kuuma sää pakotti kilpailut talveen tavallisen kesäisen ajankohdan sijasta. Tiedossa on huikeita yksilösuorituksia ja venymisiä joukkueena. Tiedossa on myös pettymyksiä ja ilon kyyneleitä, sillä lopuksi vain yhdestä joukkueesta kruunataan maailmanmestari.

Kilpailussa kohtaa 32 maailman parasta joukkuetta, jotka on valittu edustamaan omaa maanosaansa maanosakarsinnoista. Mukana ovat myös Afrikan Ghana ja Etelä-Amerikan Uruguay. Joukkueet pelaavat samassa lohkossa ja kohtaavat alkuerässä. Lue tästä artikkelista parhaat vedonlyöntivihjeet Ghana Uruguay MM-otteluun!

1. MM-kilpailuiden joukkueet ovat läpäisseet pitkät karsinnat

Jalkapallon MM-kilpailut ovat perinteinen turnaus, sillä se on järjestetty jo 21 kertaa aina vuodesta 1930 alkaen. Koska turnaus pelataan harvoin, on siinä aina jännitystä ja joukkueilla suuret paineet menestyä.

Lopputurnauksessa on 32 joukkuetta, mutta jo turnaukseen pääseminen on saavutus, sillä karsintoihin osallistuu paljon enemmän joukkueita. Myös Suomi oli mukana MM-karsinnoissa ja karsintapelit nostattivat futishuumaa yhä kovemmille kierroksille juuri ennen ja jälkeen ensimmäisen EM-turnauksen.

Karsinnat järjestetään jokaisessa maanosassa erikseen ja niistä vastaa paikallinen jalkapalloliitto. Eurooppalainen jalkapalloliitto on kaikkien liittojen isäntäorganisaatio, joka valvoo karsintojen järjestelyjä. Afrikan karsinnat, joista Ghana pääsi mukaan, järjesti CAF eli Confédération africaine de football. Etelä-Amerikan karsinnat, joista Uruguay pääsi mukaan järjesti puolestaan CONMEBOL.

Euroopan karsinnat ovat ehkäpä kovatasoisimmat, sillä vaikka esimerkiksi turnauksen ennakkosuosikki Brasilia tulee Etelä-Amerikasta, on Euroopan taso yleisesti ottaen kova. Euroopasta rannalle turnauksesta jäikin muun muassa EM-kilpailujen edelliskesän voittaja eli Italia. Jokainen joukkue onkin käynyt pitkän tien, sillä karsintojen valmistelu aloitetaan aina heti edellisten kisojen päätyttyä. Jo mukaan pääseminen onkin siis todella iso juttu!

2. Ennakkoasetelmat Ghana - Uruguay peliin

Ghana ja Uruguay pelaavat Qatarin MM-viheriöillä samassa lohkossa. Kyseinen lohko on lohko H ja lisäksi mukana ovat Portugali ja Etelä-Korea. Maiden välinen ottelu pelataan 24.11 kello 16:00. Kyseessä on turnauksen 14. ottelu ja se pelataan Kampusalueen stadionilla Dohassa.

Ottelu on lohkon ensimmäinen, joten sillä ei vielä ratkaista mitään, mutta se antaa hyvän kuvan siitä, kuinka joukkueiden valmistautuminen turnaukseen on sujunut. Se antaakin osviittaa tulevasta, sillä MM-turnaus on pitkä ja se, että joukkue pelaa hyvin yhteen, on ensiarvoisen tärkeää.

Uruguay on kova joukkue, sillä vaikka se jääkin usein Argentiinan ja Brasilian varjoon, on se maailman rankingissa 13. joukkue. Se on yksi parhaiten menestyneistä jalkapallojoukkueista ikinä, sillä sillä on muun muassa kaksi MM-kultaa ja kaksi olympiakultaa. Joukkueen kultavuodet sijoittuvat kuitenkin sadan vuoden takaiseen aikaan, joten ei mikään ihme, että tämän vuoden MM-turnauksessa sen arvellaan sijoittuvan kymppikärjen ulkopuolelle.

Ghana puolestaan on yleisesti ottaen heikompi joukkue, mutta sen paras sijoitus MM-turnauksessa on vuodelta 2010. Tuolloin se oli hyvin lähellä välieräpaikkaa ja olisi tehnyt maanosansa historiaa. Paikka jäi kuitenkin haaveeksi, sillä Uruguay voitti ratkaisuottelun rangaistuspotkukilpailun. Mailla on kuitenkin kiintoisa yhteinen historia ja kana kynittävänä vuoden 2022 kilpailuissa. Jos muut MM-kisojen ottelut kiinnostavat sinua, lue artikkelimme jalkapallon MM-kisojen ennusteet.

3. Veikkausvihjeet Ghana - Uruguay MM-matsiin

Jotta jalkapallon seuraaminen olisi mielenkiintoisempaa, voimme suositella vedonlyöntiä esimerkiksi tulevaan Ghana – Uruguay -otteluun. Koko turnauksen voittajavedonlyönti on jo käynnissä ja todennäköisyyksistä selviää, että Uruguayta odotellaan top-15 joukkoon, kun taas Ghana on rankattu viimeisten kymmenen joukkoon. Näin ollen voidaan olettaa, että Uruguayn veikkaaminen keskinäisen ottelun voittajaksi on hyvä idea.

Yhtä kaikki kun palataan vuoden 2010 kilpailuun, oltiin silloin tilanteessa, jossa Ghana oli hyvin lähellä voittaa Uruguay merkittävässä ottelussa. Altavastaajan osa on toisinaan helppo, sillä menestyspaineita ei ole ja Ghana saattaa kääntää tämän hyödyksi. Jalkapallo on myös yleisesti ottaen vähämaalinen peli ja näin ollen mitään ei voida pitää varmana ennen kuin tuomarin pilli viheltää ottelun päättyneeksi.

Kertoimet eivät vielä ole saatavilla, koska Ghana Uruguay mittelö on viimeisenä ottelupäivänä. Kun saamme tietää kertoimista, niitä ovat löydettävä tästä artikkelista. Futis MM-kisojen finaali kertoimet julkistamme myös JohnnyBetin sivulla.

Yhtä kaikki Uruguay on ottelun ennakkosuosikki, jolta odotetaan menestystä turnauksessa. Se, kuinka nopeasti joukkue hioutuu yhteen, selviääkin vasta Ghanaa vastaan pelattavassa avausottelussa ja jäämme odottamaan sitä mielenkiinnolla!

4. Ghana - Uruguay live stream

Hyvä on se, että niin isoja tapahtumia kuin MM-kisat, voi katsoa helposti. Televisointioikeudet Suomessa omistaa YLE ja MTV tästä voi katsoa Ghana Uruguay ottelun. Jos ei ole aikaa katsoa, voi etsiä Ghana Uruguay live seurantaa, joka on myös helposti saatavilla mm. vedonlyöntisivustoista, joka tarjoavat Ghana Uruguay live veodnlyöntiä sekä joskus live striimiä.

5. Ghana vs Uruguay vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

5.1 ❓ Missä ja milloin Ghana - Uruguay ottelua pidetään?

Ghana ja Uruguay pelaavat toisiaan vastaan viimeisenä ottelupäivänä lohko -vaiheessa eli 2. joulukuuta kello 17.00. Pelipaikka on Al-Wakrah stadion Qatarissa.

5.2 ❓ Mistä katsoa Ghana vs Uruguay ottelun?

Ottelun voi katsoa YLE:n tai MTV:n kanavalta. Myös Ghana - Uruguay live striimi on saatavilla C Moren kautta.

5.3 ❓ Mitkä ovat Ghana - Uruguay kertoimet?

Niitä ei vielä ole saatavilla. Julkistamme niitä tässä artikkelissa heti kun Ghana vs Uruguay vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja, liittävät ottelun tarjoukseensa.

kommentoi GhanaVsUruguayVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti