JohnnyBet.com fi
Jalkapallon MM-kisat 2022 veikkausvinkit ja ennusteet / Portugali vs Uruguay vedonlyönti

Portugali vs Uruguay vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Portugali vs Uruguay vedonlyönti

MM-kisat antavat meille aina monta kuumaa mahdollisuuta veikata ja vuonna 2022 yksi niistä on Portugali vs Uruguay vedonlyönti. Jalkapallon maailmanmestaruudesta kisataan loppuvuodesta 2022. Portugali kohtaa Uruguayn 28. marraskuuta 2022, joka tietää vedonlyönnin ystäville jälleen yhden kohteen, josta lyödä vetoa. Ottelu tulee varmasti olemaan jännityksentäyteinen, sillä molempia joukkueita voisi yhtä lailla pitää jatkoon pääsijöinä. Portugali vs Uruguay kertoimet sanovat, että Portugali on matsin ennakkosuosikki (kerroin 2,01). Uruguayn voittolle kerroin on korkeampi (4,31). Tasapelille kerroin on 3,42.

Tämän vuoden MM-kisat tulevat olemaan lajinsa 22. Kisat pidetään tällä kertaa 28-päiväisinä. Syynä tähän ovat kansallisten sarjojen ja seurajoukkueiden vaatimukset. Kisat järjestetään 21. marraskuuta ja 18. joulukuuta, 2022 välisenä aikana. Maailmanmestaruudesta kilpailevat yhteensä 32 joukkuetta.

Portugalin ja Uruguayn välisessä ottelussa tullaan näkemään paljon huippunimiä molemmissa joukkueissa. Portugalin tähtipelaajina edustavat mm. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Ruben Neves ja Joao Cancelo. Uruguayn puolella taas kuuluisimpia pelaajia ovat mm. Rodrigo Betancur, Darwin Nunez sekä Luis Suarez. Pelaajista erityisesti Ronaldo kiinnostaa yleisöä, sillä tämä saattaa olla hänen viimeiset MM-kisansa.

Portugalin ja Uruguayn välinen taisto pelataan Lusailin Iconic Stadiumilla, Qatarissa. Saman päivän aikana tullaan näkemään yhteensä H-lohkon kuusi ottelua, joissa ovat kaikenkaikkiaan mukana Portugali, Uruguay, Etelä-Korea.

1. Mahdollisia ennusteita Portugali vs Uruguay ottelusta

Jos mietitään tämänhetkistä jalkapallon maailmanrankingiä on Portugali sijalla 9. Uruguay on samalla listalla sijalla 13. Piste-ero ei ole mitenkään valtava näillä joukkueilla; Portugali 1678.65, Uruguay 1643.71. Joukkueet ovat siis melko lähellä toisiaan. Portugali on päässyt mukaan MM-kisoihin 8 kertaa, Uruguay 14 kertaa.

Moni pitää Portugalia vahvana ehdokkaana voittajaksi, mutta ottelun käänteet tulevat luonnollisesti näyttämään, kuinka mittelössä käy. Ennusteet eivät ole koskaan satavarmoja, sillä otteluiden käänteitä on hankala ennustaa. Niissä voi aina tapahtua jotain odottamatonta, joka kannattaa ottaa huomioon myös vetoa asettaessa.

Portugali - Uruguay uutiset

Uruguay oli ensimmäinen joukkue kyseisestä parista, joka pelasi ottelun Qatarin MM-kisoissa. Sen vastustaja oli Etelä-Korea ja tässä matissa Uruguaytä pidettiin ennakkosuosikkina. Yllättävästi ottelu päättyi tasapeliin. Tietysti Etelä-Korea ei ole heikko joukkue mutta odotettiin Uruguayin voittavan ensimmäisen ottelun Qatarissa.

Portugali kohtasi Ghanaa. Ensimmäinen 45 minuttia ei ollut niin jännittävää mutta toinen ottelun puoli oli oikea trilleri. Portugali sai ensimmäisen maalin rangaistuslaukauksellä. Sen jälkeen molemmat joukkueet aloittivät pelata täydellä kaasulla ja ottelun lopputulos oli 3-2. Malintekijät olivat Cristiano Ronaldo, Joao Felix ja Rafael Leao Portugalin puolesta. Maalit Ghanille tekivät Andre Ayew ja Osman Bukari.

2. Portugali vs Uruguay kokoonpanot 28.11.2022

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi huippujoukkuetta, jossa pelaavat maailman suuret tähdet. Meidän mielestä Portugalin kokoonpanossa Costa pääsee maalivahdiksi. Hänen mukana on neljä puolustajaa: Guerreiro, Pereira ja ManCityn Cancelo ja Ruben Dias. Kentän keskellä valvoo Neves, Otavinho, Silva, Fernandes. Tulevassa ottelussa odottamme kaksi hyökkäjä: Cristiano Ronaldo ja Joao Felix, jotka tekivät maalia viime ottelussa Ghanaa vastaan.

Todennäköisesti Uruguayn valmentaja valitsee 4-3-3 muodon. Maalivahti varmasti on Rochet, jonka edessä pelaavat Olivera, Gimenez, Godin ja Caceres. Bentancur, Vecino ja Valverde varmasti valvovat kentän keskellä, syöttääkseen pallon Nunezille, Suarezille ja de Pellistrille- Uruguayin joukkueen hyökkäjien kolmio.

Portugali: Costa - Guerreiro, Dias, Pereira, Cancelo - Neves, Otavinho, Silva, Fernandes - Felix, Ronaldo

Uruguay: Rochet - Olivera, Gimenez, Godin, Caceres - Bentancur, Vecino, Valverde - Nunez, Suarez, Pellistri

3. Portugali vs Uruguay - Vedonlyöntivinkkejä

Mikäs sen parempi tapa ennustaa tulevien otteluiden lopputulosta kuin katsomalla menneisiin otteluihin ja aikaisempaan menestykseen? Tosin silloin, kun ottelussa toisiaan vastassa on kaksi hyvin taitavaa ja jo aiemmin menestynyttä joukkuetta, voi veikkaaminen olla huomattavasti vaikeampaa.

Uruguay on voittanut Portugalin aiemmin, vuonna 2018. Tosin joukkueen kokoonpanossa on tapahtunut tuon jälkeen muutoksia, joten joukkuetta ei sinänsä voi suoraan verrata. Onkin jokaisen itsensä päätettävissä, kuinka paljon antaa aiemmille tuloksille arvoa.

Ottelusta pääsee lyömään vetoa useilla vedonlyöntialustoilla - onhan kyseessä merkittävä ottelu urheilumaailmassa. Vedonlyöntikertoimet ovat ehkä enemmän Portugalin voiton puolella, mutta todellisen lopputuloksen tulemme näkemään vasta ottelun jälkeen.

Tällä hetkellä kertoimet 1x2 muodossa näyttävät siltä: Portugali - 2,01, Uruguay - 4,31, tasapeli - 3,42. On mahdollista myös veikata erillaisista tapahtumista esim. siitä, paljonko maaleja tulee yhteensä. Koska molemmat ovat huippujoukkueita luultavasti molemmat tekevät maalin. Kerroin sille, että maaleja on yli 2,25 on 2,04. Muut Portugali vs Uruguay vedonlyöntikohteet ovat esim. both team to score veto. Meistä molemmat joukkueet tekevät maaleja. Kerroin sille tapahtumalle on 2,07. Enemmän vinkkejä löytyy artikkelista nimeltä jalkapallon MM-kisat vinkkejä.

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto
Bonuskoodi

Moni saattaakin ajatella, että kertoimien perusteella voisi päätellä voittajan. Tämä voikin osittain pitää paikkansa, mutta ottelun todellista lopputulosta ei kuitenkaan pysty ennustamaan siten, että varma lopputulos olisi tiedossa. Lopputuloksen tekevät kuitenkin konkreettisesti joukkueen pelaajat.

Vetoa on mahdollista lyödä sekä ennen ottelua että sen aikana. Ottelun myötä tulemme varmasti näkemään erilaisia kampanjoita MM-kisoihin liittyen. Ei siis olisi lainkaan yllättävää törmätä ilmaisvetoihin tai muihin bonuksiin, joita pääsee käyttämään jalkapallovedonlyönnissä.

4. Mistä Portugali vs. Uruguay -ottelun voi katsoa?

Vuoden 2022 jalkapallon MM-kisat ja näin myös Portugali vs. Uruguay -ottelua pääsee katsomaan Ylen ja MTV:n kanavilta. MTV lähettää 22 ottelua suorana niin maksuttomilla kanavillaan, MTV Katsomolla sekä CMorella. Suomalaiset ovat aikaisemmin tottuneet näkemään jalkapallon MM-kisat Ylen kanavilta, mutta tänä vuonna Yle ja MTV tekevät yhteistyötä.

Portugalin ja Uruguayn välisen ottelun voi katsoa MTV3:lta, Katsomosta ja CMorelta maanantaina 28. marraskuuta klo 21.00.

Osa vedonlyöntisivustoista myös tulevat antamaan mahdollisuuden live streamin katsomiseen. Silloin, kun live stream on tarjottu, on vedonlyöjillä mahdollisuus seurata ottelua suorana lähetyksenä suoraan vedonlyöntisivustolta käsin. Portugali vs Uruguay live stream mahdollistaa otteluiden seuraamisen sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla. Ei kuitenkaan kaikki vedonlyöntivälittäjät taroavat live striimauksia mutta tavallinen on live seuranta. Portugali vs Uruguay live vedonlyönti on jotain erittäin jännittävää.

Toki ottelua pääsee katsomaan myös paikan päälle. Liput ovat myynnissä tähän Qatarissa järjestettävään otteluun, joten ne, jotka ovat valmiita matkustamaan, voivat lähteä jännittämään ottelun lopputulosta Lusail National Stadiumille.

Mielenkiintoista on, että ottelupaikassa, Qatarissa, on käytössä tällä kertaa aivan uudenlaista teknologiaa. Paitsioita valvovat erilaiset kamerat ja sensorit, joiden ansioista katsojat pääsevät todistamaan paitsion tapahtumia uudenlaisen 3D-animaation muodossa. Käytössä on myös nykyajan mukaisesti tekoäly, jonka avulla katselukokemuksesta saadaan niin hyvä kuin mahdollista. Varmasti Portugalin ja Uruguayn välinen mittelö ei ole ainoaottelu, joka haluaa katsoa. Lue enemmän aiheesta MM-kisat livestriimi JohnnyBetin sivulta.

Portugali vs. Uruguay -ottelua pääsee siis tänä vuonna todistamaan aivan uudella tavalla. Olit sitten jännittämässä television tai vedonlyöntialustan äärellä taikka itse ottelustadionilla, kokemuksesta tulee varmasti huikea.

5. Portugali vs Uruguay vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

5.1 ❓ Missä ja milloin Portugali vs Uruguay ottelua pidetään?

Portugali vs Uruguay matsi on H-lohkossa joukkueiden toinen mittelö, joka pidetään 28. marraskuuta kello 21.00 (Suomen aika).

5.2 ❓ Mistä voi katsoa Portugali vs Uruguay ottelua?

C-More ja MTV3 tarjoavat Portugali vs Uruguay lähetyksiä. Kannattaa etsiä myös Portugali Uruguay live striimiä tai Portugali Uruguay live seuranta, jos ei ole aikaa katsoa. Niitä tarjoavat mm. vedonlyöntisivustoja.

5.3 ❓ Mitkä ovat vetovihjeet Portugali vs Uruguay otteluun?

Meidän vinkki olisi BTS ja maaleja yhteensä. Jos yhdistetään nämä kaksi ja lyödään vetoa, että molemmat joukkueet tekevät maalin ja niitä on yli 2,5 - kerroin sille tapahtumalle on 2,83. Sellainen veto löytyy Pinnaclen tarjonnasta.

5.4 ❓ Missä voi lyödä vetoa Portugali vs Uruguay ottelusta?

Pinnacle, William Hill ja Olybet ovat sivustot, joista löytyy Portugali vs Uruguay vedonlyönti.

kommentoi PortugaliVsUruguayVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti