FIFA 20 Online Turnaus

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
FIFA 20 Online Turnaus

Uusi jalkapallokausi on aivan kulman takana ja se tarkoittaa vain kahta asiaa: paljon mahdollisuuksia vedonlyöntiin ja viimeisimmän FIFA-pelisarjan version ilmestymistä kauppojen hyllyille. FIFA 20 julkaistaan 27. päivä syyskuuta, mutta etukäteen pelin tilanneet pääsevät kokeilemaan sitä jo 24. syyskuuta.

FIFA 20 on paranneltu tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja pelaajille, joten se on saatavilla seuraaville alustoille: PS4, Xbox One ja PC .

Ja kuten viime vuonnakin, voit valjastaa FIFA-taitosi rahan ansaitsemiseen osallistumalla eksklusiiviseen JohnnyBet FIFA 20 online turnaus peliin, joka tarjoaa mahtavia palkintoja ja mahdollisuuden täysin oikeutettuun keulimiseen!

FIFA 20 kilpailumme tulevat olemaan erittäin suosittuja, joten jatka lukemista saadaksesi lisätietoa uudesta pelistä ja kuinka pelata FIFA 20 onlinessä.

1. FIFA 20: Paras tähän astisista?

Tärkein lisäys peliin tänä vuonna on Volta-moodi. Sitä on kuvailtu kunnianosoitukseksi "pienpelien autenttiselle kulttuurille, luovuudelle ja tyylille". Se on kuin FIFA Street, mikä julkaistiin 2012 ja tuo mukanaan pelihahmon muokkauksen, pienet sivupelit ja Futsal-mahdollisuuden.

Tavallisella moodilla pelatessa on ajateltu, että viimeistely tulee vaikeammaksi ja että maalivahdin tehokas liikkuvuus vähenee. Yksi-vastaan-yksi tilanteet tulevat hyökkääjille helpommiksi, ja useampia temppuja on vaikeampaa saattaa loppuun. Yksi-vastaan-yksi tilanteissa maalivahdin on sitouduttava liikkumaan tavalla tai toisella kun super-ihmisen reaktiokyvyistä tulee historiaa.

FIFA20 Official Reveal Trailer

Pelikatkotilanteet on uudistettu ja tämä tekee pisteytyksestä tilanteissa, kuten suorissa vapaapotkuissa, helpompaa. Pallon kierteen määrittely tulee tärkeämmäksi sekä kulma- että vapaapotkuissa.

Pitkät syötöt ja syötöt paineen alla tulevat entistä haastavammiksi toteuttaa. Kontrastina helpoista syötöistä tulee tarkempia, joten syötön pelaamisesta ja oikean ajoituksen valitsemisesta tulee kriittistä, erityisesti keskikentällä. Manuaalinen "Dinked pass" ja "Driven Pass-and-Go" ovat kaksi uutta FIFA 20 syöttöominaisuutta.

Uusien fysiikkatoimintojen yhdistelmä pallonhallinnassa on otettu käyttöön. Pelaajilla on enemmän aikaa ja tilaa pallon kanssa ja se johtaa useampiin yksi-vastaan-yksi tilanteisiin maalivahdin kanssa. Vapaana olevat pelaajat levittäytyvät kentälle luonnollisemmin manuaalisen puolustuksen parannuksen ansiosta. Tämä tarkoittaa että pelaajia palkitaan enemmin manuaalisesta taklaamisesta kuin antamalla tekoälyn ottaa ohjat.

2. FIFA 20 JohnnyBet Liigat & Turnaukset

Online pelaaminen on varmasti suositumpaa kuin koskaan FIFA 20 aikoihin, ja kunhan olet oppinut taidot ja temput, suuntaa JohnnyBetin sivuille ja liity FIFA 20 online turnauksiimme ja liigaamme.

Mitä hyötyä siitä on sinulle? Vaikka mitä; paljon mahtavia palkintoja, muun muassa pelikonsoleita, muita laitteita ja FIFA 20 turnaus palkintorahaa. Sinulla on myös mahdollisuus edetä korkeammalle Globaalissa rankinglistassamme; mahtava lisäys ansioluetteloosi jos suunnittelet joskus pelaavasi FIFA 20 onlinessa täysipäiväisesti palkattuna.

Pelissä on liiga-formaatti ja cupit, vastakkainasettelu turnauksia ja paljon muuta mistä nauttia. Joten, sen sijaan että pitäisit FIFA taitosi piilossa, mikset esittelisi taitojasi maailmanlaajuiselle yleisölle haastamalla kovimmat vastustajat JohnnyBetin FIFA 20 liigassa!?

Tällä kaudella meillä on FIFA 20 online PS4-turnaus ja voittajille on luvassa mahtavia palkintoja. Jos luulit, että viime vuoden palkinnot olivat hienoja, nämä tulevat päihittämään ne mennen tullen!

3. JohnnyBet.com Järjestää Ilmaisen FIFA 20 Online Turnauksen

Liity FIFA 20 turnaukseemme ilmaiseksi . Näytä kaikille kuka on pomo. Pelaa kavereitasi tai satunnaisia pelaajia vastaan virallisissa FIFA 20 online turnauksissa. Ei voi olla parempaa tapaa pelata FIFA 20 onlinea kuin liittymällä hyvin järjesteltyyn liigaan kisaamaan oikeista palkinnoista.

Tänä vuonna FIFA 20 online turnauksemme tarjoaa jopa isomman palkintopotin kuin viime vuonna, joten älä missaan tätä ainutlaatuista tilaisuutta vaan ota osaa kisaan! Mitä on luvassa? Lippu Mestarien liigan otteluun, Playstation 4 PRO, Diablo-pelituoli ja pelitarvikkeita!

4. Kuinka aloittaa pelaaminen FIFA 20 turnauksessa?

Ensimmäiseksi sinun tulee rekisteröityä JohnnyBetille, avata ilmainen tili ja mennä sen jälkeen FIFA 20 -sivulle päästäksesi FIFA 20 turnaukseen (tarvitset alkuperäisen version pelistä valitsemallasi alustalla). Sen jälkeen ohjelma valitsee sinulle satunnaisen vastustajan ja voit alkaa pelaamaan.

Kun lopetat pelin, tulokset tullaan lisäämään Globaalille Rankinglistalle, missä kilpailet kuukausittain suurimmasta mahdollisesta palkinnosta. Sinun on paras alkaa harjoittelemaan ollaksesi parhaiten valmistautunut JohnnyBetin FIFA 20 online turnaukseen.

kommentoi Fifa20OnlineTurnaus

Kommentit (2)
Arthe1937 11 kuukautta sitten
Jaa, tähän liittymistä voisinkin harkita, uus pelituoli esim kelpaa aina. Ja käteinen wink
Pelaa vastuullisesti