JohnnyBet.com fi

Fury vs Joshua vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Fury vs Joshua vedonlyönti

Valitettavasti ottelu on peruttu ja se ei tapahtu tänä vuonna.

Tyson Fury vs Anthony Joshua vedonlyönti on jo pitkään aikaan odotettu ja näyttää siltä, että matsi voi lopuksi tapahtua.Tyson Fury vs Anthony Joshua on 3. Joulukuuta 2022 oteltava huippujännittävä nyrkkeilymatsi, jossa WBC mestari Fury ja entinen WBA, IBF, WBO ja IBO mestari Joshua ottavat yhteen. Panokset ovat kuvat ja matsia on jopa tituleerattu Britannian nyrkkeilyhistorian suurimmaksi otteluksi ikinä. Fury vs Joshua kertoimet ovat jo saatavilla netistä. Tyson Furyn kerroin on 1,28 ja hän on vedonvälittäjien suosikki. Anthony Joshuan voiton kerroin on taas 3,65. Kumpi kovatasoisen ottelun vie ja päästäänkö koko matsia edes viemään läpi kaiken siihen liittyvän draaman keskellä? Lue tästä postauksesta tiedot ottelusta ja vinkit Fury vs Joshua vedonlyöntiin!

1. Fury vs Joshua ottelu on aiheuttanut kunnon mediamylläkän

Furyn ja Joshuan kohtaaminen on yksi historian kuumimmista otteluista, ei siis ihme, että sen toteutumiseen liittyviä seikkoja on seurattu mediassa jo pitkään. Ottelun varmistumista edelsivät kuukausia kestäneet neuvottelut ja se on jo siirtynytkin. Vielä vuonna 2021 uutisoitiin, että parivaljakko kohtaisi kahdessa ottelussa, joissa ratkaistaisiin IBF- WBO-, WBA- ja WBC- liittojen raskaan sarjan tittelit. Mistään pikkupanoksesta ei siis missään nimessä ole kyse.

Kunnon mediamylläkän on aiheuttanut otteluun liittyvä soutaminen ja huopaaminen ja syyskuun lopussa Fury ilmoitti, että ottelu on peruttu, sillä Joshua ei ole allekirjoittanut sopimusta. Joulukuun kolmannen tulevaisuus on siis enemmän kuin epäselvä, mutta jäämme odottamaan!

2. Ottelussa kohtaavat kaksi legendaa

Tyson Fury on brittiläis-englantilainen raskaansarjan nyrkkeilijä ja tämän hetkinen WBC:n mestari. Hänellä on ollut parhaimmillaan neljän liiton mestaruusvyö yhtä aikaa ja hän edustaa Iso-Britanniaa. Fury on oikeakätinen ja 206 cm pitkä. Hän lopetti uransa keväällä 2022 ja on palaamassa ”eläkkeeltä” Joshua-otteluun.

Fury on ollut ammattilainen vuodesta 2008 ja hän on otellut kaikkiaan 32 ottelua. Näistä hän on voittanut 31 kappaletta ja yksi on jäänyt ratkaisemattomaksi. Tyrmäysvoittoja on ollut 22 kappaletta. Hauska fakta Furysta on, että hänen isänsä nimesi pojan Mike Tysonin mukaan. Ihan sattumaa ammatinvalinta siis tuskin oli.

Anthony Joshua on Furya vuotta nuorempi eli syntynyt vuonna 1989. Hän edustaa niin ikää Iso-Britanniaa ja on tämän hetkinen IBF:n, WBA:n, IBO:n ja WBO:n mestari raskaassa sarjassa. Hänellä on myös olympiataustaa, sillä hän nyrkkeili kotikisoissa Lontoossa vuonna 2012. Siellä hän voitti superraskaan sarjan olympiakullan.

Joshua on 198 cm pitkä ja painaa 106 kg. Hän nyrkkeilee oikeakätisesti ja on otellut 27 ottelua urallaan. Noista 24 on päättynyt hänen voittoonsa ja 3 tappioon. Voidaan siis oikeutetusti sanoa, että ottelussa kohtaavat kaksi legendaa. Matsissa on paljon pelissä ja mikäli se päästään viemään maaliin, tulee 3. joulukuuta jäämään nyrkkeilyhistoriaan! Lue artikkelimme kuinka veikata nyrkkeilyä, jotta saa tietää tähän urheiluun sopivista vetomuodoista.

3. Fury – Joshua ottelun ennakko & veikkausvinkit

Joshuan ei ollut tarkoitus kohdata Furya ottelussa, mutta vuonna 2019 alkanut koronapandemia ja Deontay Wilderin kanssa koetut sopimusongelmat aiheuttivat sen, että vuonna 2020 hän totesi mediassa että haluaa haastetta ja kohtaa vaikka Furyn, mikäli tarve. Fury vastasi haasteeseen ja ottelun suunnittelu alkoi. Sekoilu liittojen kanssa ja liittojen kannalta pakollisten otteluiden nyrkkeily siirsi kuitenkin ottelua niin kauas, että vasta nyt, vuonna 2022 se on aikataulutettu ja järjestelyt ovat käynnissä.

Odotettavissa on, että ottelusta tulee kuumahenkinen, sillä siinä kohtaa kaksi oman maan poikaa. Varsin erilaisista kulttuuritaustoista tulevat brittiläiset pääsevät vihdoin ratkaisemaan oman maansa herruuden. Walesin Cardiffissa oteltavasta ottelusta tuleekin kiihkeä ja mediapeli käy jo nyt kuumana. Fury lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä Joshualla on ollut vaikeaa viime aikoina.

Kuten jo totesimme, kertoimien valossa Fury lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Vaikka Joshua on otellut hyvin urallaan, on Furyn voittotilasto tasaisempi Joshuan kyykätessä hieman viime vuosina. Furyn veikkaaminen voittajavedossa ei siis ole huono idea, vaikka sellaisella vedolla ei varmasti voita kummoistakaan kerrointa. Tällä hetkellä kerroin on 1,28. Pieni mutta jo kannattava ja jos kerroin laskee ylös 1,4 asti siten tämä on varmasti hyvä idea. Fury on niin ylivoimainen ennakkoon ajateltuna, että edes tasapeli ei vaikuta todennäköiseltä. Jos ette tiedä kuinka veikata, meidän vetovihje Fury vs Joshua otteluun on Furyn voitto tyrmäyksellä. Tämä tarkoittaisikin matsin kestävän alle 12 erää, luultavasti alle 10 erää. Tutustu eri vetomuotoihin ja valitse sinulle sopiva strategiaa.

Ottelussa kannattaakin veikata myös muita kohteita kuin pelkkää voittajavetoa. Koska ottelun toteutuminen on vielä epävarmaa, ei arbitraasivedonlyönti tai muu vastaava riskinotto kannata, vaan kannattaa ehkä odottaa ottelupäivää ja sen kohteita, sekä live-vetoa. Livessä tullaan varmasti näkemään hyviä, mielenkiintoisia kohteita!

4. Fury - Joshua katselu

Nyt miljoonan dollarin kysymys: mistä katsoa Fury vs Joshua ottelun? Ei vielä tiedetä. Tavallisesti DAZN ja SkySports striimavat eksklusiivisesti nyrkkeilytapahtumia. Fury vs Joshua Suomessa luultavasti voi katsoa PPV -palvelun kautta Viaplayin tai C Moren kautta. Jos info virallisesta striimauksesta on julkistettu, ilmoittamme tästä tässä artikkelissa.

5. Tyson Fury vs Anthony Joshua vedonlnyönti (UKK)

5.1 🥊 Missä ja milloin Fury vs Joshua ottelua pidetään?

Principality Stadium Walesin Cardiffissa on paikka, jossa ottelua pidetään. Ottelun pitää alkaa 3. joulukuuta, kello 21.00 eli kello 23.00 Suomen aika.

5.2 🥊 Mitkä ovat Fury vs Joshua kertoimet?

Tyson Furyn kerroin on 1,28. Kerroin AJ:n voiton on 3,65.

5.3 🥊 Mistä katsoa Fury vs Joshua ottelun?

DAZN ja SkySports ovat nyrkkeilystriimauksia tarjoavia sivustoja. Suomessa luultavasti Viaplay tai C More voi tarjoaa striimin. Fury vs Joshua vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja varmasti tarjoavatkin live seurantaa, live-vedonlyönnin osioissa.

kommentoi FuryVsJoshuaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti