Mestarien Liiga finaali 2022 vedonlyöntivinkkejä

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
Mestarien Liiga finaali 2022 vedonlyöntivinkkejä

Mestarien Liigan finaalia 2022 vedonlyöntivinkkejä löytyy jo vedonlyöntisivustoilla, jotka ovatkin valmiita tähän jännittävään tapahtumaan. Jo nyt voi veikata ja yrittää ennustaa kuka voittaa. Tällä hetkellä kertoimet ovat pienimmät jos valitsisit Manchester City, PSG tai Bayern München. Niiden kertoimet ovat noin 6,0. Seuraavaksi tulevat Chelsea ja Liverpool (kertoimet noin 9.0) Valmiina ovat myöskin suoratoistopalvelut, joista otteluita pääsee seuraamaan suorana eri palveluiden kautta.

Mestarien Liigan loppuottelu, finaali, pelataan tällä kertaa Venäjällä. Kyseessä on jo 66. kausi, mutta 29. kausi, jolloin kilpailu on kantanut nimeä Mestarien Liiga.

Mestarien Liigan kausi 2021-2022 alkaa 14. syyskuuta ja on aika tarkastella, mitä kaikkea tämän suhteen on luvassa. Millainen on suomalainen vahvistus? Entä millaisia palkintoja on luvassa tällä kaudella? Lue tiivistelmä tämänhetkisistä tiedoista.

1. Mestarien Liiga Kausi 2021-2022

Itse Mestarien Liigalle on luvassa todella huikeita palkintosummia riippuen menestyksestä. Mahdollisuus on voittaa jopa 15 ja puoli miljoonaa euroa, joka taatusti motivoi pelaajia. Tarjolla ei siis ole mitään pikkusummia.

Suomalaiset ovat voittaneet ennenkin, kun kaudella 2004-2005 päästiin todistamaan Sami Hyypiän johdattamaa mestaruutta. Ja toki myös Jari Litmanen on päässyt juhlistamaan voittoa kaudella 1994-1995.

Moni saattaa miettiä, kuinka Mestarien Liiga etenee ja kuinka tiimit putoavat tai pääsevät kisassa eteenpäin. Kuluvalla kaudella kilpailevia joukkueita on ollut 54. Joukkueet pelaavat tiensä kohti seuraavaa ja seuraavaa ottelua, jonka finaalissa selvitetään voittaja.

2. Kuinka tällä kaudella pelataan?

Mestarien Liigan kaudella pelataan ensin lohkovaihe, jolloin kentällä tullaan näkemään yhteensä 32 eri joukkuetta. Joukkueiden pääsy kohti lohkopaikkoja varmistettiin 26 joukkueen osalta oman maan sarja menestyksen kautta ja loput kuusi joukkuetta pääsivät mukaan karsinnoista. Suomen joukkueista HJK edusti maatamme karsinnoissa. Joukkue putosi toisen karsintakierroksen aikana, häviten Malmölle.

Tämän kauden hallitsevana mestarina pidetään Chelseaa, joka päivitti Manchester Cityn viime kauden finaalissa.

Mestarien Liigan ajanjaksoja tarkasteltaessa kaikki alkaa 14. syyskuuta, 2021. Lohkot on siis jo arvottu, sillä niiden arvonta suoritettiin jo elokuun puolella, 26. päivänä. Lohkovaiheen viimeiset ottelut ovat kuitenkin vielä edessäpäin, sillä niiden on tarkoitus toteutua joulukuun 8. päivänä. Joudumme odottamaan pudotuspelien starttaamista helmikuuhun saakka, sillä ne alkavat helmikuun 15. päivänä, 2022. Itse finaali tullaan kokemaan Pietarissa toukokuun 28. päivänä.

Entä edistyminen neljännesvälieriin? Lohkoista katsotaan kaksi parasta, jotka tänne etenevät. Lohkokolmoset pääsevät jatkamaan pelejä Eurooppa-Liigan ensimmäiseen pudotuspelikierrokseen.

3. Suomalaiset pelaajat Mestarien Liigassa

Mestarien Liigan kaudelle odotetaan varsinkin suomalaisia pelaajia, jotka pääsevät näyttämään osaamisensa maailmalle. Kaudella 2021-2022 tullaan näkemään kaksi suomalaista pelaajaa: Chelsean Lucas Bergström sekä Malmön suomalaisvahvistus Niklas Moisander.

Nuoresta iästään huolimatta Chelsean 19-vuotias Bergström pääsi jo avausottelussa Chelsean vaihtopenkille joukkueen pelatessa Zenitiä vastaan. Chelsean UCL-kokoonpanossa on Bergströmille paikka kolmosveskari Edouard Mendyn ja Kepan taustalla.

Suomen HJK pääsi mukaan, kun jatkopaikka taattiin ensimmäisen karsintakierroksen jälkeen. Kuitenkaan matka ei tästä jatkunut pidemmälle, sillä joukkue koki tappion Malmöä vastaan 4-3. HJK pääsi Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

Toinen suomalaisvahvistus Niklas Moisander pelaa Ruotsin Malmö FF:ssä. Sopimus kyseisen joukkueen kanssa on melko tuore, sillä Moisander teki vuoden mittaisen sopimuksen kesäkuussa 2021.

4. Mestarien Liiga Vedonlyöntivinkkejä

Eri vedonlyöntisivustot ovat vahvasti mukana jännittämässä Mestarien Liigan finaalia. Esimerkiksi Unibet on valmistautunut Mestarien Liigan omalla osiolla. Tätä pääsee jo kurkkaamaan. Unibetillä tiedetään jalkapallon olevan yksi vedonlyöjien tärkeimmistä urheilulajeista ja niinpä sitä ei missään nimessä ole unohdettu saati unohdeta kyseisellä sivustolla.

Esimerkiksi Unibetilla Mestarien Liigaa pääsee pelaamaan useammalla kuin vain yhdellä tavalla. Niinpä vetotapoja ja -kohteita on saatavilla useita. Jos haluat lyödä muustakin kuin vain voittavasta joukkueesta, tähän löytyy keinoja. Unibetin vedonlyönnin kertoimet Mestareiden Liigan otteluista antavat jo pikakatsauksella hyvän vaikutelman eli miksipä ei kannattaisi laittaa vetoa menemään juuri Unibetilla? Unibet on suomenkielinen, joten muita kieliä ei tarvitse opetella lähteäkseen lyömään vetoa.

Toinen hyvä esimerkki vedonlyöntiä tarjoavasta sivustosta on Bet365. Kyseinen sivusto tarjoaa korkealaatuista vedonlyöntiä kaikille urheilun ystäville. Vaikka sivusto ei ole suomenkielinen, tarjoaa se silti hyvän alustan. Mestarien Liiga löytyy sivustolta helposti. Ja kuten yleensä, Bet365:n kertoimet ovat aina hyvin kilpailukykyiset verrattuna moneen muuhun vedonlyöntisivustoon.

Olybet kuuluu netin laadukkaisiin vedonlyönnin tarjoajiin. Mestareiden Liiga löytyy sivuston vedonlyöntipuolelta samantien, sillä se on asetettu hyvin esille. Olybetin kertoimet näyttävät jo nopeallakin vilkaisulla melko hyviltä eli mikäli suomalainen pelaaja etsii hyvien kertoimien sivustoa, on Olybet tällainen. Olybet on sivusto, jolla voi käydä asettamassa vetoja myös muihinkin kohteisiin ja lisäksi tarjolla on bonuksia ja muuta viihdykettä. Sivusto on suomenkielinen.

Jos mietitään Mestareiden Liiga finaali -voittajaa ja kyseisen vetokohteen kertoimia, on kaikilla kolmella edellämainitulla sivustolla hyvät kertoimet. Minkään edellämainituista vaihtoehdoista ei voi siis sanoa olevan muita huonompi vaihtoehto. Kertoimia on helppo käydä vertailemassa myös itse, jos haluat varmistua, että pääset lyömään vetoa mahdollisimman hyvillä kertoimilla.Jos sinulla on hyvät vedot, voit liittyä JohnnyBet vedonlyönti liigaan ja voittaa palkintoja!

5. Muita Mestarien Liiga vedonlyöntikohteita

Esimerkiksi Unibet, kuten moni muukin vedonlyöntisivusto, mahdollistaa erilaisia vetotapoja. Voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, kuka on paras maalintekijä tai kuka on suurin voittaja. Eri kohteita voi käydä tarkastelemassa Unibetin Voittajavedot-osiosta. Voit myös lyödä vetoa, kuka tekee eniten maalisyöttöjä tai mikä on minkäkin maan paras joukkue.

Myös livevedonlyönti on tottakai osa Mestarien Liigaa. Live-vedonlyönti on mahdollista useammalla eri sivustolla. Live-vedonlyöntihän tapahtuu luonnollisesti jo otteluiden ollessa käynnissä. Voit siis hyvin ottaa osaa vedonlyöntiin jo silloin, kun ottelut ovat käynnissä.

Vedonlyönti on mukava mutta voi joskus olla vaikea valita oikeaa vetoa. JohnnyBetillä voi löyttää vedonlyönti varmat veikkausvinkit, niiden pitäisi autta sinua. Ja kuten huomaat, vetoa ei tarvitse käydä lyömässä tylsästi vain yhdestä voittajasta. Käy siis asettamassa vetosi haluamastasi vetokohteesta. Voit halutessasi verrata eri sivustojen kertoimia ja tutkia monia eri vetomahdollisuuksia.

6. Suomalainen pelaaja Niklas Moisander

Turkulainen Niklas Moisander on päässyt Mestarien Liigaan mukaan uudelleen, sillä hän on ollut aiemminkin mukana. Moisander itse kuvaa itseään onnekkaaksi juuri tämän vuoksi, että hän on saanut olla mukana Mestarien Liigassa mukana aiemminkin:

Olen ollut onnekas ja pelannut Mestarien liigassa aiemminkin, joten se oli myös suuri motivaattori minulle - Niklas Moisander, Iltalehti

Ja vaikka Moisanderin jalka loukkaantuikin karsintakierrosten aikana, ei tämä hidasta miestä ainakaan loputtomasti.

Moisander on aiemmin pelannut Ajazin ja AZ Alkmaarin riveissä, joten kokemusta on jonkin verran kertynyt. Malmön riveissä pelaamista ei siis tarvitse tehdä täysin sokkona. Malmön päävalmentaja Jon Dahl Tomasson ihailee Moisanderia ja kertookin, että tämän tulo mukaan paikkaa aukkoa johtajuudessa.

7. Mestarien Liiga Live-streamaus

Mestarien Liigaa pääsee seuraamaan livenä monenkin kanavan kautta. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat live stream -mahdollisuuden. Otteluita voi seurata joko livelähetyksen tai kätevän animaation kautta. Voit kumman tahansa keinon avulla pysyä kärryillä siinä, mitä otteluissa tapahtuu milloinkin.

Kokeile Mestarien Liigan vedonlyöntiä Unibetillä

Unibet
Unibet
Bonus Urheilu
Talletuksen tuplaus 100€ asti

Live stream on kätevä tapa seurata otteluiden tapahtumia. Vedonlyönti on jännittävä harrastus, jota voi harrastaa joko yksin tai kaveriporukan kanssa. Laittakaa live stream pyörimään ja asettakaa vetonne yhdessä tai erikseen. Jalkapallo on laji, jota suomalaisetkin seuraavat mielellään ja moni suhtautuukin melko intohimoisesti tähän vauhdikkaaseen lajiin. Niinpä kaikille löytyy varmasti vähintäänkin yksi vedonlyöntikaveri, joka tulee mielellään nauttimaan jännittävistä hetkistä jalkapallon parissa. Mestareiden Liigaa odotetaan kuin kuuta nousevaa.

Seuraa Mestarien Liiga finaali 2022 ja muita otteluita live streamin kautta, aseta vetosi kilpailukykyiset kertoimet tarjoavalla sivustolla ja jää odottamaan, onko vetosi voittava.

8. Mestarien Liiga Finaali FAQ

8.1 ⚽ Missä ja milloin järjestetään Mestarien Liiga 2022 finaali?

Finaalin järjestetään tännä vuonna Venäjällä, Pietarissa, 28. toukokuutta.

8.2 🏅 Mikä joukkue voi voittaa Mestarien Liiga 2022?

Nyt, kertoimien mukaan, Manchester City, PSG, Bayern München, Chelsea ja Liverpool.

8.3 📺 Onko Mestarien Liiga live striimaus saatavilla Suomessa?

Kyllä, Unibet on sivu joka tarjoaa live striimaus myös Suomessa. On siis mahdollista löytää, Mestarien Liigan 2022 finaali vedonlyöntivinkkejä ja live stream online.

kommentoi MestarienLiigaFinaali2022Vedonlyöntivinkkejä
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti