Euroviisut 2023 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Euroviisut 2023 vedonlyönti

Hoi viisufanit, nyt on aika kaivaa glitterit ja puuhkat kaapista, aloittaa viisubingon valmistelut, ja aktivoida aivot taas viisutaajuuksille, sillä Euroviisut ovat täällä taas ja sen kanssa Euroviisut 2023 vedonlyönti! Viimeinenkin maa on saanut valittua viisuedustajansa, ja nyt todellinen odotus voi alkaa.

Euroviisut järjestetään taas toukokuun 9., 11., ja 13. päivä. Ukraina voitti viime vuoden viisut, mutta vallitsevan sotatilanteen vuoksi musiikin ”euroopanmestaruudesta” kisaillaan tänä vuonna poikkeuksellisesti Ison-Britannian Liverpoolissa. Tänäkin vuonna viisut tarjoavat mielenkiintoisia veikkausmahdollisuuksia, joten lisäähän jännitystä viisukatsomoon lyömällä vetoa! Siitä kerromme enemmän tässä artikkelissa mutta jo nyt voimme bongata suosikkeja, koska Euroviisut 2023 kertoimet ovat jo saatavilla. Ruotsi on tänä vuonna ennakkosuosikki kertoimella 1,6 mutta juuri sen takana Suomen edustaja Käärijä sijaitsee, kertoimella 4,75!

1. Euroviisut on klassikoksi muodostunut laulukilpailu

Euroviisut on järjestetty vuosittain vuodesta 1956 alkaen. Ensimmäisen kerran kilpailu pidettiin Sveitsin Luganossa. Alun perin mukana oli pääasiassa Länsi-Euroopan maita, mutta kilpailu laajeni Itä-Eurooppaan jo vuonna 1961 kun Jugoslavia lähetti oman edustajansa paikalle. Samana vuonna mukaan tuli myös Suomi.

Irlanti on voittanut euroviisut seitsemän kertaa ja on näin ollen koko kilpailun historian menestynein maa. Suomi voitti vuonna 2006 Lordin edustaessa Suomea. Näin ollen vuoden 2007 kilpailut käytiin Helsingissä.

Tapahtuma on suoranainen klassikko, jota seurataan Euroopan lisäksi tiiviisti myös Australiassa. Yleensä tapahtuman voittaja saa seuraavat kisat omaan maahansa, mutta poikkeuksiakin on. Euroviisuja ei tulla järjestämään Australiassa, vaikka maa voittaisi. Vuoden 2023 kohdalla saattaa käydä niin, ettei Ukraina tule isännöimään viisuja sotatilan takia, mutta virallisia päätöksiä ei ole vielä tehty. Puhuttiin siitä, että Iso-Britannia tai Puola järjestäisi kilpailun Ukrainalle ja nyt tiedämme, että Iso-Britanniasta on tullut isäntämaaksi. Seuraava uutinen on se, että Ukraina automaattisesti pääsee finaaliin, vuoden 2022 kilpailun voittajana, vaikka valtio ei järjestä kilpailua vuonna 2023 sodan takia. Tarjouskilpailu on jo päättynyt ja nyt tiedämme jo, että Liverpool on kaupunki, jossa kilpailua järjstetään. Liverpool Arena eli M&S Bank Arena tulee Euroviisujen 2023 kodiksi. Nyt pitää vain odottaa edustajia. Odottamassa voit tarkista artikkelia aiheesta NHL vedonlyönti.

2. Tärkeät muutokset Euroviisut 2023 kilpailussa

Kuten kilpailun järjestäjät ilmoittivat, voimme odottaa kilpailun sääntöjen muutoksia. Ne liittyvät äänestykseen. Semi-finaalissa vain katsojat äänestävät kuka saa päästää finaaliin. Tämä ei kuitenkin tarkoittaa, että ei tarvita valamiehstöä. Finaalissa katsojat ja jyry valitsevat voittajan. Kyseisiin muutoksiin lisätään myös sääntö, että myös katsojat maista, jotka eivät osallistu kilpailuun, saavat äännestää lempimusiikkoita. Katsotaan kuinka nämä säännöt toimivat. Varma on, että muutokset vaikuttavat kilpailuun kovasti.

3. Pohjoismaiden ja Ukrainan kamppailu

Euroviisut 2023 ovat vihdoin saaneet vahvistetun osallistujalistan, kun maaliskuun 2023 puolivälissä viimeinenkin viisumaa sai valittua edustajansa. Viisuista on vedonlyöntisivustojen perusteella tulossa vahvasti Pohjoismaiden ja Ukrainan välinen kamppailu, sillä maaliskuun puolivälissä 2023 vedonlyöntisivustojen top-5 maata olivat järjestyksessä Ruotsi, Suomi, Ukraina, Norja, sekä Israel.

Ruotsia edustaa tämän vuoden viisuissa Loreen, joka onkin jo tuttu nimi viisukansalle. Loreen voitti vuoden 2012 viisut kappaleella Euphoria, ja kappaletta onkin tituleerattu kaikkien aikojen viisubiisiksi. Ruotsi on vahva viisumaa, maa on osallistunut viisuihin 61 kertaa, ollut finaalissa 60 kertaa, ja voittanut viisut kuudesti. Ruotsin kintereillä viisuennakoissa on ollut vahvasti Suomen edustaja Käärijä, jonka ilmiöksi muodostunut kappale Cha Cha Cha on valloittanut viisukansan silkalla erikoisuudellaan ja menevyydellään. Suomen taival Euroviisuissa ei ole ollut yhtä menestyksekäs kuin Ruotsin, mutta on huomioitavaa, että tähän mennessä ainoaksi jäänyt voitto vuodelta 2006 oli myös massasta hyvin poikkeavalla edustajalla.

Ukraina on myös hyvin vahva viisumaa. Se on osallistunut viisuihin 17 kertaa ja ollut joka kerta finaalissa saakka. Maa on voittanut viisut kolmesti, viimeisin voitto tulikin viime vuonna Kalush Orchestran huumaavalla kappaleella Stefania. Ukrainaa edustaa tänä vuonna elektronisen musiikin virtuoosi Tvorchi kappaleella Heart of Steel, ja se on ollut vahva voittajakandidaatti jo viikkoja. Norja on konkariviisumaana voittanut viisut kolmesti. Viimeisestä voitosta on jo aikaa, mutta Norja on viime vuosina ollut kovasti suuren yleisön suosiossa. Euroviisut on aina hyvä tilaisuus vedonlyöjille. Alhaalta löytyvät päivitetyt Euroviisut 2023 kertoimet ja seuraavissa kappaleissa kerromme vähän Euroviisujen veikkausvinkkeistä. Mikäli kuitenkin et pysty odottaa Euroviisut veonlyöntiä, lue artikkelia kuinka löydän onnenapila ja kokeile onneasi odottamassa kilpailua.

4. Euroviisut 2023 – viisuennakko

Vuoden 2023 Euroviisut tarjoavat taas kerran huikean jännittävän musiikkikilpailun viisukansalle. Viisut järjestetään Ison-Britannian Liverpoolissa, ja ne alkavat normaalin tavan mukaisesti kahdella semifinaalilla, jotka ovat toukokuun 9. ja 11. päivä.

Aiemmista vuosista poiketen semifinaalien jatkoonpääsijät päätetään 100% yleisön äänillä, eli tuomaristoilla ei ole sananvaltaa semifinaaleissa. Tämä luo mielenkiintoisen aseman, sillä esimerkiksi ensimmäisessä semifinaalissa on kolme neljästä voittajasuosikista, Ruotsi, Norja ja Suomi.

Tämän vuoden viisuista ovat jättäytyneet pois Bulgaria, Montenegro ja Pohjois-Makedonia, ja osallistujamaita onkin vähiten sitten vuoden 2014. Ennakkosuosikkien lisäksi menestystä on povattu esimerkiksi Tšekille, Espanjalle ja Ranskalle.

5. Vedonlyöntivinkit Euroviisut 2023

Vaikka Euroviisut 2023 ovatkin jo itsessään viihdyttävä ja jännitystä tarjoava tapahtuma, voi viisuista tehdä entistä viihdyttävämmät kotisohvilta seuraaville lyömällä vetoa. Urheiluvedonlyöntiin verrattuna Euroviisut ovat hieman erilainen tapahtuma, sillä tulokset muodostuvat äänestyksellä, jossa eurooppalaisella faniyleisöllä on suuri valta. Euroviisut vedonlyöntiin valmistautuessa kannattaa siis seurata tiiviisti, mitä esimerkiksi fanisivustot, vedonlyöntikertoimet ja suuri yleisö on mieltä.

Euroviisuissa voit lyödä vetoa esimerkiksi veikkaamalla semifinaalien jatkoonmenijöitä, koko viisujen voittajia, sekä myös tiettyjen edustajien sijoittumisia esimerkiksi viiden tai kymmenen parhaan joukkoon. Valikoima on siis laaja, ei muuta kuin veikkaamaan!

6. Euroviisut 2023 vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

6.1 ❓ Kuka on Suomen edustaja Euroviisut 2023 -kilpailussa?

Suomen edustaja Euroviisuissa on Käärijä ja sen kappale Cha cha cha.

6.2 ❓ Missä ja milloin Euroviisut 2023 järjestetään?

Ukraina voittajana on oikeus järjestää kilpailun mutta sodan takia tämä ei ole mahdollista tehdä Ukrainassa. Sen sijan kilpailun järjestetään Iso-Britaniassa, kuten aina toukokuussa. Liverpool on valittu isäntäkaupungiksi. M&S Bank Arena on paikka missä kilpailua järjestetään. Kilpailun konsertit järjestetään 9. ja 11. toukokuuta ja iso finaalin päivämäärä on 13. toukokuuta.

6.3 ❓ Mitkä ovat Euroviisut 2023 kertoimet?

Tällä hetkellä kertoimien perusteella Ruotsi on suosikki - kerroin 1,6. Sen takana tulee Suomi - 4,75 ja Ukraina - kerroin 6,0. Kertoimet ovat löydettävät mm. William Hillin sivulta, joka tarjoaa Euroviisut 2023 vedonlyöntiä.

kommentoi Euroviisut2023Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti