JohnnyBet.com fi

Usyk vs Joshua vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Usyk vs Joshua vedonlyönti

Usyk vs Joshua vedonlyönti oli jo kuuma aihe kaksi kertaa. Nyt Anthony Joshuan ja Oleksandr Usykin välinen uusintaottelu on tuloillaan ja jo kertaalleen siirrettyä jännitysnäytelmää päästäänkin seuraamaan televisioruutujen välityksellä 20. elokuuta 2022. Parivaljakon ensimmäinen ottelu oli syyskuussa 2021 ja nyt hävinnyt osapuoli, eli Joshua etsii revanssia ehkäpä koko kesän jännittävimmässä ottelussa. Viimeisen ottelun perusteella Oleksandr Usyk on suosikki - kerroin 1,52. Joshuan kerroin on 2,60 tällä hetkellä.

Ammattinyrkkeilyn raskaansarjan MM-ottelu on herättänyt jo etukäteen paljon mediakiinnostusta, sillä edellinen ottelu, jossa Usyk varasti voiton Joshualta, oli varsinainen trilleri. Revanssimatsi on kuitenkin saanut myös muunlaista julkisuutta, sillä se oli alun perin aikataulutettu toukokuuhun 2022, mutta sitä siirrettiin Usykin puolustaessa maataan Venäjän hyökkäykseltä.

Nyt Usyk on kuitenkin vapaalla ja pääsee osallistumaan elokuiseen turnaukseen. Kotikenttäetuaan ukrainalainen ei pääse käyttämään, sillä Ukrainassa ei voi järjestää tällä hetkellä tämän tason matsia, mutta Saudi-Arabia suostui ottelun isännäksi. Seuraa ottelua ja nappaa tästä artikkelista parhaat veikkausvinkit matsiin!

1. Usyk vs Joshua on revanssiottelu

Elokuussa nähtävä Usyk vs Joshua matsi on revanssiottelu, sillä ensimmäisessä ottelussa Usyk vei matsin ja hänet kruunattiin raskaan sarjan mestariksi. Usykista tuli voiton myötä kolmas urheilija maailmassa, joka on voittanut sekä raskaan sarjan, että alemman raskaan sarjan mestaruuden.

Usyk vei matsin yksimielisesti ja hänen laskettiin saaneen lyöntejä jopa 148 kappaletta Joshuan saaliin jäädessä 123:n. Hän oli niin ikään lyöjistä tarkempi onnistuen 28% yrityksistä Joshuan onnistumisen jäädessä 19,2%:n. Usykin otteita kehuskeltiin laajasti kansainvälisestikin ja Joshuan taustatiimi asetti heti pyynnön uusintaottelulle. Uusintaottelua onkin odotettu jo pitkään ja siitä tullee hyvin mielenkiintoinen, sillä kovinkaan helposti Joshua ei uutta näytönpaikkaansa jätä käyttämättä.

Elokuussa lauteille astuvatkin itsevarma, mutta kovia kokenut Usyk ja nöyrä, mutta voitonhimoinen Joshua!

2. Mitä elokuun ottelulta voi odottaa?

Kuten jo edellä kerroimme, ottelun piti olla jo paljon aikaisemmin, kuin elokuussa 2022. Alun perin Joshua pyysi ottelua jo alkuvuoteen, mutta päivämääräksi sovittiin lopulta toukokuinen ajankohta. Ukrainan sota kuitenkin romutti suunnitelman, sillä ukrainalaisena Usyk suuntasi sotaan puolustamaan maataan. Urheilija palasi kotimaahansa heti maaliskuun alussa, mutta jatkoi harjoittelua Tsekissä jo huhtikuussa 2022. Hän sai luvan poistua maastaan ja keskittyä urheilemiseen.

Joshua ei ole niin ikää otellut hävityn mestaruuskamppailun jälkeen, joten hänen nykykuntonsa on hieman arvoitus. Tappio Usykille oli urheilijan uran toinen ja voitettuja matseja hänellä on vyöllään 24 kappaletta.

Anthony Joshualla on nyt uusi valmentaja ja itse britanialainen odottaa kovasti voittonsa ja haluaa tulla mestariksi uudestaan. Usyk ei kuitenkaan huoltaa siitä ja keskittyy omiin treeneihin.

En välitä kuinka Anthony harjoittelee tai mitä hän tekee. Olen vain huolissani harjoitusleiristäni, syömästäni, työstäni, perheestäni ja maastani - Oleksandr Usyk, the Guardian

Edellinen Joshua – Usyk matsi oteltiin Lontoossa, Tottenham Hotspurin stadionilla. Joshua sai tuolloin kotiedun, vaikka ei onnistunutkaan voittamaan ottelua. Tällä kertaa kotietu olisi Usykin, mutta matsia ei nähdä Ukrainan maaperällä, sillä kilpailijoiden ja organisaation turvallisuutta ei voida siellä taata. Näin ollen ottelu vietiinkin Saudi-Arabiaan. Tänä vuonna myös jalkapallo siirtyy Lähi-idälle, Qatariin. Lue enemmän jalkapallon MM-kisat kertoimista jos kiinnostat aiheesta.

Päätös siirtää matsi Saudeihin ja sen Jeddahiin on ollut kiistanalainen, sillä Saudi-Arabia tunnetaan urheiluvalkopesustaan. Se käyttää huippu-urheilua surutta oman kilpensä kiillottamiseen, vaikka maassa onkin monia poliittisia ja ihmisoikeus ongelmia, joita länsimaalaiset eivät hyväksy. Saudi-Arabia isännöi ja rahoittaa mielellään urheilua ja nostaa näin imagoaan länsimaiden silmissä.

Jos ottelun puitteet jätetään omaan arvoonsa, voidaan matsilta odottaa sitä, että Joshua on erittäin aggressiivinen, eikä nyrkkeile kauniin tyylipuhtaasti vaan vihalla ja suuttumuksella. Se, tuoko tämä tulosta ja se, missä kunnossa urheilijat ovat lähes vuoden ottelutauon jälkeen, on kuitenkin yllätys. Lue parhaat Usyk vs Joshua vedonlyöntivinkit seuraavasta kappaleesta!

3. Usyk - Joshua uutiset

Huippuottelu lähestyy siten tiedämme enemmän tulevasta taistelusta. Juuri pari päivä ennen ottelun, kertoimet eivät olleet muuttuneet. Molemmat nyrkkeilijät ovat näyttäneet heidän harjoitteluja. AJ harjoitelussa hyökkäsi valmentajaan kovasti mutta varovasti samana aikana. Oleksandr Usyk on harjoitelusta on tehnyt oikeaa show:ta. Hän heitti kädessään olevia kolikkoja ylös ja sitten hän napasi kaikki neljä kolikkoa käteen udestaan.

Dillian Whyte, joka on hävinnyt Tyson Furyä vastaan sanoi, että hän toivoo AJ olevan voittaja. Whyte on sanonut, että hän haluaa taistella Joshuaa vastaan, hänen voiton jälkeen.

4. Usyk vs Joshua - Vertailu

Oleksandr Usyk vs Anthony Joshua
Ukraina Maa Iso-Britania
35 Ikä 32
191 cm Pituus 198 cm
19-0 (13 KO) Ennätys 24-2 (22 KO)
Southpaw Asento Orthodox
Voitto (vs. Anthony Joshua) Viime ottelu Hävio (vs. Oleksandr Usyk)

Voimme nähdä Usykin olevan pienempi - melkein 7 cm. Tämä on tosi merkittävä ero. Paino ei löydy ylähällä koska se muuttuu. Usyk sai 15kg lisää painoa, taistelua varteen. Molemmat nyrkkeilijät eivät saa mennä yli 91 kg, koska tämä on raskasarjan painoraja.

5. Vedonlyöntivihjeet Joshua – Usyk matsiin

Ottelun voittajavedonlyönti on jo auki ja kertoimet näyttävät, että kansa ja vedonvälittäjät uskovat siihen, että Usyk vie revanssiottelun. Joidenkin arvioiden mukaan todennäköisyys Usykin voitolle on lähes 70%. Nyrkkeily on kuitenkin urheilulaji, jossa päivän kunnolla ja monilla muilla seikoilla on oma roolinsa, eikä todennäköisyyksiä kannata katsella liian tarkasti.

Epäillään, että Usykin todennäköisyys voittaa ainoastaan kasvaa sitä mukaa, kun ottelu lähestyy. Vedonlyönnissä kannattaakin ehkä odottaa parempaa ajankohtaa, sillä mitä lähempänä matsi on, sitä enemmän tiedämme urheilijoiden kunnosta ja valmistautumisesta.

Yhtä kaikki ei ole ollenkaan huono idea veikata Usykin voittoa. Ammattiurheilijana Usyk pystynee kääntämään sota-aikana kuulemansa ja näkemänsä asiat ennen kaikkea vahvuudeksi tai jättämään ne taka-alalle. Pitkä ottelutauko ei myöskään merkitse nyrkkeilyssä mitään. Tulossa on kuitenkin yhtä kaikki kiivas ja tunteikas matsi, jossa Joshua tulee antamaan parhaansa. Mihin se riittää, jääköön nähtäväksi!

Usyk vs Joshua kertoimet, kuten jo sanottu, vahvistavat mestarin asemaa. Kerroin Usykille on 1,52 ja kerroin Joshualle 2,60. Kertoimien mukaan ennustetaan, että ottelu loppuu 12. erään jälkeen. Korkein kerroin on tasapelille, joka on 17 mutta nyrkkeilyssä sellainen ratkaisu tapahtuu harvoin, erityisesti jos kysessä on maailmanmestaruus.

6. Oleksandr Usyk vs Anthony Joshua stream

Varmasti kaikki haluavat katsoa niin mahtavaa ottelua. Viimeksi Usyk vs Joshua live stream oli saatavilla DAZN sivulla. Nyt lähetysoikeudet omistaa luultavasti Sky Sports mutta tämä ei vielä ole varmaa kuka saa viralliset lähetysoikeudet. Suomessa suosittuja sivustoja ovat esim. Viaplay tai C-More. Valitettavasti Usyk vs Joshua Viaplay ei saa striimata. Luultavasti Sky Sports tarjoaa Usyk vs Joshua live striimi. Kirjoittamme tässä jos virallinen palvelumaksu on julkistettu. Lue aiheesta jalkapallon MM-kisat live striimi ja saa tietää missä voi katsoa urheilutapahtumia netissä.

7. Oleksandr Usyk vs Anthony Joshua Suomi

Vaikka tuleva ottelu pidetään Saudi Arabiassa, Suomessa voi katsoa matsia illalla 20. elokuuta. Usyk vs Joshua ottleun aika Suomessa on kellon 23.00 ja 00.00 välillä. Pitää siis valvoa vähän pidempi mutta varmasti kannattaa tehdä sitä. Luultavasti SkySportsillä on eksklusiiviset lähetysoikeudet mutta palvelu on myös saatavilla suomalaisille. Sivustoilla kuten William Hill tai Pinnacle voi lyödä vetoa Usyk vs Joshua ottelusta ja tehdä sitä livenä. Monta vedonlyöntisivustoa tarjoaa myös Usyk Joshua live seuranta, joka voi olla hyvä vaihtoehto jos ei halua maksaa live striimauksesta. Nillä sivustoilla voi tarkistaa Usyk vs Joshua vedonlyönti -tarjousta. Lue meidän Usyk Joshua veikkausvinkit ennen sivustolle siirtymistä!

8. Usyk vs Joshua vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

8.1 🥊 Missä ja milloin Usyk vs Joshua ottelun pidetään?

Saudi Arabia on siinä tapauksessa isäntämaa, joka järjestää ottelun 20. elokuuta kello 23.00.

8.2 🥊 Mitkä ovat Usyk vs Joshua kertoimet?

Usyk mestarina on ennakkosuosikki ja kerroin hänen voittolleen on 1,52. Joshualle kerroin on 2,60.

8.3 🥊 Missä katsoa Usyk vs Joshua ottelua?

Luultavasti Sky Sportsilla on eksklusiiviset lähetysoikeudet. Kannattaa tsekata myös vedonlyöntisivustoja kuten Pinnacle tai Olybet, jotka tarjoavat live seurantaa sekä Usyk vs Joshua vedonlyönti.

kommentoi UsykVsJoshuaVedonlyönti
Kommentit (2)
toomuchpierogi
toomuchpierogi vuosi sitten
Joshua ei ole teiniviiksi vaan se on ollut mestari. Kova taistelu on tulossa sekä Usykille että Joshualle!
Pelaa vastuullisesti