JohnnyBet.com fi

Talviolympialaiset 2022 - vedonlyönti ja live stream

käyttäjältä JohnnyBet
Talviolympialaiset 2022 - vedonlyönti ja live stream

Jo neljä vuotta on mennyt, siten Talviolympialaiset 2022 vedonlyönti ja live stream ovat aiheet, joista aloitetaan puhua. Vuoden 2022 talviolympialaiset järjestetään 4.-20. helmikuuta Kiinassa, Pekingissä. Myös Yanqingissa järjestetään osa kilpailuista. Kyseessä on toiset Kiinassa järjestettävät olympialaiset. Edellisen kerran Pekingissä järjestettiin kesäolympialaiset vuonna 2008. Näin ollen Pekingiä voidaankin olympialaisten jälkeen kutsua ainoaksi kaupungiksi, jossa on järjestetty sekä kesä- että talviolympialaiset. Vuoden 2022 isäntämaaksi haki muitakin maita, mutta Kiina valikoitui lopulliseksi paikaksi vuonna 2015. Myös mm. Oslo ja Tukholma olivat niiden muiden maiden joukossa, jotka harkitsivat olympialaisten isännöimistä. Talviolympialaiset kertoimet eroavat, koska Talviolympialaisella on monta lalejä. Tällä hetkellä Norjalla on eniten mahdollisuksia, saada eniten mitalia (kertoimet 1,18). Sen takana tulee Saksa (5,0) ja Kanada (6,0).

Arvokisat 2022 pitävät sisällään 109 kilpailua, kaikenkaikkiaan 15 eri urheilulajissa. Tämä tietää vedonlyöjille hyvät apajat ja voidaankin odottaa runsaasti kohteita lyhyen ajan sisään. Vedonlyöntisivustot tulevat varmasti kuhisemaan olympialaisten aikana.

Talviolympialaiset järjestetään Pekingissä ja maan rajoitusten mukaan yleisöä saa tapahtumaan tulla vain Manner-Kiinasta. Tämä tarkoittaa, että kisoja ei ole mahdollista lähteä seuraamaan paikan päälle muualta maailmasta.

Vaikka olympialaiset alkavatkin 4. helmikuuta, niin curlingin, freestylehiihdon ja jääkiekon osalta kisaaminen aloitetaan jo tätä ennen. Olympialaisten huipentuminen koetaan sunnuntaina 20. helmikuuta.

1. Talviolympialaiset odotuksia vuodelle 2022

Vuoden 2022 talviolympialaisilta odotetaan huikeita kisahetkiä erilaisissa jäälajeissa. Ovathan kyseessä talviolympialaiset. Talviolympialaisten tunnelma poikkeaakin melko paljon kesäolympialaisista ja tämä johtuukin pitkälti vuodenajasta.

Odotettavissa on paljon upeita talvilajeja ja Pekingin ohessa kilpailua käydään myös Yanqingissa (jossa järjestetään kelkkailu- ja alppihiihtokisat) sekä Zhangijiakoussa (jossa käydään lumilautailu- ja hiihtokisat). Jo pelkkä lajien seuraaminen on omanlaisensa tapahtuma, tuli voittoja tai ei.

Odotettavissa on tapahtuma, jonka yleisökapasiteetti on huikeat 80 000 katsojaa. Olympialaisten budjetti on tänä vuonna 3,9 miljardia dollaria, joten mistään pienestä tapahtumasta ei ole kyse. Paikalla tulee varmasti olemaan paljon Manner-Kiinan sisäpuolelta tulleita katsojia, mutta kisoja tullaan seuraamaan ahkerasti myös television ja suoratoistopalveluiden kautta.

Talviolympialaisissa 2022 nähtäviä urheilulajeja ovat muunmuassa alppihiihto, ampumahiihto, maastohiihto, jääkiekko, lumilautailu, yhdistetty, pikaluistelu ja taitoluistelu.

2. Talviolympialaiset - Suomen mahdollisuudet

Suomi on tähän asti osallistunut kaikkiin järjestettyihin olympialaisiin eikä talviolympialaiset 2022 ole poikkeus. Mitaleja on saatu Suomelle yhteensä 161 kappaletta. Näistä 43 ovat olleet kultaa. Suomalaiset urheilun kannattajat odottava innolla talviolympialaisten alkamista ja televisiointien alkamista. Onko Suomella mahdollisuuksia päästä mitaleille? Talviolympialaiset 2022 kertoimet sanovat, että eniten mahdollisuksia Norjalla on (kertoimet 1.18). Suomi on 13. sijassa kertoimella 250...

Olympialaisiin osallistuu yhteensä 86 maata, Suomen ollessa yksi niistä. Suomen osallistuminen kiinnostaa tietysti suomalaisia urheilufaneja ja niinpä meillä täällä Pohjolassakin on mahdollisuus päästä jännittämään oman maamme kisaajien menestystä. Voittoja on nähty ennenkin, joten ei ole lainkaan mahdottomuus, että Suomi toisi talviolympialaista mitaleja tullessaan. Erityisesti Leijonat, jotka olivat 2019 maailmanmestarit, haluavat voittaa mitali. Lue lisää aiheesta jääkiekkovedonlyönti Suomi ja yritä ennusta: löiko Mörko sisään vai ei... Tilanne voi näyttää kuin vuonna 2019 mm-kisoissa, kun Suomelle puuttui monta NHL pelaajaa. Tänä vuonna NHL siirtyi monta ottelua koronaviruksen takia siiheen aikaan, kun Talviolympialaiset järjestetään. Tästä syystä NHL pelaajat eivät tulee osallistumaan heidän maajoukueiden kanssa. NHL huippi pelaaja Connor McDavid komentoi:

”On vaikea pukea sanoiksi sitä, mitä luulen monien poikien tuntevan, varsinkin ne kaverit, jotka eivät ole päässeet mukaan. Nyt meiltä puuttuu se toisen kerran peräkkäin. Emme voi jäädä siihen.” - Connor McDavid, Si com

Esimerkiksi maastohiihdossa Suomelle on annettu kolmetoista kisapaikkaa. Näistä kuusi on mies- ja seitsemän naishiihtäjille. Yhteensä maastohiihdossa tulee kisaamaan 148 kilpailijaa, 57 eri maasta. Menestystä on tullut lajissa aiemminkin, kun Iivo Niskanen voitti vuosina 2014 ja 2018. Hän on mukana tälläkin kertaa. Odotukset ovat tietysti korkealla.

Myös mäkihypyssä tulemme odottamaan innolla suomalaisia osallistujia. Mäkihyppy kuuluu suomalaisten todella ahkerasti seuraamiin urheilulajeihin ja niin se tulee olemaan tälläkin kertaa. Mäkihypyssä ei ole viime vuosina tullut Suomelle menestystä ja talviolympialaisiinkin lähdetään melko pienellä porukalla. Kisoihin ovat paikkansa saaneet Arttu Pohjola, Niko Kytösaho ja Antti Aalto.

3. Talviolympialaiset & Vedonlyönti

Kuten olympialaiset yleensä, myös Talviolympialaiset 2022 televisioidaan ja niinpä urheilun seuraajat ja vedonlyöjät saavat mahdollisuuden pysyä mukana olympialaisten joka käänteessä. Vetoa pääsee lyömään parhaimmilla vedonlyöntisivustoilla, jotka tarjoavat asiakkailleen monipuoliset valikoimat eri vetokohteiden suhteen.

Muunmuassa ampumahiihto maastohiihto, jääkiekko, mäkihyppy ja taitoluistelu ovat olleet yleensä melko kiinnostavia vetokohteita eri vedonlyöntisivustoilla. Näitä kannattaa etsiä eri vedonlyöntisivustojen urheilulajien valikoimista.

Talviolympialaisissa tullaan näkemään muutamia uusia lajeja ja näistä pääsee varmasti lyömään vetoa eri vedonlyöntialustoilla. Jos ei kaikista lajeista, niin ainakin osasta. Uusia lajeja, joita voi etsiä vedonlyöntisivustoilta talviolympialaisten alkaessa ovat mm. mäkihypyn sekajoukkuekisa, naisten big air -hypyt sekä naisten yksilörattikelkkailu.

Jos vedonlyöntisivusto tarjoaa Talviolympialaiset live-vedonlyöntiä, otteluista voi käydä lyömässä vetoa siitä huolimatta, että kisa olisi jo alkanut. Kertoimet kuitenkin vaihtelevat tilanteen mukaan ja tämä kannattaa pitää mielessä lyödessä vetoa. Live-vedonlyönti on kätevä vaihtoehto silloin, kun vetoa ei olla ehditty käymään asettamassa ennen ottelun alkamista.

Tarkkaile eri vedonyöntisivustoja, niin tulet varmasti törmäämään talviolympialaisiin monellakin sivustolla. Varsinkin, jos kyseessä on laadukkaan ja monipuolisen valikoiman tarjoava sivusto. Mikäli olympialaiset on sisällytetty sivuston tarjontaan, siitä löytyy varmasti maininta heti vedonlyöntisivuston etusivulta. Kyseessä on kuitenkin hyvin suosittu tapahtuma, joka on urheilufanien keskuudessa erittäin odotettu. Jos et halua odottaa, lue enemmän aiheesta SM-Liiga Vedonlyönti ja aloittaa veikkaamista jo tänään!

4. Talviolympialaiset Live stream

Olympialaisia on totuttu seuraamaan ympäri maailman eri kanavia käyttäen. Kisat yleensä televisioidaan, mutta voiko talviolympialaisia seurata live stream -lähetysten välityksellä? On hyvin todennäköistä, että eri vedonlyöntisivustot tarjoavat live stream -lähetyksiä eri otteluista

Jokaisella sivustolla ei kuitenkaan ole tarjota live stream -palvelua, jolloin otteluita pääsee seuraamaan television välityksellä. Televisiolähetyksistä vastaavat Discovery ja YLE. Myös TV5 näyttää eri otteluita, jolloin mahdollisuudet otteluiden seuraamiseksi ovat entistä paremmat. Jos mielit katsoa kaikki ottelut, Discovery+ on tähän ainoa ratkaisu.

Live streamina on totuttu näkemään esimerkiksi jalkapallo- tai jääkiekko-otteluita. Nähtäväksi jää, mistä kaikista otteluista live streameja pääsee näkemään. Tämä riippuu täysin vedonlyöjän valitsemasta vedonlyöntisivustosta. Tarkkaile useita sivustoja live streamien varalta.

OlyBet Perus bonus
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 200€ bonusrahaa

5. UKK - usein kysytyt kysymykset

5.1 ❓ Missä ja milloin talviolympialaiset 2022 järjestetään?

Talviolympialaiset järjestetään 4.-20. helmikuuta Kiinan Pekingissä. Tosin kisoja järjestetään myös Yanqingissa ja Zhangjiakoussa.

5.2 ❓ Millaiset ovat Suomen mahdollisuudet menestykseen?

Suomen voitonmahdollisuuksia on vaikea ennustaa, mutta mukana on reilusti suomalaisia, joten toiveet ja odotukset ovat korkealla.

5.3 ❓ Missä voin lyödä vetoa talviolympialaisista?

Vetoa talviolympialaisista voi käydä lyömässä eri vedonlyöntisivustoilla, jotka tarjoavat talviolympialaisten lajeja osana tarjontaansa. Huom, että monta niistä tarjoavat Talviolympialaiset vedonlyönti ja live stream, jotta voit lyödä vetoa ja katsoa otteluita samassa paikassa.

kommentoi Talviolympialaiset 2022 - vedonlyönti ja live stream
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti