JohnnyBet.com fi

Kuinka veikata viihdettä

käyttäjältä JohnnyBet
Kuinka veikata viihdettä

Veikkaaminen ei ole vain urheilun juttu mutta vetoja lyödään myös eri muuista, oudommista tapahtumista kuten viihdetapahtumia ja monta kysyy kuinka veikata vihdettä? Viihdeohjelmien seuraaminen on monen hupia ja nekin ihmiset, jotka eivät myönnä katselevansa viihdettä saattavat seurata vuosittaisia tapahtumia, kuten vaikkapa Euroviisuja. Viihde on suuri bisnes, joka on tullut jäädäkseen ja joka vie mediatilaa ja ajatuksia pois kaikesta kurjasta, mitä maailmassa tapahtuu.

Ei siis mikään ihme, että viihteestä lyödään myös vetoa. Viihdevedonlyönti on yleistymässä ja joitain huikeita viihdekohteita pääseekin veikkaamaan jopa ihan livenä! Lue tämä postaus ja nappaa vinkit viihdevedonlyöntiin ja kuumimpien ohjelmien ja tapahtumien veikkaamiseen!

1. Millaisesta viihteestä voi lyödä vetoa?

Viihdevedonlyönti on noussut urheiluvedonlyönnin rinnalle. Yhtä suosittua se ei vielä ole, joten kohteita ei ole rajattomasti tai niitä voi olla hieman vaikea löytää. Yhtä kaikki viihteestä voi lyödä vetoa ja kohteita voi löytää kunhan tietää mitä etsii. Tässä osiossa esittelemme muutamia viihdevedonlyönnin kohteita!

Kohdevalikoimassa on muun muassa joitain suuria tapahtumia, kuten Euroviisut ja suomalaisten oma UMK. Lisäksi vetoa voi lyödä esimerkiksi Big Brother televisio-ohjelmasta. Näistä kaikista on saatavana voittajaveikkaus jo paljon ennen varsinaisen tapahtuman alkua. Lisäksi vedonvälittäjästä riippuen saatavana voi olla esimerkiksi liveveikkauksen kohteita ja H2H-kohteita.

Euroviisujen osalta vedonlyönti aukeaa silloin, kun kaikkien maiden osallistujat ovat tiedossa. Edellisvuodet ovat todistaneet, että kertoimet muodostuvat hyvin todenmukaisiksi ennen varsinaista tapahtumaa, joten vedonvälittäjät ovat onnistuneet ennustamaan voittajan jo useita kertoja. Euroviisuvedonlyöntiin liittyy se erikoisuus, että suurin osa pelivaihdosta on niin sanottua fanivedonlyöntiä.

Uuden musiikin kilpailusta voi niin ikään lyödä vetoa ja kilpailun lainalaisuudet ovat hyvin samankaltaiset kuin Euroviisuissa. Onhan kilpailu Suomen karsinta Euroviisuihin. UMK:n kertoimet eivät ole aivan yhtä täsmällisiä kuin Euroviisuissa, mutta niistä saa hyvän yleiskuvan tilanteeseen.

Lisäksi vetoa voi lyödä esimerkiksi Big Brotherista. Suomen versiosta saatavilla on ennen kaikkea voittajavetoja, jotka tekevät sarjan seuraamisesta erityisen jännittävää. Tutustu kertoimiin ja ohjelmaan jo nyt, syksyllä 2022! Jos kotimaiset tapahtumat kuten Big Brother tai UMK ovat kiinnostavia sinusta, lue meidän SM-liiga kertoimia ja ennusteita ja saa tietää miltä tuleva kausi vaikuttaa.

2. Kuinka viihdevedonlyönti toimii?

Edellisessä kappaleessa pohjustimmekin jo hieman viihdevedonlyönnin periaatteita. Kuten jo totesimme, yleisin vedonlyönnin muoto on voittajaveikkaus, mutta toisinaan ja etenkin ulkomaalaisista kohteista löytyy myös muunlaisia kohteita.

Viihdevedonlyönti toimii hyvin samalla tavalla kuin urheiluvedonlyöntikin. Veikkaaminen alkaa siitä, että valitsee jonkin tapahtuman tai ohjelman, josta haluaa lyödä vetoa. Tutustuminen ohjelman tai tapahtuman sääntöihin ja toimintaperiaatteeseen auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen. On nimittäin viihdeohjelmia, joissa voittajan päättää kansa eli samat henkilöt, jotka veikkaavat kohteista. Ja sitten on niitä tapahtumia, joissa päätös on ammattijuryn käsissä, jolloin lopputulos voi olla yllättävämpi. Osa tapahtumista, kuten vaikkapa Euroviisut ovat puolestaan näiden kahden välimuotoja. Huomioitavaa on se, että viihdevedonlyönnissä tulosta ja kertoimia voi näennäisesti kopeloida helposti, sillä esimerkiksi sama henkilö, joka veikkaa tiettyä voittajaa, voi äänestää häntä kyseisessä kilpailussa.

3. Kuinka voittaa viihdevedonlyönnissä?

Viihdevedonlyönnissä massoja vastaan veikkaaminen ei kannata. Sillä päästään hyvään tulokseen äärimmäisen harvoin, sillä äänestyksen tuloksena valitut voittajat on helppo ennustaa kertoimia katsomalla. Mikäli olet kuitenkin erityisasiantuntija jossain viihdeohjelmassa tai -tapahtumassa, voit huomata ylikertoimia ja veikata niiden perusteella. Esimerkiksi Ukrainan euroviisuvoitto 2022 oli täysin poliittinen, mutta osa kansasta uskoi siihen, että paras biisi voittaa.

Hyvä vinkki viihdevedonlyönnin veikkaukseen on veikata voittajan sijaan vaikkapa top-3 tai top-5 -tuloksia. Näin vältät voittajavedon matalat kertoimet ja matalat voitot ja voit voittaa hieman isommalla riskinotolla. Jos et tiedä mikä vetomuoto on paras lue artikkelimme, josta saat tietää mm. vedosta loppusijasta tai yli/alle vedosta. Myös qualifier- ja sijavedot ovat esimerkiksi Euroviisuissa suosittuja. Seuraa vuoden 2024 kehitystä, veikkaa UMK:ta ja aloita Euroviisujen 2024 vedonlyönnin suunnittelu hyvissä ajoin!

4. Mistä löytää viihdevedonlyöntikohteita

Vaikka vedonlyöntisivustoja on runsaasti netissä, ei kaikki tarjoavat kertoimia viihdetapahtumista. Ihan helppo on löytää kertoimia kansainvälisistä tapahtumista kuten Euroviisut, joka on tosi iso ja kaikille merkittävä tapahtuma. Ongelma voi tulla jos haluaisi veikata kotimaisia viihdetapahtumia, jotka eivät ole niin suosittuja kuten TV-ohjelmat. Kannattaa siten tarkistaa kotimaista vedonvälittäjää mutta myös näitä sivustoja, joilla on suomenkiellinen versio saatavilla. Koska ne ovat suomalaisille sunnattuja siis on mahdollista löytää kohteita, jotka kuuluvat kotimaiseen viihdevedonlyöntiin netissä. Toivomme, että nyt on tiedätte vähän siitä kuinka veikata viihdettä ja se avaa oven auki uusiin vedonlyöntikoteisiin.

kommentoi KuinkaVeikataViihdettä
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti