Suomi – Tanska vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Suomi – Tanska vedonlyönti

Huuhkajat palaavat kansainvälisiin peleihin ja sen takia haluamme kertoa vähän Suomi – Tanska vedonlyönnistä. Jalkapallon MM-turnaus saatiin onnellisesti pakettiin ja Qatar on nyt mennyttä. Jalkapallossa eletään kuuminta seurakautta maajoukkuetauoilla höystettynä. Onkin aika kääntää katseet tulevaan ja miettiä jo tulevien vuoden 2024 EM-kilpailuiden karsintoja. Odotamme siis ensimmäistä ottelua, jossa Suomi kohtaa Tanskaa. Jo nyt, saatavilla ovat Suomi - Tanska kertoimet, joiden perusteella Tanska on suosikki - kerroin 1,33. Suomen kerroin on 10,08 ja tasapelin 4,67.

EM karsinnat 2024 käynnistyvät Euroopan osalta maaliskuussa 2023 eli ihan pian. Lohkot on arvottu ja Suomi on H-lohkossa yhdessä Tanskan, Slovenian, Kazakstanin, Pohjois-Irlannin ja San Marinon kanssa. Ensimmäisenä vastaan tulee Tanska.

Lue parhaat vedonlyöntivinkit Suomi vs Tanska-otteluun tästä postauksesta!

1. Jalkapallon EM 2024 käydään Saksassa

Jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailut 2024 eli UEFA Euro 2024 on 17. jalkapallon miesten EM-turnaus, joka käydään poikkeuksellisesti kolme vuotta edellisen turnauksen jälkeen. Edellinen, vuoden 2020 turnaushan käytiin kesällä 2021 ja Suomi oli poikkeuksellisesti mukana. Nyt Suomi hakeekin uutta edustuspaikkaa jo kokeneena arvokisakävijänä.

Saksassa käytävä turnaus ajoittuu aikavälille 14.6.-14.7.2024. Isännyyttä olivat hakemassa Saksan lisäksi myös Turkki ja yhteishakemuksella Norja, Ruotsi, Suomi ja Tanska. Pohjoismaat kuitenkin vetäytyivät valintaprosessista. Saksa valittiin isännöimään turnausta vuonna 2018 voittaen Turkin 12-4.

Karsinnat alkavat maaliskuussa 2023 ja lopputurnaukseen pääsee 24 joukkuetta. Isäntämaa Saksa on automaattisesti mukana. Venäjä on suljettu karsinnoista ulos ja mukana karsimassa on 53 UEFA-maata. Lohkoja on kymmenen ja niiden kaksi parasta ovat suoraan mukana. Lisäksi neljä maata pääsee mukaan Kansojen liigan pudotuspelien menestyksen perusteella.

2. H-lohko on kova, mutta Suomella on menestyssaumat

EM 2024 karsintalohkot arvottiin lokakuussa 2023. Karsinnat kestävät noin vuoden, joten viimeiset paikat lopputurnauksessa ovat jaossa maaliskuussa 2024. Karsintojen lohkoista seitsemässä on viisi joukkuetta ja kahdessa kuusi. Suomen lohkossa on kuusi joukkuetta.

Lohko H, jossa Suomi on mukana, on kova, sillä mukana on muun muassa MM-kilpailuissa pelannut Tanska. Koska vain kaksi parasta pääsee etenemään, tulee Suomen pelata hyvin säilyttääkseen saumansa. Mikään mahdottomuus kisapaikka ei kuitenkaan ole ja olemmehan me tehneet sen ennenkin!

Suomi on uusimmassa UEFA rankingissa sijalla 37. Tanskan sijoitus on 17. Slovenia on paikalla 31, Kazakstan sijalla 30, Pohjois-Irlanti sijalla 44 ja San Marino kohdalla 55. Rankingia ei kuitenkaan kannata tuijottaa liian tarkkaan. Useamman vedonvälittäjän kertoimissa Suomen arvellaan olevan hyvä kakkonen Tanskan pitäessä ennakkosuosikin viittaa harteillaan.

Hyvä on kuitenkin muistaa se, että viimeisessä keskinäisessä ottelussa Suomi voitti Tanskan. Kyseessä oli se peli, jossa Christian Eriksenin sydän pysähtyi. Yhtä kaikki voitto saattaa vaikuttaa positiivisesti joukkueeseen ennen ottelua. Markku Kanerva asettaa tavoitteet vielä korkeammalle ja ilmoitti, että Suomi hakee lohkovoittoa.

3. Tanska – Suomi 23.03.2023 odotukset

Suomi ja Tanska kohtaavat karsintojen ensimmäisenä päivänä Tanskan kotipelissä. EM-karsinnat käydään seurakauden keskellä eli pitkää yhteishengen kohotusta ei kummallakaan joukkueella ole ennen varsinaisia karsintaotteluita. Maajoukkueet kokoontuvat tammikuulla maajoukkuetauolla hiomaan taktiikoitaan ja yhteispeliään, mutta maaliskuun kokoonpanot ovat vielä täysin auki.

Tanskan maajoukkueessa pelaa useita kansainvälisillä areenoilla loistavia pelaajia, kuten Milanin Simon Kjær, Manchester Unitedin Christian Eriksen ja Tottenhamin Pierre-Emile Højbjerg. Joukkueen maalivahtina on 36-vuotias Kasper Schmeichel. Kuten sanottu Eriksen ja Højbjerg taistelevat Englannin mestaruudesta joukkueissaan. Jos haluaa saa tietää enemmän Valioliigasta, lue artikkelimme Valioliiga veikkausvinkit ja kertoimet.

Suomen joukkueessakin on kuitenkin osaamista, sillä meillä on muun muassa Bayer Leverkusenin maalivahti ja kapteeni Lukas Hradecký, useita Bundesliga-pelaajia ja muun muassa tällä hetkellä Veneziassa pelaava Joel Pohjanpalon ja toki myös Norwichin Teemu Pukki.

Yksilöillä peliä ei ratkaista ja Markku Kanervan johtama Suomi voi voittaa Tanska-ottelun. Fakta on kuitenkin se, että Tanskan hyvää menestystä koko turnauksessa ennustetaan, joten liian sinivalkoisin silmin vetoa ei kannata lyödä. Suosittelemmekin harkitsemaan myös muuta kuin voittajavetoa ja veikkaamaan vaikkapa ensimmäistä maalintekijää tai maalien määrää.

4. Suomi - Tanska kertoimet ja vetovhijeet

Kuten kirjoitettu artikkelin alussa, Tanska on kertoimien perusteella suosikki - kerroin 1,33. Jos veikkaa Suomea, mahdollinen voitto olisi tosi iso, koska Huuhkajien kerroin on 10,08. Suomen voitto on mahdollista kuitenkin, koska Tanska ei pärjänyt hyvin viime MM-kisoissa.

Pitkäveto ei ole kuitenkan ainoa Suomi - Tanska vedonlyöntikohde. Meidän vetovihje Suomi vs Tanska otteluun on lyödä vetoa maaleistä yhteensä. Meidän mielestämme niitä on alle 2,5 ja tämän tapahtuman kerroin on 1,8. Joskus on vaikea laskea voittoa mutta juuri tätä varten olemme valmistaneet kerroinlaskurin. Tsekkaa sen edut ja ominaisuuksia!

Meidän toinen veikkausvinkki Suomi vs Tanska otteluun on tasapeli 45. minuuttiin asti. Luulemme, että tilanne kentällä kehittyy hiitaasti ja ensimmäisiä maaleja tehdään jo toisessa puoliajassa. Nämä ovat meidän kaksi Suomi - Tanska veikkausvihjettä.

5. Suomi vs Tanska katselu

Varmasti Suomen ja Tanskan välinen ottelu kiinnostaa urheilufaneja kovasti siis mieleen tulee kysymys: mistä katsoa Suomi - Tanska ottelun? Odotamme vielä ohjelmaa mutta varmasti Suomi vs Tanska suoralähetys on katsottava YLE:ltä TV2 kanavalta. Usein ottelut voivat katsoa myös mobiilissa YLE Areenan kautta, josta löytyy Suomi vs Tanska live stream. Varaa siis aikaa 23. maaliskuuta kello 21.45 ja seuraa ensimmäistä Huuhkaijen ottelua EM-karsinnoissa.

6. Suomi - Tanska 23.03.2023 UKK - Usein kysytyt kysymykset

6.1 ⚽ Missä ja milloin Suomi - Tanska ottelua pidetään?

Suomi vs Tanska ottelua pelataan 23. maaliskuuta 2023, kello 21.45 Suomen aika. Pelipaikka on Parken Stadioni, Kööpenhaminassa.

6.2 ⚽ Mitkä ovat Suomi vs Tanska kertoimet?

Suomen kerroin on 10,08 taas Tanskan kerroin on 1,33. Jos veikkaa tasapelia, kerroin on 4,67.

6.3 ⚽ Missä veikata Suomi vs Tanska ottelua?

Pinnacle, William Hill, Olybet ja LVBet tarjoavat Suomi – Tanska vedonlyöntiä.

kommentoi Suomi–TanskaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti