League of Legends vedonlyönti ja live stream

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
League of Legends vedonlyönti ja live stream

Vielä muutamia vuosia sitten League of Legends vedonlyönti ja live stream myös oli jotain mitä et varmasti tullut ajatelleeksi, mutta nykyään tämä on yksi suosituimmista e-sport lajeista mihin voit myös upottaa kaiken tietämyksesi ja taitosi kertoimien muodossa. Tänä päivänä alan parhaat vedonlyönnin- tarjoajat kuten esim. Bet365, Pinnacle tai Olybet tarjoavat erittäin runsaan ja kattavan kohdetarjonnan juuri LoL pelin pariin eli voit lyödä vetoa esimerkiksi ottelun voittajasta, kartan voittajasta, ensimmäisestä taposta tietyssä kartassa sekä ottelun tarkasta karttamäärästä. E-urheilu vedonlyönti osiot tulevat suuremmaksi ja sen iso osa on League of Legends.

1. Onko vedonlyönti LoL:iin kannattavaa?

Jos olet pelejä seurannut tai olet erinomainen kertoimienlaskija tai osaat laskea todennäköisyyksiä erinomaisesti on LoL:iin vedonlyönti erinomainen ratkaisu, mutta suosittelemme aina vertailemaan kertoimia parhaiden vedonlyönnin tarjoajien sivustoilla sillä voit löytää näistä isojakin eroja, joka voi antaa sinulle parempia mahdollisuuksia parempiin voittoihin. Olet saattanut kuulla LoL pelin suurimmista turnauksista, joita järjestetään vuosittain muutamia kuten esimerkiksi IEM Katowice näihin turnauksiin kohdevalinnat ovat erinomaiset, mutta jos etsit päivittäin kohteita LoL vedonlyönnin parista on joka päivä lähes joka hetki eri pelejä sinulle tarjolla ympäri maailmaa sillä kyseessä on ehkä kenties suosituin peli mitä maailmassa on. League of Legends turnaukset suositut tapahtumina, ovat hyviä mahdollisuuksia veikkata ja seurata parhaiden joukkueiden otteluja.

2. Mitä sinun kannattaa tietää League of Legends:istä?

League of Legendsissä pelaajat pelaavat yhdessä neljän muun hahmon kanssa toista joukkuetta vastaan ainutlaatuisia kykyjä omaavan hahmon roolissa, jonka pelaaja voi halutessaan aina itse valita. Suosituimmassa pelimuodossa joukkueiden tehtävänä on tuhota toisen joukkueen tukikohdassa sijaitseva Nexus, joka myös tuhottaessa tarkoittaa kyseisen joukkueen voittoa. Jokainen League of Legends -ottelu on erillinen. Hahmot aloittavat melko heikkoina ja kasvattavat voimiaan pelin edetessä kullan ja kokemuksen avulla, joita pelaaja voi kehittää tuhoamalla pienempiä oheishahmoja ja muita vastustaja joukkueen pienempiä tukikohtia.Eli peli ei ole siis todellakaan, ehkä yksinkertaisimmasta päästä mutta siihen pääset myös jyvälle vaikka sinulla ei aiempaa pelikokemusta tai katselua LoL:ista olisi. Erittäin tärkeää on myös ymmärtää miten eri pelaajien hallitsemien hahmojen roolit vaihtelevat, ja tästä lisää lyhyesti alapuolella.

2.1 Marksman eli ADC (Attack Damage Carry)

Marksman eli ADC on yksi pelin suosituimpia rooleja. Sen ensisijainen tehtävä on tappaa vihollistiimin ADC ja mielellään koko vihollisjoukkue. Lisäksi hahmon tarkoituksena on aiheuttaa mahdollisimman paljon vahinkoa viholliselle. Jos ADC jää pelissä kiinni, se tarkoittaa yleensä, että hahmo menehtyy vihollistiimin bruiserin tai junglerin käsissä. ADC ei kuitenkaan pärjää vihollista vastaan yksin, vaan sen apuna toimii support.

2.2 Support

Supportin (tukijan) rooli on nimensä mukaisesti toimia ADC:n rinnalla samalla taistelulinjalla ja tukea ADC:ta. Support on valmis antamaan kaikkensa, jotta kumppani pysyisi hengissä mahdollisimman pitkään ja onnistuisi nitistämään niin monia vihollisia kuin mahdollista. Support-sankarihahmoilla on hallussaan laaja valikoima erilaisia taistelutaitoja, joita hän käyttää vihollista vastaan.

2.3 Mid laner eli APC (Ability Power Carry)

APC:n eli Mid lanerin (kartan keskiosissa liikkuvan) ominaisuudet ovat samankaltaiset kuin aiemmin mainitun ADC:n. Erona on, että APC ei tarvitse support-hahmoa tuekseen, vaan toimii itsenäisesti. Nimensä mukaisesti ADC eli Mid laner pelaa keskilinjalla, joka antaa hahmolle laajat liikkumismahdollisuudet. Keskilinjalainen voi auttaa sekä etulinjaa että taaimmaista linjaa, mikäli jungler ei syystä tai toisesta pääse apuun. Tämä vahvistaa tiimiä, kun useampi kuin yksi henkilö on joustava liikkumaan eri alueiden välillä.

2.4 Tank eli bruiser

Tank on kestävä ja vahva hahmo, joka auttaa tiimin jäseniä joukkojen hallinnassa. Tankilla on tärkeä asema, sillä se on ainoa jäsen, joka pystyy lähestymään vihollistiimin ADC:ta ja pitämään tämän aisoissa, kunnes oman tiimin ADC ja APC ehtivät paikalle. Vihollistiimin ADC:n surmaamisessa tarvitaan yleensä Tankin, ADC:n ja APC:n välistä hyvin koordinoitua tiimityötä.

2.5 Jungler

Jungler toimii taistelulinjojen ulkopuolella viidakossa viidakkoleireillä, joilta hahmo pystyy liikkumaan sujuvasti eri taistelulinjojen välillä auttamassa tiimin jäseniään. Jungler on ketterä, nopealiikkeinen ja hyvillä taistelutaidoilla varustettu hahmo, joka kestää tarvittaessa runsaasti haasteita ja ruhjeita.Lisäksi on tärkeää muistaa, että kyseessä ei ole peli, joka on ohi yhtä nopeasti kuin useimmat konsoli/pc pelit. Jokaisen pelin kesto ja pituus vaihtelee pelin kulun mukaan, mutta useimmiten pelin kesto kestää hieman alle puolituntia, kun ammattilaisjoukkueet kohtaavat. Pelin osalta myös yllä mainittujen hahmojen valinnat ovat erittäin kriittisiä.

Kannattaa muistaa fraasia League of Legends ranks. Tämä on järjestelmä, miten jaetaan pelaaija. Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master, Grandmaster ja Challenger ovat sarjoja, jossa voidaan pelata. Aloitetaan Bronze:stä ja sitten mennän ylös, Challengerin asti.

Kokeile League of Legends veikkamista Pinnaclellä!
Pinnacle Perus bonus
Suuri vedonlyönti valikoima

3. Missä lyödä vetoa Lol peleihin?

Lähes kaikki vedonlyönnin tarjoajat ovat jo ottaneet valikoimiinsa E-Sports urheilun, mutta löydät parhaat kohteet sekä kertoimet todennäköisesti isoimmilta vedonlyönnin tarjoajilta kuten, Olybet tai Pinnacle. Ne ovatkin luotettavia sivustoja, joissa voidaan lyödä vetoja turvallisesti. Muista, voit saada myös bonuksia jos lyöt vetoa e-urheilu peleihin. Olybetillä saat esimerkiksi 100 euroa bonusrahaa, tervetuliaisbonuksena. Pinaclellä tarjoukset vaihtelevat, siis kannattaa observoida sivuosta. Nykyään on ihan monta sivustoa, jota tarjoavat e-urheilusta ja mahtavia bonuksia. Lue Johnnybetin artikkeli ja saa tietää miten löydät Parhaaita vedonvälittäijä.

4. Miten lyödä vetoa LoL peleihin?

League of Legends parhaita kertoimia katseltaessa on sinun suunnattava niin sanottujen “handicap” eli tasoitusvetojen pariin, jonka avulla siis kavennat ennakkosuosikin sekä altavastaajan kuilua esim. Antamalla kyseiselle joukkueelle pelin alkaessa yhden kartan tasoituksen. Jos pidät pelaamisesta helposti, voit aina valita tavallisia 1x2 vetoja, joissa tulee vain ennusta voittaijaa. Silloin kertoimet eivät ole niin isoja, mutta veikkaminen on ihan helppo. On kuitenkin muita tapahtumia kuten esimerkiksi: kuka voittaa jokaiessa kartassa, kuinka monta kierrosta tulee, mikä on voittomarginaali tai tuleeko lisäaika. Ennusta niitä on vaikeampi mutta kertoimet ovat usein isompia. Suosittelemme erittäin vahvasti, että perustat vetosi omaan analyysiin pelistä ja sen lopputuloksesta, jotta voit taata itsellesi parhaan mahdollisen tuoton sekä nautinnon. Seuraamalla joukkueiden tasoja sekä nykykuntoa saat jo erinomaista taustatyötä vetoasi. Niitä voit lukea nopeasti vedonlyöntisivustoissa, ennen veikkamista mutta kannattaa aina analysoida ratkaisuja vähän paremmin. League of Legends stats ovat siis tärkeä veikkaamisen osa. League of Legends Reddit osio on myös iso ja voit saa tietää paljon tästä sivustosta. Huom vain, että se on vain foruumi. Lue aiheesta varmat veikkausvinkit vedonlyönti, joita voit käyttää myös League of Legends veikkamisessa.

5. League of Legends Live stream

Suurin osa peleistä totta kai niin sanotusti striimataan eli suora toistetaan netissä ilmaisissa palveluissa kuten. League of Legends Twitch, jonka sivustoilla löydät pelien lähetyksiä sekä voit myös seurata pelin striimaajia, jotka siis pelaavat peliä huvikseen ja katsojien iloksi. Otteluita voit seurata joskus myös vedonlyöntisivustoissa, kuten esimerkiksi Pinnacle, jossa voit veikata ja katsoa otteluita, samana aikana.. Tämä ei kuitenkin tapahtuu usein, että vedonlyöntisivusto tarjoaa League of Legends live stream. Paljon vedonlyöntisivustoja tarjoa League of Legends live seuranta. Näin voit lyödä vetoa ja seurata tuloksia livenä, lyödä vetoa uudestaan tai valitse erilaisen tapahtuman. Sellainen League of Legends live vedonlyönti, vie parhaita kokemuksia. Katso siis, mikä on League of Legends vedonlyönti ja live stream tarjous, parhaissa sivuilla ja kokeille onneasi tänään.

kommentoi League of Legends vedonlyönti ja live stream
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti