Qatar vs Ecuador vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Qatar vs Ecuador vedonlyönti

Qatarin jalkapallon MM-kilpailut tai World Cup, niin kuin englanniksi sanotaan, on tulossa ja tästä syystä Qatar vs Ecuador vedonlyönti tulee jännittäväksi aiheeksi. Neljännesvuosittaista turnausta saadaan odottaa hieman tavanomaista pidempään, sillä sitä ei pelata tuttuun tapaan kesätauolla vaan marras-joulukuussa. Ennen joulua saamme siis uuden jalkapallon maailmanmestarin. Ensimmäisten ottelun kertoimet ovat sellaisia: Qatar - kerroin 3,47, Ecuador - kerroin 2,39, tasapeli - kerroin 3,12. Vaikka joukkueet eivät kuuluu parhaisiin joukkueeseen, ottelu kiinnittää huomiota MM-kisojen ensimmäisenä matsina!

Turnauksessa pelaa 32 joukkuetta, joista isäntämaan joukkue pääsee mukaan ilman karsintoja. Qatar on siis mukana omalla joukkueellaan. Ilman olennaisia karsintapelejä suuri yleisö ei kuitenkaan tiedä kuinka valmis joukkue on ja mitä siltä voidaan odottaa.

Isäntämaan peli pelataan ensimmäisenä turnauksen päivänä eli 20. marraskuuta. Ecuadoria vastaan pelattava peli tulee herättämään suurta kiinnostusta ympäri maailman ja useita vedonlyönnin kohteita tulee aukeamaan. Osa on auki jo nyt!

Lue tämä postaus ja nappaa vedonlyöntivinkit peliin!

1. MM-avausottelu Qatar vs Ecuador

MM-avausottelusta tulee hurjan jännittävä peli, sillä isäntämaa Qatar pääsee vihdoin tositoimiin. Koko turnaus on kuitenkin paljon suurempi juttu, kuin vain sattuman kauppaa oleva kolmiviikkoinen. Karsintoja lopputurnaukseen on nimittäin käyty jo monta vuotta ja usealla mantereella.

Ihan alussa avausottelun päivämäärä oli 21. marraskuuta mutta matsi siirrettiin ja nyt sitä pelataan 20. marraskuuta. Tämä on päivä, kun pelataan vain yhden ottelun, kisojen avatakseen. Ecuadorin joukkueen valmentaja Gustavo Alfaro, kritisoi päätöksen, sanomalla, että nyt heidän joukkuella on yksi päivä vähemmän valmistaa otteluun ja MM-kisoihin.

Muilla on 7 päivää ja minulla on 6. Miksi minulla on 6? Miksi he eivät antaneet minulle lisäpäivän (jotta työskennellä joukkueen kanssa)? - Gustavo Alfaro, Reuters

MM-loppuottelussa on 32 joukkuetta, mutta karsintoihin jääneitä joukkueita on moninkertainen määrä. Jokainen maa haluaa menestyä oman alueensa karsinnoissa. Niin myös Suomi, joka kuitenkin jäi ikävästi ulos hävittyään muutaman kriittisen pelin.

Marraskuussa lauteille astuvatkin siis maanosien parhaat. Yllätyksiäkin on tullut, sillä esimerkiksi Euroopassa Pohjois-Makedonia kukisti Italian ja Euroopan mestari jäi ulos koko turnauksesta. Jokainen ottelu tuleekin olemaan jännitysnäytelmä, sillä jalkapallossa kaikki on mahdollista.

MM-avaus kruunaa karsinnat ja aloittaa maailmanluokan tapahtuman. Vaikka Qatarin kisoja on kritisoitu etukäteen, voimme odottaa laadukasta jalkapalloa hyvissä puitteissa. Seuraa isäntämaa Qatarin otteita ja katso turnauksen ensimmäinen ottelu livenä! Tämä voit tehdä YLE:n avulla tai etsiä Qatar vs Ecuador live striimi vedonvälittäjien sivuilta.

2. Avausottelun ennusteet Ecuador vs Qatar

Qatar lähtee altavastaajana MM-turnauksen ensimmäiseen viralliseen otteluun, joka pelataan avajaispäivänä. Joukkue on kaikin puolin musta hevonen, sillä isäntäjoukkueena se vältti karsinnat ja sen nykykunto merkittävissä arvokisoissa on mysteeri. Joukkueen pelaajat pelaavat pääasiassa kotimaan liigoissa.

Ecuador ei ole vahva joukkue sekään vaikka se onkin päässyt mukaan MM-kilpailuihin monia kertoja. Tässä pelissä kohtaavatkin lohkon A kaksi heikompaa joukkuetta. Näin ollen panokset eivät ole suuret, mutta yleisön kiinnostus tulee olemaan valtavaa isäntämaata kohtaan. Suosittelemme lukea muita ennusteita meidän artikkelista vedonlyönti: Eurooppa-liiga.

3. Qatar - Ecuador: H2H

Qatarin ja Ecuadorin joukkueet ovat pelanneet 3 kertaa. Kaksi ensimmäistä ottelua pidettiin helmikuussa vuonna 1996. Silloin lopputulokset olivat tasapeli ja Ecuadorin voitto. Tämä oli kuitenkin 26 vuotta. Viime ottelu pelattiin vuonna 2018 kun Qatar on yllättävästi voittanut Ecuadorin joukkuetta vastaan 4-3.

Päivämäärä Ottelu Tulos
18. helmikuuta 1996 Qatar vs. Ecuador ystävyysottelu 1-1
25. helmikuuta 1996 Qatar vs. Ecuador ystävyysottelu 1-2
12. lokakuuta 2018 Qatar vs. Ecuador ystävyysottelu 4-3

Yleensä ennen MM-kisojen pelataan ystävyysotteluita. Sitä varten valitaan samalta alueelta tulevia joukkueita kuten meidän vastustaja MM-kisoissa. Sillä voi tutustua vastustajan kaltaiseen pelityyliin ja valmistua parempi tulevaan matsiin. Ecuador on pelannut Japania ja Saudi-Arabiaa vastaan, eli Asiasta tulevia joukkueita. Otteluiden tulos oli kaksi kertaa tasapeli ilman maaleja. Qatar valitsi vastustajaksi Kanada ja Chile. Vaikka Kanada ei kuulu Etelä-Amerikkaan, tämä on joukkue joka on MM-kisoissa mukana, F-lohkossa. Lopputulos oli Qatarin häviö 2-0 mutta varmasti kyseinen matsi oli hyvä kokemus Qatarin joukkuelle. Toisessa ystävyysottelussa vastustajaksi valittiin Chile. Matsi loppui tasapelilla 2-2. Niiden otteluiden perusteella Qatar pärjäsi paremmaksi kuin Ecuador mutta meidän pitää muistaa, että on vielä vähän aikaa valmistua MM-kisojen avausotteluun.

4. Qatar vs Ecudaor kokoonpanot (20.11.2022)

Virallisia kokoonpanoja julkistetaan noin tunti ennen ottelun alkaa. Siihen asti emme tiedä ketä valmentaja valitsee ja kuka voi pelata tulevassa ottelussa. Voimme kuitenkin ennustaa viime otteluiden perusteella.

Jos puhutaan Qatarista, varmasti maalivahdiksi pääsee Hassan. Hänellä on mukaan 3 puolustajaa apuna: Salman, Hisham ja Correia. Luultavasti enemmän pelaajia näemme keskikentällä. Al Bayati ja Mohammad olevat vasen- ja oikean puolesta vastullisia. Kentän keskus kuuluu Haydokseen ja Assadallaan. Heidän takana pelaa Hatem. Maalien tekeminen on siinä tapauksessa Afifin ja Alin tehtävä.

Ecuadorin kokoonpano on vähän erilainen. Dominguez on luultavasti maalivahti tulevassa ottelussa. Puolustajia on 4: Hincapie ja Vernaza keskellä, Estupinan vasemmalla- ja Preciado oikealla puolella. Niiden kahden tehtävä on myös auttaa hyökätä Qatarin maalia. Caicedo ja Gruezo voimme nähdä keskikenttinä, joiden edessä pelaa vielä 3 hyökkävää keskikenttää: Ibarra, Mena ja Plata. Heidän tavoitena on pelata pallon Estradaa vastaan, joka on Ecuadorin ainoa hyökkäjä.

Qatar

 • Hassan (maalivahti)
 • Salman
 • Al-Rawi
 • Correia
 • Al Bayati
 • Hatem
 • Mohammad
 • Haydos
 • Assadalla
 • Afif
 • Ali

Ecuador

 • Dominguez (maalivahti)
 • Estupinan
 • Hincapie
 • Vernaza
 • Preciado
 • Caicedo
 • Gruezo
 • Ibarra
 • Mena
 • Plata
 • Estrada

5. Qatar vs Ecuador veikkausvihjeet

Jalkapalloveikkauksella pelien katsomiseen voi tuoda aivan uuden ulottuvuuden, sillä pieni riski ja panostus tekee pelaamisesta jotain aivan muuta. Jalkapalloveikkaus onkin monipuolinen veikkauksen muoto, sillä suosittuna ja maailmanlaajuisena lajina suomalaisille kasinopelaajille tarjotaan huikea kattaus erilaisia jalkapalloveikkauksen muotoja.

Yleisin tapa veikata jalkapallopeleistä on voittajaveikkaus eli simppeli veikkaus siitä, kuka pelin voittaa. Lisäksi voi veikata esimerkiksi ensimmäisen maalin tekijää, maalimääriä tai vaikkapa maalieroa. Maalien määrällä on vaikutusta siinä vaiheessa, kun tilanne lohkossa on tiukka ja voittaja tulee hakea vaikka pisteet ovat tasan.

Jalkapalloon liittyy myös muita huikeita vedonlyöntimuotoja, kuten liveveto. Tässä vaiheessa auki on kuitenkin vasta voittajaveikkaus ja kertoimista voi päätellä paljon tämänkin Qatar – Ecuador pelin lopputuloksesta.

Peli on siinäkin suhteessa jännittävä, että toisin kuin muut avajaispäivän pelit, tässä pelissä voittajaa ei lähdetä kuuluttamaan ennen loppuvihellystä. Fakta on se, että tämänhetkisen tiedon valossa Ecuador olisi viemässä peliä mikäli pelkkiä kertoimia katsotaan. Kertoimet eivät voi kuitenkaan ennustaa pelin kulkua tai vaikkapa pelin aikana tai sitä ennen tulevia loukkaantumisia.

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
Promo-koodi
Paljasta koodi
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
LVBET.com
LVBET.com
Bonus Urheilu
Bonus 100% jopa 50€
Bonuskoodi
JOHNNYBET

Näin ollen tässä matsissa ei voida katsoa olevan selvää voittajaa, jota kannattaisi ehdottomasti veikata. Fakta on kuitenkin se, että Qatarilla on ainoa aito kotietu turnauksessa ja sen voimin se voi kaataa Ecuadorin.

Qatar vs Ecuador kertoimet vahvistavat Ecuadorin asema (Ecuador voitto - kerroin 2,39). Qatarin voiton tapauksessa voi säästää kuitenkin enemmän - kerroin 3,47. Tasapelin kerroin on 3,12. Vaikka Ecuador on suosikki kaikki voi tapahtua, erityisesti tasapeli, jonka kerroin on tois korkein. Muut kertoimet ovat esim. maaleja yhteensä. Ennustetaan, että niitä tule vähemmän kuin 2,5 ja kerroin sille tapahtumalle on 1,68. Kerroin sille, että on yli 2,5 maalia on 2,10. Muiden otteluiden kertoimet löydät artikkelistamme Mestarien Liiga vedonlyönnistä.

Nyt saatavilla ovatkin muiden tapahtumien kertoimet. Jos tuntuu, että Qatarilla on mahdollisuudet voittaa, voi lyödä tuplamahdollisuus -vetoa. Jos veikkaa Qataria siinä muodossa , jokaisessa euroa saa 1,81. Avausottelussa molemmat joukkueet haluavat voittaa kovasti siis on tosi mahdollista, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Kyseisen tapahtuman kerroin on 1,84.

6. Mistä katsoa Qatar vs Ecuador ottelun?

Kaikki MM-kisojen ottelut Suomessa vain YLE ja MTV saavat striimata. Qatar ja Ecuadorin suoralähetys on katsottava YLE:n kanavalta. Matsi alkaa kello 18.00 Suomen aika. Jos veikkaa ja ei ole aika katsoa ottelua, Qatar vs Ecuador live vedonlyönnin osiossa, varmasti saatavilla on myös Qatar - Ecuador live seuranta, josta saa tietää mitä tapahtuu kentällä, mitkä ovat päivitetyt kertoimet ja tietysti mikä tulos on. Sellasita palvelua tarjoaa mm. William Hill.

7. Qatar vs Ecuador vedonlyönti UKK

7.1 ❓ Milloin Qatar vs Ecuador ottelua pidetään?

21. marraskuuta on avausottelun päivämäärä, jolloin Qatar vs Ecuador pelaa ensimmäisistä pisteistä.

7.2 ❓ Mitkä ovat Qatar vs Ecuador kertoimet?

Qatarin kerroin on 3,47. Ecuadorin voitto on 2,39. Tasapelin kerroin - 3,12.

7.3 ❓ Mitkä ovat vetovihjeet Qatar vs Ecuador otteluun?

Voi lyödä veto siitä, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Kerroin sille on 2,12.

7.4 ❓ Missä voi lyödä vetoa Qatar vs Ecuador avausotteluun?

William Hill, Olybet tai Pinnacle ovat parhaita sivuja, jotka tarjoavat Qatar vs Ecuador vedonlyöntiä.

kommentoi QatarVsEcuadorVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti