Ranskan Avoimet 2022 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
Ranskan Avoimet 2022 vedonlyönti

Ranskan Avoimet 2022 vedonlyönti on aihe, joka kiinnostaa veikkaajia mutta myös tavallisia katsojia, koska niin suuri tapahtuma järjestetään vain pari kertaa vuodessa. Tournoi de Roland-Garros eli Ranskan avoin tennisturnaus järjestetään joka vuosi Pariisissa, Ranskassa. Tennisturnauksia on jännitetty jo vuodesta 1891 lähtien, kun ensimmäinen turnaus pelattiin. Turnauksessa pelataan sekä miesten että naisten sarja. Roland-Garros on yksi neljästä Grand Slam -turnauksesta, joita pelataan ammattilaistenniskaudella. Kyseessä on yksi maailman odotetuimmista urheilutapahtumista, jossa maailman parhaat pelaajat pelaavat toisiaan vastaan ja jossa katsotaan, kuka on kuluvan vuoden mestari. Ranskan avoimet 2022 kertoimet vahvistavat Rafael Nadalin asema. Espanjalaisen kertoimet ovat 2,20. Seuraavaksi tulee Novak Djokovic ja nuori tähti Carlos Alcaraz - molemmilla kertoimet ovat 3,50. Naisten paras pelaaja, kertoimien mukaan, on Iga Swiatek 2,75. Siten tulee Simona Halep (6,5) ja Paula Badosa (13,0).

Tämän vuoden turnaus järjestetään 16. toukokuuta ja 5. kesäkuuta välisenä aikana. Liput tapahtumaan on myynnissä. Naisten finaali pelataan lauantaina 4. kesäkuuta ja miesten finaali sunnuntaina 5. kesäkuuta. Vedonlyöntisivustot ovat valppaina ja tapahtuman alkua odotellaan innolla. Kolmen viikon aikana tullaan todistamaan runsaasti jännittäviä hetkiä, kun pelaajat astelevat vuoronperään kentälle haastamaan kilpailijansa.

Tämä odotettu tennisturnaus eroaa mm. Australian Avointen kovasta kentästä ja Wimbledonin ruohokentästä massa-alustallaan. Tällainen alusta tuo haastetta pelaajille ja niinpä maailman parhaatkin pelaajat joutuvat mukautumaan erilaiseen alustaan. Moni aiemmin mestarina pidetty on kokenut vaikeuksia juuri alustan vuoksi ja näin aiemmin paljon voittaneet pelaajat ovat joutuneet tyytymään alempiin sijoihin. Tulemme siis näkemään hyvin haasteellisia otteluita, joissa pelaajat pistävät parastaan.

1. Ranskan avoimet 2022 suosikit

Ranskan Avoimissa tulemme näkemään, kuinka viime vuosien voittajat tekevät kaikkensa puolustaakseen titteleitään. On muutamia ennakkosuosikkeja, joiden odotetaan menestyvän kisoissa loistavasti, perustuen heidän aiempaan menestykseensä.

Ranskan Avoimia aiemmin seuranneet ovat varmasti huomanneet turnauksessa olevan vuosi toisensa jälkeen sama mestari. Espanjalainen Rafael Nadal on nimittäin voittanut turnauksen jo 13 kertaa. Finaalin ulkopuolelle hän on jäänyt vain kolmesti. Häntä siis pidetään luonnollisesti suosikkina tänäkin vuonna. Nadal on ollut viime aikoina tauolla kylkivamman vuoksi, mutta hän on palannut kentälle.

Serbialaista Novak Djokoviciä pidetään Nadalin pahimpana vastustajana eli häntä voidaan pitää yhtenä ennakkosuosikkina. Novak paini aikaisemmin koronarokoteongelmiens kanssa, mutta koska Ranskan hallitus keskeytti voimassaolevat koronarokotepassisäännöt, ei turnaukseen osallistumisen kanssa ole ongelmia. Niinpä heidän yhteistä ottelua päästään seuraamaan.

Myös Kreikkalainen Stefanos Tsitsipas on yksi ennakkosuosikeista. Hänen viime vuoden turnauksensa meni loistavasti, sillä hän oli lähellä saada mestaruuden itselleen.

Naisten sarjassa ennakkosuosikkina voidaan pitää vuoden 2021 mestaria, tsekkiläistä Barbora Krejčíkováa. Toki mm. Serena Williamsin otteluita odotetaan myös mielenkiinnolla. Ranskan kova pelialusta on tuottanut Williamsille aikaisemmin koviakin haasteita, mutta Williams on kuitenkin todennut rakastavansa kyseistä alustaa. Jäämmekin mielenkiinnolla odottamaan, millainen hänen menestyksensä tulee olemaan tämän vuoden turnauksessa.

2. Suomalaiset pelaajat Roland Garros turnauksessa

Suomalaisista pelaajista Emil Ruusuvuori on mukana tämän vuoden turnauksessa. 23-vuotias helsinkiläinen on voittanut uransa aikana neljä ATP-haastajaturnausta kaksinpelistä ja lisäksi hän on päässyt kerran ATP-turnauksen loppuotteluun asti. Ruusuvuori kuuluu maailman top 100 pelaajien joukkoon. Hän joutui pitämään vuoden 2021 marraskuussa taukoa pelaamisesta vatsalihaksen repeämän vuoksi. Hän on kuitenkin jo pelannut tämän jälkeen.

Suomalaisten pelaajien osuus on hyvin pieni, mutta juuri tästä syystä suomalaiset kohdistavatkin katseensa juuri Ruusuvuoreen ja odotukset ovat kovat. Mille sijalle Ruusuvuori itsensä Ranskan Avoimissa pelaa - se jää nähtäväksi. Jos pidät katsoa suomalaisia pelaajia suosittelemme meidän artikkelimme Stanley Cup vedonlyönti, josta saat tietää miten suomalaiset parjaavat maailman huippusarjassa.

3. Ranskan avoin tennisturnaus - vedonlyönti

Vedonlyönti kuuluu luonnollisesti urheiluun kuin urheiluun ja niinpä tenniksen ystävät odottavat varmasti pääsevänsä asettamaan vetoja tästä jopa maailman fyysisesti haastavimmasta turnauksesta.

Ranskan Avoimien suhteen vedonlyönti ei ole aiemminkaan ollut täysin varmaa, sillä turnauksessa saatetaan nähdä huikeita yllätyksiäkin. Tästä esimerkkinä vuoden 2017, jonka voitti monen vedonlyöjän yllätykseksi latvialainen Jelena Ostapenko. Esimerkiksi alusta, jolla pelaajat pelaavat, tuo haastetta pelaamiseen ja niinpä turnauksessa voidaan nähdä hyvin yllättäviäkin käänteitä.

Lyö vetoa Ranskan Avoimet otteluista

Bet365
Bet365
Bonus Urheilu
Sports Bonus
Bonus code
JBVIP
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 10€ ja saa 30€ ilmaista vetoa
Promo-koodi
BETEXVIP
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Suuri vedonlyönti valikoima
VIP Koodi
JOHNNYBET

Ranskan Avoimesta tulee mahdolliseksi harrastaa livevedonlyöntiä. Tämä on kovin odotettu tapa pelata. Todennäköisesti myös live stream tulee mahdolliseksi osalla vedonlyöntisivustoista.

Vedonlyönnistä kiinnostuneiden kannattaa seurata eri vedonlyönsivustojen tarjontaa. Hyvin monella sivustolla on nimittäin mahdollista käydä asettamassa vetoja Ranskan Avoimista. Vedonlyöntisivustot tarjoavat yleensä monipuolisesti eri kohteita ja vetotapoja. Vedonlyönti onnistuu yleensä millä laitteella tahansa. Mikäli vedonlyöntialustalla on oma mobiilisovellus, vedot voi käydä asettamassa sovelluksen avulla. Ja koska nykyaikaan kuuluvat älylaitteet, voit seurata otteluiden edistymistä myös mobiililaitteella, joka tarkoittaa käytännössä, että Ranskan Avoimia voi seurata milloin ja missä vain, kunhan sinulla on toimiva Internet-yhteys.

4. Missä Ranskan Avoimia voi seurata

Ranskan Avoimia pääsee katsomaan Eurosportin kautta, niin kanavilla kuin Eurosport Plus -palvelussakin. Ranskan Avoimet kerää varmasti suomalaiset tenniksen ystävät ja vedonlyöjät televisioidensa äärelle ensimmäisten otteluiden alkaessa. Usein Bet365 on sivusto joka tarjoa Ranskan Avoimet live striimi sekä Ranskan Avoimet live seuranta. Sivulla voi samalla lyödä vetoa ja seurata otteluita. Parhailla vedönlyöntiä tarjoavilla sivustoilla, on striimauksen palvelu tarjouksessa. Tsekkaa mitä sivustoja pidetään parhaana vedonvälittäjänä.

TV-lähetysten lisäksi ottelut tulevat varmasti katsottavaksi monilla live streamausta tarjoavilla vedonlyöntisivustoilla. Niinpä otteluita pääsee seuraamaan samalla vetoja asettaen.

Ranskan Avoimia voi seurata tietysti myös paikan päällä. Lippuja ja niiden hintoja voi käydä katsomassa suoraan Roland Garrosin virallisilta verkkosivuilta. Sieltä löytyy myös Ranskan Avoimet 2022 otteluohjelma ja kaavio, jota tarvitsee kun haluaa katsoa tai veikata otteluista. Myynnissä on useita erilaisia lippuja eri makuihin sopivaksi. Ja koska yhteiskunta avautuu pandemian jälkeen pikkuhiljaa, ovat myös suomalaiset alkaneet liikkua enemmän maidenkin välillä. Ehkäpä jo tämä houkuttelee lähtemään paikan päälle katsomaan otteluita eikä lippujenkaan hinnat päätä huimaa.

Pinnacle Perus bonus
Suuri vedonlyönti valikoima

5. Ranskan Avoimet 2022 vetovihjeet

Kuten sanottu Roland Garros 2022 vedonlyönti on tosi kiinnostava aihe mutta miten voi veikata? Suosituin tapa on veikata 1x2, eli ennusta kuka voittaa. Siinä tapauksessa kertoimet sanovat kuinka paljon voitto on ja ketä pideätän ennakkosuosikkina. Tänä vuonna Rafael Nadal, Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas ja Carlos Alcaraz ovat pelaajat, joiden kertoimet ovat pienimmät. Voi kuulostaa tylsältä mutta urheilussa kaikki on mahdollista, joka erillaisia urhelijoita ovat jo todistaneet. Suosittelemme siten seurata otteluita ja lyödä vetoja myös ottelun aikana. Silloin voi nähdä miten kyseinen pelaaja pelaa ja myös kertoimet voivat muttua. Handicap vedot tai vetoja eri tapahtumista eivät ole vielä saatavilla. Vedonvälittäjät julkistavat niitä ennen ottelun, kun se on todella suosittu. Ranskan Avoimet 2022 veikkausvihjeet udistetaan, kun tiedämme enemmän turnauksesta. Aina turnauksen virallisella sivulla löydät Ranskan Avoimet 2022 tulokset, jotka auttavat ennustaa seuravia otteluita.

6. Ranskan Avoimet 2022 vedonlyönti - UKK

6.1 🎾 Milloin järjestetään Ranskan Avoimet 2022?

Tänä vuonna ensimmäinen ottelu pelataan 16. toukokuuta ja Ranskan Avoimet finaali pidetään 5. kesäkuuta.

6.2 🎾 Kuka on Ranskan Avoimet 2022 ennakkosuosikki?

Rafael Nadal ja Iga Swiatek ovat pelaajia, joita pidetään suosikkeina, kertoimien perusteella.

6.3 🎾 Missä katsoa Ranskan Avoimia 2022?

Eurosport kanavalla on Ranskan Avoimien televisointioikeudet. Myös vedonvälittäjät kuten Bet365 tarjoaa live striimiä ja live seuranta. Tämän sivuston tarjouksessa löytyy myös Ranskan Avoimet 2022 vedonlyönti.

kommentoi RanskanAvoimet2022Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti