Englanti vs Iran vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Englanti vs Iran vedonlyönti

Englanti vs Iran vednolyönti tavallisesti ei olisi kaikille kiinnostava aihe. Tänä vuonna poikkeuksellisesti tämä ottelu kiinnittää kuitenkin paljon huomiota, MM-kisojen avausotteluna. Jos haluat siirtyä suoraan asiaan, siellä ovat tämän ottelun kertoimet: Englanti - kerroin 1,35, Iran - kerroin 9,0, tasapeli - kerroin 5,0. Jalkapallon MM-kilpailut ovat yksi maailman suosituimmista urheilutapahtumista, jota seurataan television välityksellä, mutta myös paikan päällä. Ei siis ihme, että vuoden 2022 kilpailuista on kohistu etukäteen niin hyvässä kuin huonossakin mielessä.

32 maailman parasta jalkapallojoukkuetta kohtaavat toisensa turnauksen ensimmäisessä pelissä marraskuun 21. päivä. Ensimmäinen päivä on täynnä mitä mielenkiintoisempia pelejä ja yksi avauspäivän kivikovista matseista on Englanti – Iran -peli.

Kotiareenallaan menneen kesän EM-kilpailuissa nöyryytetty Englanti on valmis ottamaan omansa ja palauttamaan menetetyn kunniansa. Ensimmäiseen päivään lähteekin kiukkuinen joukkue, joka kohtaa omissa karsinnoissaan hyvin menestyneen Iranin. Kuinka pelissä käy? Lue veikkausvihjeet tästä artikkelista!

1. MM-kilpailuiden avaus Englanti - Iran

Jalkapallon MM-kilpailut ovat suuri yleisötapahtuma, jota matkustetaan seuraamaan kauempaakin. Myös me suomalaiset saimme olla mukana kisahuumassa kun Huuhkajat taisteli loppuun asti MM-paikasta. Paikka jäi saavuttamatta, mutta uusi unelma elää.

MM-karsinnat ovat vuosia kestävä koetus, sillä kaiken kaikkiaan kisoihin karsitaan jopa kolmen vuoden ajan. Toki suurin osa peleistä käydään viimeisten 1,5 vuoden rupeaman aikana, mutta koko prosessi on pitkä.

Ei siis ihme, että yllätyksiä tulee. Esimerkiksi Italia jäi Euroopan karsinnoissa kisoista pihalle hävitessään viimeisen ratkaisevat ottelun Pohjois-Makedoniaa vastaan. Maaliskuu 2022 tuotti pettymyksiä ja ilon hetkiä ja silloin listat turnaukseen lähtevistä 32 joukkueesta olivat valmiit.

Itse MM-kilpailut käydään kahdeksassa lohkossa, joissa on kussakin neljä joukkuetta. Parhaat kaksi etenevät turnauksessa ja koko turnaus huipentuu 18. joulukuuta käytävään finaaliin. Finaalin voittaja on paitsi pitkän ja uuvuttavat turnauksen paras, myös maailmanmestariksi 2022 kruunattu joukkue.

MM-avaus ja Englanti – Iran peli kruunaavat pitkät karsinnat ja avaavat huikean spektaakkelin! Odottamassa MM-kisoja, lue meidän artikkeli nimeltä Stanley Cup kertoimet ja tarkistaa mikä joukkue tulee jääkiekokn mestariksi.

2. Englanti - Iran ennakkoasetelmat

Jalkapallon MM-kilpailujen ensimmäisiä otteluita on avauspäivän Englanti – Iran peli. Englanti lähtee peliin lohkonsa ennakkosuosikkina, mutta Iran ei ole hävinnyt peliä ennen kuin loppuvihellys on vihelletty.

Iranin joukkue oli vuosina 2014-2018 Aasian parhaimmaksi rankattu joukkue, joten mistään puulaakijoukkueesta ei toki ole kyse. Joukkueessa on kotimaassa pelaavien pelaajien lisäksi myös kattaus Euroopan ykkösliigojen pelaajia, joten helpolla Englanti ei tule missään nimessä pääsemään.

Englantia piinaa myös ennakkosuosikin aseman tuoma paine ja se, että viime kesäinen pettymys halutaan päättää suurella voitolla. Stressittömyys ja se, että iso osa iranilaisista pelaa kotimaassa, pelaakin Iranin pussiin.

3. Englanti – Iran pelin veikkausvihjeet

Jalkapallon MM-kilpailuista veikkaaminen on melko helppoa, sillä vetoa voi lyödä kotimaisen veikkaussivuston lisäksi myös erilaisilla ulkomaalaisten palveluntarjoajien sivustoille, kuten netin kasinoilla. Jalkapalloon liittyviä veikkauskohteita on erittäin paljon ja laidasta laitaan.

Yleisin kohde on kuitenkin voittajaveikkaus ja ensimmäisten pelien voittajavedot ovat jo auki. Kerroin Englannin voitolle on 1,35 ja Iranin 9,0. Jos tasapeli tapahtuu kerroin on 5,0. Kumpi voittaa on pohjimmainen kysymys ja muita kysymyksiä tai kohteita ovat se, kuka tekee avausmaalin, kuinka paljon maaleja tulee ja millaiseen maalieroon ottelu päättyy.

Voittajaveikkauksen lisäksi saatavilla on toki myös monia muita kohteita aina mitä mielenkiintoisimpiin ja kekseliäimpiin kohteisiin. Veikkausvihjeet liittyvät tässä vaiheessa kuitenkin ennen kaikkea ottelun lopputulokseen. Voi kuitenkin lyödä vetoa siitä, kuinka monta maalia tulee. Tällä hetkellä kertoimet eivät eroa niin kovasti. Kerroin, että maalejä on yli 2,5 on 1,82 ja yli 2,5 on 1,93.

Englanti on loistava joukkue. Siitä kertoo jo joukkueen toinen sija jalkapallon EM-kilpailuissa vuonna 2021. Sillä on myös maailmanmestaruus taskussaan vaikkakin siitä on jo jonkin verran aikaa. Englanti on koko lohkon ennakkosuosikki, joten sen pussiin pelaaminen voi hyvinkin kannattaa. Jalkapallovedonlyönnissä kannattaa kuitenkin aina huomioida epävarmuustekijä, sillä kyseessä on yllätyksien peli. Mikäli seurat urheilua ja olet vedonlyönti -hai, tsekkaa meidän Vedonlyöntikilpailu, jossa voit kilpailla muita pelaajia vastaan.

Parhaat tulokset vedonlyönnissä saat tekemällä oman taktiikkasi ja tutustumalla joukkueisiin ja peliin kunnolla ennen vedonlyönnin aloittamista. Valitse vedonvälittäjä, jolla on paras kerroin ja olet hyvällä tiellä!

4. Englanti vs Iran live striimi

Suomessa voi katsella MM-kilpailuja ja siten myös Englanti vs Iran lähetys, YLE:n kautta. Mikäli veikkaat, voit tsekata vedonlyöntisivustosi, koska sen pitää tarjoaa Englanti vs Iran veikkaamista sekä live stream tai live seuranta, jos sinulla ei ole aikaa katsoa.

5. Englanti vs Iran vedonlyönti UKK

5.1 ❓ Milloin Englanti vs Iran avausottelua pidetään?

MM-kisojen alku on 21. marraskuuta ja silloin Enganti vs Iran ottelu pelataan. Peli pitää alkaa kello 18. Suomen aika.

5.2 ❓ Mitkä ovat Englanti vs Iran ottelun kertoimet?

Englanti on toki suosikki - kerroin 1,35. Iranin kerroin on 9,0 ja tasapelin - 5,0.

5.3 ❓ Missä veikata Englanti vs Iran avausottelusta?

Betfair, Olybet, Pinnacle, William Hill ovat parhaita sivustoja, joilla on Englanti vs Iran vedonlyönti tarjouksessa.

kommentoi EnglantiVsIranVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti