JohnnyBet.com fi

Noora Saarinen - Sisällöntuottaja

käyttäjältä JohnnyBet
Noora Saarisen kuva

Noora on kolmekymppinen lahtelaisnainen, jonka kiinnostuksenkohteisiin lukeutuvat kirjoittaminen, kielet, eläimet ja luonto. Hän on aikaisemmin kouluttautunut hevosalalle ja työskennellyt hevosten parissa pyörittäen myös omaa alan yritystä. Näiltä ajoilta mukaan on tarttunut hyvä työmoraali ja sisukkuus vaikeuksien edessä. Urarintamalla Nooran elämässä puhaltavat nyt hieman uudet tuulet. Tällä hetkellä hän on kandiopiskelija Helsingin yliopistossa, jossa opintoihin kuuluu muun muassa arabian ja turkin kieltä. Valmistumisen jälkeen haaveissa on kääntäjän tai tulkin työ, mutta Noora pitää tulevaisuuden ammatin suhteen silti mielen avoinna.

Opintojen ohessa Noora työskentelee kirjoittamisen parissa, tuottaen hakukoneoptimoituja artikkeleita monenlaisista eri aiheista. Työ on hänelle ylpeydenaihe, ja Nooran tavoitteena onkin luoda sekä virheettömiä että viihdyttäviä tekstejä. Hänen mukaansa työssä on parasta sen joustavuus – tekstejä voi kirjoittaa mukavasti kotoa käsin tai vaikka junassa matkustaessa. Noora kertoo kirjoitustyönsä ansiosta oppineensa paljon uusia asioita esimerkiksi iGaming-alaan ja uuteen teknologiaan liittyen. Noora mainitsee myös, että hänen kielelliset taitonsa ja luovuutensa pääsevät mukavasti oikeuksiinsa erilaisia tekstejä sanoitellessa.

Vapaa-aika Nooralla kuluu paljolti kahden oman koiran kanssa. Luonnossa liikkuminen ja syksyisin sienestys ovat hänelle rakkaita harrastuksia, joissa nelijalkaiset ystävät kulkevat tietysti mukana. Noora kertoo usein samalla näpsivänsä valokuvia, etenkin sienistä, jäkälistä, kasveista ja muista kauniista elollisista asioista ja yksityiskohdista. Noora nauttii myös läheistensä seurasta, hyvästä ruuasta ja elokuvien katsomisesta – mieluusti yhtäaikaisesti! Näiden lisäksi matkustelu (opintojen sen salliessa) Suomessa tai ulkomailla on Nooran mielestä erinomainen tapa irrottautua arjesta ja laajentaa omaa maailmankuvaa.

Pelaa vastuullisesti