Euroviisut 2023 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Euroviisut 2023 vedonlyönti

Euroviisut 2023 vedonlyönti on aihe, joka ei jää ketään kylmäksi erityisesti Pohjoismaaissa. Eurovision laulukilpailu on perinteikäs ja vuosittainen laulukilpailu, johon voivat osallistua Euroopan yleisradiounionin eli EBU:n aktiiviset jäsenmaat. Kilpailu on sekoitus laulutaitoa ja musiikin riemua, mutta myös festivaalia, showta ja räjähtävää energiaa. Kilpailun voittajan päättävät raati ja yleisö ja äänestykseen liittyykin draamaa ja politikointia joka vuosi. Euroviisut 2023 kertoimet eivät ole vielä saatavilla mutta askelttain saamme tietää kuka on Suomen edustaja sekä Euroviisut 2023 ennakkosuosikki.

Euroviisut 2023 tulee olemaan spektaakkeli, jonka sisällöstä voimme ennustaa melko vähän. Tämä johtuu siitä, että edellisen vuoden voittaja saa oikeuden järjestää viisut ja 2022 voittajaksi kruunattiin Ukraina. Odottamassa edustajia, saimme jo tietää Liverpoolin tulevan Euroviisujen 2023 isäntäkaupungiksi. Tapahtumaa järjestetään M&S Bank Arenassa (kutsuttu myös Liverpool Arenaksi). Mitä euroviisuista tulee tietää ja mitä tiedämme jo vuoden 2023 kilpailusta?

Lue tämä artikkeli ja kuulet!

1. Euroviisut on klassikoksi muodostunut laulukilpailu

Euroviisut on järjestetty vuosittain vuodesta 1956 alkaen. Ensimmäisen kerran kilpailu pidettiin Sveitsin Luganossa. Alun perin mukana oli pääasiassa Länsi-Euroopan maita, mutta kilpailu laajeni Itä-Eurooppaan jo vuonna 1961 kun Jugoslavia lähetti oman edustajansa paikalle. Samana vuonna mukaan tuli myös Suomi.

Irlanti on voittanut euroviisut seitsemän kertaa ja on näin ollen koko kilpailun historian menestynein maa. Suomi voitti vuonna 2006 Lordin edustaessa Suomea. Näin ollen vuoden 2007 kilpailut käytiin Helsingissä.

Tapahtuma on suoranainen klassikko, jota seurataan Euroopan lisäksi tiiviisti myös Australiassa. Yleensä tapahtuman voittaja saa seuraavat kisat omaan maahansa, mutta poikkeuksiakin on. Euroviisuja ei tulla järjestämään Australiassa, vaikka maa voittaisi. Vuoden 2023 kohdalla saattaa käydä niin, ettei Ukraina tule isännöimään viisuja sotatilan takia, mutta virallisia päätöksiä ei ole vielä tehty. Puhuttiin siitä, että Iso-Britannia tai Puola järjestäisi kilpailun Ukrainalle ja nyt tiedämme, että Iso-Britanniasta on tullut isäntämääksi. Seuraava uutinen on se, että Ukraina automaattisesti pääsee finaaliin, vuoden 2022 kilpailun voittajana, vaikka valtio ei järjestä kilpailua vuonna 2023 sodan takia. Tarjouskilpailu on jo päättynyt ja nyt tiedämme jo, että Liverpool on kaupunki, jossa kilpailua järjstetään. Liverpool Arena eli M&S Bank Arena tulee Euroviisujen 2023 kodiksi. Nyt pitää vain odottaa edustajia. Odottamassa voit tarkista artikkelia aiheesta NHL vedonlyönti.

2. Tärkeät muutokset Euroviisut 2023 kilpailussa

Kuten kilpailun järjestäjät ilmoittivat, voimme odottaa kilpailun sääntöjen muutoksia. Ne liittyvät äänestykseen. Semi-finaalissa vain katsojat äänestävät kuka saa päästää finaaliin. Tämä ei kuitenkin tarkoittaa, että ei tarvita valamiehstöä. Finaalissa katsojat ja jyry valitsevat voittajan. Kyseisiin muutoksiin lisätään myös sääntö, että myös katsojat maista, jotka eivät osallistu kilpailuun, saavat äännestää lempimusiikkoita. Katsotaan kuinka nämä säännöt toimivat. Varma on, että muutokset vaikuttavat kilpailuun kovasti.

3. Odotukset vuoden 2023 Euroviisut kilpailuun

Vuonna 2022 Eurovision laulukilpailu järjestettiin Torinossa, Italiassa, sillä Italian edustaja voitti vuoden 2021 viisut. Torinon kilpailuissa politiikka, show ja laulutaito näyttelivät oman osansa ja Ukraina voitti odotetusti. Ukrainan Edustaja oli Kalush Orchestra ja kappaleena oli Stefania. Kappale voitti 631 pisteellä, joka on kaikkien aikojen toiseksi korkein pistemäärä. Toiseksi tuli Iso-Britannia.

Tavallisesti Ukraina olisi vuoden 2023 isäntämaa ja Ukraina onkin isännöinyt Euroviisuja onnistuneesti menneinä vuosina. Vuoden 2023 kilpailu tulee olemaan 67s euroviisukilpailu ja pidetään toukokuussa 2023. Mikäli Ukraina ei pysty isännöimään, on kyseessä ensimmäinen kerta vuoden 1980, jolloin edellisvuoden voittaja ei toimi isäntänä. Nyt päätös on jo tehty, että Iso-Britannia järjestää kilpailun Ukrainan puolesta ja Liverpool tulee isäntäkaupungiksi. Siitä oli mahdollista lyödä vetoa ja Liverpool ei ollut suosikki koko ajan. Alhaalta voi tsekata miltä näyttäsivät kertoimet.

Ukraina on esittänyt toiveen toimia isäntämaana vuonna 2023, mikäli EBU antaa maan järjestää kilpailut ja mikäli osallistujien ja katsojien turvallisuus pystytään turvaamaan. Myös Italia, Alankomaan, Puola, Espanja, Ruotsi ja Iso-Britannia ovat esittäneet mielenkiintonsa isännöintiä kohtaan. Suomi oli mukana spekulaatioissa hetken aikaa, mutta entisen Hartwall areenan ollessa pakotteiden alla Suomessa ei ole sopivaa areenaa. Kirjoittamattoman säännön mukaan toiseksi tullut eli Iso-Britannia saattaa olla tuleva isäntämaa.

Euroviisut 2023 kertoimet eivät ole vielä julkistettuja, koska ensisijaisesti julkistetaan ehdokkaiden listan. Mikäli et voi odota Euroviisut veonlyöntiä, lue artikkelia kuinka löydän onnenapila ja kokeile onneasi.

Suomen edustajaa on tässä vaiheessa mahdollista arvioida, sillä minkäänlaisia ehdokkaita ei ole vielä noussut. Lähettääkö Suomi paikalle rockia, heviä, klassista, kansanmusiikkia tai vaikkapa räppiä jää nähtäväksi. Osallistujamaat ovat niin ikään auki, mutta varmaa on se, että Valko-Venäjää ja Venäjää ei kilpailuissa nähdä.

4. Euroviisut 2023 vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 ❓ Kuka on Suomen edustaja Euroviisut 2023 -kilpailussa?

Suomen edustaja Euroviisuissa on aina Uuden Musiikin Kilpailun voittaja. UMK pidetään vuoden 2023 alussa.

4.2 ❓ Missä ja milloin Euroviisut 2023 järjestetään?

Ukraina voittajana on oikeus järjestää kilpailun mutta sodan takia tämä ei ole mahdollista tehdä Ukrainassa. Sen sijan kilpailun järjestetään Iso-Britaniassa, kuten aina toukokuussa. Liverpool on valittu isäntäkaupungiksi. M&S Bank Arena on paikka missä kilpailua järjestetään.

4.3 ❓ Mitkä ovat Euroviisut 2023 kertoimet?

Niihin tutustumme, kun tiedämme ketä valittiin edustajiksi. Julkistamme niitä mahdollisimman pian, koska aina uudet kertoimet tekevät Euroviisut 2023 vedonlyönti jopa jännittävämpää.

kommentoi Euroviisut2023Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti