JohnnyBet.com fi
Jalkapallon MM-kisat 2022 veikkausvinkit ja ennusteet / Argentiina vs Meksiko vedonlyönti

Argentiina vs Meksiko vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Argentiina vs Meksiko vedonlyönti

Argentiina vs Meksiko vedonlyönti on aina kuuma aihe ja nyt tuleva ottelu kuuluu MM-kisojen suunnitelmaan. Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut lähestyvät nopealla vauhdilla, vaikka vuoden 2022 kilpailuja pitääkin odottaa hieman tavallista kauemmin. Turnaus päästään aloittamaan marraskuussa ja ennen joulua uusi maailmanmestari on tiedossa. Argentina vs Meksiko kertoimet sanovat, että luultavasti Argentiina voittaa - kerroin 1,55. Joukkue on yksi turnauksen suosikeista. Meksikon kerroin on 6,92 ja kerroin tasapelille on hetkeksi 4,21. Nyt tiedämme millä tavalla tapahtuma on päättynyt. Jos seuraava Argentiinan matsi kuulostaa kiinnostavalta, lue artikkelimme aiheesta Puola vs Argentiina vedonlyönti.

Turnauksessa tullaan näkemään toinen toistaan huikaisevampia maaleja, yksilösuorituksia ja joukkuepeliä. Maailmanmestari ei useinkaan ole se joukkue, jolla on kuumimmat supertähdet vaan se, joka pelaa parhaiten yhteen. Harvinaista maajoukkuejalkapalloa päästäänkin pelaamaan pitkästä aikaa MM-turnausmuodossa ja kaikki on vielä auki.

Jotta vähämaalisen pallopelin katselu ei kyllästytä, kannattaa katselukokemusta boostata lyömällä pelistä vetoa. Vedonlyönnissä voit veikata koko turnauksen voittajaa, mutta myös pienempiä onnistumisia, kuten yksittäisiä otteluita tai lohkovoittoja. Tulossa onkin huikeita yksittäisiä pelejä, kuten matsi, jossa Argentiina ja Meksiko astuvat vastakkain. Lue vinkit matsiin tästä postauksesta!

1. Jalkapallon MM-turnaus pelataan talvella 2022

Jalkapallon MM-turnaus 2022 järjestetään Qatarissa. Päätös viedä kilpailut Qatariin oli hyvin kiistelty ja siitä on herännyt keskustelua myös Suomen mediassa säännöllisin väliajoin. Ihmisoikeuskysymysten kanssa kamppailevat Qatarin MM-kilpailut ovat nyt kuitenkin tuloillaan, eikä mikään näytä estävän niiden järjestämistä. Tiedossa on huikeaa MM-futista täysille katsomoille.

MM-turnaus pelataan Qatarin kuumasta säästä johtuen poikkeuksellisesti talvella. Suomi ei ole turnauksessa mukana, sillä se ei päässyt jatkoon karsinnoista. Euroopan karsinnat olivat muutenkin tiukat ja esimerkiksi Italia epäonnistui ja jäi ilman kisapaikkaa. Talvisista kisoista tuleekin monella tavalla poikkeukselliset!

2. Ennakkoasetelmat Argentiina – Meksiko matsiin

Meksiko ja Agrentiina pääsivät mukaan Amerikan karsinnoista, joissa mukana ovat Etelä-, Pohjois- ja Väli-Amerikan joukkueet. Tiedossa onkin maanosan sisäinen matsi. Ottelu pelataan 26.11 osana Qatarin kisojen lohkovaihetta. Tiedossa on tykitystä, sillä Argentiina on FIFA-rankingissa tällä hetkellä peräti kolmantena. Meksiko on 12., joten mistään huonosta joukkueesta ei missään nimessä ole kyse.

Viimeiset kolme ottelua, jotka nämä maat ovat ystävyysotteluina pelanneet, ovat menneet Argentiinalle. Maat pelasivat tasan vuonna 2015, mutta muuten Argentiina on vienyt peliä selvästi. Se on Meksikoa reilusti edellä myös MM-kilpailujen voittajaveikkauksessa, joka on jo avoinna.

Meksiko on loistava joukkue. Olen vakuuttunut, että he ovat yksi maailman parhaista joukkueista, ja he varmasti tekevät asioita vaikeita meille. - Argentiinan valmentaja Lionel Scaloni, AS com

Ennakkoasetelma peliin onkin se, että on hyvin perusteltua olettaa, että Argentiina tulee sen voittamaan. Edellisten otteluiden tuloksista ei kuitenkaan voi vetää mitään suoria johtopäätöksiä, sillä vaikka voitot ovatkin olleet runsasmaalisia, on pelit pelattu ystävyysotteluina. Yleensä ystävyysottelussa joukkueiden kokoonpano ei vastaa A-maajoukkueen kokoonpanoa tai kentälle voidaan lähettää kokonaisuudessaan tuntemattomampi kokoonpano.

Argentiina on kuitenkin vahva ja sillä on huikeita pelaajia, sitä ei voi kiistää. Meksiko on ollut mukana 17 maailmanmestaruuskilpailuissa saamatta kuitenkaan suurta menestystä. Meksiko on kuitenkin pärjännyt MM-kilpailuissa tasaisen hyvin karsiutuen lohkovaiheesta eteenpäin useita kertoja. Argentiinalla puolestaan on kaksi maailmanmestaruutta, eikä se epäröi ottaa kolmatta vuoden 2022 turnauksesta.

Argentina - Meksiko ottelut

Päivämäärä Lopputulos
16. marraskuuta 2018 2-0 Argentinan voitto
20. marraskuuta 2018 2-0 Argentinan voitto
10. syyskuuta 2019 4-0 Argentinan voitto

Argentiinaa ei kuitenkaan veikata missään nimessä koko turnauksen voittajaksi. Brasilia, Englanti ja Ranska rankataan sen eteen ja Espanjalla on samat todennäköisyydet. Kuitenkin, kun muistellaan viime kesää ja Italian EM-voittoa ja tiedostetaan, että se ei ole nyt mukana ollenkaan, voidaan todeta, että jalkapallo on yllätysten peli ja kaikki on mahdollista! Yläpuolella olevistä joukkueista luet artikkelissamme jalkapallon MM-kisat finaali vedonlyönti.

3. Argentiina - Meksiko uutiset

Molemmat joukkueet ovat jo pelanneet ensimmäisiä otteluita ja ne eivät menneet kuin Strömsössä. Erityisesti Argentiinalle, joka hävinnyt Saudi Arabiaa vastaan 2:1. Meksikon ottelu päättyi tasapeliin 0:0 Puolaa vastaan. Nämä tulokset tekee tilannetta mielenkiintoisempaa, koska tällä hetkellä ykkössijalla on Saudi Arabia, joka on ollut heikkoin joukkue lohkossa, kertoimien perusteella. Mitä tämä tarkoittaa Argentiinalle ja Meksikolle? Ratkaisu on helppoa. Heidän täytyy voittaa tulevan ottelun mutta tiedämme, että vain yksi joukkue voi voittaa. Odottamme siis ottelua ja nähdään mikä tapahtuu lohkossa, toisten otteluiden jälkeen.

4. Argentiina - Meksiko kokoonpanot 26.11.2022

Argentiina vs Meksiko matsia pidetään 26. marraskuuta. Ennen tämä tapahtuu Argentiina pelaa Saudi Arabiaa vastaan ja Meksikon tavoite on voittaa Puolaa vastaan. Jo nyt voimme kuitenkin yrittää ennustaa, mitkä ovat mahdolliset kokoonpanot. Aloitetaan Argentiinasta.

Argentiinan maajoukkueen maalivahdiksi varmasti tulee Aston Villan Emiliano Martinez. Voimme odottaa neljä puolustajaa kentällä, jotka ovat Acuna, Lisandro Martinez, Otamendi ja Molina. Cristian Romero ei saa pelata loukkaantumisen takia ja hänen sijaan pelaa varmasti mainittu Lisandro Martinez. Kentän keskuksesta vastullisia pelaajia todennäköisesti ovat de Paul, Mac Allister ja Paredes. Ennustamme, että hyökkääjiä on kolme: di Maria vasemmalla puolella, Messi oikealla puolella ja keskellä Interin Lautaro Martinez.

Kuten aina MM-kisojen aikana, maalivahdiksi palaa loistava Guillermo Ochoa, joka pystyi torjumaan Robert Lewandowskin tekemän rangaistuslaukauksen, ottelussa Puolaa vastaan. Ochoan kanssa maalin puolustavat Gallardo, Moreno, Montes ja Sanches. Taktiikka näyttää todennäköisesti samalta kuin Argentiinan eli 4-3-3. Keskikentät ovat Chavez, Herrera ja Edson Alvarez. Kolme pelaajaa tulee hyökkäämään Argentiinan maalin ja nämä ovat Vega, Jimenez ja Lozano.

Argentiina: E. Martinez - Acuna, Lisandro Martinez, Otamendi, Molina - de Paul, Paredes, Mac Allister - di Maria, Lautaro Martinez, Messi

Meksiko: Ochoa - Gallardo, Moreno, Montes, Sanchez - E. Alvarez, Chavez, Herrera - Vega, Jimenez, Lozano

5. Argentiina - Meksiko Veikkausvihjeet

Kuten todettua, Meksiko on laskennallisesti ja odotusten mukaan alakynnessä Argentiinaan nähden. Onkin oikeutettua veikata, että Argentiina tulee voittamaan ottelun.

Edellisistä otteluista nähdään, että maat ovat pelanneet monta runsasmaalista ottelua ja aina Argentiinan voittaessa pelit. Ei siis ole täysin tuulesta temmattua, että Qatarin MM-viheriölläkin voidaan olettaa nähtävän jalkapallojännäri, josta ei maaleja puutu.

Veikkausvihjeinä sanottakoon siis se, että Argentiinan voiton ja suuren maalieron veikkaaminen ei tämän ottelun ollessa kyseessä ole suinkaan huono ajatus. Meksikon joukkue pelaa kuitenkin tietyllä tavalla ilman paineita, sillä siitä ei odoteta finaalikandidaattia. Paineettomana pelaaminen tuokin parhaillaan edun, sillä silloin pelaajat keskittyvät olennaiseen. Ei siis voida poissulkea sitäkään vaihtoehtoa, että Meksiko puolustaisi hyvin ja pistäisi kampoihin johtaen pelin tasatilanteeseen.

Meidän ennusteet Argentiina - Meksiko otteluun ovat Argentiinan voitto ja maaleja yhteensä - yli 1,5. Kertoimet nille tapahtumille ovat 1,55 ja 1,3. Meidän mielestämme nämä maalit tekee Argentiina, voi siis veikkaa, että Argentiina tekee 2 maalia. Sen kerroin on 3,4. Huom, että kupongissa voi yhdistää vedot ja kertoimet näin, että teillä on yksi kuponki korkeammilla kertoimilla.

Mikäli taas yksittäisiä veikkauskohteita, kuten vaikkapa ensimmäisen maalin tekijää katsotaan, ei Argentiinan kohdalla voi ikinä unohtaa sitä, että sinivalkoisessa paidassa pelaa kapteeni Lionel Messi. Messin varjoissa pelaa muutenkin huikea kattaus maailman parhaiden jalkapalloliigojen pelaajia. Argentiinan joukkue onkin kaiken kaikkiaan erittäin kokenut paitsi kansainvälisesti, myös maajoukkueena ja yhdessä pelaten. Messin maalin veikkaaminen ei siis ole huono idea! Lue enemmän aiheesta jalkapallon MM-kisat vinkit JohnnyBetin sivulla.

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto
Bonuskoodi
JBVIPFI

6. Argentiina vs Meksiko live stream

Jos kysessä on niin iso tapahtuma kuin jalkapallon MM-kisat, monta kiinnostaa ja sen johdosta ei ole mitään ongelmaa katsoa otteluita. MM-kisojen televisoinitoikeudet omistaa YLE siis otteluita voi helposti katsoa televisiosta. Mikäli ei ole aikaa katsoa, voi aina etsiä Argentiina Meksiko live seuranta, jota on saatavilla vedonlyöntisivustoissa kuten Pinnacle tai William Hill.

7. Argentiina vs Meksiko vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

7.1 ❓ Missä ja milloin pidetään Argentiina vs Meksiko ottelun?

Lusailin stadionissa 26. marraskuuta 2022 kello 21.00 (Suomen aika) saamme katsoa Argentiina vs Meksiko matsin.

7.2 ❓ Mitkä ovat Argentina vs Meksiko kertoimet?

Argentiinan kerroin on 1,55 ja Meksikon kerroin on 6,92. Kerroin mahdolliselle tasapelille on 4,2.

7.3 ❓ Mitkä ovat veikkausvinkit Argentiina vs Meksiko otteluun?

Vinkkimme on, että maaleja yhteensä on yli 1,5 - kerroin 1,3.

7.4 ❓ Missä katsoa Argentina vs Meksiko ottelua?

Suomessa YLE tarjoaa jalkapallon MM-kisojen lähetyksiä. Voi tsekata myös ilmaista live seuranta vedonlyöntisivustoilla, joilla on myös Argentiina vs Meksiko vedonlyönti tarjolla.

kommentoi ArgentiinaVsMeksikoVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti