F-liiga vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
F-liiga vedonlyönti

Jos salibandy kuulostaa kiinnostavalta aiheelta, varmasti F-liiga vedonlyönti on sinulle kiinnostavakin. F-liiga eli salibandyn SM-sarja on Suomen korkein sarjataso. Moni muistaa liigan nimellä Salibandyliiga, sillä sitä nimeä käytettiin aina kaudesta 1994-1996 vuoteen 2020 asti. Niinpä uusi nimi, F-liiga, onkin ollut käytössä varsin vähän aikaa.

Liigan vanhin joukkue, Happee, perustettiin vuonna 1989. Joukkueita on perustettu tästä eteenpäin melko säännöllisesti, suurin osa jo 1990-luvulla. Uusimpia joukkueita ovat Helsingin EräViikingit ja Lahden LASB. Lajilla ja liigalla on siis pitkät juuret aina 1980-luvulta lähtien eikä lajin kehitykselle näy loppua. Päinvastoin, laji on hyvinkin elinvoimainen ja lajin fanit odottavat aina yhtä kuumeisesti kisoja. Otteluiden lopputuloksia jännitetään niin urheilun kuin vedonlyönninkin vuoksi. Jos sinua kiinnostaa F-liigaan liittyvä vedonlyönti, ilouutisia, sillä voit lyödä F-liigan otteluista vetoa useilla vedonlyöntisivustoilla. Tältä sivulta löydätkin tietoa liigasta sekä muutamia vinkkejä F-Liigasta vedonlyöntiin liittyen.

1. Ennätyksiä

Jos katsotaan liigan runkosarjan ennätyksiä kauden 2019-2020 jälkeen, on ennätysten listalla melkoisia tuloksia. Maaliennätys yhden kauden ajalta on Tero Tiitulla. Hän nimittäin teki kauden 2005-2006 aikana peräti 63 maalia. Yhden ottelun 10 pisteen piste-ennätystä sen sijaan pitävät Lasse Riitesuo (2004-2005), Henri Johansson (2005-2006) ja Sami Johansson (2019-2020).

Pudotuspelien ennätyksistä löytyy myös huikeita lukemia. Esimerkkinä yhden kauden maaliennätys, jota pitelee Miko Kailiala kauden 2016-2017 maalimäärällä 21. Yhden kauden syöttöpiste-ennätystä pitää Mika Kohonen, kaudelta 2002-2005, pistein 21. Mikael Järvellä on hallussaan 10 mestaruutta, joka on pudotuspelien ennätys mestaruuksien määrässä. Seuroista taas eniten mestaruuksia on mennyt helsinkiläiselle SSV:lle, jolla on hallussaan 11 mestaruutta.

2. F-liiga 2022/2023 joukkueet

Kaudella 2022/2023 F-liigassa pelaa yhteensä 12 joukkuetta. Aiemmin liigassa pelasi 14 joukkuetta. Joukkueiden määrää on siis pienennetty, mutta sen sijaan otteluiden määrää on nostettu.

Otteluiden määrän nostamista on pidetty vain positiivisena asiana. Sillä nimittäin saadaan liigalle lisää kilpailua. Näin on mahdollista kehittää itse lajia huippu-urheilussa. Asia vaikuttaa myös seurojen kehitykseen. Kokonaisuutena salibandya saadaan kehitettyä eteenpäin. Lajia kuin lajia on tärkeää kehittää, jotta se pysyisi kilpailukykyisenä ja ajantasaisena.

Divarin kehitystyöryhmään kuuluva, FBC Turun Antti Vääri on kommentoinut uuden karsintajärjestelmän olevan urheilullisesti mainio uudistus. Liigaan ei pääse onnella, vaan taidolla ja paras viidestä -järjestelmällä pystytään tämä takaamaan. Uudistus auttaa myös Divaria kehittymään paremmaksi. Näin saadaan seurat pidettyä elinvoimaisina ja niillä pysyy kyky kilpailla tosissaan F-liigaan pääsystä.

Edellä kerroimme miesten joukkueista, mutta myös naisia pelaa F-liigassa. Naisten F-liigassa pelaa yhteensä 16 joukkuetta, kahdessa tasolohkossa (NLA ja NLB). Naisten F-liiga on pelannut Suomen mestaruudesta jo kaudesta 1988-1989 lähtien. Naisten liigaa kutsuttiin vuosina 2000-2020 nimellä Naisten Salibandyliiga, mutta liigan nimi vaihtui F-liigan nimenvaihdoksen myötä. Jos ottelut jäällä ovat myös kiinnostavia sinulle,kannattaa lukea meidän SM-liiga ennusteita.

3. F-Liiga Kausi 2022/2023

F-liigan miesten sarjan ottelut pelataan 15. syyskuuta ja 11. maaliskuuta välisenä aikana. Kausi aloitetaan EräViikinkien ja TPS:n ottelulla.

Kukin joukkue kohtaa toisensa kolme kertaa. Tämä tarkoittaa, että yksi joukkue tulee pelaamaan runkosarjassa yhteensä 33 ottelua. Näin ollen otteluita pelataan kaikenkaikkiaan 198 kappaletta.

Kun runkosarjan kaikki ottelut on pelattu, on pudotuspelien eli playoffsien vuoro. Näihin pääsevät joukkueet, jotka ovat sijoilla 1.-8. Ne joukkueet, jotka ovat sijoilla 11. ja 12. (viimeiset joukkueet), pääsevät pelaamaan F-liigakarsinnassa, Divarin kuuden parhaimman joukkueen kanssa. F-liigakarsintojen kaksivaiheisissa pudotuspeleissä noudatetaan paras viidestä -järjestelmää. 2. vaiheen voittajat eli kaksi joukkuetta tulevat pelaamaan F-liigan kaudella 2023-2024.

Kauden otteluita tullaan pelaamaan useissa eri pelipaikoissa. Julkaistusta otteluohjelmasta ilmenee ympäri Suomen pelattavat ottelut. Kauden aikana otteluita pääseekin aivan varmasti seuraamaan oman kotikunnan kohtuullisessa läheisyydessä.

Tsekkaa parhaat bonukset

William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 200€ bonusrahaa

4. F-liiga vedonlyöntivinkkejä

Salibandy ei ole ehkä kaikkein suosituin vedonlyöntikohde Suomessa, mutta siitä huolimatta salibandyn voi valita yhä useammalla vedonlyöntisivustolla kohteeksi. Salibandya pääsee seuraamaan helposti fyysisesti paikan päällä, mutta myös television sekä joidenkin vedonlyöntisivustojen kautta on mahdollista seurata otteluiden kulkua. Jos otteluita ei striimata, niin niistä on saatavilla vähintäänkin virtuaalinen grafiikka. Tällainen löytyy usein live-vedonlyönnistä. On hyvä kuitenkin tietää, että otteluiden seuranta ei välttämättä ole saatavilla kaikista otteluista.

Kuten mistä tahansa muustakin lajista vetoa lyötäessä, kannattaa tutustua joukkueisiin ja niiden historiaan. Ellet halua lyödä vetoa pelkkään onneen perustuen. Vedonlyöntisivustojen F-Liiga kertoimet kertovat pitkälti siitä, mitä joukkueita pidetään ennakkosuosikkina voittajaksi tai minkä joukkueen tappio on todennäköinen. Kuitenkin on tärkeää olla tietoinen joukkueiden ominaisuuksista ennen vedon asettamista. Näin toimimalla voidaan yrittää maksimoimaan vedon lopputulos. Salibandy on urheilulaji, joka on jääkiekon kaltainen. Lue artikkelimme Stanley Cup vedonlyöntikohteista ja saa vinkit urheiluvedonlyöntiin.

Kertoimia katsottaessa voittajasuosikilla on kaikkein pienimmät kertoimet. Jos onni käy ja olet asettanut vetosi jollekin yllättäjälle, suurempien kertoimien joukkueelle ja joukkue yllättää, voitat. Vedonlyönnin taika piilee kuitenkin juuri siinä, että asioita ei voida täysin ennustaa ja otteluissa voi hyvinkin tapahtua varsinaisia yllätyksiä.

5. Mistä katsoa F-liiga televisiointi

F-liigan otteluiden televisiointioikeudet ovat Nelosen Ruutu-suoratoistopalvelulla. Kyseisen palvelun kautta on mahdollista seurata kaudella peräti 40 ottelua. Näiden lisäksi lähetetään vielä seurojen omia lähetyksiä. Pudotuspelit voi katsoa tilaamalla Ruutu+ Urheilu -palvelu.

Myös television kautta on mahdollista katsoa osa otteluista. JIM-kanava nimittäin näyttää muutamia otteluita. Toinen mahdollinen kanava, josta otteluita pääsee seuraamaan, on FliigaTV. F-Liiga live stream vedonlyöntisivustojen kautta ei valitettavasti ole mahdollista tällä kaudella.

F-liiga on solminut Sanoman kanssa sopimuksen, joka on voimassa kuuden seuraavan kilpailukauden ajan. F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen onkin todennut kumppanuuden tukevan liigan tavoitetta olla Suomen tavoittavin sisäpalloilusarja, vuoteen 2028 mennessä.

Toki television ohessa otteluita on mahdollista käydä jännittämässä myös paikan päällä. Luonnollisesti jännitys on vieläkin tiiviimpää, mikäli otteluista on asetettu veto. Onnea F-Liiga vedonlyöntiin, mikäli kokeilet onneasi sen parissa!

kommentoi F-liigaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti