Tyson Fury vs Dillian Whyte vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
Tyson Fury vs Dillian Whyte vedonlyönti

Tyson Fury vs Dillian Whyte vedonlyönti suurena tapahtumana on erittäin suosittu kaikille vedonlyöntianttajiaille. Brittiläinen nyrkkeilijä Tyson Fury palaa huhtikuussa takaisin kehään taukonsa jälkeen. Hän on pitänyt taukoa viimeiset vuodet ja hänen ainoa ottelunsa viimeisten 23 kuukauden aikana käytiin lokakuussa, kun hän voitti Deontay Wilderin. Fury onnistui siis pitämään mestaruutensa kyseisen ottelun jälkeen. Kertoimien mukaan Tyson Fury on ottelun suosikki - kertoimet 1,16. Gypsy Kingin häviön tapauksessa voito on varmasti isompi, koska Dillian Whyten kertoimet ovat 5,0. Kertoimet voivat kuitenkin vaihdella. Tapahtuma alkaa 23. huhtikuuta kello 20.00 Suomen aika mutta luultavasti Fury vs Whyte ottelu pidetään kello 24.00.

Tyson Fury joutuu puolustamaan WBC:n mestaruusvyötään, sillä WBC-liitto on määrännyt hänet ottelemaan Dillian Whitea vastaan. Moni nyrkkeilyä seuraava tietää WBC:n ilmoittaneen aiemmin, että Furyn tulee kohdata Whyte vain, mikäli emme näe “kiistämätöntä” mestaruusottelua Oleksandr Usykia vastaan. Ottelua ei saatu järjestettyä, joten Whyten tulee otella Furya vastaan.

Pitkään aikaan ei kukaan tiennyt järjestetäänkö ottelun vai ei. Loppujen lopuksi molemmat nyrkkeilijät hyväksyivät ja ottelu on vahvistettu.

1. Milloin ottelu käydään?

Kuten kirjoitettu alussa ottelu järjestetään 23. huhtikuuta. Se alkuu kello 20.00 Suomen aika mutta pääottelu pidetään kello 24.00. Se riippuu myös siitä, kuinka kauan kestävät muut ottelut.. Päivämäärä on varmistettu kuukausien epävarmuuden jälkeen.

Furylla ja Whytella oli ollut riitaa raha-asioista ja Whyte on haastanut asian välimieskäsittelyyn. Niinpä ottelun toteutuminen ei ollut millään lailla varmaa. Furyn osuus ottelun potista olisi 80 prosenttia, kun Whyte on vaatinut itselleen 45 prosenttia. Toiveet osuuksista eivät siis kohtaa ja niinpä erimielisyydet jarruttavat ottelun toteutumista.

Mikäli kyseistä ottelua ei saisi järjestettyä, olisi otteluun tarjolla kaksi muuta vaihtoehtoa. Suomen Robert Heleniusta ja entistä raskaansarjan mestaria Andy Ruiz Jr:ia olivat nimittäin harkittu mahdollisiksi vaihtoehtoisiksi vastustajiksi. Heistä molemmat olisivat kovia vastustajia. Ehkä saamme joskus nähdä suomalainen taistelemassa mestaria vastaan.

Nyrkkeilypromoottori Bob Arum on kuvaillut Heleniusta näin:

“Suuri suomalainen, joka näyttäisi erittäin hyvältä vaihtoehdolta Fury - Wilder -asetelmassa. Suuri, suuri suomalainen, joka todella osaa otella”. - Bob Arum, Yle

Helenius voittikin viimeksi puolalaisen Adam Kownackin Las Vegasissa lokakuussa 2021. Heleniusta pidetään kovana vaihtoehtona. Helenius ja Fury -pari on aiemmin nähty kehässä vuonna 2016, kun ottelijat sparrasivat toisiaan. Sparrauksella oli tuolloin jokseenkin negatiiviset tunnelmat Furyn henkisten ongelmien vuoksi, joiden seurauksena hän ei puolustautunut Heleniusta vastaan lainkaan. Sparraus ajoittui vuosille, jolloin Fury kärsi vakavista päihdeongelmista.

Heleniusta ja Ruizia pidetään siis ykkösvaihtoehtoina ottelun vastustajaksi. Mikäli Helenius valikoituu, ottelu käydään Manchesterissa, UK:ssa. Ruizin kanssa ottelu taas käytäisiin Las Vegasissa.

Kaikki, jotka ovat seuraneet Fury vs Wilder trilogiaa, odottavat Tyson Fury seuraavaa ottelua. Nyt voimme katsoa ottelua, joka ei kuulu trylogiaan.

2. Tyson Fury vs Dillian Whyte kertoimet

Tulevan ottelun kertoimet eivät ole mitään yllättävä. Tyson Furyä pidetään suosikkina - kertoimet 1,16. Potentiaali voitto ei ole siten iso. Toisaalta Dillian Whyten voiton kertoimet ovat 5,0. Vedonvälittäjien mukaan, ottelu loppuu ennen 12. rundin (kertoimet 1,5). Jos kuitenkin ajattelet, että tuomarit päättävät kuka voittaa, kertoimet tähän tapahtumaan ovat 3,25. Korkeimmat voitot ovat mahdollisia jos Tyson Fury voittaisi 1. rundissa tai Dillian Whyte voittaisi 8. rundissa. Kertoimet niihin tapahtumiin ovat 51. Veikkaa Tyson Fury vs Dillian Whyte ottelusta ja tee katsominen jopa jännittävämpaa.

Tyson Fury vs Dillian Whyte - Parhaat kertoimet
Bonus
Sports Bonus
Viimeisin päivitys: 1650627401

3. Uutisotsikoita puoleen ja toiseen

Tyson Furyn ja Dillian Whyten otteluista näkee uutissivustoilla otsikoita laidasta laitaan. Ottelua odotetaan innokkaasti, mutta tullaanko kyseistä ottelua näillä näkymin näkemään? Toisaalta ottelun odotetaan järjestettävän, kun toisaalta Furylla on oikeus kieltäytyä. Nyrkkeilypromoottorin mukaan WBC:n johtaja Mauricio Sulaiman on kommentoinut tilannetta siten, että Furyn kannattaisi unohtaa Whyte ja keskittyä kahteen muuhun vaihtoehtoiseen vastustajaan: Heleniukseen ja Ruiziin.

Mikäli ottelu todella tullaan näkemään, on luvassa varmasti tämän vuoden odotetuin nyrkkeilytapahtuma. Kaksi rautaista ammattilaista, joista molempien voisi odottaa voittavan. Tämä ei kuitenkaan nyrkkeilyottelussa ole mahdollista, joten luvassa olisi todennäköisesti hyvin tiukka taistelu. Onnistuisiko Whyte viemään voiton? Tämä kysymys emme saa vastata valitettavasti mutta sen takia ottelun katsominen ja veikkaaminen tulee jännittäväksi. Vaikka ei kukaan tiedä kuka voittaa, voit lukea enemmän mitkä ovat varmat vedonlyönti veikkausvinkit, jotka auttaavat veikata parempi.

4. Fury vs Whyte - vedonlyönti ja live stream

Suurena tapahtuma nyrkeilymaailmassa, Furyn ja Whyte ottelu on suosittu myös vedonlyöntimaailmassa. Tapahtuman mukaan tulee usein paljon tunteitä ja loppuun ei kukaan tietää kuka voittaa, erityisesti kun kaksi huippunyrkeilijaa taistelevat. Tällä hetkellä Fury Whyte kertoimet, eivät ole saatavilla mutta varmasti mestari on se, jolla on pienempiä kertoimia. Kun kertoimet tulevat julkiseksi, saatte tietää niistä sivultamme. Mikäli et tiedä vielä missä veikata, katso mitkä ovat Suomi Parhaat vedonvälittäjät JohnnyBetin sivulla.

Jos haluatte katsoa ottelua, Viaplay on sivusto, jolla on nyrkeilyottelun stream oikeuksia. Fury Whyte live stream, löytyy siis tältä sivulta. Voitte myös tarkista vedonlyönti sivustoja kuin Bet365, koska tämä sivusto tarjoaa live striimiäkin.

Pinnacle Perus bonus
Suuri vedonlyönti valikoima

5. Kuka Tyson Fury?

Tyson Fury on brittiläis-irlantilainen, raskaansarjan ottelija. Fury on hallitseva WBC:n maailmanmestari. Tämä 206-senttinen, oikeakäsinen Fury on ottelijana vahva ylösnousija ja hänen voitonhalunsa on järkkymätön.

Furyn aloittaessa ammattilaisena 2008, voitti hän ensimmäisen ottelunsa unkarilaista Bela Gyongyosia vastaan. Ukrainalaisen Volodymyr Klytškon hän voitti vuonna 2015 ja tuona vuonna hän oli hallitseva raskaansarjan maailmanmestari seuraavilla liitoilla: WBA, WBO, IBO ja IBF. Hän on siis ollut kovan luokan ottelija jo aivan alusta lähtien.

Tyson Furyn viime vuodet eivät ole olleet mitenkään erityisen helppoja, sillä hän on käynyt läpi päihderiippuvuuden, jonka vuoksi hän joutui jopa jättämään ottelut kahdeksi ja puoleksi vuodeksi. Näiden vuosien aikana Fury ei harjoitellut lainkaan ja hänen painonsakin nousi huolestuttavasti. Tuolloin moni miettikin, pystyykö hän enää jatkamaan uraansa. Fury kuitenkin onnistui nousemaan ylös ja nousi komeasti muiden raskaansarjan ottelijoiden joukkoon.

Fury ei ole hävinnyt ammattilaisuransa aikana kertaakaan, joka on melko merkityksellistä nyrkkeilyn maailmassa. Vaikka hänet onkin isketty kanveesiin, on hän noussut aina ylös.

6. Kuka Dillian Whyte?

Furyn vastustajaksi odotetulla Dillian Whytella on takanaan upeita voittoja eri nyrkkeilijöitä vastaan. Tämä mestari on jo nimittäin ehtinyt voittamaan Joseph Parkerin, Derek Chisoran, Oscar Rivasin ja suomalaisen Robert Heleniuksen. Whyte on tyrmännyt kaikki muut vastustajansa paitsi Tyson Furyn. Whyte on epäilemättä yksi maailman parhaista ottelijoista.

Whyte aloitti uransa kickboxingilla. Hän oli lajissaan ammattilainen. Hän ehti saamaan uransa aikana erinäisiä palkintoja, kuten Euroopan K1-mestaruuden. Nyrkkeilyuransa hän aloitti amatöörinä 2009, saaden menestystä. Amatööriura ehti kestää parisen vuotta, kun hän aloitti ammattilaisnyrkkeilijänä vuonna 2011. Ura lähti upeasti käyntiin, sillä hän voitti ottelunsa kerta toisensa jälkeen. Dillian Whyten kolmestakymmenestä ammattilaisottelusta peräti 28 päättyi Whyten voittoon.

Tämän 33-vuotiaan “Bodysnatcherin” ja Furyn ottelua odotetaan maailmalla kuhisten. Koska Whyte on tyrmännyt vastustajansa kerta toisensa jälkeen eikä häviötä tunnu hänelle tulevan, tulisi Whyten ja Furyn olemaan yksi tämän vuoden odotetuimmista nyrkkeilyn kohokohdista.

Pidemmittä puheitta, jäämme odottamaan tietoa, mikä ottelu todellisuudessa järjestetään. Kenet Tyson Fury tulee kohtaamaan maaliskuussa? Onko se kaikkien odottama Dillian Whyte vaiko jompikumpi vaihtoehtoisista ehdokkaista? Joka tapauksessa tulemme näkemään Furyn kehässä, oli vastustaja kuka hyvänsä. Nähtäväksi jää, saavatko nämä nyrkkeilyn raskaansarjan ammattilaiset sovittua erimielisyytensä rahasta ja järjestettyä kovasti odotetun ottelun.

Veikkaa bonuksella Fury Whyte ottelua!

Bet365
Bet365
Bonus Urheilu
Sports Bonus
Bonus code
JBVIP
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Suuri vedonlyönti valikoima
VIP Koodi
JOHNNYBET

7. Tyson Fury vs Dillian Whyte FAQ

7.1 ❓ Missä ja milloin Tyson Fury vs Dillian Whyte ottelu järestetään?

Ottelu pidetään Lontoossa, 23. huhtikuussa kello 18.00 Suomen aika

7.2 ❓Mitkä ovat Tyson Fury vs Dillian Whyte kertoimet?

Tyson Furyn kertoimet ovat 1,16 ja Dillian Whyten 5,0.

7.3 ❓ Missä katsoa ja veikata Tyson Fury vs Dillian Whyte?

Suomessa Viaplay ja sen osa Eliisa Vihde tarjoavat lähetyksiä. Tsekkaa myös sivustot kuin Bet365 joka tarjoavat usein live striimiä mutta myös Tyson Fury vs Dillian Whyte vedonlyönti.

kommentoi Tyson Fury vs Dillian Whyte vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti