JohnnyBet.com fi
Jalkapallon MM-kisat 2022 veikkausvinkit ja ennusteet / Kamerun vs Brasilia vedonlyönti

Kamerun vs Brasilia vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Kamerun vs Brasilia vedonlyönti

Kamerun ja Brasilia kohtaavat toisensa osana jalkapallon MM-kisoja siten Kamerun vs Brasilia vedonlyönti on aihe, joka kiinnostaa urheilufaneja. Ottelu pelataan Lusail Stadiumilla, Qatarissa, 2. joulukuuta 2022 klo 21 Suomen aikaa. Kyseinen ottelu on Lohkon G viimeinen ottelu. Ottelupäivä on siis kolmesta viimeinen. Tämä on myös syy miksi Kamerun - Brasilia kertoimet ovat jo saatavilla valituilta vedonlyöntisivustoilta. Brasilia on ennakkosuosikki ja kerroin sen voitolle on 1,42. Kamerunin kerroin on 8,08 ja tasapelin 5,01.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa aiemmin jo kuusi kertaa. Niinpä he ovat toisilleen jo hyvin tuttuja kilpailijoita. Kamerun ei viime vuosina ole osallistunut MM-kisoihin ja heidän viime kilpailustaan onkin kulunut jo 4 vuotta. Kamerun nimittäin otteli maailmanmestaruudesta viimeksi vuonna 2018. Brasilia oli Etelä-Amerikan ensimmäinen maa, joka sai pääsyn MM-kisoihin. Kyseessä on viime vuoden voittaja, viisinkertainen mestari.

1. Ennakkosuosikki Kamerun - Brasilia ottelussa

Brasilia on loistavalla voittohistoriallaan ehdottomasti ennakkosuosikki sekä lohkon G että MM-kisojen voittajaksi. Brasilia on voittanut MM-kisoissa aiemmin 5 kultaa ja 2 hopeaa. Brasilia on hyvin maineikas jalkapallomaa ja joukkueessa pelaakin muutamia huippunimiä, joiden taitoon luotetaan. Joukkueen tähtinimiä ovat mm. Neymar. Philippe Coutinho, Vinicious Junior jne. Pelaajista erityisesti Neymarin suoritusta odotetaan ympäri maailman, sillä kyseessä on taitava maalintekijä, joka osoitti tärkeytensä jo joukkueen pyrkiessä mukaan MM-kisoihin. Osa brasilialaisia on osallistunut Mestarien Liigaan ja jopa on voittanut mestaruuden kuten Vinicious, maalintekijä finaalissa. Lue Mestarien Liiga kertoimista ja tsekkaa olivatko ennusteet oikeat vai ei.

2. Kamerun vs. Brasilia H2H

Brasilian ja Kamerunin joukkueet pelasivat otteluita 6 kertaa. Kamerun on voittanut vain yhden kerran vuonna 2003. Jäljellä olevat matsit Brasilia on voittanut. Niiden joukkueiden viime mittelö pelattiin 20. marraskuuta 2018. Sen lopputulos oli 1-0 Brasilialle.

Kamerunin tilanne ei ole yleisesti hyvä. Syyskuussa joukkuee on pelannut 2 ystävyysottelua ja molemmat olivat Kamerunin häviöt. Tämä ei ole hyvä ennuste Kamerunille erityisesti katsomalla joukkueen vastustajia: Uzbekistan ja Etelä-Korea. Toisaalta Brasilia on voittanut sen ystävyysotteluita 3-0 Ghanaa vastaan ja 5-1 Tunisiaa vastaan.

