Canelo vs Golovkin vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Canelo vs Golovkin vedonlyönti

17. syyskuuta tullaan n√§kem√§√§n j√§nnitt√§v√§ urheiluspektaakkeli, kun Sa√ļl ‚ÄĚCanelo‚ÄĚ √Ālvarez ja Gennady Golovkin kohtaavat nyrkkeilymatsissa siten Canelo vs Golovkin vedonly√∂nti tulee varmasti kuumaksi aiheeksi kaikille veikkaajille. Kyseess√§ on jo parivaljakon kolmas ottelu ja se tulee kruunaamaan trilogiaksikin tituleeratun matsin. Canelo - Golovkin kertoimet ovat jo saatavilla: Canelo - kerroin 1.19, Golovkin - kerroin 4.80.

Meksikon Canelo ja Kazakstanin Golovkin ovat kovan luokan nyrkkeilijöitä, joten ottelua odotetaan kuin kuuta nousevaa. Onko tiedossa tasapeliin päättyvä matsi niin kuin vuoden 2017 osa yksi vai ottaako Canelo voiton kuten vuoden 2018 revanssissa? Kävi, miten kävi, tiedossa on huikea nyrkkeilyspektaakkeli ja vedonlyöntitoimistojen ovet käyvät jo kuumina! Lue tämä postaus ja nappaa veikkausvinkit matsiin!

1. Canelo vs Golovkin 3 huipentaa trilogian

Canelo ja Golovkin ovat kaksi keskisarjan nyrkkeilyn maailman huippua. Ei siis ihme, että ottelut ovat olleet tiukkoja, eikä kolmannen osan voittajaa voida etukäteen arvata. Parivaljakko kohtasi ensimmäistä kertaa vuonna 2017 ja toisen kerran jo vuonna 2018, joten aikaa on kulunut ja molempien taidot ja voitonnälkä ovat kasvaneet matkan varrella.

Canelo vs Golovkin osa yksi käytiin syyskuussa 2017. Se oteltiin Las Vegasissa ja televisioitiin laajasti. Ottelussa Golovkin näennäisesti vei 10 erää 12:sta, mutta tuomaristo päätyi kuitenkin tasatulokseen, sillä yksi tuomareista rankkasi voittajaksi Canelon, toinen Golovkinin ja kolmas tuomitsi ottelun tasan. Tämä johti siihen, että uusintaottelua alettiin vaatia saman tien ja alun perin se suunniteltiin käytäväksi 5.5.2018.

Uusintaottelu jouduttiin kuitenkin perumaan, sillä Canelo antoi positiivisen doping-testin maaliskuussa 2018. Hän vetäytyi ottelusta ja sai kilpailukieltoa elokuuhun 2018. Ottelu päätettiinkin uudelleen aikatauluttaa ja käydä syyskuussa 2018 eli vuosi edellisestä ottelusta.

Revanssia kutsuttiin vuoden 2018 kuumimmaksi otteluksi ja se käytiin Paradisen kaupungissa, Nevadassa. Ottelua seurasi paikan päällä yli 20 000 ihmistä ja se televisioitiin niin ikään laajasti. Ottelussa Canelo muutti tavallista taktiikkaansa ja otteli harvinaisen aggressiivisesti. Lopputulos ei kuitenkaan ollut taaskaan kovin selvä, sillä vaikka Canelo tuomittiin ottelun voittajaksi, oli eri medioilla ja asiantuntijoilla hyvin erinäiset näkemykset siitä, kuka ottelun todella vei.

Näin ollen kaksikon todellinen paremmuus jäi jälleen epäselväksi ja syitä trilogian päättävälle kolmannelle matsille löytyi.

2. Canelo vs Golovkin osa kolme

Syyskuu 2022 tuo mukanaan trilogian päätösottelun, joka otellaan peräti neljä vuotta edellisestä matsista. Golovkin, joka on peräti kahdeksan vuotta vastustajaansa vanhempi, joutuu todistamaan olevansa edelleen huippukunnossa ja ikäeron ajatellaankin pelaavan Canelon pussiin. Jopa knockout-voittoa odotetaan, sillä, vaikka 40-vuotias Golovkin onkin ottanut voiton jo tänä vuonna, on Canelo todella kyvykäs ja hyvässä kunnossa.

Ottelun alla tunnelma kiristyy ja sekä Canelon, että Golovkinin leirit ovat ottaneet käyttöön mediapelin, joka on viety loukkauksiin asti. Kyseessä on paitsi ottelu, jossa parivaljakon paras kruunataan, myös matsi, josta maksetaan äärettömän paljon rahaa. Panokset ovat siis kovat. Tästä nakökulmasta F1 on tosi samanlainen urheilulaji. Suosittelemme artikkelimme F1 kertoimet ja vinkit jos aihe kuulostaa kiinnostavalta.

Nämä ovat kaksi miestä, jotka eivät pidä toisistaan katkerasti ja haluavat päättää tämän uskomattoman sarjan tuhoavalla KO:lla - Eddie Hearn, the Guardian

Kumpi ottelun vie, jäänee nähtäväksi. Pelissä on paljon ja molemmat haluavat voittaa matsin. Ota siis syyskuun ottelupäivä ylös ja jätä voittajaveto hyvissä ajoin. Näin pääset mukaan yhteen vuoden kovimmista matseista!

3. Canelo vs Golovkin 3 veikkausvinkit

Kuten jo edellä kerroimme, parivaljakko on otellut äärimmäisen tasaisesti. Oikeastaan molemmat edellisistä otteluista olisivat voineet kääntyä kummin päin vain, sillä voiton vei se urheilija, joka sattui saamaan paremmat tuomaripisteet. Emme siis oikeastaan tiedä, kumpi miehistä on parempi.

Molemmat ovat todistaneet, että tarvittaessa oman tyylin muuttaminen vastustajan hämäämiseksi onnistuu ja näin ollen ennakkoasetelmat ovat suorastaan kutkuttavat. Golovkin on kuitenkin ikääntynyt matkan varrella ja vaikka hän onkin hyvässä kunnossa, on reilun kolmikymppisen etu nelikymppiseen urheilijaan kuitenkin selkeä. Onko aika siis ajanut Golovkinista ohi? Se jäänee nähtäväksi!

Trilogian päätösottelun voittajaveikkaus on jo auki. Ennakkoon on helppo sanoa, että Canelosta tituleraataan jo voittajaa, sillä hänen kertoimensa on 1,23, kun taas Golovkinin kerroin on 4,20. On siis melko selvää, että Canelon veikkaaminen ei ole ollenkaan huono idea. Se, kuinka päin matsi lopulta kääntyy, on kuitenkin toinen asia, sillä nyrkkeilyssä kaikki on mahdollista. On kuitenkin syytä epäillä, että Golovkin makaa kanveesissa jo hyvissä ajoin ennen ottelun varsinaista päätöstä.

Muut Canelo - Golovkin vetovihjeet voimme antaa kun tapahtuma on lähemmas, koska tällä hetkellä saatavilla ovat 1x2 kertoimet. Vain Pinnacle tarjoaa tällä hetkellä kertoimia siitä, montaako rundiä tulee. Yli 10,5 - kerroin 1,44 ja Alle 10,5 - kerroin 2,85. Vedonvälittäjä ennustaa siten, että ottelu on pitkä, joka usein tapahtuu niin korkealla tasolla. Tämä on siten hyvä vinkki, että lyödä vetoa siitä. Jos kiinnostat voit tsekata Liiga vedonlyönti ja ennusteita tulevasta kaudesta.

Tutustu urheilijoihin ja tee omat loppupäätöksesi matsin lopputuloksesta! Veikkaa ottelua ja tee katselukokemuksestasi huippujännittävä!

4. Canelo vs Golovkin Suomi

Nyrkkeilijöiden kolmas taistelu pidetään Las Vegasissa 17. syyskuuta. Tämä tarkoittaa, että matsi on nähdettävä Suomessa jo 18. syyskuuta aamulla. Odotetaan, että nyrkkeilijät menevät nyrkkeilykehään noin kello 7.00 Suomen aika. Canelo vs Golovkin live striimi on saatavilla DAZN sovelluksen kautta. Mikäli ei halua maksaa palveluksesta, voi etsiä Canelo vs Golovkin live seurantaa. Vedonlyöntisivustot usein tarjoavat tätä palvelua, jonka mukaan tulee mahdollisuus veikata livenä. Canelo vs Golovkin live vedonlyönti on tosi jännittävä, koska voi nähdä miten taistelu menee ja reagoida siihen heti.

5. Canelo vs Golovkin vedonlyönti UKK

5.1 ‚Ěď Miss√§ ja milloin Canelo vs Golovkin 3 pidet√§√§n?

17. syyskuuta Las Vegasissa Canelo ja Golovkin taistelevat. Suomen aika matsi aloittaa noin kello 7.00 aamulla.

5.2 ‚Ěď Mitk√§ ovat Canelo vs Golovkin kertoimet?

Ottelussa Canelo vs Golovkin ennakkosuosikki on Canelo Alvarez, jonka kerroin on 1,19. Kerroin Golovkinin voitolle on 4,80.

5.3 ‚Ěď Mist√§ katsoa Canelo vs Golovkin ottelua?

Canelo vs Golovkin televisointioikeudet omistaa DAZN, joka tarjoaa live striimiä. Voi löytää myös live seurantaa sivuilla, joilla on Canelo vs Golovkin vedonlyönti tarjolla.

kommentoi CaneloVsGolovkinVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti