JohnnyBet.com fi

Mestarien Liiga finaali 2023 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Mestarien Liiga finaali 2023 vedonlyönti

Jalkpallon Mestarien Liiga on ehdottomasti vuoden odotetuin jalkapallotapahtuma finaalin kruunaama siis Mestarien Liiga finaali 2023 vedonlyönti voi kiinnostaa urheilufaneja. Se on yksi seuratuimmista jalkapallotapahtumista ja kovasti vedonlyöjien suosiossa. Mestarien Liiga järjestetään vuosittain ja kausi 2022-2023 on jo 68. laatuaan. Siinä kilpailevat Euroopan eri maiden korkeimpien sarjatasojen parhaat joukkueet. Kesä on tulossa ja tämä tarkoittaa, että tiedämme jo molemmat finaalissa pelaavat joukkueet. Nämä ovat Manchester City ja Internazionale Milano. Vaikka odotetaan vielä matsia, Mestarien Liigan finaalin kertoimet ovat jo tarkistettavia vedonlyöntisivustoista. Suosikki on Pep Guardiolan johtama joukkue, kertoimella 1,47 taas Interin voiton kerroin on jopa 6,93.

Finaali tullaan pelaamaan lauantaina 10. kesäkuuta, 2023. Paikaksi on valittu Istanbulin Atatürk Olympic Stadium. Loppuottelu on pitänyt pelata paikassa aiemmin jo vuosina 2020 ja 2021, mutta maailmanlaajuinen koronapandemia aiheutti tapahtumapaikan vaihdon. Tällä kaudella ottelu kuitenkin onnistuu kyseisessä paikassa ja fanit odottavatkin jo innolla paikalle pääsyä ja nyt enemmän kuin koskaan kun loppuottelua pelataan pian.

Kun katsotaan Mestarien Liigan historiaa, alkaa se vuodesta 1992, jolloin pelattiin sen ensimmäinen kausi. Mestarien Liigalle tyypillistä on, että se alkaa syksyllä ja päättyy toukokuussa. Näin on tänäkin vuonna ja näin syksyllä on hyvä suunnata katse kohti tulevia otteluita ja aloittaa miettiminen oman vedonlyönnin suhteen, mikäli tällaista aikoo harrastaa otteluiden seuraamisen ohella.

Liigan voittaja tulee edustamaan Eurooppaa seurajoukkueiden MM-kisoissa. Voittaja pääsee pitelemään upeaa, pitkäkorvaista pokaalia. Pokaalin on suunnitellut Jürg Stadelmann. Pokaali on 7,5 kilon painoinen ja 74 senttimetrin korkuinen.

1. Manchester City vs Inter Milan kertoimet ja vedonlyöntivinkit

Kuten mainittu jo tässä tekstissa, Manchester City pelaa loistavasti tällä kaudella ja juuri sen takia se on Mestarien Liigan finaalin suosikki kertoimella 1,44. Pelaajat Mansesta ovat todistaneet heidän olevat mahtavassa kunnossa, voitamalla Real Madrid vastaan 4-0. Tästä tulee vinkki Man City vs Inter vedonlyöntiin, että todennäköisesti tulee monta maalia. Voi veikata esim. että maaleja on yli 2,5 - kerroin 1,7 tai valita handicap -vedon: Manchester City -1,5 (kerroin 2,19).

Inter ei ole suosikki siinä ottelussa ja pitää sanoa, että puolifinaalit Interin ja AC Milanin välillä olivat vähän tylsämpiä kuin toisessa parissa. Ennustamme kuitenkin, että Inter haluaa taistella voitosta kovasti ja se tekee maalin. Interin hyökkäjät Lautaro Martinez, Edin Džeko ja Romelu Lukaku ovat vaarallisia kavereita ja heidän takana pelaavat mm. Henrikh Mkhitaryan ja Hakan Çalhanoğlu, jotka myös osaavat lyödä pallon maaliin. Niiden ennustuksien perusteella voi veikata, että molemmat joukkueet tekevät maalin - kerroin 1,9. Nämä ovat meidän Man City - Inter veikkausvinkit.

2. Tietoa kaudesta

Mestarien Liigan kausi 2022-2023 alkoi 6. syyskuuta. Tämän kauden lohkot ja aikataulu ovat tiedossa ja käynnissä. Mukana olevat 32 joukkuetta on jaettu kahdeksaan lohkoon, joista kussakin pelaa neljä maata. Lohkot on jaettu siten, että samassa lohkossa ei ole keskenään saman maan joukkueita. 26 joukkuetta pääsi lohkopaikoille perustuen oman maansa sarjamenestykseen. Kuusi muuta joukkuetta pääsivät mukaan karsinnoista.

Suomea edustanut HJK putosi 2. karsintakierroksella. Suomalaisista pelaajista tullaan lohkovaiheessa näkemään kuitenkin ainakin Bayer Leverkusenin Lukas Hradecký sekä Rangersin Glen Kamara.

Tämän kauden vaiheet pelataan normaalia ripeämpään tahtiin Qatarin MM-kisojen takia. Lohkojen viimeiset ottelut tullaan pelaamaan jo 2. marraskuuta. Lohkojen kaksi parasta joukkuetta pääsevät mukaan Mestarien Liigan neljännesvälieriin. Kausi etenee pudotuspeleihin 14. helmikuuta, 2023 ja lopulta finaaliin 10. kesäkuuta, 2023.

Kauden palkintosummat ovat tiedossa. Koko Mestarien Liigan mestari tulee saamaan 4,5 miljoonan euron rahapalkinnon. Jos haluat lukea enemmän sarjasta, tsekkaa artikkelimme Mestarien Liiga vinkit vedonlyöntiin.

3. Viime kausi

Viime kauden mestariksi nousi Real Madrid, joka voitti Liverpoolin loppuottelussa. Kaudelta monelle jäi varmasti mieleen Vinicius Junior, jonka rooli oli melko ratkaiseva finaalissa. Tai Karim Benzema, jonka pelisuoritus oli vailla vertaansa. Benzema onnistui saamaan parhaana maalintekijänä kauden aikana 15 maalia.

Vedonlyönnin kannalta onkin fiksua katsoa taaksepäin parhaiden maalintekijöiden maalimääriä. Moni vedonyöntisivusto nimittäin tarjoaa mahdollisuutta lyödä vetoa siitä, kuka tulee tekemään eniten maaleja koko kauden tai tietyn ottelun aikana.

Ottelu oli alunperin suunniteltu pelattavaksi Pietarissa, mutta Venäjän hyökkäyksen vuoksi ottelu siirrettiin pelattavaksi Pariisissa. Loppuottelu oli odotetustikin huikea, mutta myös sen ulkopuolella kuhisi, sillä ottelupaikan järjestelyt valitettavasti pettivät. Ottelun alkaessa tuhannet fanit jäivät stadionin ulkopuolelle. Tämä oli tietenkin harmillista ulkopuolelle jääneille.

4. Vedonlyöntivinkkejä Mestarien Liigan 2023 finaalin

Kuten odottaa saattaa, Mestarien Liigan ottelut tulevat löytymään monilta vedonlyöntisivustoilta. Maailman merkittävintä jalkapallotapahtumaa ei tapahtumista hevillä unohdeta. Niinpä on varmaa, että vetoja pääsee kyllä asettamaan eri sivustojen kautta.

Vetoa voi lyödä monella eri tavalla, sillä vedonlyöntialustat tarjoavat useita vaihtoehtoja. Vetoa voi lyödä mestaruuden tai ottelun voittajasta, parhaasta maalintekijästä, finalistijoukkueista jne.

ML-Finaalitarjoukset

NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita

Kertoimista on mahdollista päätellä ennakkosuosikkia, vaikka ei olisi itse seurannut urheilua tiiviisti. Ne eivät kuitenkaan kerro lopputulosta, vaikka todennäköisin voittaja saakin itselleen pienimmän kertoimen. Kertoimia on tiedossa jo nyt. Niistä yleensä saakin tiedon jo ennen kauden alkua, joten vedonlyöntiä voi lähteä suunnittelemaan jo hyvissä ajoin.

Muistathan pitää silmällä valitsemasi vedonlyöntisivuston kampanjoita siltä varalta, että jalkapallolle olisi omia kampanjoita tai bonuksia. Monelta vedonlyöntisivustolta löytyy kampanjoita nimenomaan tiettyihin kisoihin ja tarjolla voi olla esimerkiksi ilmaisvetoja tai käteispalautuksia. Muistathan myös lukea bonusehdot, jotka on yleensä aina ilmoitettuna kampanjan yhteydessä tai sivuston Bonusehdot-sivulla. Jalkapalloon suunnattujen kampanjoiden ohessa sivustot tarjoavat usein myös tervetuliaisbonuksia uusille asiakkailleen. Näitäkin voi hyödyntää silloin, kun bonus on mahdollista käyttää urheiluvedonlyöntiin. Ennen pelitilin luontia ja tallettamista kannattaa vielä tarkistaa, että sivusto tarjoaa kohteita Mestarien Liigasta. Vaikka todennäköisesti liiga löytyykin lähes kaikilta vedonlyöntisivustoilta sen suuren suosion vuoksi.

Mestarien Liigan ennakkosuosikkeja olivat alussa Manchester City, PSG ,Liverpool ja Bayern Munich. Suosikkien joukossa on myös Real Madrid, joka on voittanut Mestarien Liigan useita kertoja aiemminkin. Niistä joukkueista vain Manchester City on jäänyt. Joukkue pelaa mahtavaa kauta voitamalla Englannin Valioliigan, pelaamalla FA Cup finaalissa ja ehkä kolmannella palkinnolla, joka olisi Mestarien Liigan mestaruus. Seuraavissa kappaleissa katsotaan mitkä ovat Man City - Inter ennusteet ja vetovihjeet. Mikäli muut kansainväliset sarjat kiinnostavat sinua, lue Eurooppa-Liiga kertoimista meidän sivultamme ja nyt tarkistetaan mitä odottaa meitä 10. kesäkuuta Istambulissa.

5. Mistä Mestarien Liigan finaalin 2023 voi katsoa

Suomalaiset pääsevät seuraamaan Mestareiden Liigaa C Morelta. Otteluiden televisiointioikeus on nimittän yksinomaan sillä. Kaikki ottelut näytetään suorana lähetyksenä, suomenkielisellä selostuksella. Lisäksi seurattavissa ovat myös studiolähetykset, jotka juontaa Petru “Peetu” Pasanen. Lisäksi katsojille toimitetaan myös muuta lisämateriaalia, kuten viikkomakasiini. Otteluita saapuu analysoimaan huippujalkapalloilijoita, kuten Mikael Forssel ja Sami Hyypiä. C Moren palvelu on maksullinen.

C Moren ohjelma-aikataulua voi käydä selaamassa palvelun virallisilta verkkosivuilta. Esillä on jo tietoja tulevien otteluiden alkamisajoista, kestoista sekä katseluajasta.

Kaudella 2022-2023 ei valitettavasti ole mahdollista katsella otteluita ilmaisena live streamina vedonlyöntisivustoilla. Niinpä C More on ainut tapa päästä katsomaan ottelun finaalin.

6. Mestarien Liiga finaali 2023 vedonlyönti (UKK)

6.1 ❓ Missä ja milloin Mestarien Liigan finaalin 2023 pelataan?

Finaalin pelataan Istanbulissa, Atatürk Olympic Stadionissa 10. kesäkuuta 2023. Luultavasti peli alkaa kello 22.00 Suomen aika.

6.2 ❓Mitkä joukkueet pelaavat Mestarien Liigan finaalissa 2023?

Finaalissa Manchester City ja Internazionale Milano tulevat taistelemaan mestaruudesta.

6.3 ❓ Mitkä ovat Mestarien Liigan finaalin 2023 kertoimet?

Finaalin suosikki on Manchester City - kerroin 1,47. Interin kerroin on 6,93.

6.4 ❓ Mistä katsoa Mestarien Liigan finaalin 2023?

Suomalaiset voivat katsoa Mestarien Liigan finaalin C Moren kautta. Mestarien Liigan finaalin live striimi voi olla vaikkea löytää mutta jos aikaa puuttuu voi aina etsiä ML-finaalin live seurantaa. Sellainen palvelu on usein saatavilla Mestarien Liigan 2023 finaalin vedonlyöntiä tarjoavilla sivustoilla.

kommentoi MestarienLiigaFinaali2023Vedonlyönti
Kommentit (3)
sivalettoh
sivalettoh 10 kuukautta sitten
ML neljännesfinaalit ensimmäinen puoli: City, Bayern, Real, Chelsea
ML neljännesfinaalit toinen puoli: Inter, AC Milan, Napoli, Benfica

Onks toi joku vitsi xD?
Pelaa vastuullisesti