JohnnyBet.com fi

FIFA 23 online turnaus

käyttäjältä JohnnyBet
FIFA 23 online turnaus

FIFA on EA Sportsin kehittämä pelisarja, jonka puitteissa julkaistaan uusia jalkapallopelejä joka vuosi ja vuosittäinkin järjestetään FIFA 23 online turnaus, jonka pääpalkinto on matka Mestarien Liigan ottelulle ja EA Sports FC eli seuraava pelin versio, joka tulee vuonna 2023. FIFA on tuttu pelina, joka yhdistää pelaajia maailmanlaajuisesti ja pelin uusi versio on aina jännittävä aihe sekä urheilufaneille että suununtaipelaajille. FIFA pelit on tehty vuosia yhteistyössä FIFA:n eli kansainvälisen jalkapalloliiton kanssa, mutta vuoden 2022 lopussa yhteistyö päättyy ja FIFA23 jää viimeiseksi lisenssipeliksi. Älä kuitenkaan huoli, sillä on todennäköistä, että EA ei jätä jalkapallomaailmaa kokonaan vaan pelejä tulee jatkossa uudella nimellä - EA SPORTS FC!

FIFA pelejä voi pelata useilla eri laitteilla, mutta PlayStation-versiot ovat ehdottomasti suosituimpia. Peliä voi pelata offlinessä yksin tai kaverin kanssa, mutta myös online-versiossa muiden kanssa kilpaillen. FIFA pelien yhteyteen onkin rakentunut huimia turnauksia ja kilpailuita, joista Johnnybet FIFA23 turnaus on yksi. Lue tämä postaus ja kuulet lisää turnauksesta, siihen osallistumisesta ja sen huikeista palkinnoista!

1. JohnnyBet FIFA-turnaus

Johnnybet rakastaa urheilua ja kilpailuja! Näinpä olemmekin järjestäneet FIFA-turnauksen vuosittain ja seuraava eli FIFA 23 edition on niin ikään tulossa!

Turnaus järjestetään PS4 ja PS5 pelaajille eli mikäli koet olevasi haka FIFA:n pelaamisessa, on turnaus kuin tehty sinulle. Älä odota siis vaan liity PS5 FIFA 23 turnaukseen.Parhaille pelaajille jaetaan huikeat palkinnot, joten tyhjin käsin paikalta ei tarvitse lähteä!

Kuten olettaa saattaa, FIFA 23 ei eroa merkittävästi edeltäjistään. Joitain pieniä muutoksia tulee aina, mutta yleensä EA pitää huolen siitä, että ainoastaan pelaajat ja kokoonpanot muuttuvat. Mikäli olet siis hyvä FIFA 22 tai aiempien versioiden pelaamisessa, tulet todennäköisesti pärjäämään myös tässä turnauksessa. Kyseessä on online-turnaus, johon voit liittyä helposti kirjautumalla JohnnyBetille.

Hanki siis FIFA23 peli kun se tulee ulos. Peli voi olla joko PS4 tai PS5 peli, sillä pääset mukaan molemmissa tapauksissa. Kun sinulla on aktiivinen JohnnyBet -tili, pääset mukaan turnaukseen käyttämällä EA ID -tunnustasi. Turnaus pelataan 7 päivän kierroksilla ja sinulle valitaan pelissä vastustajat.

Turnauksen parhaat pelaajat saavat osansa palkintopotista, joka 300 euroa joka viikko. Lisäksi saatavilla on muita hyviä palkintoja, joita voivat olla vaikkapa Mestarien Liiga -ottelumatka tai peli- tai äänentoistoteknologiaa. Mikäli tämä ei riitä ja haet lisäjännitystä peliin, voit osallistua myös vedonlyöntiturnaukseen tai veikata muuten jalkapalloa sivustollamme! Mikäli etsit muita ilmaisia kilpailuja palkinnoista, yritä löytää onnenapilan meidän sivullamme ja tsekkaa mitä voitat.

Tästä löytyy palkintojen päivitetty lista:

* EA SPORTS FC on seuraava EA Sportsin jalkapallopeli, joka tulee FIFA 24 sijaan.

  • 1. sija: Mestarien Liiga ottelumatka + EA Sports FC
  • 2. sija: gaming monitori (arvo 350€) + EA Sports FC
  • 3. sija: gaming tuoli (arvo 250€) + EA Sports FC
  • 4. sija: gaming kuulokkeet (arvo 150€) + EA Sports FC
  • 5. sija: EA Sports FC + PlayStationPlus (12 kk. jäsenyys)
  • 6. sija: EA Sports FC + PlayStationPlus (3 kk. jäsenyys)
  • 7. sija: EA Sports FC + PlayStationPlus (1 kk. jäsenyys)
  • 8. sija: EA Sports FC
  • 9. sija: PlayStationPlus (12 kk. jäsenyys)
  • 10. sija: PlayStationPlus (3 kk. jäsenyys)

2. FIFA 23 ja kaikki mitä siitä tiedetään!

FIFA 23 ei ole vielä ulkona, mutta EA Sportsin tiimi viimeistelee peliä. Se, mikä siitä varmasti tiedetään, on se, että pelin nimeksi tulee tuttuun tapaan FIFA 23, mutta peli tulee olemaan viimeinen lisenssipeli. Yleensä pelit julkaistaan melko tarkasti ennustettavassa aikataulussa, joten voidaan odottaa, että FIFA 23 tulee niin ikään syyskuussa. Todennäköisin julkaisupäivä on 30.9.

Pelin ei odoteta muuttavat varsinaista pelitapaa tai sitä, mitä joukkueita tai pelaajia on mukana. Muutokset tulevat olevaan suhteellisen pieniä ja kyseessä onkin tuttuun tapaa edellisen vuoden pelin kehittyneempi versio. Kesän aikana EA saimme hieman lisätietoja pelistä ja sen ominaisuuksista. EA Sports FIFA 23 pelin ominaisuuksia ovat tosi mielenkiintoisia. Suurin muutos liittyy pelin suositumpaan tilaan, joka on FIFA Ultimate Team. Kemia on täysin uudistettu ja nyt yhteys-linjojen sijaan, kaikilla pelaajilla on 3 timanttia saakka – joka timantti tarkoittaa parannusta kyseiselle pelaajalle. Et koe negatiivisia vaikutuksia pelaajiin kemian puutumisen takia. Tämä tarkoittaa, että pelaajat pelaavat ainakin niin hyvin kuin heidän arvio kortissa kuvaillee. Sen lisäksi EA Sports on valmistanut täysin uuden fysiikan setti, jonka avulla voi lyödä palloa kuten Roberto Carlos ja muuttaa oman pelaajan luomisen syystemin, uran tilassa. Myös tulevaisuus kiinnostaa, sillä pelejä ei todennäköisesti tulla lopettamaan vaikka yhteistyö FIFA:n kanssa päättyykin.

EA:n peleiltä odotetaan myös niin sanottua crossplay-ominaisuutta. FIFA 23 versiossa pelaajat voivat pelata toisiaan vastaan huolimatta siitä, millä laitteella he peliä pelaavat. Näin esimerkiksi PlayStationin pelaajat voivat pelata yhdessä pelaajan kanssa, jolla on Xbox. Niillä kahdellä laitteillä on myös yhdistetty markkina FIFA Ultimate Team tilassa. Tämä tarkoittaa korttien olevan samalla hinnalla huolimatta siitä, mitä pelikone on pelaajalla.

Hauska juttu, joka liittyy uuteen FIFA versioon on, että Ted Lasso on saatavilla valmistajana pelissä. Ted Lasso, joka on tuttu TV-sarjan päähenkilö on tullut FIFA23 valmentajaksi, ura -tilassa. Myös TV-sarjassa hänen johtama joukkue - AFC Richmond on saatavilla joukkueena, jota voi ihan normaalisti pelata. Sitä varteen pelaajan täytyy sijaita AFC Richmond Valioliigaan tai muihin liigoihin, joissa hän haluaisi pelata.

Puhutaan myös, että pelissä olisi ensimmäistä kertaa mukana kaksi FIFA World Cup -turnausta eli miesten ja naisten lopputurnaukset. Se, mitä tulevaisuus ja FIFA 23 tuo tullessaan, jää nähtäväksi. Odotamme kuitenkin innolla pelin julkaisua ja uuden pelin näkemistä! Uusi peli tuo myös tullessaan JohnnyBetin FIFA 23 turnauksen ja huikeat pääpalkinnot, joten pelissä on paljon!

3. Tule mukaan JohnnyBet FIFA 23 turnaukseen ja näytä taitosi maailmalle!

FIFA 23 turnaus on erityinen, sillä se on viimeinen FIFA-lisenssin alla olevalla pelillä pelattava turnaus. Pääset mukaan helposti liittymällä JohnnyBetin asiakkaaksi ilmaiseksi sivustollamme. Yhdistät JohnnyBet tilisi FIFA 23 peliin helposti käyttämäläl EA ID-tunnustasi ja pääset kamppailemaan turnauksen voitosta! Jos sinusta tuntuu, että olet parempi veikkaja kuin pelaaja suositelemme tsekata meidän Tipstereiden Liigaa.

Kuten mainittu, FIFA 23 voi pelata muiden pelaajien kanssa myös eri pelikonsolien käyttäjien kanssa. Turnauksessamme osallistujat, joilla konsolien uusi sukupolvi (PS5, Xbox X|S ja tietokone) voivat pelata yhdessä. Edelliset sukupolvien eli PS4 ja Xbox One konsolien omistajat pelaavat yhdessä toisessa ryhmässä. Mahdollisuksia on siten runsaasti mutta valitettavasti uuden konsolin omistaja ei saa pelata edellisen konsolien omistajaa vastaan - esim. PS4 ei saa pelata PS5 pelaajaa vastaan. Tämä on tärkeä huomata kun liittyy turnaukseen.

Pelaaminen on täysin ilmaista ja voit voittaa oikeaa rahaa käteispalkintojen muodossa. Kauden päätteeksi jaamme myös muita erikoispalkintoja, joten pelaaminen kannattaa! Haasta mukaan parhaat pelikaverisi ja näyttäkää koko maailmalle pelitaitonne, sillä JohnnyBetin FIFA-turnaus on hauskaa ajanvietettä!

4. FIFA 23 online turnaus UKK

4.1 🎮 Paljonko maksaa liityiminen FIFA23 online turnaukseen?

FIFA23 turnauksen voit liittyä ilmaiseksi ja voittaa arvokkaita palkintoja, jos onnistut otteluissa.

4.2 🎮 Mitä voi voittaa FIFA23 online turnauksessa?

Palkintopotti on jopa 300 euroa viikoittäin. Pääpalkintona voi voittaa Mestarien Liiga ottelumatka. Tarkista JohnnyBetin sivua mitä lisää voit voittaa.

4.3 🎮 Voiko pelata FIFA23 online turnauksessa tietokoneellä?

Ei. Turnaus on suunniteltu PS4 ja PS5 -pelaajille. Jos olet yksi niistä, FIFA 23 online turnaus on juuri sinulle.

kommentoi Fifa23OnlineTurnaus
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti