FIFA 21 Online-Turnaus

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
FIFA 21 Online-Turnaus

Tämän hetken tapahtumista huolimatta, tämä on se aika vuodesta, kun kaikki alamme innostumaan FIFA:n seuraavasta sukupolvesta.

EA Sports on julkaissut trailerin FIFA 21:sta ja lisäjännitystä tuo myös tieto siitä, että aina yhtä suosittu jalkapallopeli tulee olemaan yksi sekä PS5:n että Xbox Series X:n lippulaivajulkaisuista – EA lupailee, että uusi teknologia tulee viemään FIFA:n 'uudelle levelille'.

Älä huolestu, jos et pääse hankkimaan seuraavan sukupolven konsoleita heti niiden ilmestyessä kauppoihin, sillä pääset silti nauttimaan FIFA 21:stä PS4:lla tai Xbox Onella.

Odotamme yhä uutisia pelin toiminnoista, siihen tehtävistä muutoksista, miltä uramoodi ja Ultimate Team tulee näyttämään – EA lupailee lisää uutisia pelinäkymästä ja muista jännittävistä julkaisupäivityksistä elokuussa.

Mutta herättääkseen ruokahalusi, EA Sports on julkaissut tietoja 'Next Level' -teknologiastaan, joka tuo muutamia todella cooleja innovaatioita PS5:n ohjaimen haptista teknologiaa hyödyntäen. Tämä haptinen teknologia lupaa realistisemaa kokemusta parannellun tärinän ja reagoinnin muodossa ja nämä tulevat varmasti viemään meidät suoraan kentälle, toiminnan keskelle.

Meillä on sinulle lisää hyviä uutisia: tulemme jälleen pitämään FIFA 21 -turnausaikataulumme, joka tarkoittaa, että pääset näyttämään taitosi maailmanlaajuiselle yleisölle ja voittamaan matkan varrella käteispalkintoja!

Osallistu verkkoturnaukseen ja voita todellisia palkintoja!

1. FIFA 21 Online-Turnauksessa:ssa pelaaminen

Jos voitat ystäväsi aina, kun pelaatte FIFA:a kotona tai onlinessa, nyt voi olla se hetki, että haastat maailman taidoillasi.

Olemme järjestäneet FIFA-tapahtumia jo vuosien ajan ja lupaamme, että FIFA 21 online-turnaus tulee olemaan suurin ja parhain tähän mennessä!

Viimeisten parin jalkapallokauden aikana olemme järjestäneet kilpailuja, joista voit voittaa oikeita rahapalkintoja pelaamisesta. Jokaiselle kierrokselle on 200 € palkintopotti (105 € jaettu 7 ensimmäiselle sijalle + 95 € bonuspeleihin) eli aina, kun järjestämme turnauksen, on pelissä pelaajia, jotka saavat oikeaa käteistä ja joka maksetaan suoraan heille niin nopeasti kuin mahdollista.

Miksi siis pelaisit FIFA 21 PS4 online-turnauksia ystäviäsi tai tuntemattomia vastaan netissä, kun voisit saada taidoistasi rahaa... lauseen kaikissa merkityksissä!

2. JohnnyBetin FIFA-Turnaukseen Liittyminen

Jos haluat liittyä mukaan FIFA 21 PS4-turnaukseen tai jopa PS5-versioon, mikäli saat uuden konsolin käsiisi, ei liittyminen ja aloittaminen voisi olla helpompaa.

JSinun tulee ensin luoda tili JohnnyBetille – klikkaa sivustoltamme löytyvää ‘Rekisteröidy’ -painiketta. Älä huoli, kaikki henkilökohtaiset tietosi pidetään turvassa yksityisillä servereillämme.

Kun olet rekisteröitynyt, liity FIFA 21 online-kilpailuumme käyttämällä PSN ID:täsi.

Päästäksesi alkuun oma ‘match-maker’ -työkalumme valitsee muutaman potentiaalisen vastustajan, jota vastaan pelaat parantaaksesi voittoluokitustasi.

Jokaisen kierroksen päätteeksi (jotka kestävät 7 päivää), parhaat pelaajat voittavat osuuden 200 € (95 € bonuspelissä) palkintopotista – kuka tietää, vaikka sinä olisit jonain päivänä yksi heistä.

3. Paras FIFA 21 -Turnaus, jossa on Palkintoja

Haluat siis pelata FIFA 21 -turnauksessa, jossa on palkintoja?

Älä tuhlaa aikaasi turnauksiin, jossa järjestäjä ei kerro totuudenmukaisesti, mitä voit voittaa tai joissa palkintojen siirtyminen tilillesi vie kuukausia.

Älä tuhlaa aikaasi sellaisten kanssa pelaamiseen, jotka luovuttavat heti, kun häviävät 0-3.

Älä tuhlaa aikaasi huonosti suunniteltuun tai kuukausia kestäväänFIFA 21 PS5-turnaukseen.

Tule sen sijaan mukaan FIFA 21 PS5 online-turnaukseen, jonka järjestäjä on järjestänyt samanlaisia jo vuosia ja joissa palkinnot on taattuja.

Ja kuten olemme jo maininneet, saatavilla on 200 € palkintopotti jokaisella turnauksemme kierroksella sekä liuta muita palkintoja, jotka voivat aika ajoin olla esinepalkintoja tai lippuja tapahtumiin. Näet täyden luettelon palkinnoista alla.

Kauden 2020/21 voittajien palkinnot (TOP 7):

1. Mestarien Liigan ottelumatka

2. PS5-pelikonsoli

3. Diablo-Pelituoli

4. Creative-pelivälineitä

5. Creative-pelivälineitä

6. PlayStation Plus 12 kuukauden tilaus

7. Jalkapallo-ottelupaita valitsemaltasi seuralta

Mitä siis odotat? Tule ja liity mukaan ILMAISEEN FIFA 21 -turnaukseen ja kokeile voittaa fantastiset rahapalkintomme.4. FIFA 21 Online-Turnauksen UKK

Haluatko lisätietoa FIFA 21 online-turnauksista? Lue oppaamme tästä.

4.1 Kuinka liityn mukaan FIFA 21 -turnaukseen?

Liittyäksesi mukaan JohnnyBetin FIFA 21 -turnaukseen, rekisteröi meille uusi pelitili, syötä PSN ID:si ja olet pian rekisteröitynyt pelaaja.

4.2 Onko FIFA 21 -turnauksessa pelaaminen ilmaista?

Kyllä! Vaikka jotkut FIFA 21 -turnaukset perivät sisäänpääsymaksun, meidän turnauksemme on aina ilmainen – ja voit silti voittaa palkintoja itsellesi.

4.3 Voinko voittaa käteispalkintoja pelaamalla FIFA:a?

Voittaaksesi osuuden 200 € palkintopotista viikottain, liity mukaan Johnny Betin FIFA-turnaukseen tänään.

kommentoi Fifa21Online-turnaus
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti