JohnnyBet.com fi

Suomen eduskuntavaalit 2023 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Suomen eduskuntavaalit 2023 vedonlyönti

Vuosi 2023 on vaalivuosi, sillä suomalaiset pääsevät äänestämään eduskuntavaaleissa 2. huhtikuuta ja aina tästä syystä varmasti Suomen eduskuntavaalit 2023 vedonlyönti tulee kinnostavaksi aiheeksi kaikille vedonlyöjille. Vaaleissa valitaan tuttuun tapaan kansanedustajat seuraavalle vaalikaudelle. Tunnelma ennen vaaleja on nousemassa ja puolueet kampanjoivat kiivaasti. Ei siis mikään ihme, että myös vedonvälittäjät ovat aktivoituneet. Eduskuntavaaleista pääseekin veikkaamaan useammilla netin kasinosivustoilla. Suomen eduskuntavaalit kertoimet ovat jo saatavilla netistä. Perussuomalaisten voitto on tapahtuma pienemmillä kertoimilla - 1,75. Lue tästä artikkelista vinkit eduskuntavaalit vedonlyöntiin vuodelle 2023!

1. Suomen eduskuntavaalit 2023

Suomen politiikka ei ole ehkä yhtä kuumaveristä, kuin joissain etelän maissa, mutta se on hyvä, sillä nyt jos koskaan tarvitaan kylmäpäisyyttä. Eduskuntavaaleihin 2023 lähdetään asetelmasta, jossa Suomi on jättänyt Nato-hakemuksen, joka ei kuitenkaan ole vielä mennyt läpi. Suomalaiset odottavat sitä, mitä Turkki keksii seuraavaksi.

Varsinainen vaali käydään niin, että Suomessa äänestetään 13. vaalipiirissä. Ensin tulee ennakkoäänestys, johon voi osallistua myös ulkomailta käsin. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 2. huhtikuuta ja tulokset saadaan saman päivän ja illan aikana. Vaalien jälkeen alkavat hallitusneuvottelut ja niiden seurauksena Suomi saa hallituksen ja ministerit.

Eduskuntavaaleissa äänestetään Suomessa yleensä melko aktiivisesti. Median seuraaminen ja vaalilupausten toteutumisen seuranta ovat jännittäviä sivuaktiviteettejä, joita vaalivuosi tuo mukanaan. Eduskuntavaaleja voi kuitenkin myös veikata. Lue vinkit eduskuntavaalit vedonlyöntiin seuraavasta osiosta! Politiikkaveikaus on tosi erilainen kuin tavallinen urheiluvedonlyönti ihan samalla tavalla kuin viihdevedonlyönti on. Voi lukea toisesta artikkelistamme kunka veikata viihdetapahtumia ja saada tietää mikä on ero kun veikkaa Oscar -palkintoja tai vaaleja.

2. Lyö vetoa eduskuntavaaleista!

Erikoisemmat vedonlyönnin kohteet ovat kasvattaneet suosiotaan. Yleisesti urheilun lisäksi veikataan muun muassa Oscar-gaalaan ja esimerkiksi Euroviisuihin liittyviä kohteita. Ei siis ihme, että myös Suomen eduskuntavaaleja voi veikata.

Politiikkavetojen määrä ei ole kovin suuri ja Suomen eduskuntavaalit eivät ole yleisesti saatavilla kaikilla vedonvälityssivustoilla. On kuitenkin ulkomaalaisia sivustoja, jotka tarjoavat siihen liittyvää vedonlyöntiä ja jotka ovat julkaisseet erilaiset kohteensa jo hyvissä ajoin.

Eduskuntavaalien veikkauksessa voittajaveto eli suurimman äänivyöryn saavan puolueen veikkaaminen on suosituin kohde. Muitakin kohteita on kuitenkin mahdollista löytää. Olennaista on ymmärtää Suomen vaalitapa, joka on suhteellinen. Vaaleissa siis äänestetään yhtä ehdokasta omalta alueelta, mutta vaalit voittaa puolue. Jokainen puolue saa siis edustajia suhteessa muihin annetun kokonaisäänimäärän perusteella. Yksittäinen edustaja saattaa olla ääniharava, mutta ihmisiä ei voi verrata keskenään, sillä osa vaalipiireistä on pieniä ja osa suuria. Prosenttiosuuksilla on siis väliä.

3. Vinkit eduskuntavaalivedonlyöntiin

Koska yleisin kohde veikkauksessa on voittava puolue eli se puolue, joka saa suurimman prosenttiosuuden äänistä ja eniten paikkoja eduskunnassa, katsomme tämän hetken kertoimia kyseiseen kohteeseen. Tällä hetkellä vaalien voittajaksi ennakoidaan Kokoomusta. Sen kerroin on hyvin lähellä yhtä ja näin ollen voittoa pidetään melko varmana.

Toiseksi sijoittuvaksi puolueeksi epäillään tässä vaiheessa Perussuomalaisia, jonka kannatus on ollut kasvussa vaikean edellisen vaalin jälkeen. Myös SDP on korkealla, mutta muita voittajia ei nähdä oikeastaan olevan.

Lisäksi kun katsotaan pääministeriveikkausta, joka toki kulkee melko lailla käsi kädessä voittajapuolueen kanssa, nähdään, että Petteri Orpo on vahvin kandidaatti. Toisena tulee Sanna Marin ja kolmantena Riikka Purra. Orvon kerroin ei ole yhtä vahva kuin kokoomuksen puolueena ja Marin päihittää kertoimissa Purran selvästi.

Tämä kertookin siitä, kuinka Mariniin edelleen luotetaan vaikka hänen pääministerikautensa ei ole ollut millään tavalla helppo. Mediapeli on ollut kovaa ja Marin on saanut paljon kritiikkiä. Kuitenkin hänen kertoimensa verrattuna SDP:n kertoimeen on hyvä. Perussuomalaisten näkemiseen pääministeripuolueena ei uskota yhtä paljon kuin heidän menestykseensä vaalivoiton tavoittelussa. Vaalit ovat varmasti aihe, joka eivät jää ketään kylmäksi samalla kuin Euroviisut, joka on seuraava suosittu tapahtuma Suomessa, erityisesti kun puhutaan vedonlyönnistä. Vinkit Euroviisut veodnlyöntiin löytyvät myös meidän sivultamme.

Nämä kaksi vedonlyönnin kohdetta ovatkin yksittäiset kuumimmat kohteet eduskuntavaaleihin liittyen. Kertoimet muuttuvat sitä mukaa kun uusia vetoja ja gallupeja saadaan, seuraa siis tilannetta huolella. Valitse oma voittajakandidaattisi, veikkaa ja muista käydä äänestämässä! Muista myös että eduskuntavaalit veikkausvinkit eivät ole mitään ehdotusta. Eduskuntavaalit veikkaus on eri juttu kuin äänestäminen.

4. Suomen eduskuntavaalit UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 🗳️ Milloin eduskuntavaalit 2023 pidetään?

Eduskuntavaalien 2023 tulokset julkistetaan 2. huhtikuuta.

4.2 🗳️ Mitkä ovat kertoimet eduskuntavaaleihin 2023?

Perussuomalaisten kerroin on 1,75, Kokoomuksen kerroin on 1,95, SDP:n 3,5. Nämä ovat kolme puoluetta, joilla on pienemmät kertoimet.

4.3 🗳️ Missä voi lyödä vetoa eduskuntavaaleista?

William Hillin tarjonnasta löytyy Suomen eduskuntavaalit 2023 vedonlyönti.

kommentoi SuomenEduskuntavaalit2023Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti