JohnnyBet.com fi

Monacon GP 2023 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Monacon GP 2023 vedonlyönti

Formulat ovat täällä taas ja sen takia haluamme kertoa vähän Monacon GP 2023 vedonlyönnistä! Vuoden 2023 kausi alkoi maaliskuun alussa Bahrainin GP:llä, ja Monacon kaduilla koetaan taas vauhdin huumaa toukokuun 27. ja 28. päivä. Kisoilta voi jälleen kerran odottaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun F1-kuskit päästetään koettelemaan autojensa tehoja Monacon kapeilla kaduilla.

Lisää jännitystä myös kotikatsomoon lyömällä vetoa, ja lue alta parhaat vinkit Monacon GP:n 2023 vedonlyöntiä varten! Monaco GP 2023 kertoimet eivät vielä ole julkaistuja mutta muiden kilpailujen perusteella, suosikit ovat varmasti Max Verstappen, Sergio Perez ja Fernando Alonso.

1. Monacon GP 2023 – taustat

Monacon rata on tunnettu yhtäältä haastavuudestaan, toisaalta myös yksinkertaisuudestaan. Haastavaksi radan tekee Monacon kapeat kadut ja tiukat mutkat, F1-kuskeilta vaaditaan todellista taituruutta kikkailla miltei 300 km/h nopeuksista alas viiteen kymppiin, etteivät mutkat mene pitkiksi. Monacossa onkin nähty monet onnettomuudet, mutta kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta on onneksi jo aikaa.

Monacon katujen Circuit de Monacolla on ajettu F1-kilpailuja jo 1950-luvulta lähtien. F1-kauden ”kruununjalokiveksikin” kutsuttu kisa on usein hurjien ja nopeasti vaihtuvien sääolosuhteiden värittämä, joten kuskeille riittää haastetta sitäkin kautta. Monacon GP muuten tunnetaan luksuksestaan, ja yleisön joukosta löytyykin yleensä maailman miljardöörien kerma. Tämä suosittu F1-tapahtuma on myös loistava tilaisuus veikata. Katsotaan siis Monacon GP vetovhijeet ja ennusteet. Jos Formula ykkönen kuulostaa kiinnostavalta aiheelta, tsekkaa meidän artikkeli vetovihjeet F1.

2. Viekö Red Bull vai yllättääkö Alonso?

Alankomaiden Max Verstappen on viime vuosina, ja myös tällä kaudella ajanut hyvin, voisi jopa sanoa ylivoimaisesti. Verstappenilla on allaan tehokas ja toimiva Red Bullin auto, ja tallin ylivoimainen teknologia on siivittänyt myös tallikaveri Sergio Pereziä hyville sijoituksille. Red Bullin odotetaan pärjäävän myös tässä GP:ssä. Perez ajoi Monacossa voittoon vuonna 2022, ja Verstappen voitti vuotta aiemmin.

Aston Martin on tällä kaudella ollut todellinen yllättäjä, ja tallikaverukset Lance Stroll ja etenkin Fernando Alonso ovat pärjänneet alkukaudella hyvin. Konkarikuski Alonson paluuta ehdittiin odotella jo jonkin aikaa, ja nyt on ilmeisesti vihdoin kaasujalka kohdannut kaltaisensa ajopelin. Alonso on tunnetusti vahva starteissa, joten häneltä on aina syytä odottaa vahvaa sijoitusta Monacossa.

Koskaan ei myöskään saa unohtaa Lewis Hamiltonia, joka jahtaa jo kahdeksannetta F1-mestaruuttaan. Heikosta viimekaudesta ja alkaneesta kaudesta huolimatta legendan asemaan noussut Hamilton voi yllättää, joskaan Monacon kadut eivät viime vuosina ole suosineet Mercedes-tallia. Kotikaupunkinsa Monacon ylpeys, Ferrarin kuski Charles LeClerc voi kotiedun siivin yltää myös hyville sijoituksille.

3. Monacon GP 2023 – ennakko

Monacon GP:ssä ajetaan 78 kierrosta, ja muista kisoista poikkeavaksi, joidenkin mielestä myös tylsemmäksi kisan tekee se, ettei radalla juurikaan voi ohitella. Kisassa tulevat siis pärjäämään ne, jotka ajavat hyvin lauantain aika-ajoissa, ja pärjäävät hyvin startissa. Kuskien sijoitukset siis käytännössä päätetään jo startissa, ja ne voivat muuttua vain varikkopysähdyksien yhteydessä, ellei mitään dramaattista tapahdu.

Hurjien sääolosuhteiden takia ja radan haastavuuden vuoksi turva-auto on tuttu näky Monacossa. Vaikka rata itsessään ei anna mahdollisuuksia ohitella, on sää myös yksi niistä elementeistä, jolla voi olla suurikin vaikutus kisan lopputulokseen. Yleensä Monacossa on toukokuussa jo lämmintä, mutta olosuhteet voivat muuttua hyvin vetisiksi hyvin äkkiä. Kuskeilta ja talleilta vaaditaan siis nopeita reaktioita ja varikkopysähdyksiä. Taktikointia ei siis tästä GP:stä puutu, ja taktikoinnilla on näissä kisoissa varsin suuri merkitys!

4. Vedonlyöntivinkit Monacon GP 2023

Formula 1 -kausi ja etenkin Monacon GP 2023 antavat useita mahdollisuuksia vedonlyönnille. Voit esimerkiksi veikata GP:n voittajaa ja kärkisijoituksia, toisaalta myös tallien pistemääriä ja kuskien ja kisojen nopeimpia kierrosaikoja sekä aika-ajoissa että varsinaisessa GP:ssä. Voit myös veikata turva-auton ilmestymistä ja keskeyttäviä kuskeja.

Varsinaisen ajon, eli sunnuntain ajon veikkauksia silmällä pitäen, kannattaa vedonlyöjän katsoa myös lauantain aika-ajo-karsinnat. Niistä saa yleensä hyvin osviittaa siitä, millaisessa ajokunnossa kuskit ovat, ja miten autot toimivat. Etenkin Monacon GP:ssä lauantain karsinnoilla on erityisasema, sillä ellei mitään dramaattista tapahdu, ja mikäli sääolosuhteet pysyvät tyyninä, voidaan aika-ajoissa hyvinkin jo päättää sunnuntain ajojen pokaalinnostajat. Kannattaa myös tarkkailla Monacon sääennusteita!

5. Monacon GP 2023 kertoimet

Kuten ilmoitettu alussa, emme vielä tiedä Monacon GP 2023 kertomista mutta heti kun vedonvälittäjät julkaisevat niitä sivustoillaan, kirjoitamme niistä tässä artikkelissa. Jo nyt voimme kuitenkin katsoa mitkä ovat tällä hetkellä saatavilla olevat kertoimet ja kuka on koko kauden ennakkosuosikki. Sellainen analyysi voi olla hyvä vinkki Monaco GP 2023 veikkaukseen. Hetkeksi ennakkosuosikki on Max Verstappen kertoimella 1,40. Hänen takana jonossa mestaruuteen on Sergio Perez (5,5) ja Fernando Alonso (12,0). Ei saa unohda vanhaa mestaria eli Lewis Hamiltonia, jonka kerroin on 13,0.

Ylhäällä mainitut kertoimet tarjoaa NetBet, joka suosittelemme tarkistaa jos haluaa veikata Monacon GP 2023 kilpailua. Netistä löytyy monta vedonvälittäjää, siis tärkeä on valita laadukkaan sivuston veikkaamista varten. Meidän sivustoltamme löytyy monta eri sivustojen arvostelua sekä bonuskoodia, joiden avulla voi lunastaa bonuksia veikkaukseen. Mikäli haluat kuitenkin nopeaa vinkkiä, voimme jo nyt suositella NetBet ja Pinnacle. NetBet etukoodi ja arvostelu on helposti löydettävä sivultamme.

Tsekkaa erikoistarjoukset vedonlyöntiin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

6. Monacon GP 2023 katselu

Kaikki Formula ykkösen fanit tietävät varmasti mistä katsoa Monacon GP 2023. Suomessa F1 televisointioikeudet omistaa Viaplay. Se on siten striimaus. Viaplayin paketti maksaa 44,99€/kk ja siihen kuuluu myös muiden urheilutapahtumien lähetykset esim. NHL ottelut ovat katsottavat sieltä tai sekä leffat ja sarjat. Mikäli myös NHL on sun juttu, tarkista meidän NHL kertoimet ja ennusteet toisesta artikkelistamme.

7. Monacon GP 2023 UKK (Usein kysytyt kysymykset)

7.1 🏁 Milloin Monacon GP 2023 järjestetään?

Kilpailut alkaavat 26. toukokuuta ja kestävät 28. toukokuuta asti. Circuit de Monaco on tietysti paikka missä kilpailua pidetään, eli Monacon kaupungissa.

7.2 🏁 Mitkä ovat Monacon GP 2023 kertoimet?

Niitä ei vielä tiedetä. Kirjoitamme niistä heti kun vedonvälittäjät julkaisevat uudet kertoimet.

7.3 🏁 Missä veikata Monacon GP 2023?

Monacon GP 2023 vedonlyönti on mahdollista ja turvallista Pinnacle ja NetBet sivuilta.

kommentoi MonaconGp2023Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti