Talviolympialaiset 2022 - Jääkiekko live stream

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
Talviolympialaiset 2022 - Jääkiekko live stream

Talviolympialaiset 2022 - jääkiekko live stream tulee usein haettu fraasiksi, koska tapahtumaa odotetaan jo kauan. Talviolympiakisat 2022 järjestetään Kiinassa 4.-20. helmikuuta. Luvassa on paljon erilaisia talvilajeja ja jääkiekko on yksi niistä. Olympialaisten jääkiekkoturnaus ajoittuu ajanjaksolle 9.-20. helmikuuta. Talviolympialaiset kertoimet näyttävät, että eniten mahdollisuksia voittaa on Venäjällä (2,50), sitten tulee Suomi (6,0) ja sen länsi naapuri Ruotsi kertoimella 7,0.

Suomen Leijonat ovat mukana talviolympialaisissa ja ensimmäinen ottelu, jossa Suomi pelaa, pelataan torstaina 10. helmikuuta, kun Suomi astuu Slovakiaa vastaan. Tämän jälkeen onkin vuoro pelata Latviaa vastaan saman viikon perjantaina ja saman viikon sunnuntaina on Ruotsin vuoro kohdata Suomi.

Talviolympialaisten jääkiekkoturnaukset pelataan Pekingissä, kahdella eri areenalla. Areenat ovat Wukesongin Urheilukeskus Cadillac Arena ja National Indoor Stadium. Cadillac Arena vetää 14 000 katsojan yleisön, kun taas National Indoor Stadiumille mahtuu 18 000 -päinen yleisö. Tällä kertaa kuitenkaan suomalaisten ei ole mahdollista mennä paikan päälle katsomaan, sillä vallitsevien rajoitusten vuoksi paikalle pääsevät katsojat vain Manner-Kiinasta. Suomalaiset voivat seurata otteluita TV-lähetysten muodossa.

Turnauksessa tulee pelaamaan yhteensä 12 joukkuetta. Maailmanrankingin kahdeksan kaikkein parasta maata on valittu mukaan. Näiden ohessa Kiina on tapahtuman isäntänä mukana pelaamassa. Tapahtuma on jaettu kolmeen lohkoon, joista Suomi pelaa C-lohkossa. Kukin joukkue pelaa omassa lohkossaan yhteensä kolme alkulohkon ottelua.

1. Talviolympialaiset jääkiekko - odotuksia vuodelle 2022

Odotukset ovat tietysti kovat ja jännitys senkun tiivistyy olympialaisten lähestyessä. Suomen menestystä on saatu katsella aiemminkin ja vaikka kultaa ei olekaan talviolympialaisista vielä saatu kotiin, ovat odotukset silti katossa ja Suomea tsempataan kovasti. Mutta vaikka kultaa ei ole kannettu talviolympialaisista, on sitä kuitenkin kannettu kotiin kolmesti MM-kisoista.

Moni suomalainen jääkiekkofani olisi varmasti odottanut pääsyä Pekingiin, mutta valitettavasti nämä odotukset eivät täyty tänä vuonna. Onneksi ottelut näkyvät kuitenkin TV:stä, joten emme jää nuolemaan näppejämme, vaan kiekkostudiot pystytetään suomalaisten olohuoneisiin.

C-lohkon kolmantena otteluna nähdään Talviolympialaiset 2022 Suomi-Ruotsi -ottelu, joka tulee perinteisesti herättämään monenlaisia tunteita. Suomalaisia kannustetaan voittoon ja ottelu tuleekin raikaamaan monissa kodeissa hyvin kuuluvasti ja näkyvästi.

Kun Suomen joukkue kukisti Ruotsin vuonna 2019, voitosta kuhistiin pitkään. Suomi käytännössä romutti tuolloin Ruotsin unelman ja Ruotsin tappiota pidettiin Ruotsissa jopa historiallisena fiaskona. Suomellehan kyseinen ottelu oli ylpeys. Se, tullaanko samanlaista voittohuumaa näkemään vuoden 2022 talviolympialaisissa, jää nähtäväksi, mutta se on varmaa, että suomalaiset kannustavat.

2. Suomen mahdollisuudet turnauksessa

Ihmisiä tietysti kiinnostaa, millaiset mahdollisuudet Suomella on talviolympialaisten turnauksessa? Vastassa on kovia joukkueita. Kun katsotaan talviolympialaiset vedonlyöntisivustojen kertoimia, Suomen osalta kertoimet kuuluvat kaikkien joukkueiden kertoimia katsottaessa pienimpään päähän (6,0). Suurimmat kertoimet löytyvät Kiinan joukkueelta (1001,0). Kertoimista voisi ehkä päätellä, että Suomen voittoa voidaan pitää monen muun joukkueen menestystä todennäköisempänä.

Mutta mietitäänpä Leijonien aikaisempaa menestystä talviolympialaisissa. Suomen A-maajoukkue on ehtinyt osallistumaan talviolympialaisiin 17 kertaa. Tämä tarkoittaa, että talviolympialaiset 2022 tulee olemaan joukkueen 18. kerta. Suomi on osallistunut talviolympialaisten jääkiekkoturnaukseen jokaisena vuonna, vuodesta 1960 lähtien.

Suomi on päässyt talviolympialaisissa mitaleille kuusi kertaa. Näistä kaksi on ollut hopeaa ja neljä pronssia. Viimeisin hopea on vuodelta 2006, kun turnaus pelattiin Torinossa.

Suomen Leijonien lopullista olympiajoukkuetta ei ole vielä tämän artikkelin kirjoitushetkellä julkaistu. Jäämme odottamaan tarkempaa tietoa. Sen tiedämme, että NHL siirtää pelejä aikaan, kun talviolympialaiset järjestetään. On siten mahdollista, että NHL pelaajat eivät pääsee pelaamaan talviolympialaisella. Vaikka tilanne ei ole varmaa, Jukka Jalonen näyttää rauhalliselta:

”Ollaan tiedetty koko ajan, että voi olla, ettei NHL osallistu. Tämä ei sinänsä muuta mitään meidän valmistautumisessa. Olemme pelanneet kaksi turnausta ja nähneet yli 50 Euroopassa pelaavaa kiekkoilijaa.” - Jukka Jalonen, Helsingin Sanomat

On huomattava, että suomalainen valmistaja on jo voittanut maailmanmestaruuden vuonna 2019 ilman NHL-pelaajia. Lue lisää NHL vedonlyönnistä, jos kiinostat enemmän amerikkalaisista jääkiekosta.

3. Talviolympialaiset 2022 jääkiekko vedonlyönti

Koska talviolympialaiset 2022 on yksi vuoden odotetuimmista urheilutapahtumista, ovat vedonlyöntisivustot tietysti haukkana lisänneet olympialaisten vetokohteet sivuillensa. Kertoimia voi käydä kurkkimassa jo nyt useilla eri sivustoilla. Jääkiekko kuuluu jo muutenkin vedonlyöntialustojen tärkeimpiin lajeihin ja olympialaiset nostavat tärkeyttä entisestään. Ajantasaiset sivustot pitävät huolen, että jääkiekkofanit löytävät vetokohteensa.

Talviolypialaiset vedonlyönti ja jääkiekko vedonlyönti kuuluu monen suomalaisen jääkiekon seurantaan. Osalle riittää otteluiden jännittäminen TV:stä, kun taas osa laittaa samalla vedon menemään ja näin on olemassa useampi syy sille, miksi otteluiden lopputulosta jännitetään niin kovin.

Vedonlyöntiä tarjoaa niin moni sivusto, että niiden välillä on mahdollista tehdä vertailua. Jos siis haluat lyödä vetoa talviolympialaisten jääkiekko-otteluista, voit verrata, millaisia kertoimia on tarjolla. Suuria heittoja kertoimien suhteen ei todennäköisesti ole tarjolla, mutta pienikin ero on ero. Ihallistu jääkiekkovedonlyöntiin ja lue lisää aiheesta JohnnyBetin sivulla!

4. Talviolympialaiset 2022 jääkiekko live stream

Kun Leijonien talviolympialaiset ottelut starttaavat, suomalaiset kerääntyvät jälleen perinteisesti ruutujen ääreen seuraamaan huikeaa tapahtumaa. Ja koska Discovery ja YLE saavat sopimuksen mukaan hoitaa talviolympialaisten televisioinnin, on suomalaisilla mahdollisuus seurata otteluita TV:stä. TV5 tulee näyttämään ottelut koko kansalle ilmaiseksi.

Joillain vedonlyöntisivustoilla, kuten Bet365, on tarjolla live stream -palvelu eli otteluita voi seurata niiden välityksellä. Talviolympialaiset 2022 live stream on saatavilla yleensä vain sisäänkirjautuneena ja joillain sivustoilla vaaditaan minimitalletus ennen kuin striimejä pääsee katselemaan. Minimisumma saattaa olla niinkin pieni kuin yksi euro, joten kannattaa ehkä vertailla useampia sivustoja keskenään, jos haluat katsella otteluiden live-streameja.

Talviolympialaiset Live-vedonlyönnin kautta otteluiden edistymistä voi seurata eri sivustoilla virtuaalisen grafiikan avulla. Tämä eroaa live streamista juuri sillä, että live stream on videokuvaa, kun taas live-vedonlyönti ei. Vedonlyöjät voivat kuitenkin olla mukana jännittämässä otteluiden kulkua kummalla tavalla tahansa. Live-vedonlyönnissä lyödään vetoa otteluiden aikana eli tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ottelun tilanteen muuttuessa myös kertoimet muuttuvat. Tämä kannattaa ottaa huomioon ja vedot kannattaa pyrkiä asettamaan heti vetopäätöksen tehtyäsi. Näet vetosi vedonlyöntisivustolla olevasta vetokupongista, josta voit asettaa vetosi.

Pinnacle Perus bonus
Suuri vedonlyönti valikoima

5. UKK - Usein kysytyt kysymykset talviolympialaisista

5.1 ❓Missä ja milloin talviolympialaisten jääkiekkoturnaus järjestetään?

Jääkiekkoturnaukset pelataan 9.-20. helmikuuta, 2022. Turnaukset pidetään Pekingissä, kahdella eri areenalla. Suomalaiset voivat seurata otteluita televisiolähetyksinä.

5.2 ❓ Millaiset ovat Suomen mahdollisuudet voittoon?

Suomen voittoa ei voida luonnollisesti ennustaa, mutta odotukset ovat kovat. Voittoja on nähty ennenkin, joten emme pidä millään lailla mahdottomana, että Suomi nappaisi itselleen palkintomitalin.

5.3 ❓ Missä voin lyödä vetoa talviolympialaisten jääkiekosta?

Kaikki hyvin varustellut ja ajantasaiset vedonlyöntisivustot ovat ottaneet talviolympialaiset 2022 mukaan sivustoilleen. Voit lyödä vetoa esimerkiksi Pinnacle tai Olybet sivulla. Tsekka myös Bet365 joka vedonlyöntiä paitsi, tarjoa Talviolympialaiset 2022 jääkiekko live stream.

kommentoi Talviolympialaiset 2022 - Jääkiekko live stream
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti