JohnnyBet.com fi

EA Sports FC Kilpailu

käyttäjältä JohnnyBet
EA Sports FC Kilpailu

EA Sports FC kilpailu on seuraava JohnnyBetin järjestämä nettikilpailu FIFA23 kilpailun jälkeen. FIFA on kaikkien tuntema klassikkopeli, josta on saatu uusia osia vuosittain noin 30 vuoden ajan. Se aika on kuitenkin ohi, sillä FIFA:n ja EA:n yhteistyösopimus on loppunut. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jalkapallopelien aikakausi olisi ohi vaan päinvastoin! Tästä vuodesta alkaen pelejä tulee aina kaksi eli yksi EA:lta ja yksi FIFA:lta!

Nyt myös ilmainen EAFC kilpailu eli EA Sports FC -peliin liittyvä vuosittain kilpailu on taas tulossa! Sen sijaan, että siinä kilpaillaan FIFA24 -nimisessä pelissä, on EA:n uuden pelin nimi siis EA Sports FC! Lue tästä artikkelista lisää pelistä ja siihen liittyvästä ilmaisesta ja huippujännittävästä EAFC turnauksesta, johon sinäkin voit osallistua!

Sisältö

1. Mikä on EAFC (FIFA 24)?

Kuten vuonna 2022 uutisoitiin, tekivät FIFA ja EA radikaalin ratkaisun ja jättivät yhteistyösopimuksensa uusimatta. Neuvotteluiden lopputulokseen päädyttiin siksi, että EA ei ollut kiinnostunut maksamaan FIFA-nimen käytöstä enää. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että EA olisi lopettamassa jalkapallopelien julkaisua. Pelejä tulee riittämään jatkossakin, mutta ainoastaan niiden nimi tulee muuttumaan!

EAFC eli siis EA Sports FC on siis FIFA-peli, joka on tuotettu ilman FIFA:a. Koska EA:lla on edelleen FIFPRO -sopimus, saa se käyttää seuroja ja pelaajia pelissään, joten siinä suhteessa mikään ei muutu. World Cup -peliä ei enää tulla näkemään, mutta FIFA:n oma pelisarja lienee hoitavan sen. Tämä on kuitenkin vielä spekulaatiota, sillä tarkkaa tietoa FIFA:n julkaisemista peleistä ei ole. Jos etsit siis ilmaista FIFA 24 kilpailua, sitä ei löydy. Sen sijaan meillä on tarjolla ilmainen EAFC nettikilpailu.

EAFC pelin trailerin julkaisun odotetaan tapahtuvan heinäkuussa ja varsinainen peli on näillä näkymin tulossa myyntiin syyskuun lopussa. Jäämmekin innolla odottamaan sitä kuinka hyvin EA menestyy ilman FIFA:a. Uutta peliä tullaan todennäköisesti kutsumaan FIFA:ksi vielä nimenvaihdoksen jälkeenkin, mutta eiköhän peli löydä tiensä ihmisten ostoskärryihin vaikka sen kansi muuttuukin.

EAFC tulee todennäköisesti olemaan kuin FIFA 24 eli mitään sen kummempia muutoksia tuskin tulee. Joitain pieniä uudistuksia voidaan odottaa, mutta nimen lisäksi huomattavampia muutoksia ei ole ainakaan huhuttu tulevan. Pesäero FIFA:an mahdollistaa kuitenkin sen, että jatkossa EA Sports FC voi muuttua paljonkin siitä mitä se nyt on. Ilmlaisen EA Sports FC turnauksen idea on kuitenkin sama kuin meidän FIFA 23 nettikilpailussa, joka on vain yksi JohnnyBetin järjestämistä kilpailuista joihin kuuluu mm. Tipstereiden Liiga, 1x2 vedonlyöntiturnaus tai onnenapila kilpailu. Niiden voittajat saavatkin mahtavia palkintoja!

2. Miten EAFC turnaus toimii?

EA Sports FC ilmainen turnaus on Johnnybetin järjestämä vuosittainen turnaus, joka tunnettiin aiemmin FIFA turnauksena. Turnauksen ideana on se, että siihen voi osallistua kuka vain ja siinä haetaan PS4 ja PS5 pelien parasta pelaajaa. Voittajalle on luvassa huikeita palkintoja, kuten tavaraa ja puhdasta käteistä, joten siihen osallistuminen kannattaa, mikäli koet, että olet hyvä pelissä! Mikäli kiinnostat mitkä ovat muut ilmaiset nettikilpailut, lue meidän toisen artikkelin ja liity sinun valitsemasi kilpailuun!

EA Sports FC ilmainen nettiturnaus toimii käytännössä niin, että mukaan pääsee EA ID:llä ja osallistuminen vaatii sen, että on ensin hankkinut EAFC -pelin joko PS4 tai PS5 -versiona. Tämän jälkeen pelaajan tulee kirjautua Johnnybettin sivulle tai tehdä tunnus mikäli sellaista ei vielä ole.

Turnauksessa on kierroksia ja yksi kierros kestää aina 7 päivää. Palkinnot jaetaan jokaisen kierroksen päätteeksi, joten hyvä pelaaja voi voittaa rahaa tai rahanarvoisia etuja joka viikko.

Pelaajalle valitaan turnauksessa vastustajat, joita vastaan hän pelaa. Käytännössä vastustaja voi olla myös erilaisella pelikoneella pelaava, sillä uuden sukupolven konsolien pelaajat pelaavat omassa ryhmässään ja vanhojen omassaan. Viikon voittaja saa osansa palkintopostista ja lisäksi hyvin sijoittuneet saavat lisäpalkintoja. Turnaus käynnistyy pian pelin julkaisun jälkeen, joten siihen kannattaa tutustua hankkimalla se mahdollisimman pian. Pelin julkaisupäivän spekuloidaan olevan 29.9. Odottamassa peliä osallistu meidän 1x2 vedonlyöntikilpailuun - rahapalkintoja on jaossa.

Vaikka vastustajaa ei pääsekään valitsemaan, kannattaa pelikaverit haastaa mukaan osallistumaan. Näin selvitätte sen, kuka teistä on todella kovin kaikista! Ilmainen EA Sports FC kilpailu on loistava paikka, jossa voi testata sitä ja voittaa palkintoja samana aikana.

kommentoi EaSportsFcKilpailu
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti