FIFA 22 Online Turnaus

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
FIFA 22 Online Turnaus

Pelimaailmaan on jälleen tulossa uusia tuulia, kun uusi FIFA 22 julkaistaan lokakuun 1. päivänä, 2021 ja siis järjestetään FIFA22 online turnaus. Jalkapallofanien sormet varmasti jo syyhyävät ja uuden pelin julkaisua odotetaan kuumeisesti. On siis jo korkea aika julkistaa oma FIFA 22 -online turnauksemme. Pääsemme siis samaan aikaan odottamaan sekä uuden pelin julkaisua että turnauksen alkamista. Kuinka jännittävää!

Tulemme järjestämään FIFA 22 -turnaukset sekä PS4:lla että PS5:llä, joka tarkoittaa, että eri pelikonsolien käyttäjillä on mahdollisuus osallistua online-turnauksiin. Sinulla voi siis olla kumpi tahansa konsoli ja pääset osallistumaan turnaukseen. Luvassa huikeita palkintoja.

1. Pelaaminen FIFA 22 Online-Turnauksessa

Oletko mielestäsi taitava pelaaja, mutta olet päässyt tähän asti näyttämään taitosi vain ystäväpiirillesi? Taidot ovat päässeet karttumaan kotona tai ystävillä pelattaessa? Tällä kertaa on luvassa eri meininkiä, sillä pääsetkin näyttämään pelitaitojasi myös muille. FIFA 22 online-turnaus antaa mahdollisuuden taitojen näyttämiseen sekä rahapalkintojen nappaamiseen. Osallistumalla FIFA22 - online kilpailuumme pääset tavoittelemaan upeita palkintoja.

Ystävien kesken pelattaessa ei varmasti ole tällaisia tarjolla. Siksi suosittelemme ehdottomasti ottamaan osaa FIFA22-turnaukseemme. FIFA:han on tunnetusti yksi suosituimmista esports-lajeista. Jos pidät vedonlyönnistä, voit myös osallistua JohnnyBet vedonlyöntiliigaan ja vedonlyöntikilpailuun.

2. JohnnyBetin FIFA 22 -Turnaukseen Liittyminen

Pääset liittymään mukaan JohnnyBetin FIFA 22 PS5 -turnaukseen helposti. Homma hoituu niinkin yksinkertaisesti, että sinulla täytyy ensin olla itselläsi FIFA 22 -peli. Peli voi olla joko PS4:lle tai PS5:lle. Kummallakin konsolilla pääsee osallistumaan. Luo tämän jälkeen tili JohnnyBetille. Kun olet luonut JohnnyBetille tilin, pääset liittymään mukaan FIFA 22 -online-turnaukseen PS4:lla tai PS5:lla. Tämä onnistuu käyttämällä PSN ID -tunnustasi. Syötä siis PSN ID sille varattuun kenttään, niin olet mukana.

Entä itse turnaus? Turnauksen kukin kierros kestää aina 7 päivää. Turnauksen aikana pääset pelaamaan sinulle valittuja vastustajia vastaan eli niitä ei tarvitse lähteä itse valitsemaan.

Vuoden 2021 turnauksessa parhaat pelaajat saivat osuuden 200€ palkinnosta (95€ bonuspeleissä). Odotamme tällekin vuodelle samanlaista palkintopottia FIFA 22 -online-turnaukseen. Sinun ei tarvitse miettiä FIFA 22 -turnauksen vastustajia, sillä matchmaking-työkalumme valitsee vastustajasi puolestasi. Keskity siis vain pelaamiseen. Turnauksen lisäksi JohnnyBet tarjoaa mahdollisuutta myös päivät veikkausvinkit vedonlyöntiin. Käy tsekkaamassa jos kiinostat!

3. Parhaat FIFA22 -Turnaukset ja Palkinnot

FIFA 22 -turnauksistamme on odotettavissa vielä lisääkin upeita palkintoja. Palkintoja kahmittiin runsaskätisesti jo viime vuonna ja niiden joukossa voittajia ilahduttivat muunmuassa Mestarien Liiga -ottelumatka, Diablo X-Fighter ja Sound BlasterX AE-5 Plus. Turnausten muita palkintoja olivat mm. FIFA 22, ilmainen PSN 12 kuukaudeksi sekä PebblePlus -kaiuttimet. Jos nämä kuulostavat houkuttelevalta, kannattaa osallistua tänäkin vuonna.

JohnnyBetin FIFA 22 online turnaus ja huikeat palkinnot:

Sija Palkinto
1. sija Mestarien Liiga -ottelumatka + FIFA 23
2. sija Creative lisätarvikkeet (Sound BlasterX AE-5 Plus + Sound BlasterX Kratos S3 Gaming) + FIFA 23
3. sija Diablo X-Fighter gaming tuoli + FIFA 23
4. sija Creative Sound BlasterX G5 + Creative Pebble 2.0 + FIFA 23
5. sija FIFA 23 + PlayStation Plus: 12-kuukauden ajan
6. sija FIFA 23 + PlayStation Plus: 3-kuukauden ajan
7. sija FIFA 23 + PlayStation Plus: 1-kuukauden ajan
8. sija FIFA23
9. sija PlayStation Plus: 12-kuukauden ajan
10. sija FIFA 23 + PlayStation Plus: 3-kuukauden ajan
Pela ilmaisesti FIFA 22 online-turnauksessa.

Tällä kaudella palkintojen joukossa oli muunmuassa jokaiselle kierrokselle 300€ potti ja samaa odotamme, että FIFA 22 -kampanja tuo tullessaan. Tästä syystä suosittelemme ehdottomasti osallistumaan. Hanki FIFA 22 ja osallistu FIFA 22 online turnaukseen ja lähde tavoittelemaan isoja palkintoja.

Pelaamalla turnauksessa pääset siis laittamaan taitosi peliin ja esittelemään niitä muille. Lisäksi voit saada itsellesi palkintoja, joita olemme asettaneet tarjolle turnaukseen. FIFA 22 -online-turnaus nostaa uuden pelin julkaisun jännitystä entisestään ja haastaa mukaan kaikki FIFA22-fanit.

4. Mitä voi saada FIFA 22 online turnauksessa

Jos haluat osallistua JohnnyBetin FIFA 22 PS5 -turnauksiin, pääset mukaan kokemaan tämän hypetetyn HyperMotion-teknologian. Jos osallistut FIFA 22 PS4 -online-turnauksiimme, saat mahdollisuuden päästä käsiksi pääpalkintoihin, joista kerromme lisää alempana.

Jos tilaat pelin Ultimate Editionin ennakkoon, ennen FIFA 22 -turnaustamme, pääset nauttimaan seuraavista pelikokemusta merkittävästi parantavista ominaisuuksista:

  • Tarjous rajoitetun ajan: FUT Heroes -lisäosa
  • Pääset pelaamaan jopa 4 päivää ennakkoon
  • Kahden version käyttöoikeus - PlayStation 5 päivitys ilmaiseksi
  • 4600 FIFA-pistettä
  • Ones to Watch -pelaajakortti
  • Team of the Week 1 -pelaajakortti
  • Kylian Mbappé -lainaesine
  • FUT Ambassador -lainapelaajan valitseminen
  • Ura-tila, Kotikylän Ihmelapsi

Ultimate Editionin FUT Heroes tarjoilee pelaajille täysin uudenlaisia mahdollisuuksia, mitä tulee joukkueiden kokoamiseen. Luominen on entistä realistisempaa ja pääset esimerkiksi ottamaan huomioon asioita, jotka ovat todellisuutta oikeassakin elämässä. Liigakohtainen kemia on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, sillä kyseinen ominaisuus parantaa pelikokemusta huomattavasti.

FIFA 22 on peli, joka hyödyntää uutta teknologiaa tehokkaasti, luoden entistä parempia kokemuksia pelaajilleen. Älyteknologian ansiosta peli oppii jatkuvasti jopa yli 8,7 miljoonasta framesta muodostunutta pelikuvaa ja näinollen se pystyy luomaan jatkuvasti uusia animaatioita peliin. Näin saadaan aikaan mahdollisimman realistinen grafiikka. Ja koska pelissä on hyödynnetty oikeiden pelaajien aitoja liikkeitä, on odotettavissa ennenkokemattomia pelihetkiä.

5. FIFA 22: Uudet Ominaisuudet

FIFA 22 on hyvin odotettu peli ja sen uudet, monipuolisemmat ominaisuudet tulevat varmasti tekemään vaikutuksen vanhoihin FIFA-faneihin. Käydään siis hieman läpi tätä uutta pelijulkaisua, niin tiedät jo ennen turnausten alkamista, mistä on kyse.

Electronic Artsin FIFA-pelisarjan uusimmassa tulokkaassa käytetään erityistä HyperMotion-teknologiaa, joka on yksi pelikokemuksen varmasti mullistavista ominaisuuksista. Mistä on kyse? Peliä varten on kuvattu jopa 22 ammattipelaajan liikkeitä ja tämän lisäksi pelin algoritmit toimivat siten, että peli oppii jatkuvasti uusia, mahdollisimman luonnollisia liikeratoja pelin edetessä. Kyseessä on siis nykyaikainen älyteknologia, joka vie pelaamisen seuraavalle tasolle. HyperMotion-teknologian pääsee kokemaan itse pelaamalla turnauksessa PS5:lla.

FIFA 22 -peliin on saatu jopa 17 000 pelaajaa, 700 joukkuetta, 30 liigaa sekä 90 stadionia. Ominaisuuksiin on siis satsattu eivätkä ne taatusti tule loppumaan kesken.

Peli on suunniteltu nimenomaan seuraavan sukupolven konsoleita silmällä pitäen. Niinpä odotettavissa on korkeaa laatuja ja huippuhetkiä jalkapallon parissa.

6. FIFA 22 Online Turnaus - UKK

6.1 🎮 Kuinka liityn mukaan FIFA 22 turnaukseen?

Voit liittyä mukaan luomalla tilin JohnnyBetille ja syöttämällä tämän jälkeen PSN ID -tunnuksesi. Pääset pelaamaan pian.

6.2 🎮 Onko FIFA 22 -turnauksessa pelaaminen ilmaista?

Kyllä. FIFA 22 -online-turnauksissa pelaaminen on aina ilmaista. Emme siis peri osallistumismaksuja pelaajilta.

6.3 🎮 Voinko voittaa käteispalkintoja pelaamalla FIFA 22:sta?

Kyllä. FIFA 22 online-turnauksen tarjolla on huikea palkintopotti ja lisäksi hyvin pärjäävillä osallistujilla on mahdollisuus saada muitakin upeita kaudenpäätöspalkintoja.

kommentoi Fifa22OnlineTurnaus
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti