Argentiina vs Meksiko vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Argentiina vs Meksiko vedonlyönti

Argentiina vs Meksiko vedonlyönti on aina kuuma aihe ja nyt tuleva ottelu kuuluu MM-kisojen suunnitelmaan. Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut lähestyvät nopealla vauhdilla, vaikka vuoden 2022 kilpailuja pitääkin odottaa hieman tavallista kauemmin. Turnaus päästään aloittamaan marraskuussa ja ennen joulua uusi maailmanmestari on tiedossa. Argentina vs Meksiko kertoimet sanovat, että luultavasti Argentiina voittaa - kerroin 1,51. Joukkue on yksi turnauksen suosikeista. Meksikon kerroin on 5,50 ja kerroin tasapelille on hetkeksi 3,64.

Turnauksessa tullaan näkemään toinen toistaan huikaisevampia maaleja, yksilösuorituksia ja joukkuepeliä. Maailmanmestari ei useinkaan ole se joukkue, jolla on kuumimmat supertähdet vaan se, joka pelaa parhaiten yhteen. Harvinaista maajoukkuejalkapalloa päästäänkin pelaamaan pitkästä aikaa MM-turnausmuodossa ja kaikki on vielä auki.

Jotta vähämaalisen pallopelin katselu ei kyllästytä, kannattaa katselukokemusta boostata lyömällä pelistä vetoa. Vedonlyönnissä voit veikata koko turnauksen voittajaa, mutta myös pienempiä onnistumisia, kuten yksittäisiä otteluita tai lohkovoittoja. Tulossa onkin huikeita yksittäisiä pelejä, kuten matsi, jossa Argentiina ja Meksiko astuvat vastakkain. Lue vinkit matsiin tästä postauksesta!

1. Jalkapallon MM-turnaus pelataan talvella 2022

Jalkapallon MM-turnaus 2022 järjestetään Qatarissa. Päätös viedä kilpailut Qatariin oli hyvin kiistelty ja siitä on herännyt keskustelua myös Suomen mediassa säännöllisin väliajoin. Ihmisoikeuskysymysten kanssa kamppailevat Qatarin MM-kilpailut ovat nyt kuitenkin tuloillaan, eikä mikään näytä estävän niiden järjestämistä. Tiedossa on huikeaa MM-futista täysille katsomoille.

MM-turnaus pelataan Qatarin kuumasta säästä johtuen poikkeuksellisesti talvella. Suomi ei ole turnauksessa mukana, sillä se ei päässyt jatkoon karsinnoista. Euroopan karsinnat olivat muutenkin tiukat ja esimerkiksi Italia epäonnistui ja jäi ilman kisapaikkaa. Talvisista kisoista tuleekin monella tavalla poikkeukselliset!

2. Ennakkoasetelmat Argentiina – Meksiko matsiin

Meksiko ja Agrentiina pääsivät mukaan Amerikan karsinnoista, joissa mukana ovat Etelä-, Pohjois- ja Väli-Amerikan joukkueet. Tiedossa onkin maanosan sisäinen matsi. Ottelu pelataan 26.11 osana Qatarin kisojen lohkovaihetta. Tiedossa on tykitystä, sillä Argentiina on FIFA-rankingissa tällä hetkellä peräti kolmantena. Meksiko on 12., joten mistään huonosta joukkueesta ei missään nimessä ole kyse.

Viimeiset kolme ottelua, jotka nämä maat ovat ystävyysotteluina pelanneet, ovat menneet Argentiinalle. Maat pelasivat tasan vuonna 2015, mutta muuten Argentiina on vienyt peliä selvästi. Se on Meksikoa reilusti edellä myös MM-kilpailujen voittajaveikkauksessa, joka on jo avoinna.

Ennakkoasetelma peliin onkin se, että on hyvin perusteltua olettaa, että Argentiina tulee sen voittamaan. Edellisten otteluiden tuloksista ei kuitenkaan voi vetää mitään suoria johtopäätöksiä, sillä vaikka voitot ovatkin olleet runsasmaalisia, on pelit pelattu ystävyysotteluina. Yleensä ystävyysottelussa joukkueiden kokoonpano ei vastaa A-maajoukkueen kokoonpanoa tai kentälle voidaan lähettää kokonaisuudessaan tuntemattomampi kokoonpano.

Argentiina on kuitenkin vahva ja sillä on huikeita pelaajia, sitä ei voi kiistää. Meksiko on ollut mukana 17 maailmanmestaruuskilpailuissa saamatta kuitenkaan suurta menestystä. Meksiko on kuitenkin pärjännyt MM-kilpailuissa tasaisen hyvin karsiutuen lohkovaiheesta eteenpäin useita kertoja. Argentiinalla puolestaan on kaksi maailmanmestaruutta, eikä se epäröi ottaa kolmatta vuoden 2022 turnauksesta.

Argentiinaa ei kuitenkaan veikata missään nimessä koko turnauksen voittajaksi. Brasilia, Englanti ja Ranska rankataan sen eteen ja Espanjalla on samat todennäköisyydet. Kuitenkin, kun muistellaan viime kesää ja Italian EM-voittoa ja tiedostetaan, että se ei ole nyt mukana ollenkaan, voidaan todeta, että jalkapallo on yllätysten peli ja kaikki on mahdollista! Yläpuolella olevistä joukkueista luet artikkelissamme jalkapallon MM-kisat finaali vedonlyönti.

3. Argentiina - Meksiko Veikkausvihjeet

Kuten todettua, Meksiko on laskennallisesti ja odotusten mukaan alakynnessä Argentiinaan nähden. Onkin oikeutettua veikata, että Argentiina tulee voittamaan ottelun.

Edellisistä otteluista nähdään, että maat ovat pelanneet monta runsasmaalista ottelua ja aina Argentiinan voittaessa pelit. Ei siis ole täysin tuulesta temmattua, että Qatarin MM-viheriölläkin voidaan olettaa nähtävän jalkapallojännäri, josta ei maaleja puutu.

Veikkausvihjeinä sanottakoon siis se, että Argentiinan voiton ja suuren maalieron veikkaaminen ei tämän ottelun ollessa kyseessä ole suinkaan huono ajatus. Meksikon joukkue pelaa kuitenkin tietyllä tavalla ilman paineita, sillä siitä ei odoteta finaalikandidaattia. Paineettomana pelaaminen tuokin parhaillaan edun, sillä silloin pelaajat keskittyvät olennaiseen. Ei siis voida poissulkea sitäkään vaihtoehtoa, että Meksiko puolustaisi hyvin ja pistäisi kampoihin johtaen pelin tasatilanteeseen.

Mikäli taas yksittäisiä veikkauskohteita, kuten vaikkapa ensimmäisen maalin tekijää katsotaan, ei Argentiinan kohdalla voi ikinä unohtaa sitä, että sinivalkoisessa paidassa pelaa kapteeni Lionel Messi. Messin varjoissa pelaa muutenkin huikea kattaus maailman parhaiden jalkapalloliigojen pelaajia. Argentiinan joukkue onkin kaiken kaikkiaan erittäin kokenut paitsi kansainvälisesti, myös maajoukkueena ja yhdessä pelaten. Messin maalin veikkaaminen ei siis ole huono idea! Lue enemmän aiheesta jalkapallon MM-kisat vinkit JohnnyBetin sivulla.

4. Argentiina vs Meksiko live stream

Jos kysessä on niin iso tapahtuma kuin jalkapallon MM-kisat, monta kiinnostaa ja sen johdosta ei ole mitään ongelmaa katsoa otteluita. MM-kisojen televisoinitoikeudet omistaa YLE siis otteluita voi helposti katsoa televisiosta. Mikäli ei ole aikaa katsoa, voi aina etsiä Argentiina Meksiko live seuranta, jota on saatavilla vedonlyöntisivustoissa kuten Pinnacle tai William Hill.

5. Argentiina vs Meksiko vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

5.1 ❓ Missä ja milloin pidetään Argentiina vs Meksiko ottelun?

Lusailin stadionissa 26. marraskuuta 2022 kello 21.00 (Suomen aika) saamme katsoa Argentiina vs Meksiko matsin.

5.2 ❓ Mitkä ovat Argentina vs Meksiko kertoimet?

Argentiinan kerroin on 1,51 ja Meksikon kerroin on 5,50. Kerroin mahdolliselle tasapelille on 3,64.

5.3 ❓ Missä katsoa Argentina vs Meksiko ottelua?

Suomessa YLE tarjoaa jalkapallon MM-kisojen lähetyksiä. Voi tsekata myös ilmaista live seuranta vedonlyöntisivustoilla, joilla on myös Argentiina vs Meksiko vedonlyönti tarjolla.

kommentoi ArgentiinaVsMeksikoVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti