JohnnyBet.com fi

Edistynyt Urheiluvedonlyönnin Opas

käyttäjältä Giovanni Del Bosco
Edistynyt Urheiluvedonlyönnin Opas

Aloitetaan tämä edistynyt urheiluvedonlyönnin opas kertomalla, että on olemassa monia menetelmiä, vetoja ja pelijärjestelmiä, mutta pelaajat voidaan jakaa kahteen tyyppiin: “pelaajat - voittajat”, ja “pelaajat - häviäjät”. Näiden eroavaisuus on siinä, että voittajat pystyvät hyväksymään satunnaisia tappioita ja tämä voi tehdä heistä jopa vahvempia.

Toisaalta “häviäjät” eivät kykene sopeutumaan tappioon ja tämän vuoksi ei eivät todennäköisesti voita vedonvälittäjiä. Olen panostanut paljon saadakseni tästä edistyneestä urheiluvedonlyönnin oppaasta ensimmäisen askeleen kohti lopullista menestystäsi.

Lue siis tämä urheiluvedonlyönnin opas kokeneimmille pelaajille ja ota haltuun kaikki vedonlynötivinkit, opi parhaista vedonlyöntistrategioista ja löydä saatavilla olevat, edistyneet vedonlyöntijärjestelmät.

1. Elementit ja Tekijät, Jotka Määrittävät Voiton

1.1 Henkiset Tekijät

“Voittajilla” on positiivinen asenne, jopa silloin, kun häviävät. He ymmärtävät, että negatiiviset tunteet, halu saada rahat takaisin ja pelaaminen hinnalla millä hyvänsä eivät voi olla prioriteettinä.

“Häviäjät” ovat levottomia ja hermostuneita, heidän on vaikea ottaa tappioita vastaan ja hävitessään eivät voi itselleen mitään ja ottavat samantien lisää riskejä panostamalla enemmän, häviten näin kaksi tai kolme kertaa sen summan, jonka ovat alunperin sijoittaneet. He lyövät vetoa tapahtumista, joita eivät ole ennalta analysoineet (tämä pätee erityisesti nettipelaajiin).

Tämä on mielestäni henkinen tekijä. Jokaisen pelaajan tulisi oppia keino hallita tätä, sillä ilman tätä taitoa he joutuvat toimimaan pimeässä - tämä taas johtaa epäonnistumisiin.

1.2 Henkilökohtaiset piirteet

Voittajapelaajat osaavat olla kärsivällisiä. He odottavat tilaisuutta ja toimivat johdonmukaisesti järjestelmänsä ja suunnitelmansa mukaisesti. Häviäjäpelaajat eivät osaa ja/tai pysty hallitsemaan itseään.

1.3 Pelaamisen Järjestelmät tai Menetelmät

Nämä pätevät kaikentyyppisiin vetoihin: jos pelaat “tuurilla” ilman järjestelmää tai ymmärrystä omista toimista ja tavoitteista, lopputulos tulee olemaan huono. Jokaisen pelaajan tulisi määritellä, kuinka paljon rahaa hän tulee sijoittamaan sekä menetelmät, jolla ne sijoitetaan. Tätä ei tulisi tehdä sattumanvaraisesti tai vielä pahempaa, hetken mielijohteesta. Kukaan ei pakota sinua pelaamaan päivittäin. Jos toimit näin, tulisi sen tapahtua vain siksi, että olet varma asettamistasi vedoista.

On virhe pelata useiden järjestelmien kanssa. Pääsääntönä kannattaa ymmärtää ja löytää järjestelmä, joka sopii omaan tavoitteeseesi. Tämä järjestelmä tuli sovittaa täysin siihen rahamäärään, jonka haluat sijoittaa vetoihisi. Ihmiset, jotka eivät pysty hallitsemaan itseään, eivät tee koskaan tuottoa. Epäilyjen välttämiseksi - onnea on, mutta pitkällä aikavälillä ei ole mahdollista edetä ilman reittiä. Se on kuin purjehtimista yöllä, kun et tiedä, minne olet menossa.

1.4 Riskienhallinta

Jokaisen, joka päättää pelata rahasta, tulisi aluksi käydä läpi koeaika, jonka aikana omia taitoja voi testata. Tällaisen koeajan voi suorittaa JohnnyBetillä. Sinun ei tarvitse sijoittaa rahaa, mutta pääset katsomaan vetojesi tehokkuuden. Jos tuottosi on pitkällä aikavälillä negatiivinen, ehkä kannattaa luovuttaa ja luottaa johonkin toiseen.

“Voittajapelaaja” hyväksyy jokaisen tappion (ei tietenkään ole mahdollista olla iloinen hävitessä, mutta jos saatu tieto on oikeaa ja tarkkaa, voittaja on pelaaja eikä vedonvälittäjä), kun taas “häviäjäpelaaja” ei pysty ymmärtämään häviötä ja asettaa samalla uuden vedon, tauotta, yrittäen turhaan saada häviämänsä rahat nopeasti takaisin.

1.5 Useiden Vetojen Tekeminen

Älä yritä asettaa vetoja, joissa on yli 2 tapahtumaa yhdellä kupongilla. Periaate on yksinkertainen - et hyödy siitä, että teet asiasta monimutkaisemman ja otat ylimääräisen riskin.

1.6 Progressiivinen Järjestelmä

Älä sokeudu progressiivisesta järjestelmästä, joka perustuu summan nostamiseen. Tämäntyyppinen vedonlyönti vaatii erittäin kovaa itsekuria ja harjoittelua. Pelaajien on vaikea pysytellä tämäntyyppisessä mielentilassa pitkäaikaisesti. Lukuisten tappioiden jälkeen on riski “panikoida” ja langeta samalla vedonvälittäjän ansaan.

1.7 Budjetin Hallinta

On välttämätöntä sijoittaa osan säästöistäsi pelaamiseen. Valitse sellainen summa, joka ei edes useiden tappioiden jälkeen johda sinua konkursiin. Kaikki riippuu käyttämistäsi vinkeistä. Jos mahdollista, analysoi niiden historiaa, jotta voit laske turvallisen summan yksittäiselle vedolle. Yleisesti hyväksytty sääntö on asettaa enintään 1-3% budjetistasi yhteen vetoon.

Muista, että suurempi määrä varoja auttaa sinua voittamaan enemmän ilman tarvetta ottaa liiallista riskiä, kun lyödään vetoa korkeilla kertoimilla. Budjetti suhteessa säästöihisi on hyvin tärkeä tekijä vetoja asettaessa, sillä vedonvälittäjällä ei ole tästä tietoa, verrattuna muihin tekijöihin, kuten kertoimiin tai uusiin liittyen joukkueisiin. Niinpä sopiva budjetin hallinta on avain pitkäaikaiseen voittoon.

1.8 Arvovedonlyönti

Monet ajattelevat, että yksittäisen vedon asettaminen kertoimilla 1.60 tai 1.70 ei kannata: TÄMÄ EI OLE TOTTA. Mikäli tämäntyyppinen veto onnistuu esimerkiksi panostettuasi 10€, tuottomme olisi 6-7€. Tämä on 60-70% enemmän, verrattuna sijoitettuun rahasummaan. Ei kannata ajatella, että voitettu summa on pieni (voitto riippuu sijoitetusta summasta. Jos lyön vetoa 10€:lla kertoimilla 1.70, voitan 7€, mutta jos lyön vetoa 100€:lla, voitan 70€).

On tärkeää säätää rahan määrä budjettiisi. Jos arvioit, että mahdollisuudet verrattuna tarjottuihin kertoimiin ovat riittävät, kannattaisi lyödä vetoa. Miten tämä tulisi laskea? Käytä seuraavaa kaavaa: (vedonvälittäjän kertoimet) * (voitonmahdollisuudet) / 100. Jos tulos ylittää 1, se tarkoittaa, että veto kannattaa, mutta jos tulos on alle 1, kannattaa luopua ajatuksesta. Katso alla olevat esimerkit:

 • Arsenalin voiton kertoimet ovat 1.60. Arvioit voitonmahdollisuudeksi 70%. Aiemmin mainitun kaavan mukaan: 1.60*70%/100 = 1.12. Tässä tapauksessa veto kannattaa, arvo on 12%.
 • Barcelonan voiton kertoimet ovat 1.70. Arvioit heidän voitonmahdollisuudeksi 55%. Aikaisemman kaavan mukaan: 1.70*55%/100 = 0,93. Tässä tapauksessa veto ei kannata ja siitä kannattaa luopua.

Asettamalla vetoja useisiin tapahtumiin, tiedät, mitkä vedot kannattavat ja eikä sinun tarvitse laskea sitä joka kerta.

1.9 Tuoton Hallinta

“Voittajapelaaja” pystyy hallitsemaan tilannetta ja tuottoa. Heihin ei vaikuta nopean vaurastumisen ajatus eivätkä he ota turhia riskejä. He noudattavat järjestelmää, joka on auttanut heitä voittamaan.

“Häviäjäpelaaja”, joka ei ymmärrä tappiota, ei pysty hallitsemaan mahdollisesti saatua tuottoa ja he pian häviävät tuottonsa ja luopuvat toimivasta järjestelmästään yrittämällä onneaan muualla tai ottamalla riskejä vetoihin, joita he pitävät arvokkaina, tekemättä tarkkaa analyysiä.

Esimerkiksi: “häviäjäpelaaja” voittaa 100€ ja asettaa samantien 5€ jokaiseen peliin 4-5 kertaa (hän haluaa voittaa 1000€), unohtaen, että tällä tavalla hän hävittää 25% saadusta tuotosta. Hän on vakuuttunut, että tämä on suuri menestys ja samaan aikaan hän menettää täysin alkuperäisen hallintansa.

Alla näet loput edistyneistä vinkeistä urheiluvedonlyöntiin. Opit myös, miten lyödä vetoa ammattimaisesti ja kuinka hallitset urheiluvedonlyönnissä pelikassaa. Tämä voi olla seuraava askel sen jälkeen, kun olet lukenut meidän aloittelijan urheiluvedonlyönnin oppamme, josta sait tietoa urheiluvedonyönnin perusteista.

2. Kuinka Asettaa Vetoja

Kun pelaajat jaetaan heihin, jotka ovat “voittajapelaajia”, jotka pystyvät hallitsemaan yllämainitut elementit, heidän, jotka osaavat ottaa riskin ja tekevät sen tietoisesti, tulisi myös olla kärsivällisiä. Törmäämme usein moniin mahdollisuuksiin (erityisesti viikonloppuisin) ja lukuisiin otteluihin, jotka pelataan ympäri maailman. Ota kynä esiin.

 • Aloita sulkemalla pois kilpailut, joista et tiedä mitään. Älä harhaudu hienoista nimistä: kaikessa on kyse rahasta eikä kaukomatkojen järjestämisestä
 • Sulje pois vedot, joiden kertoimet ovat alle 1.40
 • Analysoi Internetistä saatavilla olevia tietoja - niitä voit löytää klubien ja asiantuntijoiden virallisilta verkkosivustoilta

Muista, että jokaisen on mahdollista olla asiantuntija. Sinun täytyy päättää, onko kyseinen henkilö luotettava. Hyvänä sääntönä tämä voidaan tehdä seuraamalla tietyn vinkkaajan tilastoja (JohnnyBetillä löydät tilasto-osion käyttäjän profiilista). Itse henkilökohtaisesti suosittelen noudattamaan sellaisten 2-3 asiantuntijan neuvoja, jotka tekevät säännöllisesti 10% tuottoa. Jos huomaat, että tietty vinkkaaja julkaisee vinkkejä vähintään vuoden ajan ja nämä vinkit tuottavat 10%, voit olla varma, että hän on ammattilainen.

Asiantuntijat pitävät seuraavia elementtejä ehdottoman tärkeinä:

 • Joukkueiden tulokset viimeisten 4-6 ottelun aikana
 • Joukkue: poissaolevat pelaajat pelikiellon tai loukkaantumisen vuoksi. Täytyisi vastata kysymykseen, voivatko joukkueet vaihtaa tiettyjä jäseniä. Älä kiinnitä huomiota numeroihin. Kiinnitä huomiota poissaolevien pelaajien rooliin ja tärkeyteen: ei tärkeintä maalivahtia, paras hyökkääjä, joukkueen kapteeni tai puolustajat ovat tärkeitä elementtejä, jotka ovat vastuussa joukkueen vahvuudesta
 • Kenttä: mielestäni tällä ei ole enää niin suurta merkitystä kuin ennen, varsinkaan eurooppalaisissa liigoissa, mutta kannattaa silti keskittyä KOTI/VIERAS -pisteisiin, sillä jos tietty joukkue on saanut 80% pisteistään kotona, on varmaa, että kotikentällä pelaaminen on ratkaisevaa
 • Tilanne seurassa ja pukuhuoneissa: kiistat ja jännite joukkueen omistajan ja valmentajan ja pelaajien välillä ovat avainasemassa, kun pyritään ymmärtämään joukkueen ilmapiiriä
 • Uudet siirrot: voivat tulla nopeastikin, mutta niihin on sopeuduttava
 • Valmentajan vaihto: sillä on negatiivisia vaikutuksia (uuden valmentajan täytyy tutustua pelaajiin ja käyttää omia metodejaan), mutta myös positiivisia (erityisesti niiden pelaajien osalta, joille on määrätty uudet roolit, vaihtopelaajien osalta, mutta myös silloin, kun vanhan valmentajan ja pelaajien välillä on puuttunut kommunikaatio)

Eikä tässä vielä kaikki, sillä on vielä paljon urheiluvedonlyöntivinkkejä. Sinulle saattaakin jo olla tuttua meidän urheiluvedonlyönnin perussäännöt ja tiedot urheiluveikkaus helpista. Näin ollen ammattimaisemmat aiheet, kuten urheiluvedonlyönnin budetin hallinta sekä edistyneet strategiat ja ammattimaiset vedonlyöntijärjestelmät ovat tärkeimmät asiat tässä ammattimaisessa urheiluvedonlyönnin oppaassa.

3. Miten Saada Hyvää Tietoa

Hyvät uutiset ovat yleensä uskottavia tietoja, jotka tulevat luotettavista lähteistä. Usein lukemamme uutiset ovat virheellisiä eivätkä vastaa todellisuutta. Saattaa käydä myös niin, että yhdistämme yhden pienen tiedonmurusen yhtäkkiseen muutokseen vedonvälittäjän kertoimissa emmekä analysoi koko ottelua. Näin uskomme kyseessä olevan 100% voitto. Muista tarkistaa kaikki kilpailijat. Kokemukseni perusteella neuvon olemaan varovainen sen suhteen, mitä muut Internetin käyttäjät kommentoivat blogeihin (ilmaisiin tai maksullisiin) ja foorumeihin: muista, että kaikki voivat julkaista mielipiteitään “fanin näkökulmasta” ja saattavat siis myös postata virheellistä tietoa, joka on lähellä vastuutonta vedonlyöntiä.

Urani aikana julkaisin vinkkejäni monilla verkkosivustoilla, jotka tarjosivat ilmaisia vedonlyöntivinkkejä. Niillä kohtasin paljon lahjakkaita vinkkaajia. Kuitenkin tällaisten sivustojen vakava huono puoli piilee siinä, että ylläpitäjät jakavat kuukausittaisia palkintoja vinkkien julkaisemisesta. Tämä johtaa siihen, että vinkkaajat julkaisevat vastuuttomia vinkkejä jakson lopussa, usein korkeilla kertoimilla, osuakseen jackpottiin ja voittaakseen kilpailun palkinnon. Tällainen käytös ei käy yhteen pitkäaikaisen menestyksen kanssa.

Tsekkaa erikoistarjoukset vedonlyöntiin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto
Twin
Twin
Bonus Urheilu
Pelaa ilman provisiota!
Bonuskoodi
Snatch Casino
Snatch Casino
Bonus Urheilu
Ilmaisveto jopa 100€ asti
Bonuskoodi
Lucky Block
Lucky Block
Bonus Urheilu
200% bonus jopa 25000€ asti ja 50 ilmaiskierrosta

Vaihtoehtona ovat sivustot, jotka tarjoavat maksullisia vinkkejä. Suhtaudun silti julkaistuihin vinkkeihin varauksella. Tässä ammattimaisessa urheiluvedonlyönnin oppaassa kannattaakin mainita, että tällaisten palvelumaksuja maksavat käyttäjät vaativat pääsyä vinkkien pariin jatkuvasti. Kun puhutaan ammattimaisten vinkkaajien työstä, on hetkiä, jolloin ei ole sopivia vetoja ja kannattaisi vetäytyä vedonlyönnistä, mutta maksullisten verkkosivustojen vinkkaajilla ei ole varaa lopettaa tilaajien aiheuttaman paineen vuoksi. Mielestäni parhaat neuvonantajat ovat vinkkaajia, jotka eivät ansaitse rahaa tai palkintoja kilpailuista, vaan jotka julkaisevat vinkkejä jakaakseen tietouttaan. Heille vedoista saadut hyödyt ovat tarpeeksi suuria niin, että heidän ei tarvitse voittaa palkintoja tai ottaa rahaa käyttäjiltä. Heidän ainoa tavoitteensa on vaihtaa tietoja muiden asiantuntijoiden kanssa.

4. Minun Vinkkini

 • Jokaisen pelaajan tulisi ymmärtää vedonlyöntimenetelmää. Tulisi tehdä päätös ja pysytellä siinä. Suurin virhe on vaihtaa jatkuvasti käytössä olevaa menetelmää
 • Jos päätämme noudattaa tiettyä menetelmää, meidän ei kannattaisi luopua siitä, vaan sen sijaan parantaa sitä ja säätää sitä vedonlyöntiimme sopivaksi
 • Ero korkeiden ja matalien kertoiminen välillä on vähäpätöinen (lukuunottamatta kasvanutta panosta). Kaikkein tärkein asia on olla tietoinen siitä, mitä tehdä. Tämän jälkeen on kyse vain johdonmukaisuudesta.
 • Ajan vakaus ja ammattitaito ovat tärkeitä ammattimaiselle neuvonantajalle. Keskivertopelaajien tapauksessa he osaavat erottaa hyvän pelaajan sellaisesta, joka pääsee huipulle.
 • Muista aina olla iloinen ja tasapainoinen. SE ON PERUSSÄÄNTÖ VETOJA ASETTAESSA!
 • Älä KOSKAAN aseta vetoja, jos olet vaikeassa henkilökohtaisessa tilanteessa, kuten silloin, kun olet hermostunut, väsynyt tai stressaantunut. Älä KOSKAAN aseta vetoja, jos et ole rauhallisessa paikassa (on paras olla yksin eikä mikään saa häiritä sinua).
 • Älä KOSKAAN (menneisyydessä minäkin olen tehnyt tämän virheen) aseta liian monta vetoa ilman riskien arviointia tai jos et ole vakuuttunut voitosta. Ei kannata asettaa vetoja, joita ei ole analysoitu yllämainittujen vinkkien mukaisesti ja ilman “riittävää” määrää tietoa tai tuloa. Kuten jo aiemmin mainitsin, ne antavat sinulle edun inhottuja vedonvälittäjiä vastaan, jotka voivat itse asiassa olla hyvin hyödyllisiä, koska jos ajattelet samoin, sinusta voi tulla AMMATTILAINEN
 • Tämän havainnollistamiseksi kuuntelen musiikkia analysoidessani ottelua, johon haluan sijoittaa paljon rahaa, mutta teen sen ITSE niin, ettei kukaan ole lähelläni!

Edellämainitut vinkit, jotka ovat tässä edistyneessä urheiluvedonlyönnin oppaassa ovat mielestäni KAIKKEIN TÄRKEIMPIÄ: ne saattavat ehkä vaikuttaa pieniltä, mutta niillä on iso merkitys.

kommentoi EdistynytUrheiluvedonlyönninOpas
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti