Jalkapallon MM-kisat 2022 veikkausvinkit ja ennusteet / Jalkapallon MM-kisat 2022 livestriimi

Jalkapallon MM-kisat 2022 livestriimi

käyttäjältä JohnnyBet
Jalkapallon MM-kisat 2022 livestriimi

Jalkapallofanina varmasti etsit Qatarin jalkapallon MM-kisat 2022 livestriimi. Olet siis oikeassa paikassa, koska tässä artikkelissa kerromme kaikki aiheesta. Suomessa eletään kaikkien aikojen jalkapallohuumaa ja omien poikien hyvät otteet EM-kilpailuissa ja MM-karsinnoissa ovat vielä tuoreena mielessä. Helmarien pelit ja Suomen menestys Futsalissa ovat olleet omiaan nostamaan Suomen jalkapalloyhteiskuntien joukkoon.

Jalkapalloa on tiedossa myös vuonna 2022. Vaikka alkuvuosi on Huuhkajien osalta hiljaiseloa, on lentoa odotettavissa vielä keväämmällä. Vuosi huipentuu maailmanluokan futishuumaan kun maailman parhaan joukkueen titteli jaetaan jalkapallon MM-kisoissa vuoden loppupuolella Qatarissa.

Jalkapallon MM-kisat 2022 järjestetään Qatarissa 20.11-18.12.2022. Ennen joulua huuma huipentuu maailmanmestaruuspokaalin nostoon ja parhaan joukkueen voitonjuhliin. Kansainvälisen jalkapalloliiton joka neljäs vuosi järjestettävä turnaus on edessä ja se näkyy myös vedonvälittäjien sivustoilla.

Jo nyt tiedämme, että Suomessa MM-kisat ovat katsottavat YLE:n ja MTV:n kautta mutta millä kanavalla on sinun valitsemasi ottelu? Onko mahdollista katsoa matsia mobiilissa? Tästä kerromme enemmän seuravissa kappaleissa.

Jalkapallon MM on huikea trilleri, jota pääsee seuraamaan muun muassa livestriimien välityksellä. Lue tästä artikkelista vinkit livestriimaukseen!

1. Huuhkajien matka Qatarin MM-kilpailuihin päättyi

Suomalainen jalkapalloyleisö eli mukana MM-karsinnat, jotka alkoivat keväällä 2021 ja jatkuivat läpi syksyn 2022. Marraskuinen vihma kuitenkin romutti suomalaisten ”uuden unelman” jatkokarsinnoista ja joukkueen jäsenet erkanivat kukin omille teilleen.

Palataan kuitenkin hetkeksi Huuhkajien taipaleeseen. Syyskuussa tilanne oli vielä se, että Suomi oli kiinni jatkopaikassa viidellä pisteellään. Suomesta povattiin lohkon kakkosta kun Ukraina oli alisuorittanut ensimmäisissä otteluissaan. Olympiastadion myytiin loppuun, sillä noin 30 000 ihmistä halusi kannattaa Huuhkajat jatkoon. Toisin kävi, sillä Suomi-Ukraina päättyi häviöön, eikä voitto Bosnia-Hertzegovinasta ja Ukrainasta riittänyt avittamaan Suomen Ukrainan edelle taulukossa.

Huuhkajien MM-karsinnat 2022 kilpailija varten olivat ohi ja jatkoon pääsyn ihmettä ei tapahtunut. Vuonna 2022 joukkue katsookin jo kohti uusia tavoitteita.

Jatkoon päässeiden joukossa ovat kovat jalkapallomaat, kuten Saksa, Brasilia, Englanti ja Argentiina. Edelliskisojen tapaan myös Kroatia on turnauksessa mukana. Suomalaisia saattaa kiinnostaa lisäksi esimerkiksi Tanskan pelaaminen, sillä Tanskan maajoukkue on osa suomalaista jalkapallohistoriaa. Olemmehan voittaneet Tanskan EM-kilpailuissa. Vaikka Huuhkajat eivät pääse Qatarin MM-kisoihin, suomalaiset pelaavat eurooppalaisissa joukkueissa. Tarkista artikkelia Eurooppa-liiga vedonlyönnistä.

Tylsää kisojen katsomisesta ei siis missään nimessä tule vaan tiedossa on monta viikkoa kovia potkuja, röyhkeitä taklauksia, läheltä piti-tyyppisiä torjuntoja ja jalkapallokansan iloa ja riemua. Jalkapallon arvokisat vaikuttavat koko kansaan perinteisissä maissa, mutta myös kyseisen turnauksen yllättäjissä. Yksi turnaus voi muuttaa koko yhteiskuntaa. Ja tämän vuoksi Qatarin jalkapallon MM-kilpailujen 2022 seuraaminen livestriimin avulla kannattaa!

2. Seuraa MM-kilpailuja livestriimin avulla

Jalkapallon televisiointioikeudet ovat Suomessa Yle:llä ja MTV:llä. Yleltä tulee kaiken kaikkiaan 44 ottelua ja MTV:ltä 22. Edellä mainitut määrät koskevat ilmaisia televisiokanava, eivätkä siis koske suoratoistoa. Molemmat kanavat näyttävät kaikki ottelut jälkikäteen suoratoistopalveluidensa kautta.

Yle ja MTV eivät luonnollisestikaan ole kaikkien katsojien ulottuvilla, sillä vaikka kanavat näkisi suorana netin kautta, ei ulkosuomalainen välttämättä pääse käsiksi ohjelmatarjontaan. Tuttuun tapaan jalkapallo on maarajoitettua ohjelmaa, sillä jokaisella maalla on omat televisiointisopimuksensa, eikä ulkomaalaista suoratoistoa sallita. Poikkeuksen tähän tekee YLE Areena, jota voi katsella EU:n alueella kirjautuneena.

Mikäli siis olet matkalla tai poissa television äärestä, tulee etsiä vaihtoehtoisia tapoja osallistua maailmanluokan urheiluhuumaan. Tällöin apuun tulevat netin ilmaiset arvoikisat livestriimit ja esimerkiksi kasinoiden tarjoamat laadukkaat striimit kirjautuneille asiakkailleen. Voit kirjautua jollekin vedonvälityssivustolle ja mikäli pelitililläsi on rahaa, pääset katsomaan sivuston tarjoamia striimejä mm. Qatarin MM-kisat 2022 lähetykset. Live striimejä tarjoavat vain laadukkaat sivut. Tsekkaa mikä on paras vedonvälittäjä Suomessa vuonna 2022. Tutustu sivuston ehtoihin ja stiimattavan sisällön valikoimaan ennen kuin päätät rekisteröityä minnekään.

Ilmaisia striimejä löytyy vaihtuvista linkeistä, joita kuitenkin yleensä häiritsee pop-up-mainosten määrä ja toimimattomuusongelmat. Mikäli haluat nauttia futistunnelmasta ja tilanne sen sallii, suosittelemmekin katselukokemusta vaikkapa sporttipubissa tai ulkomailla kadulle järjestetyltä striimiltä isommalla tai pienemmällä porukalla. Ja ehkä jos aika suo ja kaikki menee hyvin, pääsee paikan päälle Qatariin myös suomalaista yleisöä!

Nauti MM-kisoista

William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET

3. Jalkapallon MM-kisat 2022 otteluohjelma Suomessa

Kuten kirjoitimme alussa YLE ja MTV omistavat jalkapallon MM-kisojen televistointioikeudet vuonna 2022. YLE tarjoaa eniten lähetyksiä ja MTV:n kautta striimatan otteluita poikkeukselisesti. Niitä otteluita on 22, josta 17 on lohkovaiheen otteluita. Sen jälkeen MTV tarjoaa neljännesvälierän matsit 3. ja 5. joulukuuta. 9. joulukuuta pelataan puolivälierä, joka on myös katsottava MTV:n kautta ja 12. joulukuuta välierä. MTV:n MM-kisojen tarjonnan kruunnaa pronssiottelu 17. joulukuuta kello 17.00.

MM-kisojen ottelut YLE MTV3
Otteluiden määrä 42 22
Ottelut lohkovaiheessa 31 17
Neljännesvälierä La 3.12. klo 21.00,Su 4.12. klo 17.00 ja klo 21.00,Ma 5.12. klo 17.00,Ti 6.12. klo 17.00 ja 21.00. La. 3.12. klo 17.00, Ma 5.12. klo 21.00
Puolivälierä Pe 9.12. klo 17.00, La 10.12. klo 17.00 ja klo 21.00 Pe 9.12. klo 21.00
Välierä Ke 14.12. klo 21.00 13.12. klo 21.00
Pronssiottelu ei La 17.12. klo 17.00
Loppuottelu 18.12. klo 17.00 ei

Kerroimme MTV:n tarjonnasta, koska YLE:n MM-kisojen lähetyksiä on liian monta. Tärkeä on, että eniten matsia kuuluu YLE tarjontaan sekä MM-kisojen finaali lähetys on katsottava YLE:n kanavilta. Koko otteluiden lista löytyy sekä YLE että MTV sivustoilta. Huom, että ottelut, jotka tarjoa MTV voi katsoa myös C-More palvelun kautta. C-More MM-kisat 2022 striimaukset kuuluuvat tavalliseen urheilupakettiin. Jos mielummin haluaa katsoa otteluita netistä myös YLE Areena on sovellus, jonka avulla voi tehdä sitä.

4. Jalkapallon MM-kisat 2022 livestriimi FAQ

4.1 ❓ Milloin ja missä MM-kisat 2022 järjestetään?

Poikeuksellisesti pelataan syksyllä ja talvella eli 20.11-18.12.2022. Pelaajat eivät tule kylmäksi, koska pelipaikka on Qatar.

4.2 ❓ Mistä katsoa MM-kisoja Suomessa?

Yle ja MTV ovat ne, joilla on lähetysoikeudet. Voit tsekata myös vedonlyöntisivuja.

4.3 ❓ Pelaavatko Huuhkajat MM-kisoissa?

Valitettavasti ei. Kuitenkin muita huippujoukkueita pelaavat Qatarissa. Kannattaa siis tsekkaa jalkapallon MM-kisat 2022 livestriimi, koska sellainen tapahtuma ei järjestetä päivittäin.

kommentoi JalkapallonMm-kisat2022Livestriimi
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti