JohnnyBet.com fi

Real Madrid vs Eintracht vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Real Madrid vs Eintracht vedonlyönti

Real Madrid vs Eintracht vedonlyönti on aihe, joka kiinnittää huomiota erityisesti Suomessa, koska siellä pelataan vuoden 2022 Super Cup. Real Madrid kohtaa Eintracht Frankfurtin Helsingin Olympiastadionilla 10. elokuuta 2022, kun hallitsevat mestarit mittelevät toisiaan vastaan. Ottelu on osa Super Cupia ja kyseinen ottelu tulee olemaan Super Cupin 47. ottelu. Tapahtumapaikaksi valittu Helsingin Olympiastadion on tapahtuman kymmenes ottelupaikka. Se on järjestetty aiemmin usein Monacossa, mutta viime vuosina ottelupaikka on vaihdellut. Tulevassa taistelussa Real Madrid on ennakkosuosikki - kerroin 1,45. Eintrachtin kerroin on jopa 7,25 ja 4,5 on tasapelin kerroin, eli veto siitä, että jatkoaika tulee.

Kyseessä on tapahtuma, jossa katsotaan todellinen mestarien mestari. Pelikentälle nimittäin astelevat toisiaan vastaan Mestarien liigan sekä Eurooppa-liigan hallitsevat mestarit. Molemmilta joukkueilta odotetaan tottakai kovaa suoritusta, sillä onhan kyseessä jo ennestään voittoja itselleen tahkoneet mestarit.

Cupia ei ole ennen pelattu Suomessa, joten kyseessä on sikäli erikoinen tapahtuma. Se on samalla urheilufaneille oiva mahdollisuus todistaa ottelu livenä, sillä tapahtumaan myydään lippuja. Tapahtumapaikka päätettiin 2. maaliskuussa pidetyssä eurooppalaisen järjestelykomitean kokouksessa, Amsterdamissa. Äänestys toteutettiin niiden maiden kesken, jotka olivat hakeneet isäntämaaksi.

Real Madrid vs. Eintracht Frankfurt -ottelu tulee ehdottomasti olemaan myös osana vedonlyöntisivustoja ja osa sivuista tarjoaa jo nyt mahdollisuutta asettaa vetoja etukäteen.

1. Super Cup 2022 Joukkueet

Real Madrid varmistui Super Cupin osallistujaksi lauantaina 2. heinäkuuta joukkueen voitettua Liverpoolin ja päästyään Mestarien liigan hallitsevaksi mestariksi. Joukkue on päässyt Cupiin yhteensä seitsemän kertaa. Näistä se on voittanut neljä kertaa. Eintrach Frankfurt sen sijaan on mukana ensimmäistä kertaa.

Real Madrid osallistui Cupiin viime kerralla vuonna 2018. Tuolloin joukkue hävisi Atléticolle maalein 4-2.

Real Madrid ja Eintrach Frankfurt eivät ole pelanneet toisiaan vastaan vuoden 1960 Mestarien liigan (tuohon aikaan European Cup) jälkeen. Tuolloin Real Madrid voitti kilpailun jo viidennen kerran peräkkäin.Ottelu päättyi 7-3. Viime kohtaamisesta on aikaa, joten tämä on molemmille mahdollisuus osoittaa toiselle, mistä joukkueet oikein on tehty.

Real Madridin aiempien otteluiden tulokset Super Cupissa (suluissa ottelupaikka):

  • 1998 - häviö - 0-1 vs. Chelsea (Monaco)
  • 2000 - häviö - 1-2 aet, golden goal vs. Galatasaray (Monaco)
  • 2002 - voitto - 3-1 vs. Feyenoord (Monaco)
  • 2014 - voitto - 2-0 vs. Sevilla (Cardiff)
  • 2016 - voitto - 3-2 aet vs. Sevilla (Trondheim)
  • 2017 - voitto - 2-1 vs. Manchester United (Skopje)
  • 2018 - häviö - 2-4 aet vs. Atlético (Tallinna)

Olemme nyt tarkastelleet Real Madridin menestystä, mutta mietitäänpä vielä vastapuolta eli Eintracht Frankfurtia. Kyseessä on jo vuonna 1899 perustettu saksalainen jalkapalloseura, joka on ehdottomasti yksi Saksan perinteikkäimmistä. Seura on historiansa aikana menestynyt useita kertoja esim. Saksan liiga- ja cupmestaruuskisoissa. Cupin seura voitti vuonna 1980 ja Eurooppa-liigan vuonna 2022.

Eurooppa-liigan voitto oli yleisöllekin todella huikea ja jännityksentäyteinen hetki. Voitto ei tullut samoin tein, vaan se vei loppuottelun voiton rangaistuspotkukilpailussa. Tämän aikana nimittäin joukkueen jokainen laukoja onnistui ja voitto tuli kotiin. Näin Rangers joutui kaatumaan.

Kyseisen ottelun jälkeen Eintrachtin päävalmentaja Oliver Glasner hehkutti joukkueensa päättäväisyyttä ja suorituksia. Joukkue oli nimittäin tuohon hetkeen asti voittanut jokaisen Euroopassa pelaamansa 13 ottelua. Hän kehui, kuinka joukkueen pelaajat ovat todella tehneet kovaa työtä voiton eteen. Niinpä voisikin todeta Real Madridin kohtaavan hyvin päättäväisen joukkueen, jolla on myös voittoja takanaan.

Jos olet kiinnostunut miten vedonvälittäjät arvosivat Eintrachtia, lue Eurooppa-liiga kertoimista JohnnyBetin sivulla.

2. Real Madrid vs Eintracht Frankfurt Vedonlyöntivinkkejä

Super Cup 2022 on tottakai tärkeä myös vedonlyönnin puolella. Ottelua odotetaan hyvin innolla ympäri maailman. Ovathan kilpailemassa kaksi maailman pääkilpailun voittajaa. Luvassa on käsinkosketeltavaa jännitystä ja vedonlyöntialustat ovat valmiina. Jos aikeissasi on käydä asettamassa ottelusta omat vetosi, on se mahdollista.

Jos vedonlyönnissä halutaan miettiä todennäköisyyksiä ja aiempien vuosien lopputuloksia, voidaan miettiä aiempia voittoja. Real Madrid on voittanut jo aiemmin neljä kertaa. Tosin Eintracht ei ole osallistunut juuri kyseiseen otteluun vielä kertaakaan. Real Madridin aiemmat voitot eivät tietenkään automaattisesti tarkoita, että joukkue tulisi voittamaan juuri tällä kertaa, mutta se voi antaa jonkin verran osviittaa tulevasta ottelusta.

Joukkueiden aiempien voittojen lisäksi on hyvä miettiä myös joukkueiden kokoonpanoja ja sitä, kuinka ne voisivat mahdollisesti vaikuttaa joukkueen dynamiikkaan ja voiton todennäköisyyteen. Seuraamalla joukkueita ja pelaajia voi saada itselleen hyviä vinkkejä siitä, mitä vedonlyöntialustalla kannattaakaan klikata omaksi valinnakseen.

Real vs Eintracht kertoimet kiinnostavat tietysti ja Real Madridille voidaankin odottaa kerrointa 1.45. Tasapelille 4.5 ja Eintrachtille 7.25. Tämä ei liene yllätys, sillä Real Madrid on voittanut aiemmin niin monta kertaa. Ottelu tulee olemaan Eintrachtille todellinen näytön paikka ja mikäli kyseinen joukkue vie voiton tällä kertaa, tulee tämä olemaan myös vedonlyöjille todellinen yllätys. Tarkat kertoimet löytää toki suoraan vedonlyöntialustalta vedonlyöntihetkellä.

Vedonlyönnissä on voinut perinteisesti lyödä vetoa erilaisista kohteista eli eri alustoilla voi odottaa pääsevänsä lyömään vetoa koko ottelun voittajasta, ensimmäisestä maalintekijästä, korteista, maalien yhteismääristä jne. Kannattaa pitää silmällä myös kampanjoita, joita eri alustat saattavat järjestää juuri tapahtuman alla tai sen aikana.

Kerroin sille, että Real saa yli 1,5 maalia on 1,57. Ennustetaan siten, että joukkue Madridista tulee doiminoida ottelua. Voi lyödä vetoa myös siitä, mikä joukkue voittaa 45 minuttiin saakka. Korkein kerroin - 46, on sille, että ensimmäinen puoli on Realin voitto mutta Eintracht voittaa koko ottelun.

Kumman joukkueen sinä veikkaat voittavan vuoden 2022 Super Cupin? Real Madrid vai Eintracht Frankfurt? Real Madrid on todistunut, että se on huippujoukkue Mestarien Liigan voittamalla. Lue vinkeistä Mestarien-liiga vedonlyöntiin ja tsekkaa miten Real on päässyt finaaliin.

3. Missä voi katsoa Real Madrid vs. Eintracht -ottelun?

Koska ottelu järjestetään Suomessa, on paikalle pääseminen helppoa etenkin suomalaisille. Tapahtumaan on mahdollista ostaa lippuja. Mukaan mahtuu 36 000 -päinen yleisö. Jos siis haluat kotisohvan sijaan mieluummin itse paikan päälle, voit päästä paikalle jännittämään.

"Tähän otteluun kohdistuu merkittävä kansainvälinen ja median mielenkiinto, kun miettii pelkästään vaikka sitä, paljonko Super Cup kerää tv-katsojia. Toki meillä on ollut otteluita, joissa meillä on faktisesti enemmän yleisöä paikan päällä kuin nyt Super Cupissa, johon voimme ottaa 32 000 katsojaa. Yleismaailmallinen mielenkiinto on kuitenkin tämän ottelun ympärillä ainutlaatuista." - Kalle Marttinen, MTV Uutiset

Real Madrid vs. Eintracht Frankfurt -ottelu televisioidaan ja MTV:llä onkin tapahtumaan oikeudet. Niinpä ottelua pääsee seuraamaan kotoa käsin CMorelta. Suurin osa suomalaisista seuraakin urheiluottelut kaikkein mieluiten television kautta ja myös tämän merkittävän ottelun odotetaan saavan runsaasti katsojia. Ilmaisista live stream -lähetyksistä ei vielä ole tietoa. Varmin tapa päästä seuraamaan ottelua on juurikin CMoren kautta. Real vs Eintracht live striimi voi olla myös saatavilla vedonlyöntisivustoista.

4. Real Madrid vs Eintracht vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 ⚽ Milloin ja missä Real Madrid vs Eintracht ottelun pidetään?

Super Cup 2022 pidetään Helsingissä, 10. elokuuta kello 22.00 (Suomen aika).

4.2 ⚽ Mitkä ovat Real Madrid vs Eintracht kertoimet?

Ennakkosuosikkina Real Madridilla on pienempi kerroin - 1,45. Eintrachtin voitolle kerroin on 7,25 ja tasapelille 4,5.

4.3 ⚽ Missä katsoa Real Madrid vs Eintracht ottelua?

C-More ja MTV tarjoavat Real vs Eintracht lähetyksiä. Real vs Eintracht live seuranta on usein saatavilla vedonlyöntisivustoilla, jossa löydät myös Real Madrid vs Eintracht vedonlyönti.

kommentoi RealMadridVsEintrachtVedonlyönti
Kommentit (2)
memoli
memoli 10 kuukautta sitten
Toivon, että Eintracht ylättää meitä kuten Athletico on tehnyt vuonna 2018
Pelaa vastuullisesti