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

3. Tilanne G-lohkossa

Lohko G kuuluu varmasti mielenkiintoisempiin lohkoisiin Qatarin MM-kisoissa 2022. Brasilia on varmistunut jo sijan neljännesvälierässä. Tödennäköisesti he pääsevät seuraavaan vaiheeseen ykkössijasta, koska heillä on 6 pistettä ja +3 maalin bilanssi. Taistelu etenee kakkossijasta. Ennen Kamerun vs Brasilia ottelun vielä Sveitsi kohtaa Serbiaa. Sveitsillä on 3 pistettä taas Serbialla vain yksi piste. Tästä tulee varmasti kova taistelu. Kamerun on myös joukkue, joka voi päästää neljännesvälierään. Suurin ero on se, että he pelaavat Brasiliaa, joka on yksi parhaista joukkueista turnauksessa ja ennakkosuosikki koko MM-kisoissa. Toisaalta, Brasilia tietää jo, että he pelaavat neljännesvälierässä siis voi tapahtua, että he haluavat säästää energiaa, pudotuspelejä varten. Katsotaan siis molempia otteluita ja odotetaan infoa: kuka pääsee pelaamaan MM-kisoijen pudotuspeleissä.

4. Kamerun - Brasilia kokoonpanot 02.12.2022

Nyt kysymys on siitä, mitä pelaajia voimme nähdä kentällä perjantai-illalla. Kamerunille tämä on tärkeä matsi siis varmasti valmentaja valitsee kovin mahdollisen kokoonpanon. Meidän mielestämme voimme odottaa neljä puolustajaa pelaa Mbokan vieressä. Nämä ovat Tolo, N'Koulou, Castelletto ja Fai. Kentän keskuksesta vastuullisia pelaajia ovat Kunde, Hongla ja Anguissa. Jäljellä oleva kolmio on hyökkääjiä: Ekambi vasemmalla puolella, Mbeumo oikealla puolella ja Choupo-Moting keskus-hyökkääjänä.

Vaikka Brasilia voi olla ihan varma, että se pääsee lohkovaiheen ohi, ei saa unohtaa, että tämä on yksi maailman parhaaista joukkueista. Tämä tarkoittaa, että jos näemma jotain muutoksia kokoonpanossa, edelleen näemme kentällä jalkapallonmaailman huippupelaajia. Meidän mielestämme maalivahdiksi tulee Man Cityn Ederson. Puolustajia on neljä: Telles, Bremer, Militao ja kokenut Alves. Sitten kaksi defensiivista keskikenttää Guimaraes ja Fabinho, joiden edessä pelaa vielä kolme keskikenttää: Rodrygo, Antony ja Martinelli. Keskus-hyökkääjän roolissa tödennäköisesti näemme Gabriel Jesuksen pelavan.

Kamerun: Mboka - Tolo, N'Koulou, Castelletto, Fai - Kunde, Anguissa, Hongla - Ekambi, Mbeumo, Choupo-Moting

Brasilia: Edersonn - Telles, Bremer, Militao, Alves - Guimaraes, Fabinho - Antony, Rodrygo, Martinelli - Jesus

5. Vedonlyöntivinkkejä Kamerun - Brasilia matsiin

MM-kisojen kohteita löytyy runsaasti vedonlyöntisivustoilta. Myös Kamerunin ja Brasilian välisestä ottelusta pääsee lyömään vetoa. Vedonlyöntialustat tarjoavat myös erilaisia vetotapoja eli vetoa pystyy lyömään koko ottelun voittajasta, maalien määrästä, tasapelistä, ensimmäisen maalin tekijästä jne.

Vedonlyönnissä kannattaa ehkä miettiä valitun joukkueen historiaa eli onko joukkue ollut aiemmin voitokas vai onko joukkue kohdannut urallaan enemmän häviöitä kuin voittoja? Toki kertoimet ja Brasilian aiemmat voitot voivat antaa viitteitä todennäköisemmästä voittajasta, mutta yllätyksiä voi sattua.

Kuten kirjoitimme alussa, kertoimet ovat jo saatavilla. Brasilian voitolle kerroin on pienempi kuin Kamerunille mutta tämä ei ole täysin tyhmä vaihtoehto. Kerroin on 1,42 siis hyvin pieni mutta veto näyttää ihan varmalta. Brasilian voitto on ennustettava. Jos tuntuu Kamerunin voitavan ottelun, kannattaa valita tuplamahdollisuus vedon. Silloin kerroin on 3,0 eli edelleen kannattava mutta tasapelin tapauksessa, voittaammekin. Brasilia kuitenkin kuuluu koko MM-kisojen ennakkosuosikeihin. Mikäli 1x2 veto Brasilialle on liian vähän, voi lisätä kuponkiin myös BTS vedon eli että molemmat joukkueet tekevät maalin (vai ei). Keroin, että vain yksi niistä tekee maaleja on 1,74. Sen lisäksi voi veikkaa, että ottelussa tulee enemmän kuin 2,5 maalia. Kerroin sille on 1,77. Odottamassa matsia, tsekkaa JohnnyBetin liigaa tipstereille, jossa voi ilmaisesti kokeilla ennustaa oikeaa tulosta ja voittaa oikeaa rahaa.

Vedonlyöntisivustoilla kannattaa muuten pitää silmällä kampanjoita ja bonuksia. Monet vedonlyöntialustat haluavat tarjota kampanjoita MM-kisoja varten, joten Kamerun vs. Brasilia -ottelu saattaa myös olla osana kampanjoita. Kampanjoita saatetaan järjestää juuri MM-kisoja ajatellen tai vedonlyöntisivustoilla saattaa olla yleisiä kampanjoita, joissa voit saada esimerkiksi ilmaisvedon tai cashbackin. Maailmanmestaruus on kuitenkin merkittävä asia urheilumaailmassa ja siksi olisikin hyvin luonnollista ottaa tapahtuma huomioon kampanjoissa. Kannattaa pitää silmällä myös uusille asiakkaille suunnattuja bonuksia.

Koska ottelu ei ole vielä alkanut ja saamme odotella joulukuuta vielä tovin, ehdit hyvin tutustumaan eri vedonyöntialustoihin ja katsomaan, mikä niistä voisi sopia sinulle. Näin tiedät jo tapahtuman alkaessa, millä sivustolla vedon asetat.

6. Mistä Kamerun vs. Brasilia -ottelun voi katsoa?

Kamerun vs. Brasilia -ottelun pääsee katsomaan MTV3:lta 2. joulukuuta klo 21.00. Tänä vuonna jalkapallon MM-kisojen televisio-oikeudet ovat Ylellä ja MTV:llä eli ne näyttävät ottelut suomalaisille. Ottelussa tullaan varmasti todistamaan raikuvia huutoja yleisöstä, sillä katsojia mahtuu mukaan jopa 80 000.

Jalkapallon faneille on luvassa jännittävä ottelu. Tulemme mitä todennäköisimmin todistamaan hyvinkin jännittävän ottelun, sillä joukkueet ovat ennestään tuttuja toisilleen. Molemmat joukkueet tulevatkin varmasti tekemään kaikkensa voittaakseen ja näyttääkseen vastustajalleen, mistä pelaajat oikein on tehty.

7. Kamerun vs Brasilia veodnlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

7.1 ❓ Missä ja milloin Kamerun - Brasilia ottelun pidetään?

Joukkueet pelaavat Lusail Stadiumilla Qatarissa 2. joulukuuta kello 21.00 Suomen aikaa.

7.2 ❓ Mistä katsoa Kamerun - Brasilia ottelun?

MTV3 tarjoaa Kamerun - Brasilia lähetystä. Voi tarkistaa myös Kamerun vs Brasilia live streamiä, joita löytyy usein vedonlyöntisivustojen tarjouksessa.

7.3 ❓ Mitkä ovat vetovihjeet Kamerun - Brasilia otteluun?

Voi asettaa vetoa siitä, että maaleja on yli 2,5. Kerroin on 1,77.

7.4 ❓ Mitkä ovat Kamerun - Brasilia kertoimet?

Sekä Kamerun vs Brasilia ennusteet ja kertoimet vahvistavat Brasilian asemaa. Kerroin Brasilian voitolle on 1,42 taas Kamerunille 8,08. Tasapelin kerroin on 5,01. Sivustot kuten William Hill, tarjoavat jalkapallon MM-kisojen veikkaamista mm. Kamerun vs Brasilia vedonlyönti on tarjolla.

kommentoi KamerunVsBrasiliaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti