USA - Wales vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
USA - Wales vedonlyönti

Vuosi 2022 tuo tullessansa paljon odotetut jalkapallon MM-kilpailut ja USA - Wales vedonlyönti on yksi ensimmäisistä tilaisuista tuntea MM-kisojen jännitystä. Vielä muutama vuosi sitten tuntui uskomattomalta ajatella vuoden 2022 talvikisojen läpivientiä yleisön läsnä ollessa, mutta yhtä kaikki se vaikuttaa tapahtuvan. Qatarin kiistellyt kisat alkavat marraskuussa ja finaali huipentaa turnauksen joulun alla, 18. joulukuuta. USA vs Wales ottelu pidetään ensimmäisenä päivänä eli 21. marraskuuta kello 21.00 Suomen aikaa. USA - Wales kertoimet ovat jo saatavilla ja ne ovat tosi tasa-arvoisia. Wales on ennakkosuosikki (kerroin 2,65). USA:n kerroin on 2,80. Tasapelin kerroin on 3,15.

Turnaus viedään läpi talvella, sillä Qatarin kuuma ilmasto tekisi kesällä pelaamisesta vaikeaa ja vaarallista. Paljon mediahuomiota herättänyt turnaus on tuloillaan ja 32 pelaavaa joukkuetta on valittu. Maailman parhaat jalkapallojoukkueet kohtaavat toisensa Qatarin yössä ja paras vie kotiinsa maailmanmestaruuspokaalin ja ikuisen kunnian.

Turnauksen ensivihellykset vihelletään 21. marraskuuta ja avausottelussa vastakkain asettuvat USA ja Wales. Kamppailusta tulee trilleri, jossa selviää se, kuinka hyvin maajoukkueet on saatu pelaamaan yhteen jo heti turnauksen alusta alkaen.

Lue lisää turnauksesta ja nappaa veikkausvinkit tästä artikkelista!

1. MM-avausottelu huipentaa kisojen karsinnat

Jalkapallo on Euroopassa huippusuosittu laji, mutta Yhdysvalloissa näin ei suinkaan ole. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö maasta tulisi kilpailukykyisiä pelaajia ja joukkueita ja USA:n sarjoissa pelaa myös suomalaisia pelaajia. Ei ole kuitenkaan ihme, että USA on karsiutunut mukaan turnaukseen, sillä maanosan karsinnat ovat ehkäpä Euroopan vastaavia helpommat.

Turnauksen 32 joukkuetta valitaan maanosissa pidettävissä alkukarsinnoissa. Jokaiselle maanosalle on oma quotansa, jonka mukaan paikat jaetaan. Karsinnat järjestää maanosan jalkapalloliitto ja maailmanmestaruustaistelusta vastaa FIFA. Karsinnat kestävät jopa kolme vuotta, sillä prosessi starttaa uudelleen edellisten kisojen jälkeen. Kovinta taistelu on 1,5-1 vuotta ennen kisoja, jolloin lohkoissa karsitaan parhaita, joiden kisapaikkahaave säilyy elossa.

Jalkapallon MM-turnaus toteutetaan joka neljäs vuosi, joten pelaajia, joilla olisi useita maailmanmestaruuksia ei ole kovinkaan paljon. Mestaruus ratkeaa finaaliottelussa, jossa parempi voittaa. Siihen päästäkseen joukkueen tulee kuitenkin pelata liuta muita pelejä.

Avausmatsi ei ole peleistä tärkein, mutta se aloittaa turnauksen ja antaa ensimmäistä osviittaa siitä, missä kunnossa joukkueet ovat. Tee ensimmäisestä ottelusta vieläkin jännittävämpi ja lyö siitä vetoa!

2. Ennakkoasetelmat USA - Wales otteluun

Avausottelun ehkä tärkein anti on se, että nähdään kuinka isäntämaa Qatar onnistuu ensimmäisessä tulikokeessaan. Peli näyttää myös sen, onko hyviä yksilöitä sisältävistä joukkueista saatu hiottua yhtenäinen joukkue valmistavan leirin aikana. Jalkapallon maajoukkueet tapaavat vain muutaman kerran vuodessa, joten lajin haaste on saada pelaajat pelaamaan yhteen.

Ensimmäisessä ottelussa pelaavat USA ja Wales. Wales on mukana MM-turnauksessa ensimmäistä kertaa 64 vuoteen. Se karsiutui mukaan jatkokarsinnoista päihittäessään Ukrainan kesällä 2022. Ahmad Bid Ali Stadionin ensiottelua varjostaa kuitenkin jo ennakkoon tumma pilvi, sillä osa Walesin pelaajista ja joukkueen henkilökunnasta on päättänyt boikotoida kilpailua ihmisoikeusasioiden vuoksi.

Wales ja Yhdysvallat kohtasivat vuonna 2020 ystävyysottelussa, jossa USA:n joukkueesta olivat mukana Euroopassa pelaavat pelaajat. Ottelu päättyi 0-0. Walesin joukkueenjohtajat Rob Pagen mukaan ottelu onkin täysin voitettavissa, joten ennakkoasetelmia on hankala vetää. USA suhtautuu otteluun kuin voitettavissa olevaan harjoittelupeliin matkalla kohti Englannin kukistamista. USA ei ole sen lohkon suosikki mutta jos olet amerikkalaisen urheilun fani, Super Bowl kertoimet varmasti kiinostavat sinua.

3. USA - Wales veikkausvihjeet

Jalkapalloveikkaus käy MM-turnauksen suhteen jo kuumana. USA tai Wales eivät kumpikaan ole lohkonsa suosikkeja, sillä samassa lohkossa pelaa myös Iran ja Englanti. Englanti on ehdoton suosikki lohkon voittajaksi.

Yleisesti ottaen Yhdysvaltain joukkueella oli koko turnauksen suhteen parempi kerroin, kuin Walesilla, sillä kuten jo totesimme, Wales on mukana ensimmäistä kertaa 64. vuoteen. Wales on kuitenkin pelannut hyvin Kansojen Liigassa Belgiaa vastaan ja nyt Wales kerroin on pienepi - 2,65. USA:n kerroin on 2,80 siten ottelusta tulee jännittäväksi taisteluksi.

Muut Wales - USA kertoimet ovat mm. maaleha yhteensä. Ennustetaan, että niitä tulee vähemmän kuin 2,5 (kerroin 1,56). Pienempi kerroin (1,77) on myös sille, että joku joukkue ei saa mitään maaleja. Veikkajien mukaan, odotettu tulos on varmasti 1-0 tai 2-0, mielummin Walesille.

MM-turnauksen voittajaveto on jo käynnissä ja Brasiliasta ennustetaan voittajaa. Kuitenkin myös Ranska ja Englanti ovat top-3:ssa. Voittajavetoa voi pelata jo varhaisessa vaiheessa ja lähempänä turnausta vedonlyöntiä voi jatkaa vaikkapa yksittäisten otteluiden voittajan arvaamiseen. Lisäksi saatavilla tulee olemaan huikea määrä erilaisia livevetokohteita ja mitä mielikuvituksellisempia kohteita asioista, joita otteluiden aikana voi tapahtua.

MM-avauksen veikkaaminen on hankalaa, sillä joukkueet nähdään ensimmäistä kertaa kyseisessä kokoonpanossa. Joukkueet ovat melko tasaväkisiä, joten peli voi päättyä oikeastaan miten vain. Kertoimet ovat muutenkin pieniä, joten saattaa olla järkevää katsoa myös muita veikkauskohteita ja veikata vaikkapa ensimmäisen maalin tekijää tai maalieroa. Enemmän Yhdysvalat - Wales vedonlyöntivinkkejä on saatavilla kun ottelun päivämäärä on lähemmäs. On vielä pari kuukautta ennen kisojen alkua. Odottamassa voit tarkistaa mitkä ovat SM-liiga kertoimet.

Paras tapa veikata on tehdä sitä livenä. Sitä varten kannattaa tarkistaa missä voi katsoa USA - Wales live striimi. Niitä ovat löydettäviä vedonlyöntisivustoista. Tärkeät tapahtumat kuten MM-kisat voi katsoa TV:stä. Suomessa YLE tarjoaa lähetyksiä.

4. USA - Wales vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 ❓ Missä ja milloin USA - Wales ottelu pidetään?

USA - Wales ottelu pidetään kisojen ensimmäisenä päivänä, 21. marraskuuta kello 21.00 (Suomen aika) Ahmad bin Ali stadionissa.

4.2 ❓ Mitkä ovat USA - Wales kertoimet?

Tällä hetkellä Walesin kerroin on 2,65 ja USA:n 2,80. Tasapelin kerroin on 3,15.

4.3 ❓ Missä voi lyödä vetoa USA - Wales ottelusta?

William Hill ja Pinnacle ovat USA - Wales vedonlyönti tarjoava sivustoja.

kommentoi Usa-WalesVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti