UMK 2023 vedonlyönti – parhaat vinkit veikkaukseen

käyttäjältä JohnnyBet
UMK 2023 vedonlyönti – parhaat vinkit veikkaukseen

Uuden Musiikin Kilpailu eli UMK 2023 on täällä taas ja myös sen liittyvä UMK 2023 vedonlyönti! Varsinainen kilpailu järjestetään 25.2 Turussa ja tarkoituksena on löytää Suomelle edustaja vuoden 2023 Euroviisuihin. Ehdokkaat vuotivat julkisuuteen perinteisesti ennen varsinaista julkistuspäivää ja vedonlyönti UMK:hon liittyen alkaa käynnistyä. UMK 2023 kertoimet vahvistavat Käärijän asemaa, koska sitä pidetään ennakkosuosikkina kertoimella 1,25. Seuraava jonossa on Robin Packalen, kerroin 5,5. Lue tästä postauksesta parhaat vinkit UMK vedonlyöntiin!

1. Mikä on UMK?

UMK eli Uuden Musiikin Kilpailu on Turun Logomossa 23.2 käytävä kilpailu, jossa valitaan edustava Euroviisuihin. Kyseessä on 12. kerta kun edustaja valitaan UMK:n kautta ja tapahtumaan ottaa osaa kaiken kaikkiaan seitsemän kilpailijaa.

Vuonna 2023 ehdolla UMK:ssa ovat Keira Lundström, Benjamin Peltonen, Robin Packalen, Kuumaa, Portion Boys, Käärijä ja Lxandra. Kilpailun juontajana toimii menestyksekäs artisti Samu Haber. Kilpailu esitetään Yle:n palveluissa ja Yle TV1 kanavalla, sillä kuten Euroviisutkin, myös UMK kuuluvat Yle:lle. Mikäli kiinnostat, veikkausvinkit Euroviisuihin löytyy myös meidän sivultamme.

UMK on kaikille musiikintekijöille avoin laulukilpailu, jossa voi esiintyä vapaasti valitsemallaan musiikkityylillä. Laulaa voi millä kielellä hyvänsä, mutta tarkoituksena on löytää paras suomalainen kappale. Tämän vuoden ehdokkaista Benjamin Peltonen, Kuumaa ja Portion Boys laulavat suomeksi ja muut englanniksi. Tyylilajit vaihtelevat hyvin paljon laidasta laitaan ja mukana on tutumpia ja vieraampia artisteja.

UMK onkin hyvä mahdollisuus päästä esille artistina ja saada ruutuaikaa. Useampi suomalainen laulaja onkin saanut nostetta uralleen juuri UMK:n kautta. Näihin kuuluvat muun muassa Stig, Krista Siegfrids, Saara Aalto ja Erika Vikman. UMK:n voittaja pääsee Euroviisuihin, mutta esimerkiksi viime vuoden BESS nousi Suomessa kuuluisuuteen vaikka jäikin neljänneksi itse kilpailussa. Voittajan valintaan vaikuttavat yleisöäänet sekä raati.

2. Mitä odottaa Euroviisuilta 2023?

Vuoden 2023 Euroviisut käydään Iso-Britannian Liverpoolissa. Vuonna 2022 Ukraina voitti Euroviisut, mutta kilpailua ei viedä maahan sotatilanteesta johtuen. Näin ollen toiseksi tullut maa eli Iso-Britannia sai kilpailun järjestettäväkseen. Euroviisujen semifinaalit järjestetään 9. ja 11.5 ja finaali lauantaina 13.5.

Euroviisuihin 2023 on osallistumassa näillä näkymin 37 maata. Osa näistä on jo valinnut edustajansa, mutta suurin osa on vasta käymässä prosessia läpi. Jokainen maa saa valita edustajansa haluamallaan tavalla. Vetäytyviä maita ovat Bulgaria, Montenegro ja Pohjois-Makedonia. Osallistujamäärä on pienin vuoden 2014 jälkeen. Syitä vetäytymisille ovat muun muassa taloudelliset syyt ja kilpailuun liittyvä vähäinen kiinnostus. Venäjän ja Valko-Venäjän osallistuminen on estetty.

Koska lauluja on vasta julkaistu hyvin vähän, on vaikeaa ennustaa sitä, mikä maa on vuoden 2023 Euroviisuissa voittotaistelussa mukana. Ukraina saa oletettavasti paljon ääniä poliittisista syistä ja sen ei tarvitse karsia edellisvuoden voiton ansiosta. Suomen laulun menestys riippuu paljon siitä kuka ja minkälaista tyyliä edustava esiintyjä valitaan. Myös kielellä on vaikutusta menestykseen. The Rasmuksen kaltaista nimibändiä ei tämän vuoden ehdokkaissa kuitenkaan ole. Sekä UMK että Euroviisut ovat viihdetapahtumia ja ihan erikoisia vedonlyöntikohteita. Lue viihdevedonlyönnistä netissä ja saa tietää kuinka veikata viihdetapahtumia.

3. Ketä veikata Suomen uudeksi edustajaksi Euroviisuihin?

Uuden Musiikin Kilpailu tuo mukanaan vedonlyöntimahdollisuuden, sillä etenkin ulkomaalaiset suomalaisille suunnatut vedonvälityssivustot nostavat UMK:n kohdelistalleen. Tämän vuoden veikkauksessa kannattaa ottaa huomioon se, että raadin äänten painoarvo on vuonna 2023 vain 25% aiemman 50% sijaan. Näin ollen yleinen mielipide ja yleisöäänet vaikuttavat lopputulokseen enemmän.

Ensimmäiset kertoimet julkaistiin heti ehdokkaiden julkaisun jälkeen vaikka laulut ilmestyvät tiputellen pitkin tammikuuta. Ensimmäisissä kertoimissa Robin Packalen on suosituin Portion Boysin pitäessä toista paikkaa. Tämä on sinänsä hyvä arvio, sillä molemmilla on kova kannatus jo ennestään. Robin saattaakin napata ensimmäisen euroviisupaikkansa vuonna 2023!

Robin Packalen on kuitenkin toinen jonossa, koska ennakkosuosikki kilpailussa on nyt Käärijä. Sen kerroin on 1,25 taas Robinin 5,5. Kolmas kertoimien perusteella on Benjamin kertoimella 9,0. Kaikki UMK kertoimet löytyy alhaalta:

Seuraile kertoimia, lyö vetoa ja nauti UMK:sta. Kun UMK on ohi, onkin aika kääntää katseet jo kohti Euroviisuja ja vedonlyöntiä!

Tsekkaa erikoistarjoukset vedonlyöntiin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
LVBET.com
LVBET.com
Bonus Urheilu
Bonus 100% jopa 50€
Bonuskoodi
JOHNNYBET

4. UMK 2023 vedonlyönti - usein kysytyt kysymykset

4.1 🎙️ Missä ja milloin UMK 2023 finaalia järjestetään?

Uuden Musiikin Kilpailun finaali vuonna 2023 järjestetään Turun Logomossa, 25. helmikuuta.

4.2 🎙️ Kuka osallistuu Uuden musiikin kilpailuun 2023?

UMK osallistujat ovat Keira, Benjamin, Robin Packalen, Lxandra, Käärijä, KUUMAA ja Portion Boys.

4.3 🎙️ Mistä katsoa UMK 2023?

Uuden Musiikin Kilpailun 2023 suoralähetys on katsottava YLE:ltä. Varaa aikaa ja katso lähetystä, erityisesti kun UMK 2023 vedonlyönti on jotain tehtävä, sinun mielestäsi.

kommentoi UMK 2023 vedonlyönti – parhaat vinkit veikkaukseen
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti