JohnnyBet.com fi

Aloittelijan Opas Hevosurheiluvedonlyöntiin

käyttäjältä Sallyboom
Aloittelijan Opas Hevosurheiluvedonlyöntiin

Hevosurheilu on ehkä yksi suosituimmista urheilulajeista vedonlyöjien keskuudessa ja siksi olemme luoneet tämän aloittelijan oppaan hevosurheiluvedonlyöntiin. Se on pitkään liitetty uhkapelaamiseen ja tarvitsee vain vilkaista hevosurheilun vedonlyöntiä suurimmissa hevosurheilutapahtumista ymmärtääksesi hevosurheilun vedonlyönnin merkityksen.

The Preakness Stakes, Grand National, Kentucky Derby, Prix de l’Arc de Triomphe, Melbourne Cup ja Nakayama Grand Jump ovat kaikki esimerkkejä maailmanlaajuisista hevoskilpailuista, joihin panostetaan suuria määriä rahaa.

Heille, joille laji on uutta, alla on kattava aloittelijan opas hevosurheiluvedonlyöntiin, alkaen siitä, miten valita vedonvälittäjä.

1. Hevosurheiluvedonvälittäjän Valitseminen

Aloitamme aloittelijoiden hevosurheiluvedonlyönnin oppaamme tarkastelemalla niitä ominaisuuksia, joita tulisi tarkastella silloin, kun olet valitsemassa omaa vedonvälittäjääsi. Tärkein huomioitava asia valittaessa omaa hevorurheilua tarjoavaa vedonvälittäjää on kertoimien laatu. Jos aiot lyödä säännöllisesti vetoa hevosurheiluun, tulisi parhaiden mahdollisten kertoimien olla prioriteettina. Eri vedonvälittäjillä on erilaiset kertoimet saman kilpailun hevosille. Haluat varmasti lyödä vetoa mahdollisimman suurella kertoimella, varmistaaksesi mahdollisimman suuren voittosumman, mikäli voitat vedon.

Yksi yleisimmistä hevosurheilun vetotyypeistä on Each Way -veto. Kerromme siitä lisää myöhemmin aloittelijoiden hevosurheiluvedonlyönnin oppaassa. Kuitenkin valittaessa hevosurheilua tarjoavaa vedonlyöntisivustoa, halutaan varmistaa, että käytössä oleva vedonlyöntisivusto maksaa voittoja mahdollisimman usealle sijalle. Oman hevosen pääseminen neljännelle sijalle, tuoden kuitenkin tappion, aiheuttaa varmasti suuren pettymyksen tunteen. Varsinkin, jos olisit tehnyt saman vedon toisen vedonvälittän kautta, jolla olisit saanut neljännestä sijasta voiton.

Ja lopuksi, kun valitset itsellesi vedonvälittäjää, kiinnitä vielä huomiota hyviin bonuksiin. On olemassa paljon vedonlyöntisivustoja, joilla on tarjolla fantastisia tervetuliaisbonuksia, kun taas toisilla on erikoistarjouksia hevosurheiluun. Kun olet lukenut artikkelimme, tiedät, miten tärkeää on osata valita sopiva vedonvälittäjä, joten bonusten ohella tulisi tarkistaa myös sivuston muut ominaisuudet. Käsittelemme bonuksia lisää myöhemmin aloittelijan oppaamme edetessä, jolloin katsomme, miten voit lunastaa hevosurheilubonuksen.

2. Miten Lunastaa Hevosurheilubonus

Jatketaan kattavaa aloittelijan opastamme hevosurheiluvedonlyönnistä katsomalla tarkemmin, miten hevosurheilubonuksen voi lunastaa. Paras tapa on käyttää sivustoa, jolta löydät kattavan valikoiman hevosurheilua tarjoavia vedonlyöntisivustoja, mutta jolta löydät myös tuoreimmat bonukset sekä eksklusiiviset bonuskoodit.

Hevosurheilubonukset Tiedot
Ilmaisveto Bonus, joka annetaan ilman talletusta
Talletusbonus Bonus, joka riippuu talletussummasta
Reload-bonus Bonus, joka annetaan tiettynä viikonpäivänä
Cashback eli käteispalautus Cashback, joka annetaan voittaneista/hävinneistä vedoistasi

Käyttämällä sivustoa, kuten JohnnyBet tai Bonuskoodi, voit etsiä parhaan hevosurheilubonuksen ja klikata linkkiä, joka vie sinut suoraan vedonlyöntisivustolle. Mutta ennen kuin teet niin, tulee sinun kopioida bonuskoodi. Näin pääset täyttämään vedonlyöntisivuston rekisteröitymislomakkeen ja liittämään bonuskoodin helposti sille kuuluvaan kenttään.

Näiden helppojen vaiheiden jälkeen olet oikeutettu hevosurheilubonukseen. Sinun tulee vain täyttää kierrätysvaatimukset, niin kaikki on kunnossa.

3. Kuinka Lyödä Vetoa Hevosurheilusta

Kuten jo aiemmin kerroimmekin artikkelissamme, vedon asettamisen oppiminen ei ole vaikeaa. Kun harkitset vedon asettamista hevosurheiluun, tulisi olla tietoinen hevosurheilun eri vedonlyöntimarkkinoista. On olemassa useita markkinoita, kuten Voitto, Sijoitus, Ennuste, Trio, Tierce, Kvartetti, Quadro, Roll Win, Roll Forecast, Accumulator ja Quadrella. Osa näistä, kuten Voitto ja Sijoitus, ovat helposti ymmärrettäviä, kun taas toisten ymmärtäminen saattaa vaatia pientä tutkimustyötä ennen vetojen asettamista. Koskaan ei kannata asettaa sellaista hevosurheilun vetoa, jota et täysin ymmärrä.

Esimerkiksi Kvartettivetoa asetettaessa tulee valita neljä hevosta, jotka sijoittuvat neljälle ensimmäiselle sijalle, missä tahansa järjestyksessä. Toisaalta Quadro-vedossa tulee valita neljä hevosta, jotka sijoittuvat neljälle ensimmäiselle sijalle, täsmälleen tietyssä järjestyksessä. Kuten huomaat, vedot ovat samankaltaisia, mutta niillä on kuitenkin merkittävä ero. On tärkeää ymmärtää nämä erot ennen vedon asettamista.

Mainitsimme aiemmin t√§ss√§ oppaassamme Each Way -vedonly√∂nnin. T√§m√§ on √§√§rimm√§isen t√§rke√§√§, kun haluat opetella vedonly√∂nti√§ hevosurheilussa. Jos asetat hevoselle Each Way -vedon, sen ei tarvitse voittaa kilpailua saadaksesi voittavan vedon. Asetat t√§ss√§ itse asiassa kaksi vetoa, yksi hevosen voitolle ja toisen sen ‚Äėsijoitukselle‚Äô. Riippuen kent√§n koosta ja valitsemastasi vedonv√§litt√§j√§st√§, hevonen voi sijoittua toiselle, kolmannelle, nelj√§nnelle tai jopa viidennelle sijalle, jolla saat voittavan vedon. Each Way -veto maksaa sinulle tuplasti enemm√§n kuin tavallinen voittoveto, mutta sinulla on my√∂s tuplamahdollisuus voittaa. N√§m√§ ovat ihan varmat vinkit vedonly√∂ntiin, jos keskittyy hevosurheiluun. T√§ysin varmoja vinkkej√§ t√§ss√§ lajissa ei ole.

Veikkaus vinkit
Mitään ei löytynyt!
Valitettavasti yhtään vinkkiä ei löytynyt annetuilla hakuehdoilla.

4. Vinkkejä Hevosurheilun Vedonlyönnissä Menestymiseen

Sillä ei ole väliä, kuinka onnekkaaksi tunnet itsesi asettaessasi vetoa, sillä aina kannattaa huomioida vedonlyöntivinkit. Asiantuntijan vinkkejä ei voi korvata millään ja ennen vedon asettamista kannattaa aina lukea vinkkejä. On olemassa useita nettijulkaisuja, joista löydät johtavien asiantuntijoiden ilmaisia vinkkejä hevosurheiluun.

Sinun tulisi kuitenkin vielä olla valmis tekemään omaakin tutkimustyötä ennen vedon asettamista. Kaikki tarvitsemasi tilastot ovat saatavilla ilmaiseksi netissä ja pääset tarkastelemaan hevosten ja ratsastajien kunnon sekä kilpailun olosuhteet.

Tietyt hevoset p√§rj√§√§v√§t paremmin tietyntyyppisell√§ radalla, kuten kova, napakka, pehme√§ tai raskas. Hevosurheilun termeiss√§ t√§m√§ tunnetaan sanalla ‚Äėgoing‚Äô ja tietyt hevoset pit√§v√§t tietynlaisista pintaolosuhteista. T√§st√§ kannattaa olla tietoinen hevosurhelun oppaamme ohella ennen vedon asettamista.

Riippumatta siitä, paljonko sinulla on tietoutta, on myös viisasta tarkistaa ja tutustua muutamiin urheiluvedonlyöntijärjestelmiin ja -strategioihin, joita olemme listanneet. Näin nostat voitonmahdollisuuksiasi.

Alta löydät erittäin hyödyllisen oppaan, jonka on kirjoittanut yksi tärkeimmistä vinkkaajistamme, Sallyboom. Kannustamme lukemaan sen, sillä se sisältää paljon tietoa.

Et tiedä missä lyödä vetoa hevosurheilusta?

5. Esittely Hevosurheiluvedonlyöntiin

Hevosurheilu on yksi vanhimmista ja riskialttiimmista lajeista, joista voi lyödä vetoa. Hevosurheilun vedonlyönnissä tulee hallita kaikkia toimia, jopa silloin, kun meneillään on kunnon adrenaliiniryöppy. Muutoin tunteet johtavat sinut väärälle polulle ja lopulta päädyt menettämään rahaa.

Tässä oppaassa pyrin näyttämään sinulle hevosurheilun perusteet parhaalla mahdollisella tavalla. Toivon, että jokainen, joka tämän lukee, voisi hyödyntää näitä oppeja ja kokemustani.

6. Pelikassan Hallinta ja Strategia Hevosurheilussa

Hevosurheilu on yksi tuottoisimmista urheilulajeista, joissa voi lyödä vetoa, mutta sitä on myös erittäin vaikea ennustaa ilman tarvittavaa tietoutta.

Ennen kuin aloitin vedonlyönnin oikealla rahalla, löin vetoa vain virtuaalisesti. Tuolloin loin oman, pienen tietokantani. Löin vetoa käteisellä vasta, kun olin saavuttanut aiemmin asetetun 35% tuottoasteen. Keräämäni tiedon ja kokemuksen ansiosta tuo veto oli voittava.

Hevosurheilun maailmassa monet hyvät vedonlyöjät haluavat pitää vähintään 25-35% tuottoasteen, joka muuntautuu ihan mukavaksi tuotoksi, erityisesti verrattaessa sitä käytettyyn aikaan ja asetettujen vetojen määrään.

Hevosurheilun vedonlyönnin tärkein tekijä on pelikassan hallinta. Oma pelikassa kannattaa määrittää jo heti alussa, jo ennen ensimmäisen vedon asettamista. Suosittelen pelikassalähestymistapaa, jolla voit kattaa kolmekymmentä peräkkäistä hävinnyttä vetoa. Hevosurheiluvedonlyönti vaatii valtavasti kärsivällisyyttä, joten heillä, jotka luovuttavat helposti, on pienempi mahdollisuus menestyä pitkällä aikavälillä. Hevosurheilun vedonlyöjän tärkeimmät ominaisuudet ovat kurinalaisuus ja päättäväisyys. Lisäksi on tärkeää osata palautua tappioista.

Heille, jotka vasta aloittelevat vedonly√∂nti√§ hevosurheilussa, suosittelen 1-1,5% panoksia pelikassasta. Jo alusta alkaen tulee olla tietoinen riskist√§ ja pysytell√§ ennalta m√§√§ritetyss√§ strategiassa. T√§ss√§ lajissa ei ole ‚Äúvarmoja vetoja‚ÄĚ, joihin voisit riskeerata koko budjettisi. Jokainen valinta on hyvin riskialtis. Kannattaa valita strategia, joka perustuu pelikassaasi ja el√§m√§ntapaasi. √Ąl√§ aseta useita vetoja hevosurheiluun, sill√§ riskikin moninkertaistuu ja vedosta tulee kannattamaton. Sama p√§tee progressiivisiin j√§rjestelmiin. On parempi pit√§√§ panokset suhteessa pelikassaan eli n. 1-1,5% koko alkusummasta. Nimellisarvo kasvaa luonnollisesti voittavien vetojen my√∂t√§, johtaen suurempaan pelikassaan, joka johtuu oikeanlaisesta pelikassan hallinnasta.

7. Kuinka Valita ja Analysoida Valintoja

Aluksi on parasta valita vain yksi kilpailulaji ja keskittyä vain siihen. Käytä muistikirjaa, johon voit kirjoittaa muistiinpanoja hevosista, erityisesti sinua kiinnostavista. Siitä tulee oma tietokantasi, johon voit luottaa. Tällainen hakemisto, jota voit käyttää milloin tahansa, on hyvin tärkeä osa vedonlyöntiä. Toki on olemassa paljon verkkosivustoja, jonne asiantuntijat lisäävät ennusteitaan. Jos haluat menestyä, tulisi sinun keskittyä itsesi kehittämiseen, ei muiden työhön.

Kaikkein tärkein ylös kirjoitettava tieto on painotasapaino sekä niiden ratsastajien nimet, jotka ovat hyvässä kunnossa tai joilla on merkittävää potentiaalia. Seuraavaksi tärkeimpänä tulee kilpailun olosuhteet ja kilpailupäivän sää. Joillain hevosilla on ongelmia juosta esimerkiksi märällä radalla. Erityisesti tällainen tieto on tärkeää ottaa huomioon, sillä omasta tietokannastasi tulee pian oma suurin tiedonlähteesi.

Kaikki muu edistyminen riippuu ajasta, jonka voit k√§ytt√§√§ strategiasi luomiseen. Keskittym√§ll√§ yhteen lajiin kavennat k√§sittelemiesi hevoskilpailujen m√§√§r√§√§ vain muutamaan viikossa. √Ąl√§ koskaan huomioi hevosta sen hauskan nimen tai parhaan painon takia. Yksi t√§rkeimmist√§ tiedoista on t√§m√§nhetkinen kunto, jonka saa yleens√§ tietoonsa l√§hes milt√§ tahansa vedonv√§litt√§j√§lt√§. Jos sinulla on enemm√§n aikaa k√§ytett√§viss√§si, katso aikaisempia kilpailuja ja kirjaa yl√∂s jokainen t√§rke√§ tieto.

8. Hevosurheiluvedonlyönti

Saadaksesi parhaan mahdollisen arvon valinnallesi, suosittelen asettamaan vetoja sellaisen vedonvälittäjän kautta, joka tarjoaa vaihtoehdon nimeltään B.O.G. (Best Odds Guaranteed). Näin voit olla varma, että saat parhaat mahdolliset kertoimet tietylle hevoselle. Jotta saisit paremman kuvan tästä vaihtoehdosta, katso alla olevaa esimerkkiä:

Asetat vedon hevoselle nimelt√§√§n ‚ÄúNed Stark‚ÄĚ, kertoimella 3.75. Jonkin ajan kuluttua kertoimet nousevat ja juuri ennen alkua vedonv√§litt√§j√§ tarjoaakin kerrointa 5.65 ‚ÄúNed Starkille‚ÄĚ. B.O.G:in ansiosta vetokuponkisi p√§ivitet√§√§n l√§ht√∂kertoimiin eli kertoimiin 5.65.

Tämä vaihtoehto toimii onneksi vain yhteen suuntaan, joten jos lähtökertoimet putoavat alaspäin, kertoimiasi ei pienennetä.

B.O.G. on tarjolla monilla vedonlyöntisivustoilla, kuten Pinnacle, NetBet, Twin tai Snatch Casino. Vedonvälittäjät tarjoavat tietoa B.O.G:sta yleensä sen jälkeen, kun olet valinnut hevosurheilutarjouksesi.

hevosurheilun kilpailun lippu

Hevosurheilulla on hyvin laajat valikoimat kertoimia. Niitä on hyvin matalasta 1.2:sta erittäin korkeaan, joskus jopa 300 asti. On hyvin tärkeää olla pelkäämättä lyödä vetoa korkean kertoimen hevosista (toki vedon tukena tulee olla kunnollinen analyysi ja tietous). Useiden vuosien vedonlyönnin aikana olen tavannut paljon ihmisiä, jotka ovat pelänneet korkean kertoimen vetoja. He ovat sanoneet, että voitonmahdollisuudet vain ovat liian pienet. Nämä ovat olleet ihmisiä, jotka ovat jatkuvasti langenneet vedonvälittäjän ansaan asettaa arvottomia vetoja (kertoimet alle 2.50).

Hetken kuluttua kaikki teistä tulette tietämään, milloin riskinotto on kannattavaa ja miten löytää arvokkaita kertoimia.

9. Hevosurheilun Tutkimus

Hevosurheilu on jatkuvasti suosittua, joten luotettavan tiedon saaminen on melko helppoa. Helpoin tapa saada tietoa on seurata hevosurheilun, tallien, ratsastajien ja valmentajien sosiaalisia medioita. Kannattaa my√∂s s√§√§nn√∂llisesti k√§yd√§ nettisivuilla, jotka on omistettu hevosurheilulle. T√§llaisia ovat esimerkiksi ‚ÄúSkyRacing‚ÄĚ, ‚ÄúThe Guardian‚ÄĚ ja ‚ÄúAt the Races‚ÄĚ. Ne julkaisevat hy√∂dyllist√§ tietoa treenaamisesta, kilpailutapahtumista ja hevosista. √Ąl√§ kuitenkaan kiinnit√§ liikaa huomiota heid√§n valintoihinsa, sill√§ ne ovat yleens√§ journalistien kirjoittamia oikeiden asiantuntijoiden sijaan. Tietoja, kuten lyhyit√§ kuvauksia hevosista, saa my√∂s vedonly√∂ntisivustoilta.

Monet aloittelijat eivät tiedä tarkalleen, mihin heidän kannattaisivat kiinnittää huomiota. Katsotaanpa tarkemmin hevosurheilun vedonlyöntivinkkejä aloittelijoille. Itse etsin pääasiallisesti seuraavia tietoja:

 • Treenaaminen: Onko treenaamisen aikana on ollut ongelmia, kuten hevosen nopeus, kuinka hevonen on hyp√§nnyt esteiden yli.
 • Paino: Onko hevonen kevyempi vai painavampi viime kilpailun j√§lkeen (hyv√§n kilpailun j√§lkeen monilla hevosilla on painon kanssa ongelmia seuraavissa kisoissa).
 • Ratsastajat: Kuka tulee ratsastamaan kisoissa? Onko h√§nell√§ aiempaa kokemusta kyseisell√§ hevosella? (Usein samalla hevosella ratsastaneet tuntevat hevosen mahdollisuudet).
 • Hevosen arvo: T√§m√§ on sen tyyppinen tieto, jota monet journalistit ja vinkkaajat sivuuttavat. Mielest√§ni t√§m√§ on kuitenkin eritt√§in t√§rke√§ tieto. Kalleimpien hevosten suhteen talleilla, kouluttajilla ja omistajilla on jo alusta alkaen kovemmat odotukset.
 • Kunto: On eritt√§in t√§rke√§√§ tarkistaa hevosen kunto. Sinun tulisi katsoa, miten hevonen on suoriutunut aikaisemmissa kilpaisuissa, mille hevoselle hevosesi h√§visi ja mik√§ oli voittomarginaali, parhaiden hevosten v√§linen painoero. Mielest√§ni t√§m√§ on yksi t√§rkeimmist√§ tekij√∂ist√§ omassa tietokannassasi. Siksi joskus tarvitaan enemm√§n aikaa valintojen oikeanlaiseen analysointiin, edellisten kilpailujen katsomiseen, omista virheist√§ oppimiseen ja kaiken kirjaamiseen yl√∂s.
 • Kertoimet: Sinun t√§ytyy pit√§√§ tarkasti silm√§ll√§ kertoimia ja sit√§, kuinka ne muuttuvat. Joskus lupaaville hevosille annetaan alussa liian korkeita kertoimia ja joskus kertoimet ovat liian alhaisia aamulla. Kannattaa my√∂s pit√§√§ silm√§ll√§ nopeasti kasvavia kertoimia, sill√§ t√§m√§ saattaa olla merkki yhden hevosen ongelmista ennen kilpailun alkua.

10. Hevosurheilun Termejä

Tämän aloittaja hevosurheiluvedonlyönnin oppaan seuraavaan osaan olen koonnut yhteen hevosurheilun sanaston, yhdessä lyhyiden kuvausten kanssa.

Hevosurheilun t√§rkein asia on ymm√§rt√§√§ Each Way (E/W) -vedot. T√§ss√§ vetotavassa panoksesi tuplataan ja panos jaetaan kahdeksi erilliseksi vedoksi - voittoveto ja sijoitusveto. Jos hevonen voittaa kilpailun, molemmat vedot voittavat. jos hevonen ei voita, mutta sijoittuu jollekin ‚Äúennaltam√§√§ritellylle sijalle‚ÄĚ, ‚Äúvoittoveto‚ÄĚ h√§vi√§√§, mutta ‚Äúsijoitusveto‚ÄĚ voittaa. H√§vi√§t molemmat vedot, jos hevonen sijoittuu muille kuin ennaltam√§√§ritellyille sijoille.

Useimmiten sijoitusten määrä, jotka lasketaan mukaan Each Way -vetoon, löytyy kilpailukorttisi yläosasta.

Each Way -veto voi maksaa 1/4 ja 1/5 voittokertoimista.

Esimerkki numero 1: Voitto

Vetokohde: ‚ÄúNed Stark‚ÄĚ

Kerroin: 12.00

Panos: 10 (2x5)

Tulos: ‚ÄúNed Stark‚ÄĚ voittaa

Voitto: 12*5 + (12/4)*5 = 60+15 = 75-10 (panos) = 65

Esimerkki numero 2: Toinen sija

Vetokohde: ‚ÄúNed Stark‚ÄĚ

Kerroin: 12.00

Panos: 10 (2x5)

Tulos: ‚ÄúNed Stark‚ÄĚ sijoittuu toiselle sijalle

Voitto: 12*0 + (12/4)*5 = 15-10 (stake) = 5

Hevosurheilun voi jakaa kolmeen eri kategoriaan: Tasaiset kilpailut (hevoset juoksevat tasaisella radalla), Estejuoksu (yleiset kilpailut esteillä; näitä pidetään yleensä pidemmillä etäisyyksillä), ja Lyhyen matkan kilpailut (sprintit lyhyillä matkoilla).

Kilpailukorteilla on usein myös muunkinlaisia kilpailuja, kuten Handicap Flat. Alta näet yleisimpiä:

Kilpailutyypit Tiedot
Claiming Kaikki hevoset ovat saatavilla samaan hintaan
Derby Hevoset ovat samanikäisiä (3-vuotiaita)
Distaff Tammoille
Handicap Hevosille määrätään erisuuruisia painoja
Maiden Hevosille ilman vetoa voitosta
Route Yli 1 mailin pituiset tai pidemmät kilpailut
Sprint Alle 1 mailin kilpailut
Stakes Korkean tason kilpailut, joissa kilpailevat vain laadukkaat hevoset

Siinä oli joitakin hevosurheilun perustietoja, jotka yritin laatia mahdollisimman helposti lähestyttävään muotoon. En halunnut käyttää paljoa epätavallisia termejä tai kirjoittaa asioita, jotka eivät ole tunnettuja, koska tämä on opas aloittelijoille. Lähitulevaisuudessa aion luoda uuden oppaan, mutta kokeneimmille. Siinä tulen antamaan tarkempaa tietoa, joiden avulla valitsen oikeanlaiset vedot.

11. Viimeiset Neuvot

 • KURINALAISUUS - on t√§rke√§√§ pysy√§ kurinalaisena ja t√§hd√§t√§ tavoitteeseen. Jos valitset yhdenlaisen kilpailun ja strategian - pysyttele siin√§! √Ąl√§ lannistu parin tappion j√§lkeen. Niin et tule koskaan menestym√§√§n ja lankeat vain vedonv√§litt√§j√§n ansaan.
 • Aluksi kannattaa kuunnella suosikkiasiantuntijoitasi (joilla on hyv√§ voitto ja yli 10% tuotto), mutta √§l√§ unohda ker√§t√§ my√∂s itse tietoa ja asettaa vetoja itse.
 • Yht√§ t√§rke√§√§ kuin vetojen asettaminen itse on oikeanlaisen ilmapiirin luominen. Tykk√§√§n kuunnella lempib√§ndi√§ni ja tehd√§ rauhallisesti analyysi√§, katsoa kilpailuja ja kirjata kaiken yl√∂s.
 • √Ąl√§ ole liian innokas parin voiton j√§lkeen, sill√§ se voi johtaa v√§√§rien p√§√§t√∂sten tekemiseen ilman kunnon analyysia. Se voi johtaa negatiiviseen tuottoon, jota kukaan ei halua.
 • √Ąl√§ ly√∂ vetoa ‚Äúhuonona p√§iv√§n√§‚ÄĚ tai kun k√§yt l√§pi henkil√∂kohtaisia vaikeuksia. Jos olet hermostunut, v√§synyt tai jopa masentunut, ongelmasi vain pahenevat.
 • √Ąl√§ ly√∂ vetoa ilman kunnon analyysin tekoa. T√§rkeint√§ on pysytell√§ s√§√§nn√∂iss√§. T√§m√§ johtaa menestykseen, ei vain vedonly√∂nniss√§, mutta my√∂s el√§m√§ss√§.
 • Aloita kisoista, joista olet kiinnostunut - niist√§, joissa tied√§t, mit√§ tapahtuu. Aloita tasaisen maan kilpailuista, sill√§ sellaisissa on helpompi ennustaa kuin estekisoissa, joissa tapahtuu usein yll√§tyksi√§.
 • Valitse yksi markkina, josta olet kiinnostunut. Aluksi suosittelen suosituimpia kisoja. Ei kannata l√§hte√§ eksoottisemmille markkinoille. Niiss√§ ennustaminen on paljon vaikeampaa, koska saatavilla on paljon v√§hemm√§n tietoa. Voit kokeilla tuollaisia markkinoita parin vuoden p√§√§st√§, kun olet ker√§nnyt riitt√§v√§sti tietoa ja kokemusta.
 • Pid√§ taukoa, kun sinulla menee huonosto sek√§ my√∂s hyv√§n jakson j√§lkeen. Joskus parin-kolmen p√§iv√§n tauon j√§lkeen voi olla kirkkaampi ja keskittyneempi mieli ja on paljon helpompaa siirty√§ seuraavien vetojen pariin. Oikein hyvien p√§ivien j√§lkeen kontrolli saattaa pett√§√§, joka voi johtaa kaikkien voittojesi menett√§miseen. Sama p√§tee my√∂s huonoihin kausiin. Joskus liiallinen tieto p√§√§ss√§mme voi johtaa huonoihin tuloksiin ja tauon pit√§minen auttaa p√§√§sem√§√§n takaisin oikealle tielle.

Nämä ovat kaikkein tärkeimpiä tekijöitä - olen kiinnittänyt näihin huomiota monien vuosien ajan eikä minulla ole tarvetta muuttaa lähestymistapaani. Toivon, että näistä tiedoista on sinulle hyötyä ja että keräämäsi tieto auttaa sinua menestymään vedonlyönnissä.

Toivon kaikille onnea näiden tavoitteiden tavoittelussa tämän aloittelijan hevosurheiluvedonlyönnin oppaan parissa.

12. Aloittelijan Opas Hevosurheilun Vedonlyöntiin UKK

12.1 ūüźé Miten voin oppia ly√∂m√§√§n vetoa hevosurheilusta?

Paras tapa oppia lyömään vetoa hevosurheilussa, aihetta käsittelevien nettisivujen lukemisen ja tässä artikkelissa kerrottujen ohjeiden noudattamisen ohella, on vain kokeilla onneasi ja kehittämällä oman strategiasi.

12.2 ūüźé Mihin hevoskilpailuihin voin asettaa vetoja?

Cheltenham, The Kentucky Derby ja Grand National ovat esimerkkejä suosituista hevosurheilukilpailuista, joista voi lyödä vetoa.

12.3 ūüźé Mitk√§ ovat parhaita vedonly√∂ntisivustoja, joissa voi ly√∂d√§ vetoa hevosurheilusta?

Suosittelemme kaikille aloittelijan oppaamme lukijoille seuraavia vedonlyöntisivustoja, sillä ne tarjoavat kiinnostavia kampanjoita ja bonuksia vedonlyöjille: Pinnacle, NetBet ja Snatch Casino.

kommentoi AloittelijanOpasHevosurheiluvedonlyöntiin
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti